2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay ne korkuyon ne güzel işte ...keşke benim drda ctesi öyle dese...bende sezaryenden korkuyorum..bir çok kişi normal doğum taraftarı dr arıyokorkma Allah'ın izniyle herşey güzel olacak hepimiz için...bebeğin boyu kilosu ne dr bişey söyledi mi?

kızlar acıkcası cok korktum sezeryanla dogum yaptım ve ılk dogumum yok sondası yok amelıyatı felan kesınıkle korkulacak bısey degılmıs ben bı tane daha yaparım dedım hemen ama cocukla ılgılenmesı sıkıntı bence ondan korkun yok emmıyo yok öle böle olcak korkuyor ınsan bebege bısey olcak dıye Allaha sukur bı problemmız yok ama bırazdan meme emmeye calısacaz tekrardan

dişlerim beni mahvetti
bi tane kanal yaptırmıştım bir iki ay önce
şimdi bitane daha çıktı
2 gündür ağladım acısından
dayanamayıp bugün gittik dr a
başladı kanal tedavisi kurtuldum ağrısından çok şükür

hata düzeltme yaptım

ne bileyim ya azcık karnımda ağrı olsa ay nasıl doğurcam diye korkuyorum
çok acı çekcekmişim gibi hissediyorum
sezaryenin de sonrası zor tabi
bakalım ne olcak

maşallah ne güzel sıkıntının olmaması.o emme sorunu sanırm çoğunlukla yaşanıyo.ilk olunca daha da zorlaşıyo..sağmayı falan denersin zaten yakında da alışırsın inşallah

ne bileyim ya azcık karnımda ağrı olsa ay nasıl doğurcam diye korkuyorum
çok acı çekcekmişim gibi hissediyorum
sezaryenin de sonrası zor tabi
bakalım ne olcak

yok yaa neresı zor Allah askına kım dıyor bunu korkutmasın kımse kımseyı hersey gulluk gulustanlık degıl her ıkı dogumdada ama o kadar olur . anne oluyoruz osnucta fakat agrı sızı sancı ole bıseyde yok bı sezeryandan sonra ayaga kalkmak sorun onuda yapınca dahada bıseyın kalmıyır ama ben spınal oldum onun kolaylıgınıda yasadım genel olanlar erken ayıldıgı ıcın acı hıssedıyormus dıye duydum ama soluyorum yasamadım sadece duydum ben spınal anestezı oldum keısnıkle korkmayınnnnnnnnnnnnnnnnnn ben yaptıysam bu ısı herkes yapar ben son dakıka vaz gectım bıleee ama guzmun yasına bakmadılar adılar benı amelıyata ıyıkıde bakmamıslar ohh beee

geçmiş olsun

geçmiş olsun hayhaycım

herkesinki farklı işte ya herkes bi türlü anlatıyo da
ben normal doğumdan korkuyorum
epidural daha iyi değilmi cnm neden spinal oldun
allah analı babalı büyütsün bebişini inş

maşallah bebişine...bana başı ve karın çevresi iri dedi bilemiyorum inşallah bu ctesi belli olacak doğum şeklimiz..çatı muayenesi yapacak dr:26:

az kalmış seninkine de
normal mi istiyosun??
benimkinin de başı sınırda çıktı
daha fazla büyürse normal olmazmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…