kızlarr ilknur sabah msj çekmiş hastaneye yatmış duruma göre doktor pazartesi yada çarşamba günü yahya paşamızı alıcaklarmış...internet bağlantısı yokmuş hastanede hepinize selamı var
Merhaba Güzel Annler,
Hepinizin Cuması mubarek olsun. Bende dün dr' a gittim, en sonunda doğum yapacağım dr ve hastane tam olarak netleşti çok şükürDr'umu çok beğendim... Herşey normaldi, bebeğim 3082 gr olmuş ve 52 cm Nst de sancı çıkmadı. Dr 10 martta tekrar görüşelim dedi, o zaman çatı muayenesi de yapacakmış ben hiç bu işlere girmeden sezeryan mı olmak istesem bilmiyorum on gün sonrasını düşününce gerildim valla, gerçi belki de o kadar zor bişey değildir, insan bilmeyince kafasında da büyütüyor... :44: Benim annemde ve kızkardeşimde de hiç açılma olmamış, dr bu genetik faktörlere bağlı olabilir dedi, ama illaki öyle olacak diye birşey de yok bakıp karar vereceğiz dedi hayırlısı artık, hala ne tip doğum yapacağıma karar veremedim, ben karar verene kadar günü geçecek
maşallah bebişine canım bence bir dene normal doğumu belkide çok kolay bir doğum olcak bilemezsin
Temel akşam eve gelmiş Fadime boynuna sarılarak
karşılamış onu.
'Temel'um har...ika bir haberim var. Bir ay geciktim.
Herhalde bir bebeğimiz olacak, Doktor bu sabah test yaptı.
Sonucunu alana kadar lütfen kimseye öylemeyelim!'
demiş heyecanla.
Ertesi sabah Trabzon Elektrik idaresinden bir görevli son
faturayı ödemedikleri için kapıyı çalmış:
'Siz Fadime misiniz? Biliyor musunuz bir aylık
gecikmeniz var.'
'Bir aylık gecikmem olduğunu siz nereden
biliyorsunuz?' demiş Fadime hayretle.
'Bu dosyalarımızda açıkça görünüyor.'
'Ne? Dosyalarınızda mı?'
'Kesinlikle!'
'Beyefendi, bu gece eşimle bu konuyu
görüşürüm!' demiş.
Fadime korkuyla ve akşam olanı biteni Temel'e
anlatmış. Temel ertesi sabah kızgın bir boğa gibi
Trabzon Elektrik idaresine dalmış:
'Neler oluyor
burada? Karim bir dosyadan bahsetti. Aylık gecikmesi ile
ilgili!' diye bağırmış Temel.
'Sakin olun. Ciddi birşey değil!' demiş memur.
'Bu gecikme için bize borçlusunuz!'
'Size borçlu muyum? Ya ödemezsem?'
'O zaman sizinkini kesmek zorunda kalacağız!'
'Ama o zaman Fadime ne
yapacak?'
'Bilmiyorum!' demiş memur. 'Hanımefendi artik
mumla falan idare eder...
kıslar hemen sizinle paylaşmak işstedimm nasıl amaa
Bende günlük ped kullanmaya başladım..DÜn akşamdan beri ıslak dediğin gibi..Korkmalı mıyım bilmiyorum..
Amiiin inş. canım hava da soğuk ama gideceğim yine de inş. birazdan..
Bende ara ara bir kaç gün oluyordu zaten..Evet canım önemli değil demi normal sanırım..Yani umarım
Merhaba tekrar
Bunlar da benim hastaneye götüreceğim şekerlerim, sepetim, kapı süsüm, yastık ve hoşgeldin melisa bayrakları umarım beğenirsiniz Melisa bal arısı demek olduğu için pembe bal arılı hasır hediye kutular yaptırdım misafirler için:) sepeti ben süsledim:)
nasıl olmuş kızlar?
