2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canııım güle güle kullansın bal peteğin
merak ettim canım,
akşam da güzel haberlerle gelirsiniz dr dan

günaydın burcu
kasılmaların tekrar etmemiştir umarım

günaydın cnm
güzel haberlerle gel annesi
bizde yarın sabah gideceğiz dr a

günaydın kızlaaaaaaaaar. gece kuşları uyuyun bakalım sizde. bugün doktora gidecekler hadi bakalım güzel haberlerle gelin.öpüyoruz hepiniziiiiiiiii

guzel haberlerle don insallah canim.

günaydın burcu
kasılmaların tekrar etmemiştir umarım

yok canim cok sukur duzenli kasilmalar durdu ama tabi gun icinde 6-7 kez oluyor kasılmalarim..

Günaydın anneler ve minikleri

Gece kuşları uykudalar daha herhalde

Bugün dr. gideck olan arkadaşlar güzel haberlerinizi bekliyorum.

Cumanızda mübarek olsun.

Merhaba, Güzel Anne Adayları

Doğum Fotoğrafı Çektirmeye Karar Vermek...
Bir bebek sahibi olmaya karar vermek, kalbinizin artık sizin dışınızda atmasına karar vermek gibidir. Bir diğer karar ise bu doğum anını görüntüleyecek olan doğum ve bebek fotoğrafçısı. Doğum anını ölümsüzleştirecek doğru uzman fotoğrafçıyı seçmelisiniz. YUVA ÖZGÜR hamilelik, doğum ve bebek fotoğrafçısı olarak 3 yıldır hizmet vermektedir. Hep söylediğimiz gibi; "geriye kalan sadece fotoğraftır." doğum ve bebek fotoğrafçısını başarılı kılacak olan, fotoğrafların bir fotoğrafçı gözüyle iyi fotoğraflanması, bir hikâyeci gözüyle de iyi ifade edilmesidir.
Sunduğum hizmetler; - Bebek Fotoğrafçılığı - Doğum Fotoğrafçılığı (stüdyo, doğum anı, doğum sonrası…) - Doğum Günü Fotoğrafçılığı - Aile Fotoğrafçılığı - Düğün Fotoğrafçılığı - Hikâye Fotoğrafçılığı
Eğer düşünürseniz seve seve sizi ve bebeğinizi arşivlemek isterim

saygılarımla..............

özelden msj atabilirsiniz

yada tanselyuva@hotmail.com

Ben çok istedim dogum fotosu çektirmek ama beniim gittigim hastanede yasak ve dogum şeklim normal oldugu için çektiremiycem.Artık eşim kardeşim arkadaşlarım çeker napalım:97:

ya kızlar, canınız cekmez umarim. ama kadıköyde ben lohusa sekeri nerede bulabilirim? kalıp gibi satiliyor ya..

Merhaba günaydın kızlar bu aksam bizimde kontrolumuz var ck heycanliyim 4 haftadan sonra bebeğimi görü em ve doğumum 18 gün kaldı tabi can oğlum beklerse

ben çok istedim dogum fotosu çektirmek ama beniim gittigim hastanede yasak ve dogum şeklim normal oldugu için çektiremiycem.artık eşim kardeşim arkadaşlarım çeker napalım:97:

[ı]neden hastane böyle bir yasak koyarki , hakkı yok yani, bende bayanım çok guzel normal dogum yapacaksınız kısmetse ben o şerefe nail olamadım malesef 17 saat sancıdan sonra sezeryana aldılar( olsun cok sukur saglıklı bır oglum vaar:) normal dogumlarada gırdım sadece anne ve bebeği cekıyorum , hastaneyede tanıdıgım dersınız benım için problem olmaz tabıkı ıstersenız[/ı]

günaydın anneler ve minikleri

gece kuşları uykudalar daha herhalde

Bugün dr. Gideck olan arkadaşlar güzel haberlerinizi bekliyorum.

Cumanızda mübarek olsun.

gece kuşlarından biri uyanmış sanırım

ya kızlar, canınız cekmez umarim. Ama kadıköyde ben lohusa sekeri nerede bulabilirim? Kalıp gibi satiliyor ya..

canım aktarlarda vardır büyük ihtimalle

merhaba günaydın kızlar bu aksam bizimde kontrolumuz var ck heycanliyim 4 haftadan sonra bebeğimi görü em ve doğumum 18 gün kaldı tabi can oğlum beklerse

gözün aydın canııımmm
ayyy çok heyecanlısındır şimdik

Benim tanıdıgım dogum fotografçısı arkadaşım var zaten ünlülerle çalışıyor.Ama gittigim hastane de hemşire çeksin diye bile ellerine kamera fotograf makinası verilmiyor:84:Başta çok üzülmüştüm bu duruma.Sonra önemli olan dr. iyi olması ve dogumumun güzel geçmesi ön planda oldugu kafama dank edince fotoyu pek önemsemedim.Çevremde isteyen olursa sizi öneririm elbette

Kızlar dogumdan sonra korse takıcam ama henüz almadım.Sizler aldınız mı?Yada çevrenizde dogum yapıp belli bir ürünü tavsiye eden var mı acaba?

Merhaba tekrar
Bunlar da benim hastaneye götüreceğim şekerlerim, sepetim, kapı süsüm, yastık ve hoşgeldin melisa bayrakları umarım beğenirsiniz Melisa bal arısı demek olduğu için pembe bal arılı hasır hediye kutular yaptırdım misafirler için:) sepeti ben süsledim:)
nasıl olmuş kızlar?

çok çok çok güzel olmuş canım maşallah. Allah sağlıkla kucağına almayı kısmet etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…