2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ne kadarda sessiz sanırım doğumlar başladıkça dahada sakinleşicek topik

günler yaklaştıkça sabırda kalmıyo Damlacım. Beklemekten helak oldum inşalalh bu haftasonu olur diye dua ediyorum. Canım pek bişey yapmak istemiyo, siteye bile girdiğimde en son yazılanları okuyup çıkıyorum sabrım hiç yok

daha iyi olmana sevindim canım eşin seni düşünüyor bak ne güzel masallah size

kızlar bebeğim donmüş inanamıyorum bu hafta donduğune

masallah hakketen şaşırtıcı son haftalarda da dönebiliyormus demek gözün aydın

gözün aydın canım sonunda ögrendniz demek ne mutlu saglıkla dogsun kuzun insalah

gecmis olsun canım acil şifalar diliyorum

canım hakkında hayırlısı olsun insallah dogru karar veren emim ellerde olursunuz bebişinle

34+4de 93lü bişey demek 100ü kesin geçer normali beklememiz zaten imkansızmış oğlum hem ters tembel hemde koca kafalı çıktı :44::44::44:

öyle deme annesi cocgun gücüne gidecek hep sikayet ediyonuz zaten diye:)

aa bak ne zaman dogurcam derken gelmiş bile vaktiniz me mutlu canım RAbiim bir avzda kurtarsın saglıkla hayırlısıyla ınsallah hayırlı haberlernı beklıyoruz

kızlarr ilknur sabah msj çekmiş hastaneye yatmış duruma göre doktor pazartesi yada çarşamba günü yahya paşamızı alıcaklarmış...internet bağlantısı yokmuş hastanede hepinize selamı var

aa ilknurum yatmıycam demişti en son aksi bir durum yoktur insallah hayırlısı olsun hakkında saglıkla kavussun o da yavrusuna insallah

karar vermek bile rahtlatmıstır seni olsun hayırlısı neyse o nasip olur insallah

hadi hayırlısı bakalm ne zaman gelecek melegin annesi

aynen valla zaman gecmiyor hic sankı biz de yarın doktora gidecegiz gün belli olacak belki de
dua ediyorum icten ice yarın yatıs verse ne güzel olur diye
net de oyalamıyor beni evde de zaman gecmiyor hava da kapalı icim sıkıldı daraldım artık
sabır ne zor oluyormus son zamanlrda ya

acil durum bebeğimle son gecem yarın sabah 8de sezaryana girecem çok duygusalım 5 yıl bekledim yavruma kavuşmak için aslında bugün alacaktı ben panik oldum diye şimdi kontrol altındayız 3saatte bir nstye bağlanıyoruz bebişim
in boynuna kordon dolanmış kuveze girebilirmiş çok korkuyorum rabbim yardımcımız olsun hepimizin

gece bile daha hareketli topik, oku oku anca bitti.sona kalanlar da doğum yapınca kimsecikler olmayacak galiba burda, ben de hüzünlendim bak şimdi

kıyamam canım benimm yaa
uğramamazlık yapmayalım kızlarrr bir satır olsada yazalım dimi amaaaa
geliyormu oğluşun neeeeeeee
yok tatlım sanırım vakit bulamamıştır

canım allah yardımcınız olsun hersey cok guzel olsun hayırlısıyla bebegını kucagına al inşallah

profan randevu almıştı ya canım aksi bir durumdan ötürü yatmıyor yaniii offf diyordur hep şikayet hep şikayet annem ne dırdırcı diyordur
ayy biz sıkıldık seni düşünürsem sibelcim sanırım sabrım kalmamıştı
allahın izniyle sağlıkla kucağına alıcaksın canım dualarımız seninle ve bebişinle

selam kızlar mınık balıgım sabırsız cıktı pazartesıyı beklemedı dun saat 13:30 da bıze merhaba dedı

aaa bir miniş daha gelmişşşşşşşşşşşş hoş senin bebiş geliceğinin sinyalini vermişti gözünüz aydın allah analı babalı sağlıcakla büyütsünnasıl oldu pekii sezeryanmı bebiş ve sen nasılsın şimdi

selam kızlar mınık balıgım sabırsız cıktı pazartesıyı beklemedı dun saat 13:30 da bıze merhaba dedı

ayyy canım hayırlı olsun allah analı babalı buyutsun. sezeryanmı normal mı? simdi yazdıgına gore bayag toparladın kendını galıba beklıyoruz ayrıntıları anlatmanı bbıze yol gosterıp moral vermenı

oh maşalahhh oğluşada anneyede
hayırlı haberler ver inşalah canımm

uğramamazlık yapmayalım kızlarrr bir satır olsada yazalım dimi amaaaa

geliyormu oğluşun neeeeeeee

yok tatlım sanırım vakit bulamamıştır
sağolun teyzeleri inşallah hayırlısı olur bizim için çok sıkıldım artık zaman durdu sanki

gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza..

kızlar ben hüngür hüngür ağlıyorum eşim yolda yetişemez doğuma 9ydır burda hep kahrımı çektiniz rabbim hepinizin yardımcısı olsun hepinizi çok seviyorum kah ağladık kah güldük en yakınımızla paylaşamadıklarımızı paylaştık hepiniz hakkınızı helal edin rabbimin bütün melekleri sizler ve yavrularınızı korusun inşallah

Son düzenleme:
Doğum yapmak üzere olan arkadaşlar umarım herşey yolunda gider, sağlıkla alırsınız bebeklerinizi kucağınıza.

G.Kolega bebeğin için hazırladığın süslerin çok güzel canım..

canım hic endişe etme sagsalim gelicek kuzun RAbbimin izniyle
hayırlısıyla kavsun ınsallah Allah yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruz

aaa bir melek daha geldi dünyamıza demek ki ne güzel ne mutlu sana ayy darısı bize artık hayrılısıyla ayrıntıları merakla bekliyoruz canım gözün aydın tekrardan

ne demek canım helal olsun ne yaptıkki biz inş eşin yetişir görüp doğuma girersin ve sana moral olur

canım çok duygulandım okurken.. farkında olmadan gerçekten güzel bir bağ oluştu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…