2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

fafuel gözün aydın...allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin,sütün bol olsun inşallah...sıranı savdın darısı başımıza...bebiş nasıl bu arada...
haticesu hayırlı doğumlar..heyecan yapma dicem ama mümkün değil biliyorum..kolaycacık atlatırsın inşallah...
azize sanada hayırlı doğumlar canım..ne güzel bitirmişsin temizliği..benim evi görmeyin..benimde h.sonu annamele teyzem gelecek temizliğe inşallah...en kısa zamanda hayırlı haberlerinizi bekliyoruz...

Cok tesekkur ederım damlacım ben sıramı savdım artık sızde sıra sezeryan oldum cnm eve daha yenı geldım bebıste bende cok ıyıyız allaha sukur

Canım ne güzel savdın sıranı, darısı bizim başımıza inşallah! Ne güzel bir gece kalıp çıkmışsın, ahhh ahhh biz de hemencecik çıksak keşke....

Azize Güzel haberlerini bekliyoruz canım, dualarımız seninle...

İmpladeniz Oğlun karar vericek artık, ben geliyorum dicek, ve bi bakmışsın 9 aydır çekilen herşey bitivermiş, minik mucize kucağında...

Ben de hepiniz doğuma giderken ayrı ayrı mutlu oluyorum, hatta böyle gözler dolu dolu, o kadar çok ağladım ki kendim doğurduğumda son derece cool olup herkesi şok edicem gibi geliyor:)))) Ya da belki de yıkarım hastaneyi bebek iyi ama anneyi hala susturamadık dicekler:))))))

çookk güzellerrrrrr

ay negüzell

sevgili dünürüm gece gece iyi kaynatmışınız anca kalkarsınız tabiiiiuykucularrrrrr

kızlarr ilknur sabah msj çekmiş hastaneye yatmış duruma göre doktor pazartesi yada çarşamba günü yahya paşamızı alıcaklarmış...internet bağlantısı yokmuş hastanede hepinize selamı var
hadi Allah yardımcısı olsunn

ayy ne güzel geliyor bebişleerrrrrr

selam kızlar mınık balıgım sabırsız cıktı pazartesıyı beklemedı dun saat 13:30 da bıze merhaba dedı
gözün aydın gamzeciğiimmm çok sevindimm

slmlaaarrr
kontrolden geldik. nst miz iyi çıktı.
bebeğimizi bekliyoruz artık.
bugün yüzünü gösterdi bize. hiç göstermiyordu.
doktor göğüsucum olmadığı için lansinoh kullanmam gerektiğini söyledi.
inşallah doğuma kadar çıkar.

selam kızlar mınık balıgım sabırsız cıktı pazartesıyı beklemedı dun saat 13:30 da bıze merhaba dedı

canımm maş.gözün aydın aramıza hoşgeldin...alah analı babalı büyüsün haydi herkes doguranlar kervanınaa gelsin hayırlısıylaa arkadaşların hepsine hayırlı dogumlar

çok tatlısın canım yaaa

kızlar 39. haftama girdim düzelmesi gerekirken midem azıttı boğazıma ekşi sular geliyo, bu haftada normal mi yaaa???

allah yardımcın olsun inş sagsağlim acısız kurtulursunuz bebişinizle hadi kurtuluyon gözün aydın canım

İnşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın bebişini, canını hiç sıkma, bebişi de üzme, her şey yolunda gider Allah'ın izniyle..

Gözünaydın!! Sağlıkla büyüsün inşallah, darısı başımıza

Ellerinize sağlık, benim 6 günüm var, acayip heyecanlıyım, saatler kaldığnda nasıloluyor insan kimbilir Allah kolaylık versin, her şey yolunda gitsin, bir çırpıda olsun bitsin..:86:

hayirli haberler al insallah canim.

hayirli haberlerle gel insallah canim.

canim saglikla huzurla al kucagina insallah yarin bebegini.

canim, allah anali babali buyutmek nasip etsin insallah.

Canim, aglama, esinde yetisir hayirlisiyla insallah. helal olsun canim.

kıyamam, yarin kucaginda insallah annesi.

hakkinizda hayirlisi canim.

hakkinizda hayirlisi canim.

gül yüzünü gösterdi demek bebişin maşallah
kızlar 39. haftama girdim düzelmesi gerekirken midem azıttı boğazıma ekşi sular geliyo, bu haftada normal mi yaaa???

dün kağan kocatepe bu haftalarda azalır bebek doğum kanalına indiği için diyordu neden azıtıtki miden:26::26:geçmiş olsun

aaa ne kadar kilosu benimkinin kilo normal ama kemik yapısı iri dedi başı iri dedi..Şimdi ki doktor da çıkması gerekiyormuş die muayne etmedi kızdı bir de manyak hemen ne öyle sezaryan diyorlar dedi..Ne bileyim dedim emin olmak için geldim buraya dedim..Yok dedi sezaryan olmasın kesinkle normal yap dedi meraklısı değilim ama doktor çok iri olduğunu söyledi dedim..ne olmul yani diyor ille sezaryan olacaksa normal doğum sancısı çek öyle alsınlar sezaryana dedi muayne etmeden salladı konuştu kızdı sanki ben doktorum ya geri kadın sinir etti beni manyak şey..

bende dikkat ediyorum canım inş. bişey olmaz son zamanlar olunca insan tedirgin oluyor..

kızlar aynen bana da oluyor. bazen su içince o bile ağzıma geliyor sanki acı acı. çıkaracak gibi oluyorum çıkaramıyorum.

kızlar aynen bana da oluyor. bazen su içince o bile ağzıma geliyor sanki acı acı. çıkaracak gibi oluyorum çıkaramıyorum.

çok pis bişey ya bana da oluyor arada bugün yine oldu istifar da edemiyorum kötü tuhaf bişey

Ayy etmeyelim zaten .. Ama evet çok kötü ya.. Gaviscon filan içelim, işe yarar herhalde şurubu..
Yalnız karnım bayaca aşağı inmiş ya, bugün banyoda fark ettim, eskiden elimi karnımın üzerine koymak için baya yukarı kaldırıyordum, şimdi gerek yok Sonra da suyum gelirse banyoda fark etmiycem diye alelacele çıktım. Annem de banyoda çişin gelse fark etmeyecek misin sanki deyip benle dalga geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…