2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

az kalmış seninkine de
normal mi istiyosun??
benimkinin de başı sınırda çıktı
daha fazla büyürse normal olmazmış

bende normal istiyorum inşallah ama yani başı ve karın çevresi epey ilerdeymiş 41 haftalıkmışsevinsem mi üzülsem mi anlamadım...ama sınır olayını ilk kez senden duydum mesela kaçmış sınır?:26:

tarih belli değil daha cnm
haftaya tekrar nst varmış
normal olmasını istediği için dr umuz tarih vermedi

yarın ağda yaptıracam kızlar çok tırsıyorummm çok acımasa bariiiiiiii:18::18::18::18::18::18:

bende yarın yaptıracam inşallah 2 hafta önce yaptırmıştım çıkmadı henüz ama olsun üstünden bir daha geçicem ben geçen sefer ilk defa gitmiştim kuaföre ve acıyacağını düşünmüştüm sonra emla isminde bir krem var 1 saat öncesinde sürüp sarıyosun streç filmle sarıyosun oooohhh ne ağrı ne bişey ama ağdadan sonra yağlıyolar ya sende eve gelince hemn bepanthen sür hiç ağrısı acısı olmuyo

98 mm çıktı başı
100 ü geçerse sanırım zor oluyomuş normal

yarın ağda yaptıracam kızlar çok tırsıyorummm çok acımasa bariiiiiiii:18::18::18::18::18::18:
yok canım acımaz merak etme sadece sıkma keendini
tarih belli değil daha cnm
haftaya tekrar nst varmış
normal olmasını istediği için dr umuz tarih vermedi
ne güzel canım şanslısın
98 mm çıktı başı
100 ü geçerse sanırım zor oluyomuş normal

aaa dur bakam bende acep kaçmış

ank da lina'ya giden birisi vardı??
topiğe geliyomu acaba?
ya da başka var mı lina ya giden
ank lı anneler nerde doğum yapcaksınız
hrs hakkında bilgisi olan var mı?
ben orayı düşünüyorum ama daha karar vermedik

bak damlacım BPD yazıyo usg çıktısında ona bakıcan

özlemim nasılsın yazını okudum senin bebegin o kadar kilolu degil dedim sana neden bu kadar dert ediyosunnn tatlımm..korkma allahın izniylee saglıkla bebişini alacn kucagına lütfennn..bu kadar takıntı yapma ölcüm konusundada dr güvenme bence

Normal doğum yapmak isteyen arkadaşlar ya, doktorlarınız zorla mı sezaryen yaptıracak; eskiden olsa bebeğin içerde kaç kilo olduğundan bihaber doğuruyomuş annelerimiz; belki biraz daha zor olacaktır doğum kilolu bebekte ama siz normal doğumu istedikten sonra mesela kalmaması gerekmez mi.. Ne olabilirmiş, kesi atacağında biraz fazla atacak altı üstü.. Bekara karı boşamak kolay diye mi böyle diyorum bilmiyorum da..

bence usg lerde bir sorun var her bebekmi koca kafalı canım:)

benimki de 35. haftada 94 tü
cidden ozaman bütün bebişler koca kafalı çıktı bu işde bir acaiplik var:26::26:

haklısın bu konuda fiyonkcum ama bazen bizim istememizde yetmiyorki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…