Geçen sormuştum ama cevap gelmedi sanırım, uzun kalamadım forumda, cevap geldiyse de görmemiş olabilirim. ankarada bebek şekerlerini nerden aldınız? araştırma yapan var mı bu konuda?
Cok tesekkur ederım damlacım ben sıramı savdım artık sızde sıra sezeryan oldum cnm eve daha yenı geldım bebıste bende cok ıyıyız allaha sukur
Merhaba tekrar
Bunlar da benim hastaneye götüreceğim şekerlerim, sepetim, kapı süsüm, yastık ve hoşgeldin melisa bayrakları umarım beğenirsiniz Melisa bal arısı demek olduğu için pembe bal arılı hasır hediye kutular yaptırdım misafirler için:) sepeti ben süsledim:)
nasıl olmuş kızlar?
Eki Görüntüle 147029 Eki Görüntüle 147035 Eki Görüntüle 147034 Eki Görüntüle 147033 Eki Görüntüle 147032 Eki Görüntüle 147031 Eki Görüntüle 147030 Eki Görüntüle 147028 Eki Görüntüle 147027 Eki Görüntüle 147036
çookk güzellerrrrrrkızlar, sabah nst'ye girdim. Doğum sancım başlamış. Açılmam henüz yok. Az önce nişanım geldi. Bana dua edin ne olur normal doğum olsun. Bugün kavuşacağım hayırlısı ile kuzuma. 2 saat sonr hastaneye gideceğim.
ay negüzellson 3 gün:18:
sevgili dünürüm gece gece iyi kaynatmışınız anca kalkarsınız tabiiiigünaydın kızlar biz geldiikk oğluşumla biraz fazla uyumuşuz sankiherkese hayırlı cumalar nasılsınız?çok şükür bitmez sandığım şubat ayı da bitmek üzere..bu gece doğum yaptım kızlar çok tatlı bir oğluşum oluyodu rüyamda ama giydirecek bişey bulamıyoduk hastanede ve evde..annem battaniyeyle dolaştırıyodu üşüyodu oğlum..eşime onca kıyafet aldık nerde diyorum giydirilmezmiş onlar diyo:26:neyse ben yarın dr kontrolune gidince biraz daha cici alırım oğluşuma bugün çok kalamıycam net başında biraz evi toparlayım biraz ütü yapayım..hepinizi kocaman kocaman
hadi Allah yardımcısı olsunnkızlarr ilknur sabah msj çekmiş hastaneye yatmış duruma göre doktor pazartesi yada çarşamba günü yahya paşamızı alıcaklarmış...internet bağlantısı yokmuş hastanede hepinize selamı var
ayy ne güzel geliyor bebişleerrrrrracil durum bebeğimle son gecem yarın sabah 8de sezaryana girecem çok duygusalım 5 yıl bekledim yavruma kavuşmak için aslında bugün alacaktı ben panik oldum diye şimdi kontrol altındayız 3saatte bir nstye bağlanıyoruz bebişim
in boynuna kordon dolanmış kuveze girebilirmiş çok korkuyorum rabbim yardımcımız olsun hepimizin
gözün aydın gamzeciğiimmm çok sevindimmselam kızlar mınık balıgım sabırsız cıktı pazartesıyı beklemedı dun saat 13:30 da bıze merhaba dedı
selam kızlar mınık balıgım sabırsız cıktı pazartesıyı beklemedı dun saat 13:30 da bıze merhaba dedı
Canım ne güzel savdın sıranı, darısı bizim başımıza inşallah! Ne güzel bir gece kalıp çıkmışsın, ahhh ahhh biz de hemencecik çıksak keşke....
Azize Güzel haberlerini bekliyoruz canım, dualarımız seninle...
İmpladeniz Oğlun karar vericek artık, ben geliyorum dicek, ve bi bakmışsın 9 aydır çekilen herşey bitivermiş, minik mucize kucağında...
Ben de hepiniz doğuma giderken ayrı ayrı mutlu oluyorum, hatta böyle gözler dolu dolu, o kadar çok ağladım ki kendim doğurduğumda son derece cool olup herkesi şok edicem gibi geliyor:)))) Ya da belki de yıkarım hastaneyi bebek iyi ama anneyi hala susturamadık dicekler:))))))
acil durum bebeğimle son gecem yarın sabah 8de sezaryana girecem çok duygusalım 5 yıl bekledim yavruma kavuşmak için aslında bugün alacaktı ben panik oldum diye şimdi kontrol altındayız 3saatte bir nstye bağlanıyoruz bebişim
in boynuna kordon dolanmış kuveze girebilirmiş çok korkuyorum rabbim yardımcımız olsun hepimizin
acil durum bebeğimle son gecem yarın sabah 8de sezaryana girecem çok duygusalım 5 yıl bekledim yavruma kavuşmak için aslında bugün alacaktı ben panik oldum diye şimdi kontrol altındayız 3saatte bir nstye bağlanıyoruz bebişim
selam kızlar mınık balıgım sabırsız cıktı pazartesıyı beklemedı dun saat 13:30 da bıze merhaba dedı
slm kızlar...çok heycanlıyımsadece saatler kaldı doğuma Allahımın izninle...
bu gece uyuyamam artık :86::18: annemle beraber temizlik yaptık...evim de misgibi oldu...
