Rabbim sağsalim kızını kycağına almayı nasip etsin azize..ne güzel yarına prensesin kollarında olacak inşallah...bak bebek doğduktan sonra ağzına ilk olarak bir damla maden suyu ve 3 damla hurma suyu verilirse bebkte hiç gaz olmazmış öyle diyolar:26:
ay azize seninle haftalarımız aynı ama sen önce alıyorsun kızını kucağına inşallah
günlerimiz bileeeee
BENDE O KURBAĞIYI RESİM EKİYORSUNUZ FAKAT BENDE GÖRÜNMÜYOR SANIYORDUM..
AY AZİZE BEN 1 MARTTA GÜN ALICAM BUYÜZDEN BİLE HEYECANLIYIM SENİN 1 GÜN KALMIŞ..DÜŞÜNEMİYORUM HEYECANINI...KOLAYCACIK ATLATIRSIN İNŞALLAH
iyi geceler kızlar...ben çıkıyom.
iyi geceler hanımlar, bebeği olanlara hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum, ben de 1 mart sabahı sezaryenle dogum yapacagım inşallah çok heyecanlıyım:18: oğlumnda bu kadar heyecanlanmamıştım tabi şimdi acısınıda bilince daha zor oluyormuş:) korkunun ecele faydası yok tabi hayırlısı ile kavuşalımda bebeklermize,duanızda unutmayın
kızlar benim kilo alımım durdu 10kiloda takılı kaldım acep oğlumdamı almıyor :26::26::26:
ben son 3haftadır sadece kontrole gidiyom...hemde dr.um muayene ediyo...ücret vermiyoz valla...doğum haftalarının içindeyim diye.
benim dr.um bana günümü 3hafta öncesinden vermişti bile. senin dr.1mattan 23 marta çok ara var ama...neden acaba.
slm kızlar gecmısı okumaya calıstım ama cok bırıkmısss dogumdayken hepınıze dua ettım ınsallah hepınız bır avazda kurtulursunuz.
haklsın canımbende kilo almıyorum ama biliyosun oğluşumun maşallahı varbence bebekler ihtiyaçları olanı zaten alıyolar.üzülme...mesela ilk aylarda mide bulantıları yüzünden hiçbişey yiyemezken bile bebişlerimiz gayet iyi kilo alıyolardı ya bence o iyidir.alıyodur kilosunu ...
bebiş nasılll canımslm kızlar gecmısı okumaya calıstım ama cok bırıkmısss dogumdayken hepınıze dua ettım ınsallah hepınız bır avazda kurtulursunuz.
mrb annecikler
oku oku bitiremiyorum
okumayı bıraktım oyüzden
bikaç gün topiğe girmeyince birikiyo
doğum yapanlara geçmiş olsun
bisürü bebek gelmiş bu arada
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlımiyi geceler hanımlar, bebeği olanlara hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum, ben de 1 mart sabahı sezaryenle dogum yapacagım inşallah çok heyecanlıyım:18: oğlumnda bu kadar heyecanlanmamıştım tabi şimdi acısınıda bilince daha zor oluyormuş:) korkunun ecele faydası yok tabi hayırlısı ile kavuşalımda bebeklermize,duanızda unutmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?