- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
keşke uzatabilsen iznini
Kociş yanımda tatlı tatlı uyuyor.Özendim valla.İyi geceler kızlar ve bebişler.Bizde oglumla yatalım artık.
iyi geceler canım bende çıksam iyi olur uykum geldi şaşılcak olay yaniiiiikızlar rüyanızda bbeişlerinizi görün doğuranlar ise rüyalarında istedikleri en güzel şeyi görsünler....yarın doğuma gircek olan arkadaşlarımız ise biz uyurken bebişleri kollarında olucak onlarada kolay doğumlar diliyorum destan gibi iyi geceler mesajı yazdım :92:
günaydın heyecanlı anneler :) ben çok heyecanlıyım da
perşembe sezeryan oluyorum, sona geldiğime inanamıyorum. her bitiş bir başlangıç ama
ben çooook korkuyorum yaaa
canım daha önceden açılmama bakmışlardı 2 kez yani çatı muayneside onun gibi oluyosa kendini kasmassan dedikleri gibi acımıyo derin nefes alıp tavana bakmanızı tavsiye ederimBenimde 1 mart çatı kontrolüm var.Tabi o güne kadar dogurmazsam:97r:97:. gelince acıyor mu diye söylersin .Çatı kontrolünde kasmayacaksın kendini diyolar.İyi haberlerini bekliiyorum
günaydın kızlarrrrbugün doğum yapacak annelere Allahım kolaylıklar versinnnn inşallahhh...dün bizimde kontrolümüz vardı,oğluşum,suyum iyiymiş şükür nst de normal sancım falan çıkmadı...ama idrar tahlilinde idrarda azıcık bir mikrop çıktı onuda günde 3 litre suyla atabilirmişim iyiyde zaten karnmın içi gerim gerim geriliyor nasıl içeceğim ben o suyu yaaaa
canım daha önceden açılmama bakmışlardı 2 kez yani çatı muayneside onun gibi oluyosa kendini kasmassan dedikleri gibi acımıyo derin nefes alıp tavana bakmanızı tavsiye ederim
geçmil olsun canım
teşekkür ederim canımmmbu çatı muayenesi 38.haftalardamı yapılıyor kızlarr...:26:
iyi geceler canım bende çıksam iyi olur uykum geldi şaşılcak olay yaniiiiikızlar rüyanızda bbeişlerinizi görün doğuranlar ise rüyalarında istedikleri en güzel şeyi görsünler....yarın doğuma gircek olan arkadaşlarımız ise biz uyurken bebişleri kollarında olucak onlarada kolay doğumlar diliyorum destan gibi iyi geceler mesajı yazdım :92:
onu bende anlamış değilim canım bizimki 37.haftadan sonra dedi biz ultrasonda 38.gözüküyoz zaten o yüzden bugün bakıcak bazı doktorlar son dakikada bakıyomuş doğuma gidildiğinde
Dün gece rüyamda bebeğim doğmuş.. ama gerisi pek iç açıcı değildi rüyanınhiç anlatmayım.. çok moralsiz uyandım bugün.. hayır olsun..
sizler nasılsınız kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?