2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayy inşallaahhhh tombalak tombalak baldır bacaklarını ayaklarını ıssıracağım inşallah bende

bende doktora gittiğimde beklerken orda bekleyen hamişlerle konuşuyorum kiminin 2. doğumu ilkini epidural olanlar var kiminde bel ağrısı kiminde baş ağrısı kalmışş yaaa söylediklerine göre:44: doktorum banada %1 ihtimal felç kalma riski var epiduralde dedi ..zaten benim sezeryan olursa genel anestezi istiyorummmm

bılmıorumkı cnm banada ark dedı valal onun yalancısıyım :))

hepsının bı yonu var valla..genelde hemen alıolar gecmıo dıe bılıodum bende

hepımıze hayırlı dogumlar olsun

ya kızlar ya bişey soracağım doğumdan sonr açok mu göbek kalıyor yaaa:26: şimdiki gibide değildir ama dimi

bende öle düşüüyorum genel

bı yandanda o anda uyumak ıstemıorum

normalden coook korkuorummm yaaa:78:

ya kızlar ya bişey soracağım doğumdan sonr açok mu göbek kalıyor yaaa:26: şimdiki gibide değildir ama dimi

cnm ben 61 kilo ile doğuma girdim genelanestezi sezeryan oldum ve doğum sonrası hemen 56ydım şimdi 17.günümz 52 kiloyum:) göbek falanda kalmadı yani çok az bişi var:)

Ya şimdi en azından gergin duruyo göbüşler, doğumdan sonra pörsük bişi kalıyo, sönük balon gibi..:86: O yüzden doğum yapan arkadaşlardan öğrenmek lazım sarmak mı lazım ne lazım.. Bi kendimize gelelim de mekiğe mi başlarız naparız

oh maşallah ne bereketli bir gün olmuş..allah hepsine sağlık versin..darısı bizlere..yanlız bu kızlar şubat annesi oldu şaka maka

canım Allah bağışlasın oğluşunu iyi dileklerin için de çok sağol

Kendimle gurur duydum, nakadar kıdemli bir hamileyim..
Eşim bana hacıyatmaz demeye başladı. Tostoparlağım yandan bakınca. Ve hakikaten yatamıyorum
Annem de pilates topusun diyo.
Ne biçim bir ortamdayım ben ya

ohhh at bakalım havanı
bende çok zayıftım.evlendiğimde 44 kg, hamile kaldığımda 55 kg ve şimdi de 69 kiloyum.tüm bu gelişmelerden sonra eşim bana "boğumcan" diye hitap ediyor sağolsun.haksız da değil baya gelişme gösterdim

hele bir doğuralım emzirelim azıcık ele auca gelsin bebişler sonrasında önce diyet yaparız sonra mekik çekeriz pilates yaparız ooohhh manken gibi oluveririz...şu anda göbüşü hiiiiççç düşünmeyelim

:128::128::128: işte böyle sporla kurtuluruz.ve sanırım şöyle uzun eski bir çarşafla sarmek gerekiyormuş

cnm ben 61 kilo ile doğuma girdim genelanestezi sezeryan oldum ve doğum sonrası hemen 56ydım şimdi 17.günümz 52 kiloyum:) göbek falanda kalmadı yani çok az bişi var:)

ohh ne güzel senin hemen herşey gitmiş yaaa

dogumdan hemen sonramı cnm 1-2 gun içimdekımı??

doğumdan sonra 1 hafta içinde falan 40 çıkana kadar gidiyormu acaba :26:

evet ya sarma olayını ben tam anlamadım şimdi sezeryan olursa dikişlere zarar vermez mii sarınca :26:

ayy inşallahhh yaaaa...doğumdan sonra hiç hamur işi yememek lazım bol bol sıvı uykusuz geceler falan derken veririz zannımca

Boğumcan mı.. Hehehehe en azından yaratıcı bi eşin var, mutlu ol, yapacak bişi yok.. 9 aylık hamileyiz yaa şaka maka. Yani en azından ben

Evet ya.. Zaten kuzularımızı düşünmekten göbekler aklımıza bile gelmez bence. Ama biz yine de hatırlatalım birbirimize de gevşemeyelim

eylüllll aşağıdasın yakaladımnapıyonnn kıssssssssssss muhammed napıyor burada sende hdn2010un teli varmıydı yada facei eklimiydi

valla cnm ben sezeyn yapan arkadsımı gordum en yakın dogumdan sonra bıkacgun sonra gıttım vardı karnı hatta ayy hande 2.yemı hamılesın demıstım :)) aam suan ıncecıkk oldu esksı gbı hıc demezsınkı dogum yapmıs:))
karında zamanla gıttı cnm

Boğumcan mı.. Hehehehe en azından yaratıcı bi eşin var, mutlu ol, yapacak bişi yok.. 9 aylık hamileyiz yaa şaka maka. Yani en azından ben

aslında 44 kg iken ben ona söylüyodum boğumcan diye ama ilahi adalet işte gördüm günümü tamam canım bizden ilerdesin kıdemlisin yüzüme vurma artık vurmaa benim de 9 aylık olmama ne kaldı şurda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…