- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
Merhaba tekrar
Bunlar da benim hastaneye götüreceğim şekerlerim, sepetim, kapı süsüm, yastık ve hoşgeldin melisa bayrakları umarım beğenirsiniz Melisa bal arısı demek olduğu için pembe bal arılı hasır hediye kutular yaptırdım misafirler için:) sepeti ben süsledim:)
nasıl olmuş kızlar?
Eki Görüntüle 147029 Eki Görüntüle 147035 Eki Görüntüle 147034 Eki Görüntüle 147033 Eki Görüntüle 147032 Eki Görüntüle 147031 Eki Görüntüle 147030 Eki Görüntüle 147028 Eki Görüntüle 147027 Eki Görüntüle 147036
Merhaba tekrar
Bunlar da benim hastaneye götüreceğim şekerlerim, sepetim, kapı süsüm, yastık ve hoşgeldin melisa bayrakları umarım beğenirsiniz Melisa bal arısı demek olduğu için pembe bal arılı hasır hediye kutular yaptırdım misafirler için:) sepeti ben süsledim:)
nasıl olmuş kızlar?
Eki Görüntüle 147029 Eki Görüntüle 147035 Eki Görüntüle 147034 Eki Görüntüle 147033 Eki Görüntüle 147032 Eki Görüntüle 147031 Eki Görüntüle 147030 Eki Görüntüle 147028 Eki Görüntüle 147027 Eki Görüntüle 147036
özlemcim ebrulicim iyi geceler tatlı rüyala bebişlınerinize ve sizlere....
sabah okuyanlarda günaydın gece gece rahatsızlık verdik geçmişi okumakla uğraşmanıza gerek yok doğuran yok sadece bizim ellerimiz çalıştı birazcıcık
Merhaba tekrar
nasıl olmuş kızlar?
kızlar, sabah nst'ye girdim. Doğum sancım başlamış. Açılmam henüz yok. Az önce nişanım geldi. Bana dua edin ne olur normal doğum olsun. Bugün kavuşacağım hayırlısı ile kuzuma. 2 saat sonr hastaneye gideceğim.
Selammmm anneler..
Herkese hayırlı Cumalar..
Neden bilmiyorum ama sanki bu hamile olarak göreceğim son cuma günü gibi geliyor.. Oğlum çıkmaya hazırlanıyor sanki =))) Dün akşam hiç durmadı döndü döndü..Akşamdan beri akıntım var sizde de oluyor mu
benım oluyor bu son gunlerde canım neden bılmıyorum acaba bu akıntı sonrası nışanmı gelecek :18:
ayy çok heyecanlandım canım yakızlar, sabah nst'ye girdim. Doğum sancım başlamış. Açılmam henüz yok. Az önce nişanım geldi. Bana dua edin ne olur normal doğum olsun. Bugün kavuşacağım hayırlısı ile kuzuma. 2 saat sonr hastaneye gideceğim.
oluyor canımmm çamaşırım sürekli ıslak hissediyorum yaf günlük 6-7 tane çamaşır değiştiriyorumSelammmm anneler..
Neden bilmiyorum ama sanki bu hamile olarak göreceğim son cuma günü gibi geliyor.. Oğlum çıkmaya hazırlanıyor sanki =))) Dün akşam hiç durmadı döndü döndü..Akşamdan beri akıntım var sizde de oluyor mu
canım hayırlı haberlerle gel inşalahhKızlaaar ben birazdan dev. has. gideceğim bakalım orada ki doktor da sezaryan diyecek mi..Aklım karmakarışık en iyisi başka doktora daha görünüp fikir almak gibi geldi..Dualarınız esirgemeyin inş. normal der mi bilmiyorum ama ondan da korkuyorumYüce Rabbim hakkımızda en hayırlısı ne ise onu nasip eder inş.
Günaydın arkadaşlar,
Gününüzün güzel geçmesi dileğiyle doğum yapacak varsa hayırlı doğumlar dilerim..
