ne kadarda sessiz sanırım doğumlar başladıkça dahada sakinleşicek topik
slm kızlar ben biraz daha iyiyim walk at home ile kendime geldim...epeydir spor yapmıyodum iyi oldu.hem böylelikle doğumum kolaylaşıcak diye inanmaya başladım..özgüvenim yerine geldi.ayrıca eşim çok üzülmüş ve akşama dışarda yemek yiyecekmişiz program yapmış hazırlan dediçok mutlu oldum.sizler nasılsınız?iyi misiniz?
kızlar bebeğim donmüş inanamıyorum bu hafta donduğune
merhaba kıızzllaarrrrr
bizde bugün bebeğimizi kontrole gittik.kuzum 2900 gr olmuş şükür.2 hafta önce 2200gr dı.yedim yedim kilo aldırdım meleğime sükürbu arada sükür kutusunuda görebildik prensesimim .9 aylık merakta sona erdi
Amin...hepimizin evlatlarının bahtıda güzel olsun inşallah..
Son 1 haftam kala bende hasta oldum iyi mi..boğazlarım feci..birde migrenim tuttuki aman amannnn...ama allaha yalvarmıştım diş ağrım geçsin diğerleri mükim değil diye..şimdi ses çıkaramıyorum kimseye..öksürük başlar diye korkuyorum malum sezeryan olucam..narkoz zaten boğazları tahriş ediyor:18:
herkese iyi akşamlar kızlar bugün dr gittik bebişm geçen hafta 2630grdıbu hafta 2700gr olmuş kafayı yiyecem ya 8günde 70gr almış resmen gelişimi durdu dr alın dedim bebeğn durumu iyi dedi birazdaha bekleyelim diyo gün aşırı nstye giriyorum ben anladım iyice para tuzağı bu özel hastaneler ama kaldı şurda 3veya 5 gün artık hastane arama zamanım bitti her nst 10 tl bide tahliller bugün girdik nstye bebeğn hareketlerinde azalma olursa gel dedi akşam yine gittik acildeki dr herşey yolunda nstye girme dedi sabah girecez yine 38haftalık olduk yetmezmi acilin dr alınsada herşey yolunda hiçbir sorun çıkmaz dedi
34+4de 93lü bişey demek 100ü kesin geçer normali beklememiz zaten imkansızmış oğlum hem ters tembel hemde koca kafalı çıktı :44::44::44:
kızlar, sabah nst'ye girdim. Doğum sancım başlamış. Açılmam henüz yok. Az önce nişanım geldi. Bana dua edin ne olur normal doğum olsun. Bugün kavuşacağım hayırlısı ile kuzuma. 2 saat sonr hastaneye gideceğim.
kızlarr ilknur sabah msj çekmiş hastaneye yatmış duruma göre doktor pazartesi yada çarşamba günü yahya paşamızı alıcaklarmış...internet bağlantısı yokmuş hastanede hepinize selamı var
Merhaba Güzel Annler,
Hepinizin Cuması mubarek olsun. Bende dün dr' a gittim, en sonunda doğum yapacağım dr ve hastane tam olarak netleşti çok şükürDr'umu çok beğendim... Herşey normaldi, bebeğim 3082 gr olmuş ve 52 cm Nst de sancı çıkmadı. Dr 10 martta tekrar görüşelim dedi, o zaman çatı muayenesi de yapacakmış ben hiç bu işlere girmeden sezeryan mı olmak istesem bilmiyorum on gün sonrasını düşününce gerildim valla, gerçi belki de o kadar zor bişey değildir, insan bilmeyince kafasında da büyütüyor... :44: Benim annemde ve kızkardeşimde de hiç açılma olmamış, dr bu genetik faktörlere bağlı olabilir dedi, ama illaki öyle olacak diye birşey de yok bakıp karar vereceğiz dedi hayırlısı artık, hala ne tip doğum yapacağıma karar veremedim, ben karar verene kadar günü geçecek
merhaba annecikler
akşam amma kaynatmışsınız ya bende papatya çayı içtim akşam bi uyumuşum rahat rahat
dün oğluş deli deli hareketler yapıp durdu bi oraya bi oraya vuruyodu kendinibu sabah karnıma bi baktım daha da aşağıya inmiş az önce annemde aynısını söyledi..yarın kontrolümüz var çatı muaynesi olucam bakalım normal diyo hep doktor ama yarın kesinleşcek artık inşallah bi terslik çıkmaz..
günler yaklaştıkça sabırda kalmıyo Damlacım. Beklemekten helak oldum inşalalh bu haftasonu olur diye dua ediyorum. Canım pek bişey yapmak istemiyo, siteye bile girdiğimde en son yazılanları okuyup çıkıyorum sabrım hiç yok
gece bile daha hareketli topik, oku oku anca bitti.sona kalanlar da doğum yapınca kimsecikler olmayacak galiba burda, ben de hüzünlendim bak şimdi
kıyamam canım benimm yaa
merhaba annecikler
akşam amma kaynatmışsınız ya bende papatya çayı içtim akşam bi uyumuşum rahat rahat
dün oğluş deli deli hareketler yapıp durdu bi oraya bi oraya vuruyodu kendinibu sabah karnıma bi baktım daha da aşağıya inmiş az önce annemde aynısını söyledi..yarın kontrolümüz var çatı muaynesi olucam bakalım normal diyo hep doktor ama yarın kesinleşcek artık inşallah bi terslik çıkmaz..
yok tatlım sanırım vakit bulamamıştırasaely inşallah seninde hayılı haberlerini alırız. allah bi avazda kurtarsın kolay bi doğum olur inşallah....
