2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

valla damlacım benim sıpa erken gelecem diye korkuttu o zaman gelme gelme dedik şimdi gel gel diyoruz o bize naz yapıyo ödül içinde teşekkürler
valla özlemcim damlacım ben bir an önce doğurursam toparlanır gelir sizi doğuma uğurlarım merak etmeyin
ahucum handan bayadır yok di mi hay allah iyice merak ettim kimsede nosu yok demek ki umarım çok iyidir 2 gün gelmeyene doğurdu gözüyle bakıyorum artık

Gözünaydın, sağlıkla büyüsün Ali Sedat'ın, zorlukları atlatmışsın, ne güzel.. Doya doya öp kokla kuzunu yerimize.

ttebrikler canım

maşallah bebişine

sağlıkla büyüt annesi

güzel bir ömrü olsunn

evet cnm handanı bende geçen haftadan beri merak ediorum
tel ile ulaşabilecek birisi var mı?
bilmiyorumki eylüldemi vardı acaba benmi yanlış hatırlıyorum facede kimde ekli handan

Allah Allah çok ilginç yaaaaa :26:.neyse hayırlı vakti buymuş demekki

bende bende sonlardayım

kızlarrrrrrrrr belki sizinde sonlarda olmaz bu işler aslında haftayada bakmıyor biz konuşurken belkide bir bebiş gelmeye hazırlanıyordurağzımdan bal damlıyor

kızlarrrrrrrrr belki sizinde sonlarda olmaz bu işler aslında haftayada bakmıyor biz konuşurken belkide bir bebiş gelmeye hazırlanıyordurağzımdan bal damlıyor

gerçekten bal damlıyor ballll hem korkup 3,5 atıyorum erken doğarsa daha çok küçük diye hem de bi an önce gelsin istiyorum biri beni durdursunnn

ayy evet bencede bal damlıyor

pardon canım altta haftan yazmayınca bilemedim ama gündüz konuşmuştuk dimi sonlardayız diye.ayy bir elin parmakları kadar bile değiliz iyice üzüldüm yaaa

ayy ben o çizelge işini birtürlü beceremdeim yaa evet ya şimdiden nisan anneleirne mi kaysak napsak onlarda martta doğum yapar kesin bizde böyleyse ayy bu arada benim oğlan içimi tırmalıyor yaaa artık içimi çok acıtıyor, geçen yapma oğlum diye kızdım birsüre hareket etmedi duydumu nee

duymuuştur tabisi annesi ne akıllı bu kuzucuklar

amann bi de nisanı beklemeyelim daha mart bile gelmedi tırmalasın annesi maşallah duymazlar mı hiç.benim de canımı çok acıtıyo artık.bende bi kaç kez söylenmiştim cadıya ama nazlı hemen vazgeçti sonrada çok korktum bişey mi oldu diye.şimdi topuğu indirdikçe içim hopluyo ama seviyorum hemen yerim o topuğu diye.ben sevdikçe de daha sert vuruyo.doğunca bende o minik topukları ısırıp bugünleri hatırlatıcam ona kısmetse

kızlarr ya bu epıduralde cok bas agrısı oluomus

bıde bı arkads ılk dogumunu epıdurl sezeryn ıle 2. yı genel aneztzı ıle oldu

epıdurl dıyınce aman aman dıo belı agrms falan

bıde ona dr demskıı %50 -50 sakat kalma rıskı

anlamdım gıttı

benım dr bana sey soyledo sadece bas agrsı oluomus hastalarnının sıkayetı buymus

ii geceler kızlar bende 2011 şubat annesiyim 10 şubatta miniğimi aldım kollarıma çok şükür
darısı sizlere inşallah Rabbim yar ve yardımcınız olsun kolay doğumlar versin hepinize sormak sitediğiniz bişi olursa cevaplarım insan bu haftalarda hep güzel bişiler bekliyo doğumla alakalı ben öyledim daha doğrusu:) bide biranönce bebğinizi kucaklamak istediğinize eminim 36.haftadan sonra artık gelsin die bakıyodum 38.haftada süpriz yaptı oğlşum sizlerde bu güzelliği yaşayacaksınız çok azzzz kaldı:):)

Kendimle gurur duydum, nakadar kıdemli bir hamileyim..
Eşim bana hacıyatmaz demeye başladı. Tostoparlağım yandan bakınca. Ve hakikaten yatamıyorum
Annem de pilates topusun diyo.
Ne biçim bir ortamdayım ben ya

canım sakatlık riskini biliyorumda öbürünü bilmiyorum
iyigclr kızlar

çok geçmişe gidemedim,bugün yeni doğan bebişlerimiz var mı...
duygu arakadaşımız yapmış dünbynkutlayında suyu gelmiş sanırım oda bebişini almıştır kucağına doumplede yapmış dün gece suyu gelmiş hukukumcerendi nicki tam galiba oda doğum yapmışşşşş amann ne çok doğum olmuş yazınca farkettim

:26::26:başka topiklerde yazmışlardır belki bilemedimki ben ne yorum yapsam yanlış olur....araştıralım biraz

Kendimle gurur duydum, nakadar kıdemli bir hamileyim..
Eşim bana hacıyatmaz demeye başladı. Tostoparlağım yandan bakınca. Ve hakikaten yatamıyorum
Annem de pilates topusun diyo.
Ne biçim bir ortamdayım ben ya
banada basket topu koymuşsun diyorlar benim göbek çok büyümedi
miniğinizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin allah eee bizde 36dan sonra gelsin diyorum ama gaddarlıkmı yapıyorum bilmiyorum:26::26::26::26:

Bazılarında çok başağrısı oluyormuş ama bünyeden bünyeye deişiyordur o ya. Sakat kalma riski de %50 gibi yüksek bişi olsa yapmazlardı herhalde ya, ben hiç sakat kalan duymadım, Allah korusun
Genel anestezi bebeğe de geçiyormuş, epidural ya da spinal geçmiyormuş ya.. O daha önemli bence.. Genel anestezi de riskli.. İyi düşünelim iyi şeyler olsun kızlar ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…