2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım Allah yardımcın olsun. İnşallah bebeğin çook sağlıklı gelir ve küvöze girmek zorunda kalmaz canım. Allahım kolay doğum nasip etsin inşallah.

selam kızlar mınık balıgım sabırsız cıktı pazartesıyı beklemedı dun saat 13:30 da bıze merhaba dedı
canım seni çok merak etmiştim. minik balık martıda bekleyemedi demek haa. hayırlı olsun canım. Allahım analı babalı büyütsün İnşallah.

canım Rabbim yardımcın olsun. demek geliyor meryem ceren haa. sağlıkla gelsin İnşallah.

hamile olan arkadaslar bı tavsıyem olcak gavıscon surubu fazla tuketmeyın sızde suan dakı olan sey acu suyun gelmesı mıde bulantısı falan bebegın mıde kapagına baskı yapmasından dolayı oluyor reflu dıye de adlandırılıyor benımde ıkız bebeklerıme hamıleyken aynısı oluyodu gavıscon surup yazdılar sıse sıse ıcıyodum ama bı baska doktor aslında hıc kullanmamalısın dedı zararlıymıs az veya cok ıcmek gıbı bişiy yok bu surubu kullanmayın bence bıtkı cayları daha ıyı gavısconun hormaon bozukluguna yol actıgını soyledıler dogumdan sonra tuylenmeler falan oldu bende oysa vucudumda hıc tuy yoktu yınede kendınız bılırsınız

artık bu mide şikayetlerinede katlancaz. Kızım çok hareketlendi yaaa hiç durmuyo son günler bölemi olur acaba bilen varmı???:18::18:

Benim bildiğim hiçbir sakıncasının olmadığı, kuzenlerimin gittiği doktorlar da benim doktorum da istediğin kadar içebilirsin dedi.. Tüylenme başka şeyle ilgili olabilir belki canım, badem yağı filan yapabilir diyorlar mesela..

Merhaba Annecikler,umarım herkes iyidir... bu mide yanması,acı su bende de var,rennie dua kullanıyorum,biraz işe yarıyor...
bu arada geceleri artık hiiç uyuyamıyorum,sol yanım çürüdü resmen... zaman hayırlısıyla aksın gitsin istiyorum...
dogum yapan anneciklerimizin gözu aydın..
Gökçen'cim,bebek sekerlerin harika olmus,bayıldım...
Haticesu ve Azize,dualarım sizlerle... Allah yardımcınız olsun...
Asaely de dogum yapmıstır heralde,senin de gozun aydın canım...
Bizim daha 24 gun var,hayırlısıyla gecseydi...:26:

canım Allah yardımcınız olsun inş. hayırlısyla kucağna alırsın bebişini....
selam kızlar mınık balıgım sabırsız cıktı pazartesıyı beklemedı dun saat 13:30 da bıze merhaba dedı

gözünüzaydın canım Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inş...darısı bizlerin başına....

slm kızlar 35.3 olduk bugun cok halsızım mıdem cok bulanıyo tansıyonda cıkıyo gıbı 14 e 9 oldu sızce tehllıke arz edermı kac olursa dr.gıtmelıyım

canım ya sağlıkla al inşalah meleğinii
uğramamazlık yapmayalım kızlarrr bir satır olsada yazalım dimi amaaaa

geliyormu oğluşun neeeeeeee

yok tatlım sanırım vakit bulamamıştır
yazmazmıyız canım hiç yazarız tabii
yaa üff artık doğurmayan kalmasada herkesin vakti gelsede bebeklerimizi büyütsekk
ohh maşalahh size sdağlıkla büyüsün inşalahhhhhh
canım yaa nasılda bağ kurulmuş inşalah eşin yetişir tatlım dualarım siznlee
büyük buluşmaya sadece saatler kaldıı ne heyecanlı yaa
amin canım yaa
off artık doğursakk hadii yaa
maşalahh canım
inşalah göğüs ucunda çıkar tatlım
kızlar 39. haftama girdim düzelmesi gerekirken midem azıttı boğazıma ekşi sular geliyo, bu haftada normal mi yaaa???
benimm de midem coştu canım ya inanılmaz bulanıyor ağzıma geliyor yediğim içtiğim
aa deli mi ne hakkaten muayne etymeden dahaa
ne yapacaksın canım gidecekmisin bi dahaa

