2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Amiiin canmm inşallah

BENDE O KURBAĞIYI RESİM EKİYORSUNUZ FAKAT BENDE GÖRÜNMÜYOR SANIYORDUM..

AY AZİZE BEN 1 MARTTA GÜN ALICAM BUYÜZDEN BİLE HEYECANLIYIM SENİN 1 GÜN KALMIŞ..DÜŞÜNEMİYORUM HEYECANINI...KOLAYCACIK ATLATIRSIN İNŞALLAH

sağol canmm...Allahıma çok şükür sona geldik artık şimdide saatler geçmek bilmiyoooooooooo

iyi geceler hanımlar, bebeği olanlara hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum, ben de 1 mart sabahı sezaryenle dogum yapacagım inşallah çok heyecanlıyım:18: oğlumnda bu kadar heyecanlanmamıştım tabi şimdi acısınıda bilince daha zor oluyormuş:) korkunun ecele faydası yok tabi hayırlısı ile kavuşalımda bebeklermize,duanızda unutmayın

kızlar benim kilo alımım durdu 10kiloda takılı kaldım acep oğlumdamı almıyor :26::26::26:

beraberiz bende 1mart canım ilk bebişim prensesim geliyor rabbimin izniyle rabim hepimizin yardımcısı olmuş

kızlar benim kilo alımım durdu 10kiloda takılı kaldım acep oğlumdamı almıyor :26::26::26:

bende kilo almıyorum ama biliyosun oğluşumun maşallahı varbence bebekler ihtiyaçları olanı zaten alıyolar.üzülme...mesela ilk aylarda mide bulantıları yüzünden hiçbişey yiyemezken bile bebişlerimiz gayet iyi kilo alıyolardı ya bence o iyidir.alıyodur kilosunu...

slm kızlar gecmısı okumaya calıstım ama cok bırıkmısss dogumdayken hepınıze dua ettım ınsallah hepınız bır avazda kurtulursunuz.

mrb annecikler
oku oku bitiremiyorum
okumayı bıraktım oyüzden
bikaç gün topiğe girmeyince birikiyo
doğum yapanlara geçmiş olsun
bisürü bebek gelmiş bu arada

biz de dün ilk kez nts ye girdik
biraz sancı çıkınca dr muayene etti malesef
açılma yok dedi şimdilik
kafası da tam oturmamış daha var heralde doğuma
illaki normal doğum yaptırcam seni diyo
ben de çok korkuyorum ama hayırlısı

hata yaptım canım dr şimdiye kadar 1 mart diyordu bugün 3 martta alsak bişey olurmu diyo yani 2 gün var arada

slm kızlar gecmısı okumaya calıstım ama cok bırıkmısss dogumdayken hepınıze dua ettım ınsallah hepınız bır avazda kurtulursunuz.

ayy çok sağol canım..ben artık doğurmak istemiyorum bencilliğim üzerimde sadece benim olsun istiyorum eee sen napıyosun?nasıl gidiyo biraz anlatsana

haklsın canım çok sağol
bebiş nasılll canım
mrb annecikler
oku oku bitiremiyorum
okumayı bıraktım oyüzden
bikaç gün topiğe girmeyince birikiyo
doğum yapanlara geçmiş olsun
bisürü bebek gelmiş bu arada
boşver canım burdan başla gene
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…