Eki Görüntüle 147029 Eki Görüntüle 147035 Eki Görüntüle 147034 Eki Görüntüle 147033 Eki Görüntüle 147032 Eki Görüntüle 147031 Eki Görüntüle 147030 Eki Görüntüle 147028 Eki Görüntüle 147027 Eki Görüntüle 147036
günaydın kızlar biz geldiikk oğluşumla biraz fazla uyumuşuz sankiherkese hayırlı cumalar nasılsınız?çok şükür bitmez sandığım şubat ayı da bitmek üzere..bu gece doğum yaptım kızlar çok tatlı bir oğluşum oluyodu rüyamda ama giydirecek bişey bulamıyoduk hastanede ve evde..annem battaniyeyle dolaştırıyodu üşüyodu oğlum..eşime onca kıyafet aldık nerde diyorum giydirilmezmiş onlar diyo:26:neyse ben yarın dr kontrolune gidince biraz daha cici alırım oğluşuma bugün çok kalamıycam net başında biraz evi toparlayım biraz ütü yapayım..hepinizi kocaman kocaman
son 3 gün:18:
kızlar, sabah nst'ye girdim. Doğum sancım başlamış. Açılmam henüz yok. Az önce nişanım geldi. Bana dua edin ne olur normal doğum olsun. Bugün kavuşacağım hayırlısı ile kuzuma. 2 saat sonr hastaneye gideceğim.
kızlarr ilknur sabah msj çekmiş hastaneye yatmış duruma göre doktor pazartesi yada çarşamba günü yahya paşamızı alıcaklarmış...internet bağlantısı yokmuş hastanede hepinize selamı var
Merhaba Güzel Annler,
Hepinizin Cuması mubarek olsun. Bende dün dr' a gittim, en sonunda doğum yapacağım dr ve hastane tam olarak netleşti çok şükürDr'umu çok beğendim... Herşey normaldi, bebeğim 3082 gr olmuş ve 52 cm Nst de sancı çıkmadı. Dr 10 martta tekrar görüşelim dedi, o zaman çatı muayenesi de yapacakmış ben hiç bu işlere girmeden sezeryan mı olmak istesem bilmiyorum on gün sonrasını düşününce gerildim valla, gerçi belki de o kadar zor bişey değildir, insan bilmeyince kafasında da büyütüyor... :44: Benim annemde ve kızkardeşimde de hiç açılma olmamış, dr bu genetik faktörlere bağlı olabilir dedi, ama illaki öyle olacak diye birşey de yok bakıp karar vereceğiz dedi hayırlısı artık, hala ne tip doğum yapacağıma karar veremedim, ben karar verene kadar günü geçecek
canım maşalh bebişine çatı muaynesi kendini kasmassan öle canını çok yakacak bişey değil canım rahat bırakman önemli hakkında hayırlısı olsun inşalahhMerhaba Güzel Annler,
Ayyy bu ne, sen bizi güldürdün Allah da seni güldürsün
Ben doktora sormuştum sürekli ıslaklık var diye. Normal bu dedi. Günlük ped kullanabilirsin, günde 3-4 kez değiştir dedi. Ben mantar olmasından da korkuyorum çünkü ıslak kalınca, normalde olurdum hep 6 ayda bir, hamileyken on kat dikkat ediyorum aman ıslaklık olmasın diye, çok şükür olmadı
Keşke canım yaa, ay ne bileyim ... Yani kolay olacağını bilsem illaki beklerim de :26: amaann ne zormuş yaa...:44:
Masallah canim. cati muayenesinde korkacak bir sey yok canim. kendini kasmazsan cok canin acimiyor. ben nasip olursa sezaryen olacagim ama ona ragmen cati muayenesi yapti. yani doktor bakacaksa kontrol icin, her iki dogum seklinde de kacis yok
canım maşalh bebişine çatı muaynesi kendini kasmassan öle canını çok yakacak bişey değil canım rahat bırakman önemli hakkında hayırlısı olsun inşalahh
tatlım sezeryanında kolay olucağını bilemezsin onun için bizim için hayırlısı olsun ve doktoruna güven derim bu konuda
Sağolun kızlar, biraz içim rahatladı... İnş dediğiniz gibi rahat olabilirim, kendime bu konuda pek ihtimal vermiyorum ama deneyeceğim
kızlar, sabah nst'ye girdim. Doğum sancım başlamış. Açılmam henüz yok. Az önce nişanım geldi. Bana dua edin ne olur normal doğum olsun. Bugün kavuşacağım hayırlısı ile kuzuma. 2 saat sonr hastaneye gideceğim.
ne kadarda sessiz sanırım doğumlar başladıkça dahada sakinleşicek topik
merhaba annecikler
akşam amma kaynatmışsınız damlacım ya bende papatya çayı içtim akşam bi uyumuşum rahat rahat
dün oğluş deli deli hareketler yapıp durdu bi oraya bi oraya vuruyodu kendinibu sabah karnıma bi baktım daha da aşağıya inmiş az önce annemde aynısını söyledi..yarın kontrolümüz var çatı muaynesi olucam bakalım normal diyo hep doktor ama yarın kesinleşcek artık inşallah bi terslik çıkmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?