yok canım o değil novrain sende ekli olan arkadaşın nickiöle valla
ay bende face eklı handan dıe arkas ama aynı kısımı derın dı galıba bebegının adı
evet canım kim tutaar bizi heyyyttt geri dur bakayım ebru şallı mart 2011 anneleri geliyor deriz
aaa kurbağada gitmişşşş
valla cnm ben sezeyn yapan arkadsımı gordum en yakın dogumdan sonra bıkacgun sonra gıttım vardı karnı hatta ayy hande 2.yemı hamılesın demıstım :)) aam suan ıncecıkk oldu esksı gbı hıc demezsınkı dogum yapmıs:))
karında zamanla gıttı cnm
aslında 44 kg iken ben ona söylüyodum boğumcan diye ama ilahi adalet işte gördüm günümütamam canım bizden ilerdesin kıdemlisin yüzüme vurma artık vurmaa benim de 9 aylık olmama ne kaldı şurda
bu arada kızlar doğumdan sonra krem sürmeye yine devam edecekmişiz aklınızda olsun ama bu kez kokusuz bişiler tercih etmek lazımmış bebişlerimiz anne kokusuna alışsın diye parfüm falan sıkamayacağız uzun bir süre
HeheEvet canım üçün beşin hesabını yapmayalım, hepimiz kıdemliyiz İnşallah sağlıkla doğar bebişlerimiz de, şu boğumcan ve hacıyatmaz hallerimize güleriz, veee kocalarımızın kilolarıyla dalga geçeriz
ben parfüm sıkmıyordum zaten pek başta mide bulantılarından iğrenç gelmiştibu arada kızlar doğumdan sonra krem sürmeye yine devam edecekmişiz aklınızda olsun ama bu kez kokusuz bişiler tercih etmek lazımmış bebişlerimiz anne kokusuna alışsın diye parfüm falan sıkamayacağız uzun bir süre
iyi geceler kızlar:79:
misafirimiz vardı bugece.biraz önce gittiler...bizde oğlumla teyzoşlara bakalım dedik....nasılsınızzzz kızlar....
gerçekten mi bir aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa da benden.pes ediyorum gün falan saymıyorum benanaaaaaaaa nisan annelerinde bile bizden önce doğum yapıcak olan var aaaaaaaaaa :84::84::84:
HeheEvet canım üçün beşin hesabını yapmayalım, hepimiz kıdemliyiz İnşallah sağlıkla doğar bebişlerimiz de, şu boğumcan ve hacıyatmaz hallerimize güleriz, veee kocalarımızın kilolarıyla dalga geçeriz
bugunun berektınden bende fydalanacak gıbıyım acayıp kasılmam var uyumak ıstemıyorum gerçi nasıl uyucaksam :18::18:
iyi geceler kızlar:79:
misafirimiz vardı bugece.biraz önce gittiler...bizde oğlumla teyzoşlara bakalım dedik....nasılsınızzzz kızlar....
Neremize krem, çatlak kremi mi göğüs için yara kremi mi..
ben parfüm sıkmıyordum zaten pek başta mide bulantılarından iğrenç gelmişti
iyiyiz tatlım siz nasılsınız oğluşunla
bugunun berektınden bende fydalanacak gıbıyım acayıp kasılmam var uyumak ıstemıyorum gerçi nasıl uyucaksam :18::18:
gerçekten mi bir aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa da benden.pes ediyorum gün falan saymıyorum ben
amin canım inşallah sağlıkla gelsinlerde ben boğumlarımdan şikayetçi değilimezerim vallla kociş düşünsün
eylüllll aşağıdasın yakaladımnapıyonnn kıssssssssssss muhammed napıyor burada sende hdn2010un teli varmıydı yada facei eklimiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?