- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 46
acil durum bebeğimle son gecem yarın sabah 8de sezaryana girecem çok duygusalım 5 yıl bekledim yavruma kavuşmak için aslında bugün alacaktı ben panik oldum diye şimdi kontrol altındayız 3saatte bir nstye bağlanıyoruz bebişim
in boynuna kordon dolanmış kuveze girebilirmiş çok korkuyorum rabbim yardımcımız olsun hepimizin
canım seni çok merak etmiştim. minik balık martıda bekleyemedi demek haa. hayırlı olsun canım. Allahım analı babalı büyütsün İnşallah.selam kızlar mınık balıgım sabırsız cıktı pazartesıyı beklemedı dun saat 13:30 da bıze merhaba dedı
slm kızlar...çok heycanlıyımsadece saatler kaldı doğuma Allahımın izninle...
bu gece uyuyamam artık :86::18: annemle beraber temizlik yaptık...evim de misgibi oldu...
banyo yapcam...hayırlısıyla sabah bi olsakasıklarım acıyo bugün sancım var yaa...aşağıda çok rahatsızlık veriyo bana...:26:
hamile olan arkadaslar bı tavsıyem olcak gavıscon surubu fazla tuketmeyın sızde suan dakı olan sey acu suyun gelmesı mıde bulantısı falan bebegın mıde kapagına baskı yapmasından dolayı oluyor reflu dıye de adlandırılıyor benımde ıkız bebeklerıme hamıleyken aynısı oluyodu gavıscon surup yazdılar sıse sıse ıcıyodum ama bı baska doktor aslında hıc kullanmamalısın dedı zararlıymıs az veya cok ıcmek gıbı bişiy yok bu surubu kullanmayın bence bıtkı cayları daha ıyı gavısconun hormaon bozukluguna yol actıgını soyledıler dogumdan sonra tuylenmeler falan oldu bende oysa vucudumda hıc tuy yoktu yınede kendınız bılırsınız
canım Allah yardımcınız olsun inş. hayırlısyla kucağna alırsın bebişini....acil durum bebeğimle son gecem yarın sabah 8de sezaryana girecem çok duygusalım 5 yıl bekledim yavruma kavuşmak için aslında bugün alacaktı ben panik oldum diye şimdi kontrol altındayız 3saatte bir nstye bağlanıyoruz bebişim
in boynuna kordon dolanmış kuveze girebilirmiş çok korkuyorum rabbim yardımcımız olsun hepimizin
selam kızlar mınık balıgım sabırsız cıktı pazartesıyı beklemedı dun saat 13:30 da bıze merhaba dedı
canım ya sağlıkla al inşalah meleğiniiacil durum bebeğimle son gecem yarın sabah 8de sezaryana girecem çok duygusalım 5 yıl bekledim yavruma kavuşmak için aslında bugün alacaktı ben panik oldum diye şimdi kontrol altındayız 3saatte bir nstye bağlanıyoruz bebişim
yazmazmıyız canım hiç yazarız tabiiuğramamazlık yapmayalım kızlarrr bir satır olsada yazalım dimi amaaaa
geliyormu oğluşun neeeeeeee
yok tatlım sanırım vakit bulamamıştır
ohh maşalahh size sdağlıkla büyüsün inşalahhhhhhselam kızlar mınık balıgım sabırsız cıktı pazartesıyı beklemedı dun saat 13:30 da bıze merhaba dedı
canım yaa nasılda bağ kurulmuş inşalah eşin yetişir tatlım dualarım siznleekızlar ben hüngür hüngür ağlıyorum eşim yolda yetişemez doğuma 9ydır burda hep kahrımı çektiniz rabbim hepinizin yardımcısı olsun hepinizi çok seviyorum kah ağladık kah güldük en yakınımızla paylaşamadıklarımızı paylaştık hepiniz hakkınızı helal edin rabbimin bütün melekleri sizler ve yavrularınızı korusun inşallah
büyük buluşmaya sadece saatler kaldıı ne heyecanlı yaaslm kızlar...çok heycanlıyımsadece saatler kaldı doğuma Allahımın izninle...
