- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
sizin ev gerçekten hareketliymiş benim kociş kaçıncı rüyasındadır kim bilir ama yazık adamcaz çok çalışıyo başı ağrıyo çoğu zaman..
bencede boşyere gözlerinizi yormayın önemli bişi yokdaha da meraklanır insan böylee yahu okuyası gelir..
ben kaçıyorum artık
belim ağrıdı
mutfağı toparlayım yatayım
iyi geceler şekerler
ben kaçıyorum artık
belim ağrıdı
iyi geceler şekerler
ben kaçıyorum artık
belim ağrıdı
iyi geceler şekerler
film gibi arkası yarın olcakkimbilir rüyalarında neler görüyorlar neyse biz kızlara bebişlerini görmelerini diliyelim belkim biz dedikten sonra rüyalarına girer bebişleri
ne kadar iyi niyetliyiz:) keşke öğrenciyken uykusuz kalabilmeyi başarsaydım kesin radyo programı falan yapardım
kk.da başlarsın canım ne olcak baksana gece kuşları olduk bende muhabir olurum hem biraz daha konusursak sabah olcak sabah erkenden uyananlarla sohbete devam edicez bu gidişle:86::86::86:
ebru gözüküyo aşağıda ama yazmıyo sanırım uyuya kaldı pcnin başında:26:
kazene bu isteğimizi bildirsek mi neayy yatıp uyuyalım yarına enerji toplayalım bari...gerçi hiç uykum yok ama
gece gece güldürdün beni özlem beni bu saatte güldürdüğün için bak bir kupayı daha hakediyorsun siyaset meydanıda bittiii:97::97:
sanırım uyuyamamız lazım benimde hiç uykum yok sağa sola dönmekde zor oluyor artık yatakda debelenememekte kötü heeee
Uyumadım kızlar.Anca okuyabildim geçişi.Eşim yanımda uyukluyor.Bitmedi mi okuman hadi diyorHadi sizde yatın uyuyun artık yazık bizede üçümüz geçmişi okumaktan uykusuz kaldık Yarına bana okumak için geçmiş biriktirmeyin küserim yoksa Sizi ve minikleri öpüyorum
Uyumadım kızlar.Anca okuyabildim geçişi.Eşim yanımda uyukluyor.Bitmedi mi okuman hadi diyorHadi sizde yatın uyuyun artık yazık bizede üçümüz geçmişi okumaktan uykusuz kaldık Yarına bana okumak için geçmiş biriktirmeyin küserim yoksa Sizi ve minikleri öpüyorum
yok bitiricez eee sabahın olmasına az kaldı sabah birikirse bilemeyiz bu gidişle öğlene kadar kesin uyuyor olucağımız kesin iyi geceler tatlı rüyalar eşinide kızdırmayalım :97::97:
haftasıyla uyumlu değil burcu canım..baş çevresi 41 haftalık,karın çevresi 40 haftalık gözteriyo ultrasonda ...normal doğum istiyordum ben tüm her anını yaşamak istiyordum bunu dediğimde bir arkadaş kadının biri normal doğum istemiş bebeğin başı çıkmış omuzu takılmış sonra anneyi kurtarmak için bebeğin başını kesmişler dediAllah'ım ne korkunçç..bir tanesi de bebek iri sezaryen olabilirim dedim bir başka hikaye anlattıı anne narkozdan kalkamamış ölmüş öfff sizleri de bunaltmayayım daha ne hikayeler var duyduğum..hepside birbirinden korkunç
selam cicişler topiğine ekledim dayanamadım buraya da ekleyim dedim bunlar benim bebişe yaptığım örgüler....
evet canım baktı 3400 olmuş koca kafalıymış öle dedi:))
çatı muaynemde oldu normal doğum için müsaitmiş
6 mart dedi canım ya daha çok var nasıl sabredecem benn
evet canım çok güzel bişey 2 kız annesi olacağım inşallah
sağol tatlım...evet canmm saatler kaldı
iyi geceler hanımlar, bebeği olanlara hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum, ben de 1 mart sabahı sezaryenle dogum yapacagım inşallah çok heyecanlıyım:18: oğlumnda bu kadar heyecanlanmamıştım tabi şimdi acısınıda bilince daha zor oluyormuş:) korkunun ecele faydası yok tabi hayırlısı ile kavuşalımda bebeklermize,duanızda unutmayın
günaydın annecikleeerrrrr
gününüz çoook güzel geçsinnn
gece kuşları çooookkkk aktiflermiş, bir saatte ancak okuyabildim geçmiş
bizde kızım ve babasıyla kahvaltı yapcaz şimdi,
birazdan yine gelirim
Günaydın arkadaşlar,
Gününüzün güzel geçmesi dileğiyle doğum yapacak varsa hayırlı doğumlar dilerim..
Ben de bu akşam doktora gidecem bakalım neler olmuş..
yarın bebişin mobilyaları geliyor çok heyecanlıyım sonunda eşyalarını hazırlayabilecem hafta sonu çok yoğunum.. Buraya yerleştirdikten sonra yükleyecem ayrıca bugün yükleyebilirsem hastaneye götüreceğim şekerleri ve süsleri falan ekleyecem sepetini ben süsledim ki ne süslemişim biraz abarttım sanırım ama sizin de fikirlerinizi almak isterim bakalım beğenecek misiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?