2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarr ilknur sabah msj çekmiş hastaneye yatmış duruma göre doktor pazartesi yada çarşamba günü yahya paşamızı alıcaklarmış...internet bağlantısı yokmuş hastanede hepinize selamı var

Hadi bakalım hayırlısı olsun, Yahya paşaya kavuşmaya çok az kalmış, güzel haberlerini alırız inşallah...

Merhaba Güzel Annler,
Hepinizin Cuması mubarek olsun. Bende dün dr' a gittim, en sonunda doğum yapacağım dr ve hastane tam olarak netleşti çok şükür Dr'umu çok beğendim... Herşey normaldi, bebeğim 3082 gr olmuş ve 52 cm Nst de sancı çıkmadı. Dr 10 martta tekrar görüşelim dedi, o zaman çatı muayenesi de yapacakmış ben hiç bu işlere girmeden sezeryan mı olmak istesem bilmiyorum on gün sonrasını düşününce gerildim valla, gerçi belki de o kadar zor bişey değildir, insan bilmeyince kafasında da büyütüyor... :44: Benim annemde ve kızkardeşimde de hiç açılma olmamış, dr bu genetik faktörlere bağlı olabilir dedi, ama illaki öyle olacak diye birşey de yok bakıp karar vereceğiz dedi hayırlısı artık, hala ne tip doğum yapacağıma karar veremedim, ben karar verene kadar günü geçecek

asaely Allahım yardımcın olsun canım. kolay bi doğum olur inşallaaaaah. sağlıkla kavuşursun bebeğine

maşallah bebişine canım bence bir dene normal doğumu belkide çok kolay bir doğum olcak bilemezsin

Ayyy bu ne, sen bizi güldürdün Allah da seni güldürsün

Ben doktora sormuştum sürekli ıslaklık var diye. Normal bu dedi. Günlük ped kullanabilirsin, günde 3-4 kez değiştir dedi. Ben mantar olmasından da korkuyorum çünkü ıslak kalınca, normalde olurdum hep 6 ayda bir, hamileyken on kat dikkat ediyorum aman ıslaklık olmasın diye, çok şükür olmadı

canim bayildim, ellerine saglik sepette cok hos olmus.

kıyamam, yarin guzel haberlerle gel insallah.

haydi hayirlisi..

canim, saglikla kucagina alirsin insallah kuzunu. Allah bir avazda kurtarsin..

kızlarr ilknur sabah msj çekmiş hastaneye yatmış duruma göre doktor pazartesi yada çarşamba günü yahya paşamızı alıcaklarmış...internet bağlantısı yokmuş hastanede hepinize selamı var

Hayirli dogumlar simdiden ilknura.

Masallah canim. cati muayenesinde korkacak bir sey yok canim. kendini kasmazsan cok canin acimiyor. ben nasip olursa sezaryen olacagim ama ona ragmen cati muayenesi yapti. yani doktor bakacaksa kontrol icin, her iki dogum seklinde de kacis yok

canım maşalh bebişine çatı muaynesi kendini kasmassan öle canını çok yakacak bişey değil canım rahat bırakman önemli hakkında hayırlısı olsun inşalahh

aminn canımmm

Keşke canım yaa, ay ne bileyim ... Yani kolay olacağını bilsem illaki beklerim de :26: amaann ne zormuş yaa...:44:

tatlım sezeryanında kolay olucağını bilemezsin onun için bizim için hayırlısı olsun ve doktoruna güven derim bu konuda

Masallah canim. cati muayenesinde korkacak bir sey yok canim. kendini kasmazsan cok canin acimiyor. ben nasip olursa sezaryen olacagim ama ona ragmen cati muayenesi yapti. yani doktor bakacaksa kontrol icin, her iki dogum seklinde de kacis yok

canım maşalh bebişine çatı muaynesi kendini kasmassan öle canını çok yakacak bişey değil canım rahat bırakman önemli hakkında hayırlısı olsun inşalahh

Sağolun kızlar, biraz içim rahatladı... İnş dediğiniz gibi rahat olabilirim, kendime bu konuda pek ihtimal vermiyorum ama deneyeceğim

tatlım sezeryanında kolay olucağını bilemezsin onun için bizim için hayırlısı olsun ve doktoruna güven derim bu konuda

evet canım çok haklısın, inş. nasıl olursa olsun kolay olanını nasip etsin allah hepimize stres işte... gün yaklaştıkça...

asaely inşallah seninde hayılı haberlerini alırız. allah bi avazda kurtarsın kolay bi doğum olur inşallah....

kızlar elsi den haber alanınız varmı pazar günü doğum yapacaktı? doğm sonrası hiç görmedim acaba bebektenmi fırsat bulamadı iyilermi merak ettim.haberi olan varsa paylaşımısınız

canım hayırlısı olsun inşallah istediğin gibi normal doğum olur.Allah yardımcın olsun.ilk duru bebek geliyor hayırlısıyla

merhaba annecikler
akşam amma kaynatmışsınız ya bende papatya çayı içtim akşam bi uyumuşum rahat rahat
dün oğluş deli deli hareketler yapıp durdu bi oraya bi oraya vuruyodu kendini bu sabah karnıma bi baktım daha da aşağıya inmiş az önce annemde aynısını söyledi..yarın kontrolümüz var çatı muaynesi olucam bakalım normal diyo hep doktor ama yarın kesinleşcek artık inşallah bi terslik çıkmaz..

Son düzenleme:

oh maşalahhh oğluşada anneyede
hayırlı haberler ver inşalah canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…