az kalmış seninkine de
normal mi istiyosun??
benimkinin de başı sınırda çıktı
daha fazla büyürse normal olmazmış
yarın ağda yaptıracam kızlar çok tırsıyorummm çok acımasa bariiiiiiii:18::18::18::18::18::18:
bende normal istiyorum inşallah ama yani başı ve karın çevresi epey ilerdeymiş 41 haftalıkmışsevinsem mi üzülsem mi anlamadım...ama sınır olayını ilk kez senden duydum mesela kaçmış sınır?:26:
ben yatıyorum kızlar iyi geceler bol tepikler
98 mm çıktı başı
100 ü geçerse sanırım zor oluyomuş normal
ben yatıyorum kızlar iyi geceler bol tepikler
herkese iyi geceleeerr :)
yok canım acımaz merak etme sadece sıkma keendiniyarın ağda yaptıracam kızlar çok tırsıyorummm çok acımasa bariiiiiiii:18::18::18::18::18::18:
ne güzel canım şanslısıntarih belli değil daha cnm
haftaya tekrar nst varmış
normal olmasını istediği için dr umuz tarih vermedi
98 mm çıktı başı
100 ü geçerse sanırım zor oluyomuş normal
yok canım acımaz merak etme sadece sıkma keendini
ne güzel canım şanslısın
aaa dur bakam bende acep kaçmış
bak damlacım BPD yazıyo usg çıktısında ona bakıcan
bak damlacım BPD yazıyo usg çıktısında ona bakıcan
34+4de 93lü bişey demek 100ü kesin geçer normali beklememiz zaten imkansızmış oğlum hem ters tembel hemde koca kafalı çıktı :44::44::44:
34+4de 93lü bişey demek 100ü kesin geçer normali beklememiz zaten imkansızmış oğlum hem ters tembel hemde koca kafalı çıktı :44::44::44:
bence usg lerde bir sorun var her bebekmi koca kafalı canım:)
benimki de 35. haftada 94 tü
Normal doğum yapmak isteyen arkadaşlar ya, doktorlarınız zorla mı sezaryen yaptıracak; eskiden olsa bebeğin içerde kaç kilo olduğundan bihaber doğuruyomuş annelerimiz; belki biraz daha zor olacaktır doğum kilolu bebekte ama siz normal doğumu istedikten sonra mesela kalmaması gerekmez mi.. Ne olabilirmiş, kesi atacağında biraz fazla atacak altı üstü.. Bekara karı boşamak kolay diye mi böyle diyorum bilmiyorum da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?