kızlar ben hüngür hüngür ağlıyorum eşim yolda yetişemez doğuma 9ydır burda hep kahrımı çektiniz rabbim hepinizin yardımcısı olsun hepinizi çok seviyorum kah ağladık kah güldük en yakınımızla paylaşamadıklarımızı paylaştık hepiniz hakkınızı helal edin rabbimin bütün melekleri sizler ve yavrularınızı korusun inşallah
selam kızlar mınık balıgım sabırsız cıktı pazartesıyı beklemedı dun saat 13:30 da bıze merhaba dedı
acil durum bebeğimle son gecem yarın sabah 8de sezaryana girecem çok duygusalım 5 yıl bekledim yavruma kavuşmak için aslında bugün alacaktı ben panik oldum diye şimdi kontrol altındayız 3saatte bir nstye bağlanıyoruz bebişim
in boynuna kordon dolanmış kuveze girebilirmiş çok korkuyorum rabbim yardımcımız olsun hepimizin
kızlar ben hüngür hüngür ağlıyorum eşim yolda yetişemez doğuma 9ydır burda hep kahrımı çektiniz rabbim hepinizin yardımcısı olsun hepinizi çok seviyorum kah ağladık kah güldük en yakınımızla paylaşamadıklarımızı paylaştık hepiniz hakkınızı helal edin rabbimin bütün melekleri sizler ve yavrularınızı korusun inşallah
selam kızlar mınık balıgım sabırsız cıktı pazartesıyı beklemedı dun saat 13:30 da bıze merhaba dedı
slm kızlar...çok heycanlıyımsadece saatler kaldı doğuma Allahımın izninle...
bu gece uyuyamam artık :86::18: annemle beraber temizlik yaptık...evim de misgibi oldu...
banyo yapcam...hayırlısıyla sabah bi olsakasıklarım acıyo bugün sancım var yaa...aşağıda çok rahatsızlık veriyo bana...:26:
Geçen sormuştum ama cevap gelmedi sanırım, uzun kalamadım forumda, cevap geldiyse de görmemiş olabilirim. ankarada bebek şekerlerini nerden aldınız? araştırma yapan var mı bu konuda?
slm kızlar...çok heycanlıyımsadece saatler kaldı doğuma Allahımın izninle...
bu gece uyuyamam artık :86::18: annemle beraber temizlik yaptık...evim de misgibi oldu...
banyo yapcam...hayırlısıyla sabah bi olsakasıklarım acıyo bugün sancım var yaa...aşağıda çok rahatsızlık veriyo bana...:26:
kızlar hepinize merhaba. kayınvalidemler geldi o yüzden çok sık giremiyorum. arada gelip bakıyorum doğum yapan var mı diye ama hemen çıkmak zorunda kalıyorum. bizim park yatağımızda odasındaki mobilyamızda geldi kuruldu. ama hem daha tam yerleşmedi hemde bi türlü fırsatım olmadı çekip resim koyamadım. 13 gün var gerçi doğuma ama biz her an sancı bekliyoruz şimdilik. henüz çatı muayenesi de olmadım gerçi. son ana kadar beklemeye çalışıyorlarmış çünkü çatı muayenesi doğumu tetikliyormuş. annemin emekli ebe bi arkadaşı vardı o zaten söylemişti çatı muayenesinden sonra hazırlıklı ol çamaşırını sürekli kontrol et diye. sancı gelirde son anda çatı dar derlerse ne olur bilemiyorum. eşimin ablası günde bikaç kez arıyor iyi misin sancı felan var mı diye. kayınpederim bile artık gelsin oğlumuzda sevelim hadi gelin daha doğurasın yok mu diyoray ben onlardan çok istiyorum bir an önce kucağıma almayı. kime benziyor nasıl bi bebiş olacak meraktan ölcem artık. allah hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah.
acil durum bebeğimle son gecem yarın sabah 8de sezaryana girecem çok duygusalım 5 yıl bekledim yavruma kavuşmak için aslında bugün alacaktı ben panik oldum diye şimdi kontrol altındayız 3saatte bir nstye bağlanıyoruz bebişim
in boynuna kordon dolanmış kuveze girebilirmiş çok korkuyorum rabbim yardımcımız olsun hepimizin
ben çıkrıkçılar yokuşundan aldım erdal.dan canım diğerinide netten sipariş verdim
aynen bende saçı ne renk gözleri ne renk sağlıklımı aaaaaaaaaa meraktan çatlıcam senin heran olabilir haftanda baya ileride allah hepimize sağlıkcakla kucağımıza almayı nasip eder inş
Cok tesekkur ederım damlacım ben sıramı savdım artık sızde sıra sezeryan oldum cnm eve daha yenı geldım bebıste bende cok ıyıyız allaha sukuraaa bir miniş daha gelmişşşşşşşşşşşş hoş senin bebiş geliceğinin sinyalini vermişti gözünüz aydın allah analı babalı sağlıcakla büyütsünnasıl oldu pekii sezeryanmı bebiş ve sen nasılsın şimdi
inşallah canmm...Allah hepimizin yardımcısı olsun.her doğum ve doğumu yaklaşan haberiyle yüreğim bi hopluyor bir oturuyor.Oh mis gibi bütün hazırlığını tamamlamışsın. sağlıkla bebeğini de kucağına aldın mı tamamdır canım
müthiş kavuşmaya saatler kaldı yarın bu saatlerde allahın izniyle meryem ceren kollarında olucak şimdi sana saatler bile geçmez
bebek şekeri ve nikah şekeri malzemelerialdığım site bu canım erdal bijuteriden aldık ama karademirlilerde var çıkrıkçılar yokuşunu başında ama sokak arasında sor hmen birine çıkmadan gösterirler canım birde suluhanda vardı bi yer orda direk yapılıyordu ama bana pahalı gelmiştisağol canım. eşim vakit ayarlayabilirse onunla giderim. erdal kim veya neresi bu arada :) bir de netten hangi siteden verdin canım?
Cok tesekkur ederım damlacım ben sıramı savdım artık sızde sıra sezeryan oldum cnm eve daha yenı geldım bebıste bende cok ıyıyız allaha sukur
Cok tesekkur ederım damlacım ben sıramı savdım artık sızde sıra sezeryan oldum cnm eve daha yenı geldım bebıste bende cok ıyıyız allaha sukur
inşallah canmm...Allah hepimizin yardımcısı olsun.
evet damlacımçok heycanlıyım yaaaaaaaa korkuyomda :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?