kızlarrr saat 19:30 da oglusumu gorucem 4 hafata kadar ara vermıstık ve cok özledımmm oglusumu...
yaa kontrole giderken heyecanlanıyoruz ya geldiğinde nasıl oluruz ki
slm kızlar 35.3 olduk bugun cok halsızım mıdem cok bulanıyo tansıyonda cıkıyo gıbı 14 e 9 oldu sızce tehllıke arz edermı kac olursa dr.gıtmelıyım
geçmiş olsun canım bi bilgim yok melseff

Canım inş. herşey güzel olur, sen aklına kötü birşey getirme. Bebeğin içinde senin içinde dua edeceğim, inş. herşey sorunsuz olur..

maşallah canım, allah sağlıkla huzurla büyütmeni nasip eylesin... Ayrıntıları da anlat müsait olunca...

Canıım, allahım kolaylık versin, inş. herşey gönlünce olur, sağsağlim kucaklarsın bebeğini...

tuba evet yüksek tansiyon tehlikeli aman dikkate al mutlaka duygu ne yaptı acaba umarım bebişini kucağına almıştır

uzun zamandır girmiyordum geçmişi de okuyamadım kızlar. umarım her şey yolundadır.

fafufel'cim tebrik ederim canım. allah analı babalı büyütsün, sağlıklı, mutlu uzun bir ömür yaşasın sizlerle birlikte inşallah.

haticesu'cum, azize'cim sağlıkla alın bebeklerinizi kucağınıza inşallah. güzel haberlerinizi bekliyoruz. kalbimiz sizinle.

2 gündür ara ara girebiliyorum yazılanları da ancak okuyabildim.Pazartesi doğuma gireceğim için bu hafta çok hızlı ve son hazırlıklarla geçti.Dün temizlikçi bayan gelip evimizi temizledi.Kızımın odasında herşey yerli yerine yerleştirildi.Bugün de son rötuşlar yapıldı.Yarın sanıyorum kayınvalimdeler,pazar sabahı da annem geliyor.Hayırlısıyla Pazartesi de küçük kızım kollarımda olacak.
Bu kadar koşuşturmacanın yanında doğum korkusu sardı beni.Dün bütün gece sezeryan,sedye,dr u rüyamda gördüm durdum.Günler azaldıkça acayip bir stres kapladı beni.

;17857888]son 3 gün :18:[/QUOTE]

Sende mi Pazartesi günü doğuma giriyorsun canım benim gibi

Canım inşallah kolay bir doğum olur ( belki olmuştur) ve güzel haberler verirsin bize.

kızlarr ilknur sabah msj çekmiş hastaneye yatmış duruma göre doktor pazartesi yada çarşamba günü yahya paşamızı alıcaklarmış...internet bağlantısı yokmuş hastanede hepinize selamı var

İlknur la Pazartesi günü kuzularımızı birlikte kucağımıza alıcaz diye şakalaşıyorduk.Damlacım bize İlknur dan haberleri artık sen verirsin

Hayırlısı olsun canım yaa,sağlıklı sıhhatli gelsin de bebişimiz.Geçen hafta ki kontrolümüzde kordon dolanmasınun bebeklere sık sık olduğu ve bebeklerin kendilerini çözdüğünü anlatmıştı drumuz.
Moralini yüksek tut canım.

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin,tebrik ederim canım.
Ben Pazartesi sen,İlknur,ben birlikte sezeryana gireceğiz zannediyordum.Pazartesi gününe kesin olan ben kaldım galiba.

