Günaydın arkadaşlar,
Gününüzün güzel geçmesi dileğiyle doğum yapacak varsa hayırlı doğumlar dilerim..
Ben de bu akşam doktora gidecem bakalım neler olmuş..
yarın bebişin mobilyaları geliyor çok heyecanlıyım sonunda eşyalarını hazırlayabilecem hafta sonu çok yoğunum.. Buraya yerleştirdikten sonra yükleyecem ayrıca bugün yükleyebilirsem hastaneye götüreceğim şekerleri ve süsleri falan ekleyecem sepetini ben süsledim ki ne süslemişim biraz abarttım sanırım ama sizin de fikirlerinizi almak isterim bakalım beğenecek misiniz...
canim duymamaya calis bu tip hikayeler kulaktan kulaga o kadar cok sekil degistirir ki.. bozma moralini. her sey guzel olacak diye dusun. Allaha tevekkul et..
canim gule gule kullansin kuzun insallah..
masallah canim kuzuna
gozun aydin canim.
haydi az kaldi insallah..
Amin canim.
gunaydinlar
günaydın herkeseeeeee
hayırlı cumalar...
bugün kontrolümüz var. inşallah sağlıkla büyümüştür tatlı kızım.
nst ye bağlanacağız. geçen gittiğimde karnın aç mı diye sordular.
tam tok değildim. tok gitmek gerekiyormuş nst ye. :76:
günaydın herkeseeeeee
hayırlı cumalar...
bugün kontrolümüz var. inşallah sağlıkla büyümüştür tatlı kızım.
nst ye bağlanacağız. geçen gittiğimde karnın aç mı diye sordular.
tam tok değildim. tok gitmek gerekiyormuş nst ye. :76:
günaydın burcu
kasılmaların tekrar etmemiştir umarım
Merhaba, Güzel Anne Adayları
Doğum Fotoğrafı Çektirmeye Karar Vermek...
Bir bebek sahibi olmaya karar vermek, kalbinizin artık sizin dışınızda atmasına karar vermek gibidir. Bir diğer karar ise bu doğum anını görüntüleyecek olan doğum ve bebek fotoğrafçısı. Doğum anını ölümsüzleştirecek doğru uzman fotoğrafçıyı seçmelisiniz. YUVA ÖZGÜR hamilelik, doğum ve bebek fotoğrafçısı olarak 3 yıldır hizmet vermektedir. Hep söylediğimiz gibi; "geriye kalan sadece fotoğraftır." doğum ve bebek fotoğrafçısını başarılı kılacak olan, fotoğrafların bir fotoğrafçı gözüyle iyi fotoğraflanması, bir hikâyeci gözüyle de iyi ifade edilmesidir.
Sunduğum hizmetler; - Bebek Fotoğrafçılığı - Doğum Fotoğrafçılığı (stüdyo, doğum anı, doğum sonrası ) - Doğum Günü Fotoğrafçılığı - Aile Fotoğrafçılığı - Düğün Fotoğrafçılığı - Hikâye Fotoğrafçılığı
Eğer düşünürseniz seve seve sizi ve bebeğinizi arşivlemek isterim
saygılarımla..............
özelden msj atabilirsiniz
yada tanselyuva@hotmail.com
ben çok istedim dogum fotosu çektirmek ama beniim gittigim hastanede yasak ve dogum şeklim normal oldugu için çektiremiycem.artık eşim kardeşim arkadaşlarım çeker napalım:97:
Merhaba günaydın kızlar bu aksam bizimde kontrolumuz var ck heycanliyim 4 haftadan sonra bebeğimi görü em ve doğumum 18 gün kaldı tabi can oğlum beklerse
günaydın anneler ve minikleri
gece kuşları uykudalar daha herhalde
Bugün dr. Gideck olan arkadaşlar güzel haberlerinizi bekliyorum.
Cumanızda mübarek olsun.
ya kızlar, canınız cekmez umarim. Ama kadıköyde ben lohusa sekeri nerede bulabilirim? Kalıp gibi satiliyor ya..
merhaba günaydın kızlar bu aksam bizimde kontrolumuz var ck heycanliyim 4 haftadan sonra bebeğimi görü em ve doğumum 18 gün kaldı tabi can oğlum beklerse
canım aktarlarda vardır büyük ihtimalle
[ı]neden hastane böyle bir yasak koyarki , hakkı yok yani, bende bayanım çok guzel normal dogum yapacaksınız kısmetse ben o şerefe nail olamadım malesef 17 saat sancıdan sonra sezeryana aldılar( olsun cok sukur saglıklı bır oglum vaar:) normal dogumlarada gırdım sadece anne ve bebeği cekıyorum , hastaneyede tanıdıgım dersınız benım için problem olmaz tabıkı ıstersenız[/ı]
Merhaba tekrar
Bunlar da benim hastaneye götüreceğim şekerlerim, sepetim, kapı süsüm, yastık ve hoşgeldin melisa bayrakları umarım beğenirsiniz Melisa bal arısı demek olduğu için pembe bal arılı hasır hediye kutular yaptırdım misafirler için:) sepeti ben süsledim:)
nasıl olmuş kızlar?
Eki Görüntüle 147029 Eki Görüntüle 147035 Eki Görüntüle 147034 Eki Görüntüle 147033 Eki Görüntüle 147032 Eki Görüntüle 147031 Eki Görüntüle 147030 Eki Görüntüle 147028 Eki Görüntüle 147027 Eki Görüntüle 147036
çok çok çok güzel olmuş canım maşallah. Allah sağlıkla kucağına almayı kısmet etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?