ayy çok sağol canım..ben artık doğurmak istemiyorum bencilliğim üzerimde sadece benim olsun istiyorum eee sen napıyosun?nasıl gidiyo biraz anlatsana
biz de dün ilk kez nts ye girdik
biraz sancı çıkınca dr muayene etti malesef
açılma yok dedi şimdilik
kafası da tam oturmamış daha var heralde doğuma
illaki normal doğum yaptırcam seni diyo
ben de çok korkuyorum ama hayırlısı
evetya hiç sorma gün aşırı nst olurmu aslında girmek istemiyorum fakat ya bişey varsa diyede pişmanlık yaşamak istemiyorum zaten 5 koca yıl bekledik kavuşmak için son anda bişey çıkmasın diyorum 3 hafta önce 1 martta alacam diyo bugün bana 3 mart olsa bişey olrmu diyo sabah yine gidecem artık günü kesin söyleyin diyecem gün aşırı yok nst yok muayene ücreti nebuya allah aşkına seninde rabbim yardımcın olsun canım güzel haberlerle gel
Ya aynen ya, doğunca çok kıskancam ben; sanki eşim filan alıp gidecekmiş gibi geliyor, onu bile kıskanıyorum
kızlar acıkcası cok korktum sezeryanla dogum yaptım ve ılk dogumum yok sondası yok amelıyatı felan kesınıkle korkulacak bısey degılmıs ben bı tane daha yaparım dedım hemen ama cocukla ılgılenmesı sıkıntı bence ondan korkun yok emmıyo yok öle böle olcak korkuyor ınsan bebege bısey olcak dıye Allaha sukur bı problemmız yok ama bırazdan meme emmeye calısacaz tekrardan
ne bileyim ya azcık karnımda ağrı olsa ay nasıl doğurcam diye korkuyorum
çok acı çekcekmişim gibi hissediyorum
sezaryenin de sonrası zor tabi
bakalım ne olcak
nasipse inşallah normal olacak gibievet canmm aynıyız valla...sen normalmi bekliyon?
bebeğin boyunu hiç söylemiyo da kilosu 3ü geçmiş biraz cnm
dişlerim beni mahvetti
bi tane kanal yaptırmıştım bir iki ay önce
şimdi bitane daha çıktı
2 gündür ağladım acısından
dayanamayıp bugün gittik dr a
başladı kanal tedavisi kurtuldum ağrısından çok şükür
dişlerim beni mahvetti
bi tane kanal yaptırmıştım bir iki ay önce
şimdi bitane daha çıktı
2 gündür ağladım acısından
dayanamayıp bugün gittik dr a
başladı kanal tedavisi kurtuldum ağrısından çok şükür
yok yaa neresı zor Allah askına kım dıyor bunu korkutmasın kımse kımseyı hersey gulluk gulustanlık degıl her ıkı dogumdada ama o kadar olur . anne oluyoruz osnucta fakat agrı sızı sancı ole bıseyde yok bı sezeryandan sonra ayaga kalkmak sorun onuda yapınca dahada bıseyın kalmıyır ama ben spınal oldum onun kolaylıgınıda yasadım genel olanlar erken ayıldıgı ıcın acı hıssedıyormus dıye duydum ama soluyorum yasamadım sadece duydum ben spınal anestezı oldum keısnıkle korkmayınnnnnnnnnnnnnnnnnn ben yaptıysam bu ısı herkes yapar ben son dakıka vaz gectım bıleee ama guzmun yasına bakmadılar adılar benı amelıyata ıyıkıde bakmamıslar ohh beee
geçmiş olsun hayhaycım
hıc kıskanmayın kızlar eslerınız daha bı sevgıyle bakacazk sızlere daha bısevecekk emın olunn
maşallah bebişine...bana başı ve karın çevresi iri dedi bilemiyorum inşallah bu ctesi belli olacak doğum şeklimiz..çatı muayenesi yapacak dr:26:
Allah razı olsun canııımmmmmmm.güle güle büyüt bebişini inşallah.slm kızlar gecmısı okumaya calıstım ama cok bırıkmısss dogumdayken hepınıze dua ettım ınsallah hepınız bır avazda kurtulursunuz.
saolasın cnm
sen nasılsın bebiş nasıl
belli mi tarih
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?