2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bak damlacım ne dedim ben herkes doğum hazırlığı yapıyo ya da doğurdu şurda bir elin parmakları kadar kaldık:44:

evet özlemcim bak biz hem doğurmadık hemde uyumuyoruz sabahı edicez sonrada kızlar sabah bir kalkıcaklar aaaaaa geçmiş birikmiş kusura bakmayın kızlar can sıkıntısı bu saatte ayakta birilerini bulmak zor yakalyınca bırakmıyoruz

bizde 5 taş diye bir oyun vardır biliyo musun bilmiorum ama o çok zevkli oyundu keşke sanal yapsalarda oynasak şurda karşılıklı ne güzel olur du dimi

kızlar annem görse bizi ne derdi biliyo musunuz: bi çöpçüler bide siz ayaktasınız yatın artık..akşam yat dersin yatmaz sabah kalk dersin kalkmaz iyice ters bu çocuklar veee sonrasındaa terlik fırlatma başlardı

beni kaleye geçirmezlerdi karşı takımın oyuncuları ben kızım diye bana faul yapamazlardı böylece güzel top sürerdim..eşinle oğluşun arasında hakemlik yaparsın sende

:86::86::86::90::90::90:annen haklı canım ben uyusam şuanda oğlum tepinmekte aynı annesi babası bizim ev hala canlı eşimde tv izliyor ben nette oğlum içerde tekme atmakta bu saatte sabah okuyan kızlar dicekki bunların kocası yokmu

o çok agresif bi tip belli:)
dövücek gibi geldiyani hala bu saatte ayakta ne yapıyorsunuz der gibi
beni kaleye geçirmezlerdi karşı takımın oyuncuları ben kızım diye bana faul yapamazlardı böylece güzel top sürerdim..eşinle oğluşun arasında hakemlik yaparsın sende

bayıldımmmm süpermiş beni kalaye geçirenler utansınbunu hiç düşünememişler
sabah kızlar okuyunca şok olucaklar atlayın kızlarrrrr sakın geçmişi okumayın

sizin ev gerçekten hareketliymiş benim kociş kaçıncı rüyasındadır kim bilir ama yazık adamcaz çok çalışıyo başı ağrıyo çoğu zaman..

bencede boşyere gözlerinizi yormayın önemli bişi yokdaha da meraklanır insan böylee yahu okuyası gelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…