2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydın kızlar nasılsınız dogumlarda baya baya yaklastı artık..ya ben hıc catı muaynesı olmadım ılk dogumumdada 38+3 te gıtmıstım bebek donmemeıstı yarın alalım demıstı suyumda azalmıstı o gun yapıcakken ee sımdıde zaten sezaryen yıne yapmıcak ıste dun kontroldeydık 15 mart ta gorusuruz dedı ve evıme geldım eger 1 sorun cıkmazsa bende 15 martta kavusucam..

kızlar geçmişi okumadım yazdıysanız da bi ben yazayım cumhurbaşkanı torba yasayı imzalamış çok şükür nasıl olsa ben haftamı tamamladım ama tamamlamadan doğum yapanlar izinlerini aktaracaklar ne güzel benim içinde babalık izninin 10 gün olması süper.....

herkese gunaydin, bebislerinden haber alanlar gozlerinz aydin. dogum yapanalr allah nali babali buyutmek nasip etsin. bugun azize ve hatice su idi degil mi dogum yapacak olanlar. Allah saglikla kucaklarina almayi nasip etmis olsun..

cnmm ya özel sektor ıcınde gecerlımı bu torba yasası...

günaydın...günaydın...

hatice,azize gözünüz aydın..darısı başımıza...
eylül saat 3de daha ayaktaydın..ve işe gidecektik galiba...allah kolaylık versin:18:
bir haftadır evdeyim hava şartları bizi mahvetti,üstüne üşüttümde..oğlanda hasta ev revir gibi..1haftaya iyileşmem lazım:2:

herkese gunaydin, bebislerinden haber alanlar gozlerinz aydin. dogum yapanalr allah nali babali buyutmek nasip etsin. bugun azize ve hatice su idi degil mi dogum yapacak olanlar. Allah saglikla kucaklarina almayi nasip etmis olsun..

günaydın kızlar, evet hatice ve azize arkadaşlarımızın gözü aydın, darısı başımıza :)) Sanki bi ben kaldım gibi geliyor bugün 39 olduk

Herkese günaydın bu arada.. Gerçi tünaydın oldu ama.. Kahvaltı yaptık cümbür cemaat, şimdi annemlerle bebek şekerlerini yapıcaz.

azize ve haticesu da meleklerini kucaklamışlardır şimdi,geçmiş olsun umarım herşey yolunda gitmiştir,
bebekleriniz ve siz iyisinizdir.ayyy ben doğumları okudukça çooookkk heycanlanıyorum

suyum geldi yada suyum geliyor haberini biz de verelim artık
sayılı gün çabuk geçer derler ama yalanmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…