canım sakatlık riskini biliyorumda öbürünü bilmiyorumdalacım bebıslergelıoo galıba bız senınle mart 2011 anelrının kapanısını yapıcaz :)) en son bızmı dogum yapocez acaba
amann bi de nisanı beklemeyelim daha mart bile gelmeditırmalasın annesi maşallah duymazlar mı hiç.benim de canımı çok acıtıyo artık.bende bi kaç kez söylenmiştim cadıya ama nazlı hemen vazgeçti sonrada çok korktum bişey mi oldu diye.şimdi topuğu indirdikçe içim hopluyo ama seviyorum hemen yerim o topuğu diye.ben sevdikçe de daha sert vuruyo.doğunca bende o minik topukları ısırıp bugünleri hatırlatıcam ona kısmetse
kızlarr ya bu epıduralde cok bas agrısı oluomus
bıde bı arkads ılk dogumunu epıdurl sezeryn ıle 2. yı genel aneztzı ıle oldu
epıdurl dıyınce aman aman dıo belı agrms falan
bıde ona dr demskıı %50 -50 sakat kalma rıskı
anlamdım gıttı
benım dr bana sey soyledo sadece bas agrsı oluomus hastalarnının sıkayetı buymus
Bazılarında çok başağrısı oluyormuş ama bünyeden bünyeye deişiyordur o ya. Sakat kalma riski de %50 gibi yüksek bişi olsa yapmazlardı herhalde ya, ben hiç sakat kalan duymadım, Allah korusun
Genel anestezi bebeğe de geçiyormuş, epidural ya da spinal geçmiyormuş ya.. O daha önemli bence.. Genel anestezi de riskli.. İyi düşünelim iyi şeyler olsun kızlar ya..
ayy inşallaahhhh tombalak tombalak baldır bacaklarını ayaklarını ıssıracağım inşallah bende
bende doktora gittiğimde beklerken orda bekleyen hamişlerle konuşuyorum kiminin 2. doğumu ilkini epidural olanlar var kiminde bel ağrısı kiminde baş ağrısı kalmışş yaaa söylediklerine göre:44: doktorum banada %1 ihtimal felç kalma riski var epiduralde dedi ..zaten benim sezeryan olursa genel anestezi istiyorummmm
ya kızlar ya bişey soracağım doğumdan sonr açok mu göbek kalıyor yaaa:26: şimdiki gibide değildir ama dimi
ya kızlar ya bişey soracağım doğumdan sonr açok mu göbek kalıyor yaaa:26: şimdiki gibide değildir ama dimi
canım sakatlık riskini biliyorumda öbürünü bilmiyorum
duygu arakadaşımız yapmış dünbynkutlayında suyu gelmiş sanırım oda bebişini almıştır kucağına doumplede yapmış dün gece suyu gelmiş hukukumcerendi nicki tam galiba oda doğum yapmışşşşş amann ne çok doğum olmuş yazınca farkettim
ii geceler kızlar bende 2011 şubat annesiyim 10 şubatta miniğimi aldım kollarıma çok şükür
darısı sizlere inşallah Rabbim yar ve yardımcınız olsun kolay doğumlar versin hepinize sormak sitediğiniz bişi olursa cevaplarım insan bu haftalarda hep güzel bişiler bekliyo doğumla alakalı ben öyledim daha doğrusu:) bide biranönce bebğinizi kucaklamak istediğinize eminim 36.haftadan sonra artık gelsin die bakıyodum 38.haftada süpriz yaptı oğlşum sizlerde bu güzelliği yaşayacaksınız çok azzzz kaldı:):)
Kendimle gurur duydum, nakadar kıdemli bir hamileyim..
Eşim bana hacıyatmaz demeye başladı. Tostoparlağım yandan bakınca. Ve hakikaten yatamıyorum
Annem de pilates topusun diyo.
Ne biçim bir ortamdayım ben ya
Ya şimdi en azından gergin duruyo göbüşler, doğumdan sonra pörsük bişi kalıyo, sönük balon gibi..:86: O yüzden doğum yapan arkadaşlardan öğrenmek lazım sarmak mı lazım ne lazım.. Bi kendimize gelelim de mekiğe mi başlarız naparız
cnm ben 61 kilo ile doğuma girdim genelanestezi sezeryan oldum ve doğum sonrası hemen 56ydım şimdi 17.günümz 52 kiloyum:) göbek falanda kalmadı yani çok az bişi var:)
dogumdan hemen sonramı cnm 1-2 gun içimdekımı??
