2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok güzel olmuş alıştığımız renklerden modellerden farklı birşey yapmışsın ellerine sağlık mutlulukla kullanın...

MAŞALLAH MELİSSANIN ANNESİNE
HEPSİ ÇOOOOOOOOOOOOOOK GÜZEL OLMUŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

gece kuşlarından biri uyanmış sanırım

canım aktarlarda vardır büyük ihtimalle

gözün aydın canııımmm
ayyy çok heyecanlısındır şimdik

guzel haberlerle gel insallah canim.

herkeze tesekkurler evet cok heycanlıyım ..ayrıca kolega harıka olmus bebek sekerlerın susuun kısaca hepsi.. benımkılerıde bı ara usenmezsem yuklerım kızlar..

:))) önerirsen çook sevinirim
öpüldünnn

canım herhalde o zamana kadar doğum olmazsa suni sancıyla alacaklarr yine normal ama kendi sancım olmucak(
kızlar bebeğim donmüş inanamıyorum bu hafta donduğune
maşalah canım ya çok sevindimm
Geçmiş olsun dilekleriniz için saolun kızlar Daha iyiyim çok şükür.Hala ıhlamur içiyorum
geçmiş olsun canım yaa
ay innamıyorum ya ne kadar dengesizler var kullandığı kelimeye bakarmısın töbe töbe
maşlahh canım zeynebinee
bi de ben hergün meryem,inşirah ve inşikak surelerini okuyorum.2.doğumum olacak inş. ,başıma neler geleceğini de biliyorum,yine de bu sureleri okudukça rahatlıyorum rabbim yardım edecek diyorum.
Rabbim inşalah kolay doğumlar nasib eder canım bende okuyorum bunları tarık süresinide oku istersen canım
canım ya herşey gönlünce olsun meleğini sağlıla al inşalah
ayy ne heyecanlı sağlıklla al inşalahh
slm kızlar gecmısı okumaya calıstım ama cok bırıkmısss dogumdayken hepınıze dua ettım ınsallah hepınız bır avazda kurtulursunuz.
Alah razı olsun canım yüreğine sağlıık
çok geçç okudumm bitytim resmenn ya ne çok konuşmuşsunuzz
hayırlı haberlerle gel inşalah canım
teşekkürler teyzesii
hayırlı haberlerle gel inşalah
Merhaba günaydın kızlar bu aksam bizimde kontrolumuz var ck heycanliyim 4 haftadan sonra bebeğimi görü em ve doğumum 18 gün kaldı tabi can oğlum beklerse
güzel heberler ver inşalah
Kızlar dogumdan sonra korse takıcam ama henüz almadım.Sizler aldınız mı?Yada çevrenizde dogum yapıp belli bir ürünü tavsiye eden var mı acaba?
ben aldım takıcam ama öle tavsiye üzerine değil
canım ya ellerine sağlık çok güsel gözüküyorlar

MAŞALLAH MELİSSANIN ANNESİNE
HEPSİ ÇOOOOOOOOOOOOOOK GÜZEL OLMUŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

günaydın kızlar biz geldiikk oğluşumla biraz fazla uyumuşuz sankiherkese hayırlı cumalarnasılsınız?çok şükür bitmez sandığım şubat ayı da bitmek üzere..bu gece doğum yaptım kızlar çok tatlı bir oğluşum oluyodu rüyamda ama giydirecek bişey bulamıyoduk hastanede ve evde..annem battaniyeyle dolaştırıyoduüşüyodu oğlum..eşime onca kıyafet aldık nerde diyorum giydirilmezmiş onlar diyo:26:neyse ben yarın dr kontrolune gidince biraz daha cici alırım oğluşumabugün çok kalamıycam net başında biraz evi toparlayım biraz ütü yapayım..hepinizi kocaman kocaman

kızlar günaydınnn bız yenı kalktık daha

bırazdan kahvaltımızı yapıcaz acıktık vaklla yanı ben okda acıkmasamda kızım epeyy acıkmıstr kesın

g.kolega cnm coook guzllerrr :))

çok talı bunlar ellerine sağlık

kızlar, sabah nst'ye girdim. Doğum sancım başlamış. Açılmam henüz yok. Az önce nişanım geldi. Bana dua edin ne olur normal doğum olsun. Bugün kavuşacağım hayırlısı ile kuzuma. 2 saat sonr hastaneye gideceğim.

hadi hayırlısı olsun canım benım Allah yardım etsın. darısı başıma ınş.

canım benim ne güzelll haydi bakalım güzel haberleriini bekliyoruz..tammda cuma mübarek vakitte duaların inşallah kabul olacağı vakitte başladı doğumun.inşallah normal olur sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına bize de dua et olurmuveee sakın korkma

Ayyy çok heyecanlı olsa gerek.Dualarımız seninle ve bebeginle.Hayırlı haberlerini bekliyoruz.Bende biran önce dogurmak istiyorummmmmm:84:

:)) az kaalmıs cnm Allah saglıgyla hayırlısyla kucagına almaayı nasıp etsın

cnmmm Allah yardımcın olsun melegını saglıgyla kucagına almayı nasıp etsın ayy cok guzell yaa :)) bıravazdaa kurtarsın allah cnm

canımmmm Allah yardımcın olsun....hayırlısyla bir avazda kolaycacık alırsın inş. bebişini kucağına canım...

Allah kolaylık versin, kolaycacık bir doğum olur inşallah, sağlıkla alırsın bebişini kucağına

Çok tatlı olmuşlar, sağlıkla gelsin inşallah Melisa, ellerine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…