Ben de bu akşam doktora gidecem bakalım neler olmuş..
yarın bebişin mobilyaları geliyor çok heyecanlıyım sonunda eşyalarını hazırlayabilecem hafta sonu çok yoğunum.. Buraya yerleştirdikten sonra yükleyecem ayrıca bugün yükleyebilirsem hastaneye götüreceğim şekerleri ve süsleri falan ekleyecem sepetini ben süsledim ki ne süslemişim biraz abarttım sanırım ama sizin de fikirlerinizi almak isterim bakalım beğenecek misiniz...
güzel haberleriniz bekliyoruz kızlarrrrrrrrrrrrrrgünaydın herkeseeeeee
hayırlı cumalar...
bugün kontrolümüz var. inşallah sağlıkla büyümüştür tatlı kızım.
nst ye bağlanacağız. geçen gittiğimde karnın aç mı diye sordular.
tam tok değildim. tok gitmek gerekiyormuş nst ye. :76:
uyuyorduk vallahi 12ye geliyordu kalktımGünaydın anneler ve minikleri
Gece kuşları uykudalar daha herhalde
Bugün dr. gideck olan arkadaşlar güzel haberlerinizi bekliyorum.
Cumanızda mübarek olsun.
Merhaba, Güzel Anne Adayları
Doğum Fotoğrafı Çektirmeye Karar Vermek...
Bir bebek sahibi olmaya karar vermek, kalbinizin artık sizin dışınızda atmasına karar vermek gibidir. Bir diğer karar ise bu doğum anını görüntüleyecek olan doğum ve bebek fotoğrafçısı. Doğum anını ölümsüzleştirecek doğru uzman fotoğrafçıyı seçmelisiniz. YUVA ÖZGÜR hamilelik, doğum ve bebek fotoğrafçısı olarak 3 yıldır hizmet vermektedir. Hep söylediğimiz gibi; "geriye kalan sadece fotoğraftır." doğum ve bebek fotoğrafçısını başarılı kılacak olan, fotoğrafların bir fotoğrafçı gözüyle iyi fotoğraflanması, bir hikâyeci gözüyle de iyi ifade edilmesidir.
Sunduğum hizmetler; - Bebek Fotoğrafçılığı - Doğum Fotoğrafçılığı (stüdyo, doğum anı, doğum sonrası�- Doğum Günü Fotoğrafçılığı - Aile Fotoğrafçılığı - Düğün Fotoğrafçılığı - Hikâye Fotoğrafçılığı
Eğer düşünürseniz seve seve sizi ve bebeğinizi arşivlemek isterim
saygılarımla..............
özelden msj atabilirsiniz
bizim doktorda istemiyor kimseyi amilyathanede iişin show kısmıymış saygı duymak lazım :26:
yada tanselyuva@hotmail.com
bende lokman hekimden aldım dicektimki sen şekercinnin ismini soruyormussun canımya kızlar, canınız cekmez umarim. ama kadıköyde ben lohusa sekeri nerede bulabilirim? kalıp gibi satiliyor ya..
güzel haberlerini bekliyoruzMerhaba günaydın kızlar bu aksam bizimde kontrolumuz var ck heycanliyim 4 haftadan sonra bebeğimi görü em ve doğumum 18 gün kaldı tabi can oğlum beklerse
bayılıdımmmmmmmmmmmmmm gökçencim çok zevklisin kızının odasını çok merak ediyorum ben çünkü eklediklerine bayılmıştım bir bütün halinde daahda süper dururMerhaba tekrar
nasıl olmuş kızlar?
hayır olsun özlemcim yarın güzel haberlerini bekliyoruz bizim oğluşlar bilgisayar mühendisi olcaklar dediğin gibigünaydın kızlar biz geldiikk oğluşumla biraz fazla uyumuşuz sankiherkese hayırlı cumalar nasılsınız?çok şükür bitmez sandığım şubat ayı da bitmek üzere..bu gece doğum yaptım kızlar çok tatlı bir oğluşum oluyodu rüyamda ama giydirecek bişey bulamıyoduk hastanede ve evde..annem battaniyeyle dolaştırıyodu üşüyodu oğlum..eşime onca kıyafet aldık nerde diyorum giydirilmezmiş onlar diyo:26:neyse ben yarın dr kontrolune gidince biraz daha cici alırım oğluşuma bugün çok kalamıycam net başında biraz evi toparlayım biraz ütü yapayım..hepinizi kocaman kocaman
son 3 gün:18:
kızlar, sabah nst'ye girdim. Doğum sancım başlamış. Açılmam henüz yok. Az önce nişanım geldi. Bana dua edin ne olur normal doğum olsun. Bugün kavuşacağım hayırlısı ile kuzuma. 2 saat sonr hastaneye gideceğim.
ahh canım benimde oluyor fitilde kullandım geçen hafta ama geçmedi hemde nasıl bir akıntı geliyor anlamadım gitti beyaz bayada fazla hafifde sulu senindemi öyleSelammmm anneler..
