2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selammmm anneler..

Herkese hayırlı Cumalar..

Neden bilmiyorum ama sanki bu hamile olarak göreceğim son cuma günü gibi geliyor.. Oğlum çıkmaya hazırlanıyor sanki =))) Dün akşam hiç durmadı döndü döndü..Akşamdan beri akıntım var sizde de oluyor mu

hosgeldın melısa yazan bayrakları nerde yaptırdınız acaba.cok begendım bene

çooooooooooooooooooook Şirin

Günaydın Damlacım!!!! Valla okumayın demişsiniz de okumadan da geçemedim.

Çoook güzel olmuş!!!! Bayıldım hepsine, ellerine sağlık

Canım hadi hayırlısı..İnşallah sağlıkla alacaksın bugün bebişini kucağına..Bol şans, dualarım seninle. Güzel haberlerini bekilyoruz

benım oluyor bu son gunlerde canım neden bılmıyorum acaba bu akıntı sonrası nışanmı gelecek :18:

Kızlaaar ben birazdan dev. has. gideceğim bakalım orada ki doktor da sezaryan diyecek mi..Aklım karmakarışık en iyisi başka doktora daha görünüp fikir almak gibi geldi..Dualarınız esirgemeyin inş. normal der mi bilmiyorum ama ondan da korkuyorum Yüce Rabbim hakkımızda en hayırlısı ne ise onu nasip eder inş.

ayy çok heyecanlandım canım ya
Rabbim yardımcınız olsun vir avazda kurtul inşalahhhhhhh
oluyor canımmm çamaşırım sürekli ıslak hissediyorum yaf günlük 6-7 tane çamaşır değiştiriyorum
canım hayırlı haberlerle gel inşalahh

güzel haberleriniz bekliyoruz kızlarrrrrrrrrrrrrr
Günaydın anneler ve minikleri

Gece kuşları uykudalar daha herhalde

Bugün dr. gideck olan arkadaşlar güzel haberlerinizi bekliyorum.

Cumanızda mübarek olsun.
uyuyorduk vallahi 12ye geliyordu kalktımbende özlem gibi evi toparladım ütü yaptım dinleniyim dedim

ya kızlar, canınız cekmez umarim. ama kadıköyde ben lohusa sekeri nerede bulabilirim? kalıp gibi satiliyor ya..
bende lokman hekimden aldım dicektimki sen şekercinnin ismini soruyormussun canım
Merhaba günaydın kızlar bu aksam bizimde kontrolumuz var ck heycanliyim 4 haftadan sonra bebeğimi görü em ve doğumum 18 gün kaldı tabi can oğlum beklerse
güzel haberlerini bekliyoruz
bayılıdımmmmmmmmmmmmmm gökçencim çok zevklisin kızının odasını çok merak ediyorum ben çünkü eklediklerine bayılmıştım bir bütün halinde daahda süper durur
hayır olsun özlemcim yarın güzel haberlerini bekliyoruz bizim oğluşlar bilgisayar mühendisi olcaklar dediğin gibi
sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
çok sevindim duygucum allahın izniyle çok ama çok kolay doğum yapıcaksın dualarımız seninle bebişinle senin güzel haberlerini bekliyoruz
ahh canım benimde oluyor fitilde kullandım geçen hafta ama geçmedi hemde nasıl bir akıntı geliyor anlamadım gitti beyaz bayada fazla hafifde sulu senindemi öyle

Hayırlı cumalar...

Bende bugün aynı şeyi düşündüm yarın 39 oluyoruz. İnşallah bu akşam gelirler. Akıntı sanırım herkesde var az az. Dün benim kızımda oynadı durdu. Gelsin diye dua ediyorum sabırlar sınırda

Bende günlük ped kullanmaya başladım..DÜn akşamdan beri ıslak dediğin gibi..Korkmalı mıyım bilmiyorum..

Amiiin inş. canım hava da soğuk ama gideceğim yine de inş. birazdan..

ahh canım benimde oluyor fitilde kullandım geçen hafta ama geçmedi hemde nasıl bir akıntı geliyor anlamadım gitti beyaz bayada fazla hafifde sulu senindemi öyle

Bende ara ara bir kaç gün oluyordu zaten..Evet canım önemli değil demi normal sanırım..Yani umarım

Temel akşam eve gelmiş Fadime boynuna sarılarak
karşılamış onu.
'Temel'um har...ika bir haberim var. Bir ay geciktim.
Herhalde bir bebeğimiz olacak, Doktor bu sabah test yaptı.
Sonucunu alana kadar lütfen kimseye öylemeyelim!'
demiş heyecanla.
Ertesi sabah Trabzon Elektrik idaresinden bir görevli son
faturayı ödemedikleri için kapıyı çalmış:
'Siz Fadime misiniz? Biliyor musunuz bir aylık
gecikmeniz var.'
'Bir aylık gecikmem olduğunu siz nereden
biliyorsunuz?' demiş Fadime hayretle.
'Bu dosyalarımızda açıkça görünüyor.'
'Ne? Dosyalarınızda mı?'
'Kesinlikle!'
'Beyefendi, bu gece eşimle bu konuyu
görüşürüm!' demiş.
Fadime korkuyla ve akşam olanı biteni Temel'e
anlatmış. Temel ertesi sabah kızgın bir boğa gibi
Trabzon Elektrik idaresine dalmış:
'Neler oluyor
burada? Karim bir dosyadan bahsetti. Aylık gecikmesi ile
ilgili!' diye bağırmış Temel.
'Sakin olun. Ciddi birşey değil!' demiş memur.
'Bu gecikme için bize borçlusunuz!'
'Size borçlu muyum? Ya ödemezsem?'
'O zaman sizinkini kesmek zorunda kalacağız!'
'Ama o zaman Fadime ne
yapacak?'
'Bilmiyorum!' demiş memur. 'Hanımefendi artik
mumla falan idare eder...

kıslar hemen sizinle paylaşmak işstedimm nasıl amaa

kızlarr ilknur sabah msj çekmiş hastaneye yatmış duruma göre doktor pazartesi yada çarşamba günü yahya paşamızı alıcaklarmış...internet bağlantısı yokmuş hastanede hepinize selamı var

normal bu akıntılar diyolar ama bilmiyorum canımm yaa
artık bende doğurmak istiyorum gelsin oğlumm artık 40 a girdikk yaa
canım devlette genelde norlame yönlendirirler ama hayırlısı bakalım
tehlike olmadıkça sezeryana almazlar normal sancıyıda çektiriryorlarmış
sıkı sıkı giyin canım dikkat et hastalanma falan

Tosun gibi giydim canım :))) üzerime panço da alıyorum tam tosun oluyorum valla ama üşütmeyeyim die giyorum..Sağol canımm ..

Evet ya özel de sezaryan diyorlar dev. de normal ama bebeğim iri ise hiç riske atmaya niyetim yok..Neler duyuyoruz..Dev. de istemiyorum bu yüzden ama fikir almak istiyorum..Acaba özel de dedikleri gibi iri mi öğrenmek istiyorum..Rabbim yardımcım olur inş. korkuyorum

Çok çok güzel değişik olmuş :)

tosun gibi oldun ha maşalahh sana canım
canım hayırlı haberlerini bekliyorum bebenim neneğede iri dediler çarşamba günü normal doğum gözüküyor ama martın başında tekrar gel dedi bakalım o zman ne olacak
duamrım seninle canım hadi geç kalma canım 4-5 gibi kapanıyor galiba hastane

Canım allah kolaylık versin kolayca gelir bebiş inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…