Cok tesekkur ederım damlacım ben sıramı savdım artık sızde sıra sezeryan oldum cnm eve daha yenı geldım bebıste bende cok ıyıyız allaha sukur

Genel anestezi mi oldun canım?

benim de kasılmalarım başlayıp sıklaştığı için 14 şubat pazar gecesi alalacele hastaneye yatırdılar beni. içerde yaşadıklarım uzun hikaye de, o 5 gece bir ömür gibi uzun geldi bana. kollarım serumlardan delik deşik oldu. gece 3lerde 5lerde 1-1,5 saat nstye bağlan, arada serum takıl, 2 saatte bir nidilat için uyan...gece hastane odasında yalnız başına 100leri aşan sancıları gördükçe depresyona gir, vs vs
şimdi evde istirahat ediyorum. kasılmalar devam ediyor. başta 2 saatte bir aldığım ve tedricen azaltılan nidilata da 6 saatte bir olmak üzere devam ediyorum. bizim cimcime telaşlandırdı bizi. bakalım canı ne zaman gelmek isteyecek şimdi....

hiçbir şey de hazır değildi evde ne hastane çantası, ne içine konulacaklar... bir sürü eksik vardı. beşiğin nevresimi çarşafı bile yoktu... bırakın bebek şekerini kapı süsünü. o telaşla hızlandı hazırlıklar. korktuğum başıma geliyordu az daha. eşime o kadar dedim ama işten güçten fırsat bulamadı hiçbir şeye. neyse şimdi içim daha rahat, hazırlıklar tamam sayılır. her şeyden önemlisi miniğim daha da büyüdü bu arada. 35+3 oldu. hastanede akciğerlerini geliştirici kortizon iğnesi de yaptılar 2 tane.

dün kontrolümüz vardı. nstde halen sancı görünüyor ama dr. bu sancılarla doğursaydın bu zamana kadar doğururdun demek ki doğumu tetikleyici nitelikte diiller gibi bişi dedi. bebiş kilo alsın diye yiyip duruyorum işe yaramış olacak ki 2900 g 49 cm olmuş kızım. dr hata payı olabilir bu ölçümlerde ama +- 200 hata payıyla yine de en az 2700 gramdır dedi.

Bu arada bebeğimizin ismi Yıldız olacak. Azize tabloya işleyebilecek durumda mı bilmiyorum ama?

iyigcler kızlar...midesi yananlar,kramp girenler,uykusuzlar....ayy son haftalar çok sarstı bizi..benimde hergün bişeyim çıkıyor..ne arasanız azar azar var:80:

planlı sezeryan oalacaklara kolay gelsin çok zormuş gerçekten..ben ilkinde acil olduğum için bişey anlamadım,gecede uykumu almıştım filan..ama bunda gün gelmeden heyecanı sardı:18:

canım benim ne kadar heyecanlı olduğunu tahmin edebiliyorum. pzt. ben de gelebilmek isterdim doğuma... bakalım geliriz de belki iyi olursam.

geömiş olsun canım..yıldız gibi parlasın inşallah..anensini üzmüş azıcık ama..adamlara bırakmicaksın canım işi onlara kalsa doğuma giderken yoldan alırlar ihtiyaçları

Merhabalaaar uzuuuun bi aradan sonra tekrar buradayız kızımla :) Masal Defne'm kocaman oldu :) Doğuma da az kaldı, çok heyecanlıyımm

Sende mi Pazartesi günü doğuma giriyorsun canım benim gibi

Canım inşallah kolay bir doğum olur ( belki olmuştur) ve güzel haberler verirsin bize.

İlknur la Pazartesi günü kuzularımızı birlikte kucağımıza alıcaz diye şakalaşıyorduk.Damlacım bize İlknur dan haberleri artık sen verirsin

Hayırlısı olsun canım yaa,sağlıklı sıhhatli gelsin de bebişimiz.Geçen hafta ki kontrolümüzde kordon dolanmasınun bebeklere sık sık olduğu ve bebeklerin kendilerini çözdüğünü anlatmıştı drumuz.
Moralini yüksek tut canım.

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin,tebrik ederim canım.
Ben Pazartesi sen,İlknur,ben birlikte sezeryana gireceğiz zannediyordum.Pazartesi gününe kesin olan ben kaldım galiba.

Genel anestezi mi oldun canım?[/QUOTE]
canım ya sağlıkla alacaksın inşalahh kzıını ne güsel az kaldı hadi bakalım hayırlısı
canım ya neler çekmişsiniz geçmiş olsun quzunu sağlıkla al inşaalhh
çok şükür atlatmışsınız maşalahhh
maşalahh bebişede sana da canım

yaa biz bile nasıl heyecnlanıyoruz sizler için kimbilir siz nasılsınızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…