Selammmm anneler..
ayy çok heyecanlandım canım ya
Rabbim yardımcınız olsun vir avazda kurtul inşalahhhhhhh
oluyor canımmm çamaşırım sürekli ıslak hissediyorum yaf günlük 6-7 tane çamaşır değiştiriyorum
canım hayırlı haberlerle gel inşalahh
ahh canım benimde oluyor fitilde kullandım geçen hafta ama geçmedi hemde nasıl bir akıntı geliyor anlamadım gitti beyaz bayada fazla hafifde sulu senindemi öyle
Temel akşam eve gelmiş Fadime boynuna sarılarak
karşılamış onu.
'Temel'um har...ika bir haberim var. Bir ay geciktim.
Herhalde bir bebeğimiz olacak, Doktor bu sabah test yaptı.
Sonucunu alana kadar lütfen kimseye öylemeyelim!'
demiş heyecanla.
Ertesi sabah Trabzon Elektrik idaresinden bir görevli son
faturayı ödemedikleri için kapıyı çalmış:
'Siz Fadime misiniz? Biliyor musunuz bir aylık
gecikmeniz var.'
'Bir aylık gecikmem olduğunu siz nereden
biliyorsunuz?' demiş Fadime hayretle.
'Bu dosyalarımızda açıkça görünüyor.'
'Ne? Dosyalarınızda mı?'
'Kesinlikle!'
'Beyefendi, bu gece eşimle bu konuyu
görüşürüm!' demiş.
Fadime korkuyla ve akşam olanı biteni Temel'e
anlatmış. Temel ertesi sabah kızgın bir boğa gibi
Trabzon Elektrik idaresine dalmış:
'Neler oluyor
burada? Karim bir dosyadan bahsetti. Aylık gecikmesi ile
ilgili!' diye bağırmış Temel.
'Sakin olun. Ciddi birşey değil!' demiş memur.
'Bu gecikme için bize borçlusunuz!'
'Size borçlu muyum? Ya ödemezsem?'
'O zaman sizinkini kesmek zorunda kalacağız!'
'Ama o zaman Fadime ne
yapacak?'
'Bilmiyorum!' demiş memur. 'Hanımefendi artik
mumla falan idare eder...
kıslar hemen sizinle paylaşmak işstedimm nasıl amaa
normal bu akıntılar diyolar ama bilmiyorum canımm yaaBende günlük ped kullanmaya başladım..DÜn akşamdan beri ıslak dediğin gibi..Korkmalı mıyım bilmiyorum..
Amiiin inş. canım hava da soğuk ama gideceğim yine de inş. birazdan..
Bende ara ara bir kaç gün oluyordu zaten..Evet canım önemli değil demi normal sanırım..Yani umarım
kızlarr ilknur sabah msj çekmiş hastaneye yatmış duruma göre doktor pazartesi yada çarşamba günü yahya paşamızı alıcaklarmış...internet bağlantısı yokmuş hastanede hepinize selamı var
normal bu akıntılar diyolar ama bilmiyorum canımm yaa
artık bende doğurmak istiyorum gelsin oğlumm artık 40 a girdikk yaa
canım devlette genelde norlame yönlendirirler ama hayırlısı bakalım
tehlike olmadıkça sezeryana almazlar normal sancıyıda çektiriryorlarmış
sıkı sıkı giyin canım dikkat et hastalanma falan
Merhaba tekrar
nasıl olmuş kızlar?
Tosun gibi giydim canım :))) üzerime panço da alıyorum tam tosun oluyorum valla ama üşütmeyeyim die giyorum..Sağol canımm ..
Evet ya özel de sezaryan diyorlar dev. de normal ama bebeğim iri ise hiç riske atmaya niyetim yok..Neler duyuyoruz..Dev. de istemiyorum bu yüzden ama fikir almak istiyorum..Acaba özel de dedikleri gibi iri mi öğrenmek istiyorum..Rabbim yardımcım olur inş. korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?