bu gece uyuyamam artık :86::18: annemle beraber temizlik yaptık...evim de misgibi oldu...
banyo yapcam...hayırlısıyla sabah bi olsakasıklarım acıyo bugün sancım var yaa...aşağıda çok rahatsızlık veriyo bana...:26:
amin canım yaakızlar hepinize merhaba. kayınvalidemler geldi o yüzden çok sık giremiyorum. arada gelip bakıyorum doğum yapan var mı diye ama hemen çıkmak zorunda kalıyorum. bizim park yatağımızda odasındaki mobilyamızda geldi kuruldu. ama hem daha tam yerleşmedi hemde bi türlü fırsatım olmadı çekip resim koyamadım. 13 gün var gerçi doğuma ama biz her an sancı bekliyoruz şimdilik. henüz çatı muayenesi de olmadım gerçi. son ana kadar beklemeye çalışıyorlarmış çünkü çatı muayenesi doğumu tetikliyormuş. annemin emekli ebe bi arkadaşı vardı o zaten söylemişti çatı muayenesinden sonra hazırlıklı ol çamaşırını sürekli kontrol et diye. sancı gelirde son anda çatı dar derlerse ne olur bilemiyorum. eşimin ablası günde bikaç kez arıyor iyi misin sancı felan var mı diye. kayınpederim bile artık gelsin oğlumuzda sevelim hadi gelin daha doğurasın yok mu diyoray ben onlardan çok istiyorum bir an önce kucağıma almayı. kime benziyor nasıl bi bebiş olacak meraktan ölcem artık. allah hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah.
maşalahh canımslmlaaarrr
kontrolden geldik. nst miz iyi çıktı.
bebeğimizi bekliyoruz artık.
bugün yüzünü gösterdi bize. hiç göstermiyordu.
doktor göğüsucum olmadığı için lansinoh kullanmam gerektiğini söyledi.
inşallah doğuma kadar çıkar.
benimm de midem coştu canım ya inanılmaz bulanıyor ağzıma geliyor yediğim içtiğimkızlar 39. haftama girdim düzelmesi gerekirken midem azıttıboğazıma ekşi sular geliyo, bu haftada normal mi yaaa???
aa deli mi ne hakkaten muayne etymeden dahaaaaa ne kadar kilosu benimkinin kilo normal ama kemik yapısı iri dedi başı iri dedi..Şimdi ki doktor da çıkması gerekiyormuş die muayne etmedi kızdı bir de manyak hemen ne öyle sezaryan diyorlar dedi..Ne bileyim dedim emin olmak için geldim buraya dedim..Yok dedi sezaryan olmasın kesinkle normal yap dedi meraklısı değilim ama doktor çok iri olduğunu söyledi dedim..ne olmul yani diyor ille sezaryan olacaksa normal doğum sancısı çek öyle alsınlar sezaryana dedi muayne etmeden salladı konuştu kızdı sanki ben doktorum ya geri kadın sinir etti beni manyak şey..
bende dikkat ediyorum canım inş. bişey olmaz son zamanlar olunca insan tedirgin oluyor..
yaa kontrole giderken heyecanlanıyoruz ya geldiğinde nasıl oluruz kikızlarrr saat 19:30 da oglusumu gorucem 4 hafata kadar ara vermıstık ve cok özledımmm oglusumu...
geçmiş olsun canım bi bilgim yok melseffslm kızlar 35.3 olduk bugun cok halsızım mıdem cok bulanıyo tansıyonda cıkıyo gıbı 14 e 9 oldu sızce tehllıke arz edermı kac olursa dr.gıtmelıyım
Canım inş. herşey güzel olur, sen aklına kötü birşey getirme. Bebeğin içinde senin içinde dua edeceğim, inş. herşey sorunsuz olur..acil durum bebeğimle son gecem yarın sabah 8de sezaryana girecem çok duygusalım 5 yıl bekledim yavruma kavuşmak için aslında bugün alacaktı ben panik oldum diye şimdi kontrol altındayız 3saatte bir nstye bağlanıyoruz bebişim
selam kızlar mınık balıgım sabırsız cıktı pazartesıyı beklemedı dun saat 13:30 da bıze merhaba dedı
slm kızlar...çok heycanlıyımsadece saatler kaldı doğuma Allahımın izninle...
