2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayy ayyy kızmıymış
canım benim yaaaa

canımmm

ayyy bir gün kaldı
sağlıcakla al miniğini kollarına
dualarım seninle olacak

ben öyle bir şey yaşamadım ama ilçalarını kullan istersen sende rahat edersin,doktorun ona göre vermiştir

teşekkür ederim kızlar.sıcağın iyi olmadığını ben de duymuştum fakat doktor sıcak uygulama yap dedi:26:ben son günlerde magnezyum almayı bıraktım acaba ondan mı tekrarladı?devam edeyim tekrar bakalım.kullanmıcam şimdilik o jelleri geçmezse bakıcaz artık sağolun kızlar iyi ki varsınız!
taşıyamıyorum sanırım bebişi göbüş kocaman oldu kaykıla kaykıla yürüyorum hani derler ya dokuz aylık hamile gibi diye tam öyle

canım hayırlısıyla doğurursun inşallah 1 gün ayyyyyy çok heyecanlııııı
hangi gamze canım fafuel nickli arkadaşmı

Eylül çıkmışsın canım kusura bakma benim de acil işim çıktı ancak bakabiliyorum foruma.. ankaraya geliyormuşsun çok iyi ankara çok rahat çok çok daha rahat edersin hayırlı olsun.. inşallah görüşebiliriz..

yaylagüzeli kızımız oldu canım kız kardeşi erkek istiyordu ağlamış:)) umarım senin bebekte gönlüne göre olur hayırlısıyla sağlıkla..

canmm bende 39.haftanın içindeyim ama her gün nst.ye girmiyom haftada 1 defa giriyom oda 3haftadır oldu...özel hastaneye gidiyom 7tl.nst. kısmetse cumartesi sabahı doğum yapcam.
bebişte 3650gr.

evetya hiç sorma gün aşırı nst olurmu aslında girmek istemiyorum fakat ya bişey varsa diyede pişmanlık yaşamak istemiyorum zaten 5 koca yıl bekledik kavuşmak için son anda bişey çıkmasın diyorum 3 hafta önce 1 martta alacam diyo bugün bana 23 mart olsa bişey olrmu diyo sabah yine gidecem artık günü kesin söyleyin diyecem gün aşırı yok nst yok muayene ücreti nebuya allah aşkına seninde rabbim yardımcın olsun canım güzel haberlerle gel

canım hayırlısıyla doğurursun inşallah 1 gün ayyyyyy çok heyecanlııııı
hangi gamze canım fafuel nickli arkadaşmı
Amiiin canmm...çok heycanlıyım nicki camce...
ayy ayyy kızmıymış
canım benim yaaaa

canımmm

ayyy bir gün kaldı
sağlıcakla al miniğini kollarına
dualarım seninle olacak

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn canmm çok sağol tatlım

Amiiin canmm...çok heycanlıyım nicki camce...

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn canmm çok sağol tatlım

Rabbim sağsalim kızını kycağına almayı nasip etsin azize..ne güzel yarına prensesin kollarında olacak inşallah...bak bebek doğduktan sonra ağzına ilk olarak bir damla maden suyu ve 3 damla hurma suyu verilirse bebkte hiç gaz olmazmış öyle diyolar:26:

kuzucuk açıyorum msn.ibuarada o kurbağayı bende görüyorum ne bu diyip duruyorum topiği kurbağalar bastııııııııııııııııııııı

canım 52 numaralı smile da çıkıyo
sağol canım ama ben hala göremedim şimdide bakıyom yookkk

yaylagüzeli kızımız oldu canım kız kardeşi erkek istiyordu ağlamış:)) umarım senin bebekte gönlüne göre olur hayırlısıyla sağlıkla..
oyyy maşallah canım Allah nazarlardan saklasın güle güle büyütsünler.
canım bugün öğrendik cinsiyetimizi heleşükür.benim kızım kız istiyordu erkek olsa oda ağlardı niye kız olmadı diye ama duaları kabul olmuş bile teyzesiii

ben son 3haftadır sadece kontrole gidiyom...hemde dr.um muayene ediyo...ücret vermiyoz valla...doğum haftalarının içindeyim diye.
benim dr.um bana günümü 3hafta öncesinden vermişti bile. senin dr.1mattan 23 marta çok ara var ama...neden acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…