Merhaba tekrar
Bunlar da benim hastaneye götüreceğim şekerlerim, sepetim, kapı süsüm, yastık ve hoşgeldin melisa bayrakları umarım beğenirsiniz Melisa bal arısı demek olduğu için pembe bal arılı hasır hediye kutular yaptırdım misafirler için:) sepeti ben süsledim:)
nasıl olmuş kızlar?
Eki Görüntüle 147029 Eki Görüntüle 147035 Eki Görüntüle 147034 Eki Görüntüle 147033 Eki Görüntüle 147032 Eki Görüntüle 147031 Eki Görüntüle 147030 Eki Görüntüle 147028 Eki Görüntüle 147027 Eki Görüntüle 147036
Merhaba tekrar
Bunlar da benim hastaneye götüreceğim şekerlerim, sepetim, kapı süsüm, yastık ve hoşgeldin melisa bayrakları umarım beğenirsiniz Melisa bal arısı demek olduğu için pembe bal arılı hasır hediye kutular yaptırdım misafirler için:) sepeti ben süsledim:)
nasıl olmuş kızlar?
Eki Görüntüle 147029 Eki Görüntüle 147035 Eki Görüntüle 147034 Eki Görüntüle 147033 Eki Görüntüle 147032 Eki Görüntüle 147031 Eki Görüntüle 147030 Eki Görüntüle 147028 Eki Görüntüle 147027 Eki Görüntüle 147036
gece kuşlarından biri uyanmış sanırım
canım aktarlarda vardır büyük ihtimalle
gözün aydın canııımmm
ayyy çok heyecanlısındır şimdik
guzel haberlerle gel insallah canim.
Merhaba tekrar
nasıl olmuş kızlar?
Benim tanıdıgım dogum fotografçısı arkadaşım var zaten ünlülerle çalışıyor.Ama gittigim hastane de hemşire çeksin diye bile ellerine kamera fotograf makinası verilmiyor:84:Başta çok üzülmüştüm bu duruma.Sonra önemli olan dr. iyi olması ve dogumumun güzel geçmesi ön planda oldugu kafama dank edince fotoyu pek önemsemedim.Çevremde isteyen olursa sizi öneririm elbette
canım herhalde o zamana kadar doğum olmazsa suni sancıyla alacaklarr yine normal ama kendi sancım olmucakbende kendimi shrek in yavuklusu fiyona gibi hissediyorum
çok sevindim:)))
inşallah karşılsaşırız bebişler doğduktan sonra
canım hamilelik biraz zor geçince oluyor böyle şeyler
az kaldı canım
son demlerimiz
canım normal doğuma nasıl öyle kesin tarih verdiki:26:
ilginç geldi bana
maşalah canım ya çok sevindimmkızlar bebeğim donmüş inanamıyorum bu hafta donduğune
geçmiş olsun canım yaaGeçmiş olsun dilekleriniz için saolun kızlarDaha iyiyim çok şükür.Hala ıhlamur içiyorum
ay innamıyorum ya ne kadar dengesizler var kullandığı kelimeye bakarmısın töbe töbeahh canım benim malesef iyice düşüncesiz oldu bi çoğumuz..dua et sana sadece t-yer vermemişler..ben arabam servisteyken binmiştim otobüse yaşlı bir teyzeyle genç bir kız yanyana oturuyordu teyze kıza kızım kalkta bayan hamile o otursun dedi..kız banane hamile kalırken bana mı sordu hem onunla aynı parayı bende veriyorum dedigerizekalı kıız..bende teyze gerek yok sağol ben böyle iyiyim dedim aptal hala susmuyo bak gördün mğ teyze o hala hamile kaldığı andaki mutluluğu yaşamaya devam ediyo dedi
maşlahh canım zeynebineemerhaba kıızzllaarrrrr
bizde bugün bebeğimizi kontrole gittik.kuzum 2900 gr olmuş şükür.2 hafta önce 2200gr dı.yedim yedim kilo aldırdım meleğime sükürbu arada sükür kutusunuda görebildik prensesimim .9 aylık merakta sona erdi
Rabbim inşalah kolay doğumlar nasib eder canım bende okuyorum bunları tarık süresinide oku istersen canımbi de ben hergün meryem,inşirah ve inşikak surelerini okuyorum.2.doğumum olacak inş. ,başıma neler geleceğini de biliyorum,yine de bu sureleri okudukça rahatlıyorum rabbim yardım edecek diyorum.