slm kızlar 35.3 olduk bugun cok halsızım mıdem cok bulanıyo tansıyonda cıkıyo gıbı 14 e 9 oldu sızce tehllıke arz edermı kac olursa dr.gıtmelıyım
kızlar, sabah nst'ye girdim. Doğum sancım başlamış. Açılmam henüz yok. Az önce nişanım geldi. Bana dua edin ne olur normal doğum olsun. Bugün kavuşacağım hayırlısı ile kuzuma. 2 saat sonr hastaneye gideceğim.
kızlarr ilknur sabah msj çekmiş hastaneye yatmış duruma göre doktor pazartesi yada çarşamba günü yahya paşamızı alıcaklarmış...internet bağlantısı yokmuş hastanede hepinize selamı var
acil durum bebeğimle son gecem yarın sabah 8de sezaryana girecem çok duygusalım 5 yıl bekledim yavruma kavuşmak için aslında bugün alacaktı ben panik oldum diye şimdi kontrol altındayız 3saatte bir nstye bağlanıyoruz bebişim
Cok tesekkur ederım damlacım ben sıramı savdım artık sızde sıra sezeryan oldum cnm eve daha yenı geldım bebıste bende cok ıyıyız allaha sukur
2 gündür ara ara girebiliyorum yazılanları da ancak okuyabildim.Pazartesi doğuma gireceğim için bu hafta çok hızlı ve son hazırlıklarla geçti.Dün temizlikçi bayan gelip evimizi temizledi.Kızımın odasında herşey yerli yerine yerleştirildi.Bugün de son rötuşlar yapıldı.Yarın sanıyorum kayınvalimdeler,pazar sabahı da annem geliyor.Hayırlısıyla Pazartesi de küçük kızım kollarımda olacak.
Bu kadar koşuşturmacanın yanında doğum korkusu sardı beni.Dün bütün gece sezeryan,sedye,dr u rüyamda gördüm durdum.Günler azaldıkça acayip bir stres kapladı beni.
benim de kasılmalarım başlayıp sıklaştığı için 14 şubat pazar gecesi alalacele hastaneye yatırdılar beni. içerde yaşadıklarım uzun hikaye de, o 5 gece bir ömür gibi uzun geldi bana. kollarım serumlardan delik deşik oldu. gece 3lerde 5lerde 1-1,5 saat nstye bağlan, arada serum takıl, 2 saatte bir nidilat için uyan...gece hastane odasında yalnız başına 100leri aşan sancıları gördükçe depresyona gir, vs vs
şimdi evde istirahat ediyorum. kasılmalar devam ediyor. başta 2 saatte bir aldığım ve tedricen azaltılan nidilata da 6 saatte bir olmak üzere devam ediyorum. bizim cimcime telaşlandırdı bizi. bakalım canı ne zaman gelmek isteyecek şimdi....
hiçbir şey de hazır değildi evde ne hastane çantası, ne içine konulacaklar... bir sürü eksik vardı. beşiğin nevresimi çarşafı bile yoktu... bırakın bebek şekerini kapı süsünü. o telaşla hızlandı hazırlıklar. korktuğum başıma geliyordu az daha. eşime o kadar dedim ama işten güçten fırsat bulamadı hiçbir şeye. neyse şimdi içim daha rahat, hazırlıklar tamam sayılır. her şeyden önemlisi miniğim daha da büyüdü bu arada. 35+3 oldu. hastanede akciğerlerini geliştirici kortizon iğnesi de yaptılar 2 tane.
dün kontrolümüz vardı. nstde halen sancı görünüyor ama dr. bu sancılarla doğursaydın bu zamana kadar doğururdun demek ki doğumu tetikleyici nitelikte diiller gibi bişi dedi. bebiş kilo alsın diye yiyip duruyorum işe yaramış olacak ki 2900 g 49 cm olmuş kızım. dr hata payı olabilir bu ölçümlerde ama +- 200 hata payıyla yine de en az 2700 gramdır dedi.
