2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sizin ev gerçekten hareketliymiş benim kociş kaçıncı rüyasındadır kim bilir ama yazık adamcaz çok çalışıyo başı ağrıyo çoğu zaman..

geçmiş olsun özlemcim yazık yorulunca zor tabiii şimdi benim eşim vardiyalı sürekli sabah erken kalkmak zorunda olmadığı için erken yatmak zorunda kalmıyor perşmbe cumada izin günü şuanda oyüzden yatmıyor yoksa sabah işe gidenler için bu saatte ayakda durmak çok zor

bencede boşyere gözlerinizi yormayın önemli bişi yokdaha da meraklanır insan böylee yahu okuyası gelir..

film gibi arkası yarın olcakkimbilir rüyalarında neler görüyorlar neyse biz kızlara bebişlerini görmelerini diliyelim belkim biz dedikten sonra rüyalarına girer bebişleri

ben kaçıyorum artık
belim ağrıdı
mutfağı toparlayım yatayım
iyi geceler şekerler

film gibi arkası yarın olcakkimbilir rüyalarında neler görüyorlar neyse biz kızlara bebişlerini görmelerini diliyelim belkim biz dedikten sonra rüyalarına girer bebişleri

ne kadar iyi niyetliyiz:) keşke öğrenciyken uykusuz kalabilmeyi başarsaydım kesin radyo programı falan yapardım

ne kadar iyi niyetliyiz:) keşke öğrenciyken uykusuz kalabilmeyi başarsaydım kesin radyo programı falan yapardım

kk.da başlarsın canım ne olcak baksana gece kuşları olduk bende muhabir olurum hem biraz daha konusursak sabah olcak sabah erkenden uyananlarla sohbete devam edicez bu gidişle:86::86::86:

kk.da başlarsın canım ne olcak baksana gece kuşları olduk bende muhabir olurum hem biraz daha konusursak sabah olcak sabah erkenden uyananlarla sohbete devam edicez bu gidişle:86::86::86:

kazene bu isteğimizi bildirsek mi neayy yatıp uyuyalım yarına enerji toplayalım bari...gerçi hiç uykum yok ama

Uyumadım kızlar.Anca okuyabildim geçişi.Eşim yanımda uyukluyor.Bitmedi mi okuman hadi diyorHadi sizde yatın uyuyun artık yazık bizede üçümüz geçmişi okumaktan uykusuz kaldıkYarına bana okumak için geçmiş biriktirmeyin küserim yoksaSizi ve minikleri öpüyorum

gece gece güldürdün beni özlem beni bu saatte güldürdüğün için bak bir kupayı daha hakediyorsun siyaset meydanıda bittiii:97::97:

sanırım uyuyamamız lazım benimde hiç uykum yok sağa sola dönmekde zor oluyor artık yatakda debelenememekte kötü heeee
:81::81:aferin bana

ayy bende seni uyudun sandımdıevet sanırım uyumamız lazım

yok bitiricez eee sabahın olmasına az kaldı sabah birikirse bilemeyiz bu gidişle öğlene kadar kesin uyuyor olucağımız kesiniyi geceler tatlı rüyalar eşinide kızdırmayalım :97::97:

özlemcim ebrulicim iyi geceler tatlı rüyala bebişlerinize ve sizlere....
sabah okuyanlarda günaydın gece gece rahatsızlık verdik geçmişi okumakla uğraşmanıza gerek yok doğuran yok sadece bizim ellerimiz çalıştı birazcıcık

yok bitiricez eee sabahın olmasına az kaldı sabah birikirse bilemeyiz bu gidişle öğlene kadar kesin uyuyor olucağımız kesiniyi geceler tatlı rüyalar eşinide kızdırmayalım :97::97:

haydi iyi geceler canım sanada kalk yatalım bizde...çocuklar bilgisayar mihendisi olarak çıkacaklar yoksa

günaydın annecikleeerrrrr

gününüz çoook güzel geçsinnn

gece kuşları çooookkkk aktiflermiş, bir saatte ancak okuyabildim geçmiş

bizde kızım ve babasıyla kahvaltı yapcaz şimdi,

birazdan yine gelirim

Günaydın arkadaşlar,
Gününüzün güzel geçmesi dileğiyle doğum yapacak varsa hayırlı doğumlar dilerim..
Ben de bu akşam doktora gidecem bakalım neler olmuş..
yarın bebişin mobilyaları geliyor çok heyecanlıyım sonunda eşyalarını hazırlayabilecem hafta sonu çok yoğunum.. Buraya yerleştirdikten sonra yükleyecem ayrıca bugün yükleyebilirsem hastaneye götüreceğim şekerleri ve süsleri falan ekleyecem sepetini ben süsledim ki ne süslemişim biraz abarttım sanırım ama sizin de fikirlerinizi almak isterim bakalım beğenecek misiniz...

canim duymamaya calis bu tip hikayeler kulaktan kulaga o kadar cok sekil degistirir ki.. bozma moralini. her sey guzel olacak diye dusun. Allaha tevekkul et..

selam cicişler topiğine ekledim dayanamadım buraya da ekleyim dedim bunlar benim bebişe yaptığım örgüler....

canim gule gule kullansin kuzun insallah..

evet canım baktı 3400 olmuş koca kafalıymış öle dedi:))
çatı muaynemde oldu normal doğum için müsaitmiş
6 mart dedi canım ya daha çok var nasıl sabredecem benn

masallah canim kuzuna

evet canım çok güzel bişey 2 kız annesi olacağım inşallah

gozun aydin canim.

sağol tatlım...evet canmm saatler kaldı

haydi az kaldi insallah..

Amin canim.

gunaydinlar

günaydın herkeseeeeee
hayırlı cumalar...
bugün kontrolümüz var. inşallah sağlıkla büyümüştür tatlı kızım.
nst ye bağlanacağız. geçen gittiğimde karnın aç mı diye sordular.
tam tok değildim. tok gitmek gerekiyormuş nst ye. :76:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…