perşembe günü epidural sezeryanla oğluşum Ali sedat ı dünyaya getirdim çarşamba öğleden sonra randevum vardı normalde 1 marta gün vermişti doktor bu çocuğun zamanı gelmiş daha durmaz yarın sabah yedibuççukta gel dedi o yüzden forumada yazamadım çok korktum zangır zangır titriyordum defalarca sakinleştirici yaptılar titremekten oğlumu emziremedim doktorum iyiki sana normal doğum yaptırmamışım bu en hafifiydi dedi zaten çocukta tersti sütüm 48 saat sonra geldi mama yedirdik o sırada darısı sizlerin başına Allahım hepinize sağlıklı bi şekilde kucağınıza almanızı nasip etsin dünyanın en güzel duygusu bu arada kocaşımında hakkını ödeyemem hastanede iki gün boyunca yanımda sadece o vardı iki günde toplam üç saat uyudu aklınıza gelebilecek herşeyime yardım etti şimdilik bu kadar foruma tekrar döndüm yazışırız artık :)
bilmiyorumki eylüldemi vardı acaba benmi yanlış hatırlıyorum facede kimde ekli handanttebrikler canım
maşallah bebişine
sağlıkla büyüt annesi
güzel bir ömrü olsunn
evet cnm handanı bende geçen haftadan beri merak ediorum
tel ile ulaşabilecek birisi var mı?
ayy sweetcim biz ne yapalım yaa senin gene cuma belli olacakmış günün.haftası en geride olan ben, viyole ve hipperaktif.biz hepten yalnız kalcaz burda.herkes aşısını, gazını vs konuşurken biz anca doğurcaz.yalnız bırakmayın biziiii
Allah Allah çok ilginç yaaaaa :26:.neyse hayırlı vakti buymuş demekki
bende bende sonlardayım
pardon canım altta haftan yazmayınca bilemedim ama gündüz konuşmuştuk dimi sonlardayız diye.ayy bir elin parmakları kadar bile değiliz iyice üzüldüm yaaabende bende sonlardayım
kızlarrrrrrrrr belki sizinde sonlarda olmaz bu işler aslında haftayada bakmıyor biz konuşurken belkide bir bebiş gelmeye hazırlanıyordur ağzımdan bal damlıyor
kızlarrrrrrrrr belki sizinde sonlarda olmaz bu işler aslında haftayada bakmıyor biz konuşurken belkide bir bebiş gelmeye hazırlanıyordur ağzımdan bal damlıyor
pardon canım altta haftan yazmayınca bilemedim ama gündüz konuşmuştuk dimi sonlardayız diye.ayy bir elin parmakları kadar bile değiliz iyice üzüldüm yaaa
ayy evet bencede bal damlıyor
ayy ben o çizelge işini birtürlü beceremdeim yaa evet ya şimdiden nisan anneleirne mi kaysak napsakonlarda martta doğum yapar kesin bizde böyleyse ayy bu arada benim oğlan içimi tırmalıyor yaaa artık içimi çok acıtıyor , geçen yapma oğlum diye kızdım birsüre hareket etmedi duydumu nee
duymuuştur tabisi annesi ne akıllı bu kuzucuklar
ayy ben o çizelge işini birtürlü beceremdeim yaa evet ya şimdiden nisan anneleirne mi kaysak napsakonlarda martta doğum yapar kesin bizde böyleyse ayy bu arada benim oğlan içimi tırmalıyor yaaa artık içimi çok acıtıyor , geçen yapma oğlum diye kızdım birsüre hareket etmedi duydumu nee
kızlar sizlere iyi muhabbetler biz çıkıyoruzzzzz allah rahatlık versin hepinize
kızlar sizlere iyi muhabbetler biz çıkıyoruzzzzz allah rahatlık versin hepinize
ayy sweetcim biz ne yapalım yaa senin gene cuma belli olacakmış günün.haftası en geride olan ben, viyole ve hipperaktif.biz hepten yalnız kalcaz burda.herkes aşısını, gazını vs konuşurken biz anca doğurcaz.yalnız bırakmayın biziiii
canım wallahi senin bebiş ilk önce gelicem dedi şimdide gelmicem diyorrekor sende sanırım hafta olarak bunu için sana ve oğluşuna ödül verelim demi özlemmmmmm
o değil biz kaldık öylece kızlar doğum yapıyorlar bizde tebrik ediyoruz o değil bu gidişle bizi tebrik edicek kimse kalmıcak bizim bebişlerin keyfi yerinde hoş bersunun haftasına bakınca bize ne oluyorsa
canım sakatlık riskini biliyorumda öbürünü bilmiyorumkızlarr ya bu epıduralde cok bas agrısı oluomus
bıde bı arkads ılk dogumunu epıdurl sezeryn ıle 2. yı genel aneztzı ıle oldu
epıdurl dıyınce aman aman dıo belı agrms falan
bıde ona dr demskıı %50 -50 sakat kalma rıskı
anlamdım gıttı
benım dr bana sey soyledo sadece bas agrsı oluomus hastalarnının sıkayetı buymus
duygu arakadaşımız yapmış düniyigclr kızlar
çok geçmişe gidemedim,bugün yeni doğan bebişlerimiz var mı...
kızlarr ya bu epıduralde cok bas agrısı oluomus
anlamdım gıttı
benım dr bana sey soyledo sadece bas agrsı oluomus hastalarnının sıkayetı buymus
banada basket topu koymuşsun diyorlar benim göbek çok büyümediKendimle gurur duydum, nakadar kıdemli bir hamileyim..
Eşim bana hacıyatmaz demeye başladı. Tostoparlağım yandan bakınca. Ve hakikaten yatamıyorum
Annem de pilates topusun diyo.
Ne biçim bir ortamdayım ben ya
miniğinizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin allah eee bizde 36dan sonra gelsin diyorum ama gaddarlıkmı yapıyorum bilmiyorum:26::26::26::26:ii geceler kızlar bende 2011 şubat annesiyim 10 şubatta miniğimi aldım kollarıma çok şükür
darısı sizlere inşallah Rabbim yar ve yardımcınız olsun kolay doğumlar versin hepinize sormak sitediğiniz bişi olursa cevaplarım insan bu haftalarda hep güzel bişiler bekliyo doğumla alakalı ben öyledim daha doğrusu:) bide biranönce bebğinizi kucaklamak istediğinize eminim 36.haftadan sonra artık gelsin die bakıyodum 38.haftada süpriz yaptı oğlşum sizlerde bu güzelliği yaşayacaksınız çok azzzz kaldı:):)
kızlarr ya bu epıduralde cok bas agrısı oluomus
anlamdım gıttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?