Bu arada bebeğimizin ismi Yıldız olacak. Azize tabloya işleyebilecek durumda mı bilmiyorum ama?
2 gündür ara ara girebiliyorum yazılanları da ancak okuyabildim.Pazartesi doğuma gireceğim için bu hafta çok hızlı ve son hazırlıklarla geçti.Dün temizlikçi bayan gelip evimizi temizledi.Kızımın odasında herşey yerli yerine yerleştirildi.Bugün de son rötuşlar yapıldı.Yarın sanıyorum kayınvalimdeler,pazar sabahı da annem geliyor.Hayırlısıyla Pazartesi de küçük kızım kollarımda olacak.
Bu kadar koşuşturmacanın yanında doğum korkusu sardı beni.Dün bütün gece sezeryan,sedye,dr u rüyamda gördüm durdum.Günler azaldıkça acayip bir stres kapladı beni.
;17857888]son 3 gün:18:
canım ya neler çekmişsiniz geçmiş olsun quzunu sağlıkla al inşaalhhbenim de kasılmalarım başlayıp sıklaştığı için 14 şubat pazar gecesi alalacele hastaneye yatırdılar beni. içerde yaşadıklarım uzun hikaye de, o 5 gece bir ömür gibi uzun geldi bana. kollarım serumlardan delik deşik oldu. gece 3lerde 5lerde 1-1,5 saat nstye bağlan, arada serum takıl, 2 saatte bir nidilat için uyan...gece hastane odasında yalnız başına 100leri aşan sancıları gördükçe depresyona gir, vs vs
şimdi evde istirahat ediyorum. kasılmalar devam ediyor. başta 2 saatte bir aldığım ve tedricen azaltılan nidilata da 6 saatte bir olmak üzere devam ediyorum. bizim cimcime telaşlandırdı bizi. bakalım canı ne zaman gelmek isteyecek şimdi....
hiçbir şey de hazır değildi evde ne hastane çantası, ne içine konulacaklar... bir sürü eksik vardı. beşiğin nevresimi çarşafı bile yoktu... bırakın bebek şekerini kapı süsünü. o telaşla hızlandı hazırlıklar. korktuğum başıma geliyordu az daha. eşime o kadar dedim ama işten güçten fırsat bulamadı hiçbir şeye. neyse şimdi içim daha rahat, hazırlıklar tamam sayılır. her şeyden önemlisi miniğim daha da büyüdü bu arada. 35+3 oldu. hastanede akciğerlerini geliştirici kortizon iğnesi de yaptılar 2 tane.
dün kontrolümüz vardı. nstde halen sancı görünüyor ama dr. bu sancılarla doğursaydın bu zamana kadar doğururdun demek ki doğumu tetikleyici nitelikte diiller gibi bişi dedi. bebiş kilo alsın diye yiyip duruyorum işe yaramış olacak ki 2900 g 49 cm olmuş kızım. dr hata payı olabilir bu ölçümlerde ama +- 200 hata payıyla yine de en az 2700 gramdır dedi.
Bu arada bebeğimizin ismi Yıldız olacak. Azize tabloya işleyebilecek durumda mı bilmiyorum ama?
iyigcler kızlar...midesi yananlar,kramp girenler,uykusuzlar....ayy son haftalar çok sarstı bizi..benimde hergün bişeyim çıkıyor..ne arasanız azar azar var:80:
planlı sezeryan oalacaklara kolay gelsin çok zormuş gerçekten..ben ilkinde acil olduğum için bişey anlamadım,gecede uykumu almıştım filan..ama bunda gün gelmeden heyecanı sardı:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?