kızlar geçmişi okumadım yazdıysanız da bi ben yazayım cumhurbaşkanı torba yasayı imzalamış çok şükür nasıl olsa ben haftamı tamamladım ama tamamlamadan doğum yapanlar izinlerini aktaracaklar ne güzel benim içinde babalık izninin 10 gün olması süper.....
Ayy canım, yatma hazırlıkları yaparken de bilgisayarı kapatmamış oluyorum, görmemişim bunları. Teşekkür ederimmmFİYONKCUK canım bu güzel papatyalar sana
herkese gunaydin, bebislerinden haber alanlar gozlerinz aydin. dogum yapanalr allah nali babali buyutmek nasip etsin. bugun azize ve hatice su idi degil mi dogum yapacak olanlar. Allah saglikla kucaklarina almayi nasip etmis olsun..
kıslarr dua edinnn suyum gelioıyy doğuma gidiyorrrrrrrrrrrrrummmmmmmm nolur dua edinnnnnnnnnnnn
kıslarr dua edinnn suyum gelioıyy doğuma gidiyorrrrrrrrrrrrrummmmmmmm nolur dua edinnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?