banyo yapcam...hayırlısıyla sabah bi olsakasıklarım acıyo bugün sancım var yaa...aşağıda çok rahatsızlık veriyo bana...:26:
merhaba annecikler
akşam amma kaynatmışsınız ya bende papatya çayı içtim akşam bi uyumuşum rahat rahat
dün oğluş deli deli hareketler yapıp durdu bi oraya bi oraya vuruyodu kendinibu sabah karnıma bi baktım daha da aşağıya inmiş az önce annemde aynısını söyledi..yarın kontrolümüz var çatı muaynesi olucam bakalım normal diyo hep doktor ama yarın kesinleşcek artık inşallah bi terslik çıkmaz..
aynen valla zaman gecmiyor hic sankı biz de yarın doktora gidecegiz gün belli olacak belki de
dua ediyorum icten ice yarın yatıs verse ne güzel olur diye
net de oyalamıyor beni evde de zaman gecmiyor hava da kapalı icim sıkıldı daraldım artık
sabır ne zor oluyormus son zamanlrda ya
kızlar ben hüngür hüngür ağlıyorum eşim yolda yetişemez doğuma 9ydır burda hep kahrımı çektiniz rabbim hepinizin yardımcısı olsun hepinizi çok seviyorum kah ağladık kah güldük en yakınımızla paylaşamadıklarımızı paylaştık hepiniz hakkınızı helal edin rabbimin bütün melekleri sizler ve yavrularınızı korusun inşallah
slm kızlar...çok heycanlıyımsadece saatler kaldı doğuma Allahımın izninle...
bu gece uyuyamam artık :86::18: annemle beraber temizlik yaptık...evim de misgibi oldu...
banyo yapcam...hayırlısıyla sabah bi olsakasıklarım acıyo bugün sancım var yaa...aşağıda çok rahatsızlık veriyo bana...:26:
kızlar hepinize merhaba. kayınvalidemler geldi o yüzden çok sık giremiyorum. arada gelip bakıyorum doğum yapan var mı diye ama hemen çıkmak zorunda kalıyorum. bizim park yatağımızda odasındaki mobilyamızda geldi kuruldu. ama hem daha tam yerleşmedi hemde bi türlü fırsatım olmadı çekip resim koyamadım. 13 gün var gerçi doğuma ama biz her an sancı bekliyoruz şimdilik. henüz çatı muayenesi de olmadım gerçi. son ana kadar beklemeye çalışıyorlarmış çünkü çatı muayenesi doğumu tetikliyormuş. annemin emekli ebe bi arkadaşı vardı o zaten söylemişti çatı muayenesinden sonra hazırlıklı ol çamaşırını sürekli kontrol et diye. sancı gelirde son anda çatı dar derlerse ne olur bilemiyorum. eşimin ablası günde bikaç kez arıyor iyi misin sancı felan var mı diye. kayınpederim bile artık gelsin oğlumuzda sevelim hadi gelin daha doğurasın yok mu diyoray ben onlardan çok istiyorum bir an önce kucağıma almayı. kime benziyor nasıl bi bebiş olacak meraktan ölcem artık. allah hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah.
slmlaaarrr
kontrolden geldik. nst miz iyi çıktı.
bebeğimizi bekliyoruz artık.
bugün yüzünü gösterdi bize. hiç göstermiyordu.
doktor göğüsucum olmadığı için lansinoh kullanmam gerektiğini söyledi.
inşallah doğuma kadar çıkar.
slmlaaarrr
kontrolden geldik. nst miz iyi çıktı.
bebeğimizi bekliyoruz artık.
bugün yüzünü gösterdi bize. hiç göstermiyordu.
doktor göğüsucum olmadığı için lansinoh kullanmam gerektiğini söyledi.
inşallah doğuma kadar çıkar.
kızlar 39. haftama girdim düzelmesi gerekirken midem azıttıboğazıma ekşi sular geliyo, bu haftada normal mi yaaa???
gül yüzünü gösterdi demek bebişin maşallah
dün kağan kocatepe bu haftalarda azalır bebek doğum kanalına indiği için diyordu neden azıtıtki miden:26::26:geçmiş olsun
kızlar 39. haftama girdim düzelmesi gerekirken midem azıttıboğazıma ekşi sular geliyo, bu haftada normal mi yaaa???
tosun gibi oldun ha maşalahh sana canım
canım hayırlı haberlerini bekliyorum bebenim neneğede iri dediler çarşamba günü normal doğum gözüküyor ama martın başında tekrar gel dedi bakalım o zman ne olacak
duamrım seninle canım hadi geç kalma canım 4-5 gibi kapanıyor galiba hastane
Ben doktora sormuştum sürekli ıslaklık var diye. Normal bu dedi. Günlük ped kullanabilirsin, günde 3-4 kez değiştir dedi. Ben mantar olmasından da korkuyorum çünkü ıslak kalınca, normalde olurdum hep 6 ayda bir, hamileyken on kat dikkat ediyorum aman ıslaklık olmasın diye, çok şükür olmadı
aynı bendede var şu anda bilekızlar 39. haftama girdim düzelmesi gerekirken midem azıttıboğazıma ekşi sular geliyo, bu haftada normal mi yaaa???
Benim de aynen öyle. Ne yesem geri geliyor sanki, ama bu aralar biraz gergin günler geçiriyorum, belki ondandır.. :26:
çok pis bişey ya bana da oluyor arada bugün yine oldu istifar da edemiyorum kötü tuhaf bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?