- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
bak damlacım ne dedim ben herkes doğum hazırlığı yapıyo ya da doğurdu şurda bir elin parmakları kadar kaldık:44:
bebişin kıyafetlerini yıkadım
ütülenmeyi bekliyo
üşendiğimden kaldılar öylece ama yarın yapayım artık
yap canım minicik minicik zevkli oluyor :87::87::87:
ben öğlene kdr uyuyorum ama gece uyuyamıyorum
evet özlemcim bak biz hem doğurmadık hemde uyumuyoruz sabahı edicez sonrada kızlar sabah bir kalkıcaklar aaaaaa geçmiş birikmiş kusura bakmayın kızlar can sıkıntısı bu saatte ayakta birilerini bulmak zor yakalyınca bırakmıyoruz
bizde 5 taş diye bir oyun vardır biliyo musun bilmiorum ama o çok zevkli oyundu keşke sanal yapsalarda oynasak şurda karşılıklı ne güzel olur du dimi
gecenin bir yarısında performansım baya yüksek dimialemsin posedion
ben yenerdim o zaman seni kimse benle oynamazdı hep yeniyorum diyebilmemmi ama kesinn yenilirdim bi beceremedim o oyunu kabiliyet düşmanıyım heeeeeeeeee
çoook şirinler bunlar yaaa
kızı çok sevdimmmm öbür bebiş çok kızmışşşşşşşşşşşşşşözlemcim sorma bende oynardım hep kaleye geçirirlerdi uyuz olurdum bende dedim futbolcu olmadım futbol hakemi olıyım olduk ama ne oldu bırakmak zorunda kaldım
kızlar annem görse bizi ne derdi biliyo musunuz: bi çöpçüler bide siz ayaktasınız yatın artık..akşam yat dersin yatmaz sabah kalk dersin kalkmaz iyice ters bu çocuklarveee sonrasındaa terlik fırlatma başlardı
dövücek gibi geldio çok agresif bi tip belli:)
beni kaleye geçirmezlerdi karşı takımın oyuncuları ben kızım diye bana faul yapamazlardı böylece güzel top sürerdim..eşinle oğluşun arasında hakemlik yaparsın sende
:86::86::86::90::90::90:annen haklı canım ben uyusam şuanda oğlum tepinmekte aynı annesi babasıbizim ev hala canlı eşimde tv izliyor ben nette oğlum içerde tekme atmakta bu saatte sabah okuyan kızlar dicekki bunların kocası yokmu
dövücek gibi geldiyani hala bu saatte ayakta ne yapıyorsunuz der gibi
bayıldımmmm süpermiş beni kalaye geçirenler utansınbunu hiç düşünememişler
sabah kızlar okuyunca şok olucaklar atlayın kızlarrrrr sakın geçmişi okumayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?