2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kociş yanımda tatlı tatlı uyuyor.Özendim valla.İyi geceler kızlar ve bebişler.Bizde oglumla yatalım artık.

senin yazdıgın her şey destan gibi canım ii geceler

Iyigclr kızlar..gerçi herkes uymuş ben 1.5 gb yatmıştım ama uyuyamadım,karnımda bir yandan gurulduyorduhalbuki yatmadan evvel neler yedim..anlamadım ben bu işten ya neyse..
Açtım bir iki ney dinlicem umarım iyi gelirde uyurum

günaydın annecikler..
dogum yapacakların Alllah yardımcısı olsun.. ben de heyecanlanıyorum böyle...

ve yine uykusuzum...

günaydın heyecanlı anneler :) ben çok heyecanlıyım da
perşembe sezeryan oluyorum, sona geldiğime inanamıyorum. her bitiş bir başlangıç ama
ben çooook korkuyorum yaaa

Günaydın anneler ve minikler...

Erkenciyiz bugünlerde,geç yatıp erken uyanıyorum.

Oğlum dogduktan sonra uyku sorunu yaşamayayım diye alıştırma yapıyo annesine galiba

Azize ve haticesu dogum yapacaklardı bu sabah.İnş. herşey yolunda gitmiştir,kavuşmuşlardır bebişleriyle

günaydın annecikler
azize ve hatice şimdi bebişleri almıştır kucaklarınaaa ayy darısı başımıza..
bu arada uyku seti ve nevresim almayan varsa markafonide indirim var bugün uçan balon markası uyku setleri 90 dan 49.90 a düşmüş davet isterseniz yollarım..
biz bugün kontrole gidicez bakalım çatı muaynemiz var inş.doğum şeklimiz normal olur bi terslik çıkmaz

Benimde 1 mart çatı kontrolüm var.Tabi o güne kadar dogurmazsam:97r:97:. gelince acıyor mu diye söylersin .Çatı kontrolünde kasmayacaksın kendini diyolar.İyi haberlerini bekliiyorum

günaydın kızlarrrr bugün doğum yapacak annelere Allahım kolaylıklar versinnnn inşallahhh...dün bizimde kontrolümüz vardı,oğluşum,suyum iyiymiş şükür nst de normal sancım falan çıkmadı...ama idrar tahlilinde idrarda azıcık bir mikrop çıktı onuda günde 3 litre suyla atabilirmişim iyiyde zaten karnmın içi gerim gerim geriliyor nasıl içeceğim ben o suyu yaaaa

Benimde 1 mart çatı kontrolüm var.Tabi o güne kadar dogurmazsam:97r:97:. gelince acıyor mu diye söylersin .Çatı kontrolünde kasmayacaksın kendini diyolar.İyi haberlerini bekliiyorum
canım daha önceden açılmama bakmışlardı 2 kez yani çatı muayneside onun gibi oluyosa kendini kasmassan dedikleri gibi acımıyo derin nefes alıp tavana bakmanızı tavsiye ederim

geçmiş olsun canım

Son düzenleme:
canım daha önceden açılmama bakmışlardı 2 kez yani çatı muayneside onun gibi oluyosa kendini kasmassan dedikleri gibi acımıyo derin nefes alıp tavana bakmanızı tavsiye ederim

geçmil olsun canım

teşekkür ederim canımmm bu çatı muayenesi 38.haftalardamı yapılıyor kızlarr...:26:

teşekkür ederim canımmm bu çatı muayenesi 38.haftalardamı yapılıyor kızlarr...:26:

onu bende anlamış değilim canım bizimki 37.haftadan sonra dedi biz ultrasonda 38.gözüküyoz zaten o yüzden bugün bakıcak bazı doktorlar son dakikada bakıyomuş doğuma gidildiğinde

Dün gece rüyamda bebeğim doğmuş.. ama gerisi pek iç açıcı değildi rüyanın hiç anlatmayım.. çok moralsiz uyandım bugün.. hayır olsun..

sizler nasılsınız kızlar?

onu bende anlamış değilim canım bizimki 37.haftadan sonra dedi biz ultrasonda 38.gözüküyoz zaten o yüzden bugün bakıcak bazı doktorlar son dakikada bakıyomuş doğuma gidildiğinde

evet dün banada doktor öyle dedi o son anda bakılır dedi sancı gelince dedi ...bütün doktorların politikası farklı galiba..bende haftaya memlekete annemin yanına gideceğim bakalım ordaki doktor ne yapacak...off önceden nasıl doğum yapıyorlarmış yaaaa çatı muayenesi yok bilmem ne yok çocuk kaç kilo doğacak bilinmiyor yinede normal oluyormuş heppp

Dün gece rüyamda bebeğim doğmuş.. ama gerisi pek iç açıcı değildi rüyanın hiç anlatmayım.. çok moralsiz uyandım bugün.. hayır olsun..

sizler nasılsınız kızlar?

hayır olsun inşallahhhh canımmm...ya bende şükür geceleri deliksiz uyuyorum yaa 10:30-11:00 gibi uykum geliyor gece wc ye kalkıyorum sonra tekrar uyuyorummm daha uykusuzluk başlamadııı...inşallah hep böyle gider...ama şunu anladım akşam 6 dan sonra hiçbirşey yemiyorum kızlarrr onun etkisi çok oldu diğer türlü şişip kalıyordum...

günaydın kızlar
azize ve hatice arkadaşlarımız bebişlerini kucaklarına almışlardır ne güzel allah analı babalı büyütmek nasip etsin darısı başımıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…