2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Son düzenleme:
eylülcümmmmmmmmm o sırada yoktunki sen demekki ben kopyaladım o sırada yoksa unutrumuyuz seniiiiiiiii

bende izliyorum bir yandanda örgü örüyorum

asla vardım koçişle savaşırken aşagıda acıktıı hemde benim nick nedense demirbaş gibi taa listenin başında kk biliyor buranın demir başıyım sanırsam

canım sen nasılsın peki bebiş nasıl bir dogurduktan sonra ben varım kimseler kalmayacak bence bende nisandan sonra kalacagımı hiç sanmıyorum

ben iyiyim cnm saolasın
arada bi ağrı olunca korkuyorum doğummu başlıyo diye:)
evde yalnızdım daha da sıkılıyo insan
neyseki pazar annemler geliyo
haftasonu eşim evde zaten
ne iş yapıyosun cnm?

Ben sadece normal dogum yapanlar takıyor sanıyordum.Arkadaşım sezeryan yaptı.Ona doktoru önermiş .O da o modeli alıp takmıştı

ameliyatımda problem oldu ya o kahrolası korseden oldu biliyon mu yaktı beni valla şırıngayı ameliyatıma sokunca nerdeyse dr sövüyodum

ben iyiyim cnm saolasın
arada bi ağrı olunca korkuyorum doğummu başlıyo diye:)
evde yalnızdım daha da sıkılıyo insan
neyseki pazar annemler geliyo
haftasonu eşim evde zaten
ne iş yapıyosun cnm?

özel sektör asistanım ben tatlım yanlızlık zor ahh ahh bunu en iyi ben bilirim heleki hamile ikenkorkmaa inan dogum sancısı belli ediyo kandini giremiyorum ilknuru aradım hast.yatıyormuş alacaklarmış bebegi ya pazartesi ya perşembe dedi canım ya allah yardımcısı olsun onunda geliyo kuzusu darısı sizin başınıza

evt ya yalnız olunca alışverişin bi kısmını bile erteledim
canım çıkmak istemiyo tek başıma

maşallahhh sana canım hem tv izliyosun, hem burayı takip ediyosun hem de örgü örüyosun.vallahi bravo

ayyy vallahi can sıkıntısı kendi bebeğimede örmüyorum kız yeleği örüp duruyorum 2tane hamiş var 2sininde kızı olcak ee doğurmadan bitiriyim harıl harıl çalışıyorum bu yüzden
bittim bittimm ben yaa patron dahilimi aradıgında horluyo olacam sanırımmmm

sen işte bizde evde horluyor oluruz eylülcüm

iyi uykular caretta
ben de bebişime battaniye yastık örmüştüm
kullancaz bakalım kısa bi süre
hava ısıncak az kaldı

annecikler bizde yatmaya gidiyoruz kızımla.hepinize iyi geceleeeer :80:

iyi geceler canım bende çıksam iyi olur uykum geldi şaşılcak olay yaniiiii kızlar rüyanızda bbeişlerinizi görün doğuranlar ise rüyalarında istedikleri en güzel şeyi görsünler....yarın doğuma gircek olan arkadaşlarımız ise biz uyurken bebişleri kollarında olucak onlarada kolay doğumlar diliyorum destan gibi iyi geceler mesajı yazdım:92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…