canım ya herşey gönlünce olsun meleğini sağlıla al inşalahherkese iyi akşamlar kızlar bugün dr gittik bebişm geçen hafta 2630grdıbu hafta 2700gr olmuş kafayı yiyecem ya 8günde 70gr almış resmen gelişimi durdu dr alın dedim bebeğn durumu iyi dedi birazdaha bekleyelim diyo gün aşırı nstye giriyorum ben anladım iyice para tuzağı bu özel hastaneler ama kaldı şurda 3veya 5 gün artık hastane arama zamanım bitti her nst 10 tl bide tahliller bugün girdik nstye bebeğn hareketlerinde azalma olursa gel dedi akşam yine gittik acildeki dr herşey yolunda nstye girme dedi sabah girecez yine 38haftalık olduk yetmezmi acilin dr alınsada herşey yolunda hiçbir sorun çıkmaz dedi
ayy ne heyecanlı sağlıklla al inşalahhslm kızlar...haberim yoktu facede gördüm...gamze arkadaşımız dün doğum yapmışresimlerini gördüm kurtuldu negüzel...darısı bizlerin başına inşallah...
son 1günüm kaldı büyük güne:18: nası heycanlıyım yarın son hamile günüm Allahın izninle artık yarın gece uyku girmez gözüme heycandan
Alah razı olsun canım yüreğine sağlııkslm kızlar gecmısı okumaya calıstım ama cok bırıkmısss dogumdayken hepınıze dua ettım ınsallah hepınız bır avazda kurtulursunuz.
çok geçç okudumm bitytim resmenn ya ne çok konuşmuşsunuzzözlemcim ebrulicim iyi geceler tatlı rüyala bebişlerinize ve sizlere....
sabah okuyanlarda günaydın gece gece rahatsızlık verdik geçmişi okumakla uğraşmanıza gerek yok doğuran yok sadece bizim ellerimiz çalıştı birazcıcık
hayırlı haberlerle gel inşalah canımGünaydın arkadaşlar,
Gününüzün güzel geçmesi dileğiyle doğum yapacak varsa hayırlı doğumlar dilerim..
Ben de bu akşam doktora gidecem bakalım neler olmuş..
yarın bebişin mobilyaları geliyor çok heyecanlıyım sonunda eşyalarını hazırlayabilecem hafta sonu çok yoğunum.. Buraya yerleştirdikten sonra yükleyecem ayrıca bugün yükleyebilirsem hastaneye götüreceğim şekerleri ve süsleri falan ekleyecem sepetini ben süsledim ki ne süslemişim biraz abarttım sanırım ama sizin de fikirlerinizi almak isterim bakalım beğenecek misiniz...
teşekkürler teyzesiicanim duymamaya calis bu tip hikayeler kulaktan kulaga o kadar cok sekil degistirir ki.. bozma moralini. her sey guzel olacak diye dusun. Allaha tevekkul et..
canim gule gule kullansin kuzun insallah..
masallah canim kuzuna
gozun aydin canim.
haydi az kaldi insallah..
Amin canim.
gunaydinlar
hayırlı haberlerle gel inşalahgünaydın herkeseeeeee
hayırlı cumalar...
bugün kontrolümüz var. inşallah sağlıkla büyümüştür tatlı kızım.
nst ye bağlanacağız. geçen gittiğimde karnın aç mı diye sordular.
tam tok değildim. tok gitmek gerekiyormuş nst ye. :76:
güzel heberler ver inşalahMerhaba günaydın kızlar bu aksam bizimde kontrolumuz var ck heycanliyim 4 haftadan sonra bebeğimi görü em ve doğumum 18 gün kaldı tabi can oğlum beklerse
ben aldım takıcam ama öle tavsiye üzerine değilKızlar dogumdan sonra korse takıcam ama henüz almadım.Sizler aldınız mı?Yada çevrenizde dogum yapıp belli bir ürünü tavsiye eden var mı acaba?
canım ya ellerine sağlık çok güsel gözüküyorlarMerhaba tekrar
nasıl olmuş kızlar?
MAŞALLAH MELİSSANIN ANNESİNE
HEPSİ ÇOOOOOOOOOOOOOOK GÜZEL OLMUŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
Merhaba tekrar
nasıl olmuş kızlar?
kızlar, sabah nst'ye girdim. Doğum sancım başlamış. Açılmam henüz yok. Az önce nişanım geldi. Bana dua edin ne olur normal doğum olsun. Bugün kavuşacağım hayırlısı ile kuzuma. 2 saat sonr hastaneye gideceğim.
kızlar, sabah nst'ye girdim. Doğum sancım başlamış. Açılmam henüz yok. Az önce nişanım geldi. Bana dua edin ne olur normal doğum olsun. Bugün kavuşacağım hayırlısı ile kuzuma. 2 saat sonr hastaneye gideceğim.
:)) az kaalmıs cnm Allah saglıgyla hayırlısyla kucagına almaayı nasıp etsınson 3 gün:18:
Merhaba tekrar
nasıl olmuş kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?