merhaba kıızzllaarrrrr
bizde bugün bebeğimizi kontrole gittik.kuzum 2900 gr olmuş şükür.2 hafta önce 2200gr dı.yedim yedim kilo aldırdım meleğime sükürbu arada sükür kutusunuda görebildik prensesimim .9 aylık merakta sona erdi
slm kızlar...haberim yoktu facede gördüm...gamze arkadaşımız dün doğum yapmışresimlerini gördüm kurtuldu negüzel...darısı bizlerin başına inşallah...
son 1günüm kaldı büyük güne:18: nası heycanlıyım yarın son hamile günüm Allahın izninle artık yarın gece uyku girmez gözüme heycandan
ben öyle bir şey yaşamadım ama ilçalarını kullan istersen sende rahat edersin,doktorun ona göre vermiştir
ben en başından beri yaşıyorum o ağrıyı normal diyorum artık hatta ağrısız nasıl dolaşıyordum hatırlamıyorum ama bende hiçbir ilaç kullanmadım..kayısı kurusu iyi gelir dediler ondan yiyorum ama hani pek bir faydasını görmedim.bebek bazen sinirlere baskı yaparmış ondan ağrırmış..eşin masaj yapsın iyi gelir.
Çok geçmiş olsun.Bence sadece doktorun dediğini yapın.Belinize sıcak torba koymayın.Gebeye aşırı sıcak iyi değil der eskiler.Bildiğim için değil duyduğumu söylüyorum,umarım ilaçlar işe yarar.Tekrar geçmiş olsun.
Canım ağrılar dayanamaycağın kadar çok değilse sürme o zaman, içine sinmeyecek gibi görünüyor.. Doktor hamile olduğunu bilerek vermiştir aslında.. Bende de bel ağrısı 5 6. ayda çokfazlaydı ama ilaç vermemişlerdi, magnezyum azaltmıştı ağrıları. Sen magnezyum alıyor musun? Ben hala magnezyum almadığımda ağrılarım artıyor, her sabah da popomda bir ağrı ile uyanıyorum zaten.
canım hayırlısıyla doğurursun inşallah 1 gün ayyyyyy çok heyecanlıııııslm kızlar...haberim yoktu facede gördüm...gamze arkadaşımız dün doğum yapmışresimlerini gördüm kurtuldu negüzel...darısı bizlerin başına inşallah...
son 1günüm kaldı büyük güne:18: nası heycanlıyım yarın son hamile günüm Allahın izninle artık yarın gece uyku girmez gözüme heycandan
evet canım çok güzel bişey 2 kız annesi olacağım inşallahayy ayyy kızmıymış
canım benim yaaaa
hani nerede kurbağakızlar ya bu formdakı cıkan kurbaga ne ???
kızlar ya bu formdakı cıkan kurbaga ne ???
azızecım masalhh kızına
sayılı saatler kaldı kızına kavusma cnm:))
hani nerede kurbağa
canmm bende 39.haftanın içindeyim ama her gün nst.ye girmiyom haftada 1 defa giriyom oda 3haftadır oldu...özel hastaneye gidiyom 7tl.nst. kısmetse cumartesi sabahı doğum yapcam.
bebişte 3650gr.
yazılrın ıcınde cnm buzun ıcınde kurbaga :))hani nerede kurbağa
ay evet bende görüyorum o kurbağayı ve çok çirkin bişey.bende soracaktım
sağol tatlım...evet canmm saatler kaldı
Amiiin canmm...çok heycanlıyımcanım hayırlısıyla doğurursun inşallah 1 gün ayyyyyy çok heyecanlııııı
hangi gamze canım fafuel nickli arkadaşmı
ayy ayyy kızmıymış
canım benim yaaaa
canımmm
ayyy bir gün kaldı
sağlıcakla al miniğini kollarına
dualarım seninle olacak
Amiiin canmm...çok heycanlıyımnicki camce...
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn canmmçok sağol tatlım
sağol canım ama ben hala göremedim şimdide bakıyom yookkkcanım 52 numaralı smile da çıkıyo
oyyy maşallah canım Allah nazarlardan saklasın güle güle büyütsünler.yaylagüzeli kızımız oldu canım kız kardeşi erkek istiyordu ağlamış:)) umarım senin bebekte gönlüne göre olur hayırlısıyla sağlıkla..
evetya hiç sorma gün aşırı nst olurmu aslında girmek istemiyorum fakat ya bişey varsa diyede pişmanlık yaşamak istemiyorum zaten 5 koca yıl bekledik kavuşmak için son anda bişey çıkmasın diyorum 3 hafta önce 1 martta alacam diyo bugün bana 23 mart olsa bişey olrmu diyo sabah yine gidecem artık günü kesin söyleyin diyecem gün aşırı yok nst yok muayene ücreti nebuya allah aşkına seninde rabbim yardımcın olsun canım güzel haberlerle gel
ok tatlım sağolAmiiin canmm...çok heycanlıyımnicki camce...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?