2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ne olur aglama hayatının mucizesine kavusmanın esigindesin bak ne güzel ne mutlu bir an tadını cıkar dua et esin de yetısır ınsallah hayırlısıyla ne hakkımız var canım helalı hos olsun
yavrunu saglıkla kucaklayıp yenıden dogacaksın ınsallah RAbbim yardımcın olsun

hayırlısı olsun canım.hiiç canını sıkma,olumsuz düşünme, ağlama bak sayılı saatler kalmış ne güzel sağsalim kavuşacaksın inşallah bebeğine.Allah yardımcın olsun.hakkım varsa helal olsun, sen de helal et.bol bol dua et canım hem kendine hem bize

selam kızlar mınık balıgım sabırsız cıktı pazartesıyı beklemedı dun saat 13:30 da bıze merhaba dedı

anammm sabırsız bir mart bebişi daha.canım gözün aydın Allah bağışlasın balığını.darısı başımıza inşallah sağsalim.

slm kızlar...çok heycanlıyım sadece saatler kaldı doğuma Allahımın izninle...
bu gece uyuyamam artık :86::18: annemle beraber temizlik yaptık...evim de misgibi oldu...
banyo yapcam...hayırlısıyla sabah bi olsa kasıklarım acıyo bugün sancım var yaa...aşağıda çok rahatsızlık veriyo bana...:26:

Geçen sormuştum ama cevap gelmedi sanırım, uzun kalamadım forumda, cevap geldiyse de görmemiş olabilirim. ankarada bebek şekerlerini nerden aldınız? araştırma yapan var mı bu konuda?

müthiş kavuşmaya saatler kaldı yarın bu saatlerde allahın izniyle meryem ceren kollarında olucak şimdi sana saatler bile geçmez

selam kızlar mınık balıgım sabırsız cıktı pazartesıyı beklemedı dun saat 13:30 da bıze merhaba dedı

Canııım çok sevindim, kavuşmuşsun meleğine, nasılsın????

Canım benim hayırlı doğumlar!!!! Çok güzel olacak inşallah herşey, hiç bozma moralini, emin ol eşin de yetişmek için elinden geleni yapacaktır, biz de seni çok seviyoruz, dualarımız seninle, güzel haberlerini bekliyoruz

Geçen sormuştum ama cevap gelmedi sanırım, uzun kalamadım forumda, cevap geldiyse de görmemiş olabilirim. ankarada bebek şekerlerini nerden aldınız? araştırma yapan var mı bu konuda?

ben çıkrıkçılar yokuşundan aldım erdal.dan canım diğerinide netten sipariş verdim

kızlar hepinize merhaba. kayınvalidemler geldi o yüzden çok sık giremiyorum. arada gelip bakıyorum doğum yapan var mı diye ama hemen çıkmak zorunda kalıyorum. bizim park yatağımızda odasındaki mobilyamızda geldi kuruldu. ama hem daha tam yerleşmedi hemde bi türlü fırsatım olmadı çekip resim koyamadım. 13 gün var gerçi doğuma ama biz her an sancı bekliyoruz şimdilik. henüz çatı muayenesi de olmadım gerçi. son ana kadar beklemeye çalışıyorlarmış çünkü çatı muayenesi doğumu tetikliyormuş. annemin emekli ebe bi arkadaşı vardı o zaten söylemişti çatı muayenesinden sonra hazırlıklı ol çamaşırını sürekli kontrol et diye. sancı gelirde son anda çatı dar derlerse ne olur bilemiyorum. eşimin ablası günde bikaç kez arıyor iyi misin sancı felan var mı diye. kayınpederim bile artık gelsin oğlumuzda sevelim hadi gelin daha doğurasın yok mu diyor ay ben onlardan çok istiyorum bir an önce kucağıma almayı. kime benziyor nasıl bi bebiş olacak meraktan ölcem artık. allah hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah.

her doğum ve doğumu yaklaşan haberiyle yüreğim bi hopluyor bir oturuyor.Oh mis gibi bütün hazırlığını tamamlamışsın. sağlıkla bebeğini de kucağına aldın mı tamamdır canım

aynen bende saçı ne renk gözleri ne renk sağlıklımı aaaaaaaaaa meraktan çatlıcamsenin heran olabilir haftanda baya ileride allah hepimize sağlıkcakla kucağımıza almayı nasip eder inş

heyecan yapma cnm. yarın inşallah içindeki mucizeyi gözlerinle göreceksin. Allah yavrularımızı bizlere bizleri onlara bağışlasın. dua ediyorum sizin için. güzel haberlerini bekliyoruz.

aynen bende saçı ne renk gözleri ne renk sağlıklımı aaaaaaaaaa meraktan çatlıcamsenin heran olabilir haftanda baya ileride allah hepimize sağlıkcakla kucağımıza almayı nasip eder inş

ay evet her an olabilir o yüzden belime yada kasığıma giren en ufak bir sancıda ağrıda aha geliyo modundayım. hatta noldu geliyo mu bebiş diyorlar da yanlış alarm olupta rezil olmayım diye yok yok geçer herhalde şimdi diyorum geçiyor sahidende yaaa

Cok tesekkur ederım damlacım ben sıramı savdım artık sızde sıra sezeryan oldum cnm eve daha yenı geldım bebıste bende cok ıyıyız allaha sukur

her doğum ve doğumu yaklaşan haberiyle yüreğim bi hopluyor bir oturuyor.Oh mis gibi bütün hazırlığını tamamlamışsın. sağlıkla bebeğini de kucağına aldın mı tamamdır canım
inşallah canmm...Allah hepimizin yardımcısı olsun.
müthiş kavuşmaya saatler kaldı yarın bu saatlerde allahın izniyle meryem ceren kollarında olucak şimdi sana saatler bile geçmez

evet damlacım çok heycanlıyım yaaaaaaaa korkuyomda :18:

sağol canım. eşim vakit ayarlayabilirse onunla giderim. erdal kim veya neresi bu arada :) bir de netten hangi siteden verdin canım?
bebek şekeri ve nikah şekeri malzemelerialdığım site bu canım erdal bijuteriden aldık ama karademirlilerde var çıkrıkçılar yokuşunu başında ama sokak arasında sor hmen birine çıkmadan gösterirler canım birde suluhanda vardı bi yer orda direk yapılıyordu ama bana pahalı gelmişti
Cok tesekkur ederım damlacım ben sıramı savdım artık sızde sıra sezeryan oldum cnm eve daha yenı geldım bebıste bende cok ıyıyız allaha sukur

kızını bizim yerimize kokla ttalım

ne güzel işte annesi seni çok fzla sabırsızzlandırmadı. nası doğum yaptın bebiiişin sağıklıdır inşallah....tebrik ediyorum seni alllah sağlıklı sıhhali büyümeleini nasip etsin...

ayy... bende heyecan yaptım şimdi bizimkilerde sürpriz yapsa ne güzel olurdu ama dimiiiiiii :)) gün beklemek çok zor yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…