kızlar elsi den haber alanınız varmı pazar günü doğum yapacaktı? doğm sonrası hiç görmedim acaba bebektenmi fırsat bulamadı iyilermi merak ettim.haberi olan varsa paylaşımısınız
acil durum bebeğimle son gecem yarın sabah 8de sezaryana girecem çok duygusalım 5 yıl bekledim yavruma kavuşmak için aslında bugün alacaktı ben panik oldum diye şimdi kontrol altındayız 3saatte bir nstye bağlanıyoruz bebişim
in boynuna kordon dolanmış kuveze girebilirmiş çok korkuyorum rabbim yardımcımız olsun hepimizin
profan randevu almıştı ya canım aksi bir durumdan ötürü yatmıyor yaniiidaha iyi olmana sevindim canım eşin seni düşünüyor bak ne güzel masallah size
masallah hakketen şaşırtıcı son haftalarda da dönebiliyormus demek gözün aydın
gözün aydın canım sonunda ögrendniz demek ne mutlu saglıkla dogsun kuzun insalah
gecmis olsun canım acil şifalar diliyorum
canım hakkında hayırlısı olsun insallah dogru karar veren emim ellerde olursunuz bebişinle
öyle deme annesi cocgun gücüne gidecek hep sikayet ediyonuz zaten diye:)
aa bak ne zaman dogurcam derken gelmiş bile vaktiniz me mutlu canım RAbiim bir avzda kurtarsın saglıkla hayırlısıyla ınsallah hayırlı haberlernı beklıyoruz
aa ilknurum yatmıycam demişti en son aksi bir durum yoktur insallah hayırlısı olsun hakkında saglıkla kavussun o da yavrusuna insallah
karar vermek bile rahtlatmıstır seni olsun hayırlısı neyse o nasip olur insallah
hadi hayırlısı bakalm ne zaman gelecek melegin annesi
ayy biz sıkıldık seni düşünürsem sibelcim sanırım sabrım kalmamıştıgünler yaklaştıkça sabırda kalmıyo Damlacım. Beklemekten helak oldum inşalalh bu haftasonu olur diye dua ediyorum. Canım pek bişey yapmak istemiyo, siteye bile girdiğimde en son yazılanları okuyup çıkıyorum sabrım hiç yok
allahın izniyle sağlıkla kucağına alıcaksın canım dualarımız seninle ve bebişinleacil durum bebeğimle son gecem yarın sabah 8de sezaryana girecem çok duygusalım 5 yıl bekledim yavruma kavuşmak için aslında bugün alacaktı ben panik oldum diye şimdi kontrol altındayız 3saatte bir nstye bağlanıyoruz bebişim
in boynuna kordon dolanmış kuveze girebilirmiş çok korkuyorum rabbim yardımcımız olsun hepimizin
selam kızlar mınık balıgım sabırsız cıktı pazartesıyı beklemedı dun saat 13:30 da bıze merhaba dedı
selam kızlar mınık balıgım sabırsız cıktı pazartesıyı beklemedı dun saat 13:30 da bıze merhaba dedı
oh maşalahhh oğluşada anneyede
hayırlı haberler ver inşalah canımm
daha iyi olmana sevindim canım eşin seni düşünüyor bak ne güzel masallah size
masallah hakketen şaşırtıcı son haftalarda da dönebiliyormus demek gözün aydın
gözün aydın canım sonunda ögrendniz demek ne mutlu saglıkla dogsun kuzun insalah
gecmis olsun canım acil şifalar diliyorum
canım hakkında hayırlısı olsun insallah dogru karar veren emim ellerde olursunuz bebişinle
öyle deme annesi cocgun gücüne gidecek hep sikayet ediyonuz zaten diye:)
aa bak ne zaman dogurcam derken gelmiş bile vaktiniz me mutlu canım RAbiim bir avzda kurtarsın saglıkla hayırlısıyla ınsallah hayırlı haberlernı beklıyoruz
aa ilknurum yatmıycam demişti en son aksi bir durum yoktur insallah hayırlısı olsun hakkında saglıkla kavussun o da yavrusuna insallah
karar vermek bile rahtlatmıstır seni olsun hayırlısı neyse o nasip olur insallah
hadi hayırlısı bakalm ne zaman gelecek melegin annesi
sağolun teyzeleri inşallah hayırlısı olur bizim için çok sıkıldım artık zaman durdu sankiuğramamazlık yapmayalım kızlarrr bir satır olsada yazalım dimi amaaaa
geliyormu oğluşun neeeeeeee
yok tatlım sanırım vakit bulamamıştır
acil durum bebeğimle son gecem yarın sabah 8de sezaryana girecem çok duygusalım 5 yıl bekledim yavruma kavuşmak için aslında bugün alacaktı ben panik oldum diye şimdi kontrol altındayız 3saatte bir nstye bağlanıyoruz bebişim
kızlar ben hüngür hüngür ağlıyorum eşim yolda yetişemez doğuma 9ydır burda hep kahrımı çektiniz rabbim hepinizin yardımcısı olsun hepinizi çok seviyorum kah ağladık kah güldük en yakınımızla paylaşamadıklarımızı paylaştık hepiniz hakkınızı helal edin rabbimin bütün melekleri sizler ve yavrularınızı korusun inşallah
kızlar ben hüngür hüngür ağlıyorum eşim yolda yetişemez doğuma 9ydır burda hep kahrımı çektiniz rabbim hepinizin yardımcısı olsun hepinizi çok seviyorum kah ağladık kah güldük en yakınımızla paylaşamadıklarımızı paylaştık hepiniz hakkınızı helal edin rabbimin bütün melekleri sizler ve yavrularınızı korusun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?