Ya şimdi en azından gergin duruyo göbüşler, doğumdan sonra pörsük bişi kalıyo, sönük balon gibi..:86: O yüzden doğum yapan arkadaşlardan öğrenmek lazım sarmak mı lazım ne lazım.. Bi kendimize gelelim de mekiğe mi başlarız naparız
hele bir doğuralım emzirelim azıcık ele auca gelsin bebişler sonrasında önce diyet yaparız sonra mekik çekeriz pilates yaparız ooohhh manken gibi oluveririz...şu anda göbüşü hiiiiççç düşünmeyelim
canım Allah bağışlasın oğluşunuiyi dileklerin için de çok sağol
ohhh at bakalım havanı
bende çok zayıftım.evlendiğimde 44 kg, hamile kaldığımda 55 kg ve şimdi de 69 kiloyum.tüm bu gelişmelerden sonra eşim bana "boğumcan" diye hitap ediyor sağolsun.haksız da değil baya gelişme gösterdim
hele bir doğuralım emzirelim azıcık ele auca gelsin bebişler sonrasında önce diyet yaparız sonra mekik çekeriz pilates yaparız ooohhh manken gibi oluveririz...şu anda göbüşü hiiiiççç düşünmeyelim
canım sakatlık riskini biliyorumda öbürünü bilmiyorumbizden sonrasıda var canım sanırım kapanış bizimle olmıcak ayyy kara kara doğuramıcaz gibi geliyordalacım bebıslergelıoo galıba bız senınle mart 2011 anelrının kapanısını yapıcaz :)) en son bızmı dogum yapocez acaba
evettttoh maşallah ne bereketli bir gün olmuş..allah hepsine sağlık versin..darısı bizlere..yanlız bu kızlar şubat annesi oldu şaka makaneyse biz mart annesi oluruz allahın izniyle 2gün daha sabretsin bebişler birgünüde devirdik bunları yazarken
sonradaaaaaaaaa göbişler topiğine fit göbişimizi koyuveririzzzzhele bir doğuralım emzirelim azıcık ele auca gelsin bebişler sonrasında önce diyet yaparız sonra mekik çekeriz pilates yaparız ooohhh manken gibi oluveririz...şu anda göbüşü hiiiiççç düşünmeyelim
ohh ne güzel senin hemen herşey gitmiş yaaa
doğumdan sonra 1 hafta içinde falan 40 çıkana kadar gidiyormu acaba :26:
evet ya sarma olayını ben tam anlamadım şimdi sezeryan olursa dikişlere zarar vermez mii sarınca :26:
ayy inşallahhh yaaaa...doğumdan sonra hiç hamur işi yememek lazım bol bol sıvı uykusuz geceler falan derken veririz zannımca
bizden sonrasıda var canım sanırım kapanış bizimle olmıcak ayyy kara kara doğuramıcaz gibi geliyor
evettttneyse biz mart annesi oluruz allahın izniyle 2gün daha sabretsin bebişler birgünüde devirdik bunları yazarken
sonradaaaaaaaaa göbişler topiğine fit göbişimizi koyuveririzzzz
eylüllll aşağıdasın yakaladımnapıyonnn kıssssssssssss muhammed napıyor burada sende hdn2010un teli varmıydı yada facei eklimiydi
öle valla
ay bende face eklı handan dıe arkas ama aynı kısımı derın dı galıba bebegının adı
bizden sonrasıda var canım sanırım kapanış bizimle olmıcak ayyy kara kara doğuramıcaz gibi geliyor
evettttneyse biz mart annesi oluruz allahın izniyle 2gün daha sabretsin bebişler birgünüde devirdik bunları yazarken
sonradaaaaaaaaa göbişler topiğine fit göbişimizi koyuveririzzzz
evet canım kim tutaar bizi heyyyttt geri dur bakayım ebru şallı mart 2011 anneleri geliyor deriz
Boğumcan mı.. Hehehehe en azından yaratıcı bi eşin var, mutlu ol, yapacak bişi yok..9 aylık hamileyiz yaa şaka maka. Yani en azından ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?