2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

zaten insan kimseye güvenemiyo
kimi para için yapıyo
kimi işin kolayına kaçıyo
bi de tabi eskiden hiçbişe bilmeden yapılıyomuş
ki ne kdr sağlamlarmış tarlada doğumlar fln
ama şimdi herşey önceden biliniyo
riske atmaya gerek yok diye düşünülüyo
bi de biz eskiler gibi sağlam değiliz tabi

Orası da öyle, son ana kadar tarlada çalışıp yarım saat sorna doğuruyolarmış, ben iş yapmaktan çoktan vazgeçtim de yürümekten çekiniyorum aman doğururum diye. Git gide narinleşiyoruz herhalde

geçen annemle tlf da konuşuyoruz
annem yat dinlen yürüme dikkat et artık diyo
anneannem arkadan bağırıyo
yatmasın ne yatması yürüsün bol bol merdiven çıksın
daha kolay doğurur diyo
eskiler biliyo bu işi

Ay evet yaa.. Bi de şımardım, ağır bişey kaldırmıyorum, az yükseğe uzansam eşim ben alayım diye atlıyo filan.. Düşünüyorum doğumdan sonra yeniden alışcam yükseklere uzanmaya, ağır şeyleri patır patır kaldırmaya

Ben yatayım sanki artık.. Uyuyamıcam ama esniyorum, bir deneyeyim.. :26: İyigeceler herkese.. Burnunuzu yesin cüceler

ben valla herişimi kendim yapıyom sadece çorabımı giyemyorum

sweetcim düşünme kafana takma
akışına bırak

yok bıraktım canım takmıyorum ben zaten sadece merak ediyorum yaniii okadar ölçümler yapılıyor 9ay boyunca doğrumu değilmi yoksa kilo önemli değil sağlıkla doğsunlar küveze girmesinler yoksa kilosu iyi olupta küveze giren bebişler var

kiloları genelde eksik çıkıyomuş söylenenden
sarılık hepsi oluyo heralde ama fazla olmaz inş
hastanede yatmaya gerek kalmasın
yazık delik deşik oluyolar sonra

kiloları genelde eksik çıkıyomuş söylenenden
sarılık hepsi oluyo heralde ama fazla olmaz inş
hastanede yatmaya gerek kalmasın
yazık delik deşik oluyolar sonra
yazık yaa yatmasınlar sarılık için 2 saatte bir emzirmemiz lazım napalım uyansınlar değilmi orda yatıcaklarına versın evlerinde biraz uyumasınlar
bence ölçerler gibi çünkü ona göre ters bir durum olmasını engellerler veya normal doğumu sezaryene çevirirler

tecrubeli anne varmııııııııı biz merak ettik bu konuyu özlemcim yardım alalım

abrel görünüyo aşağıda

bak damlacım ne dedim ben herkes doğum hazırlığı yapıyo ya da doğurdu şurda bir elin parmakları kadar kaldık:44:

bebişin kıyafetlerini yıkadım
ütülenmeyi bekliyo
üşendiğimden kaldılar öylece ama yarın yapayım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…