bugunun berektınden bende fydalanacak gıbıyım acayıp kasılmam var uyumak ıstemıyorum gerçi nasıl uyucaksam :18::18:
Valla benimki şimdiden diyete başladı, bana yedirip yedirip sonra kendisi diyet yoğurt yiyor:)))))))) Beraber almıştık, benden önce zayıflama planı var sanırsam.
hoşgeldinnn canım..off misafir mi artık zor geliyor ya bana misafir ağırlamak
vücudumuzun heryerine canım nemlendirici krem...
ayy bende eşimin her zaman kullandığı marka vardı ondan tiksinmiştim garibim yıllardır alışkın olduğu kokuyu değiştirdiama onun dışında koku manyağıyım ya ben
kızlar bir arkadaşım göndermiş sizinle paylaşayım dedim belki biliyosunuzdur ama
Ben anne olmasaydım eğer...
Topuksuz ayakkabılarla da şık olunabileceğini bilmeye...cektim.
Hamileliğim esnasında 80'li kilolara kadar çıkıp kendi çapımda ilk defa bir alanda rekorumu kıramayacaktım.
O küçücük ellerle renkli kartonlardan yapılmış bir kâğıt parçasının bu kadar değerli olabileceğini öğrenemeyecektim.
Kan yapsın diye danadili haşlayıp üzerine yumurta kırıp ağzının tadına da uysun diye çikolatalı pudingle karıştırmak gibi yaratıcılığın sınırlarını zorlayan tarifler keşfedemeyecektim hiç.
Su almak için elimde kumanda ile buzdolabını açtığımda kumandayı buzdolabına koyacak kadar ya da evden çıkarken telsiz telefonu çantama atacak kadar kendimden geçmeyecektim.
Birinin canı yandığında ötekinin bu acıyı hissedebilmesinin sadece ikiz kardeşlerde olduğunu sanacaktım.
Sabahın köründe gözü kapalı mutfağa kadar gidip, süt ısıtıp yine gözü kapalı dönme yeteneğini kazanamayacaktım.
Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak için insanüstü bir uğraşa asla girmeyecektim.
Bir insanın gaz çıkarması beni bu kadar mutlu edemeyecekti.
Büyüdüğünde arkadaşlarınla birlikte partilerde Süper Anne olarak eğlenmeyi hayal edemeyecektim.
Babanla belki daha az kavga edecek ama sevginin evlat denilen başka bir boyutuna giremeyecektik.
Sevginin böylesine karşılıksız olanını hiç tadamayacaktım.
Telaşsız sevişmenin hayalini kuramayacaktım.
Annemi bu kadar çok sevdiğimi anlamayacaktım.
Annesinden zorla ayırdılar diye "Uçan Fil Dumbo!" çizgi filminde böğürerek ağlamayacaktım.
Geceleri kesintisiz uyuyacak, hafta sonunda sabahları istediğim saatte kalkacaktım ama uyandığımda yanağıma konmuş minik ellerin sıcaklığı ısıtmayacaktı yüreğimi.
Çantamda sürekli bisküvi, ıslak mendil, bir adet oyuncak, düşer bir yerin kanar diye ayıcıklı yara bandı taşımayacaktım.
Acıyı geçiren öpücüğün gücüne inanmayacaktım.
38,5 derece ateş beni de yakıp kavurmayacaktı.
Yağmur sonrası çamurlu sularda zıplamanın keyfine varamayacak, sen bir lokma daha fazla yiyesin diye kalabalığın ortasında kafamda peçete dansı yapmayacaktım.
Sen olmasaydın eğer yaşamın karmaşıklığını unutup tekrar basit yaşamayı öğrenemeyecektim.
Sen olmasaydın eğer ben asla "anne" olmayacaktım.
Bir çocuk doğduğu anda, bir anne doğarmış... Bu lafın doğruluğuna inanmayacaktım!...
saatlercedir yeni mi
fark ettin valla bravo damlacım dogurdum die papucum aşagıda kaldı farkedilmiyom bile yaa
kızlar bir arkadaşım göndermiş sizinle paylaşayım dedim belki biliyosunuzdur ama
Ben anne olmasaydım eğer...
Topuksuz ayakkabılarla da şık olunabileceğini bilmeye...cektim.
Hamileliğim esnasında 80'li kilolara kadar çıkıp kendi çapımda ilk defa bir alanda rekorumu kıramayacaktım.
O küçücük ellerle renkli kartonlardan yapılmış bir kâğıt parçasının bu kadar değerli olabileceğini öğrenemeyecektim.
Kan yapsın diye danadili haşlayıp üzerine yumurta kırıp ağzının tadına da uysun diye çikolatalı pudingle karıştırmak gibi yaratıcılığın sınırlarını zorlayan tarifler keşfedemeyecektim hiç.
Su almak için elimde kumanda ile buzdolabını açtığımda kumandayı buzdolabına koyacak kadar ya da evden çıkarken telsiz telefonu çantama atacak kadar kendimden geçmeyecektim.
Birinin canı yandığında ötekinin bu acıyı hissedebilmesinin sadece ikiz kardeşlerde olduğunu sanacaktım.
Sabahın köründe gözü kapalı mutfağa kadar gidip, süt ısıtıp yine gözü kapalı dönme yeteneğini kazanamayacaktım.
Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak için insanüstü bir uğraşa asla girmeyecektim.
Bir insanın gaz çıkarması beni bu kadar mutlu edemeyecekti.
Büyüdüğünde arkadaşlarınla birlikte partilerde Süper Anne olarak eğlenmeyi hayal edemeyecektim.
Babanla belki daha az kavga edecek ama sevginin evlat denilen başka bir boyutuna giremeyecektik.
Sevginin böylesine karşılıksız olanını hiç tadamayacaktım.
Telaşsız sevişmenin hayalini kuramayacaktım.
Annemi bu kadar çok sevdiğimi anlamayacaktım.
Annesinden zorla ayırdılar diye "Uçan Fil Dumbo!" çizgi filminde böğürerek ağlamayacaktım.
Geceleri kesintisiz uyuyacak, hafta sonunda sabahları istediğim saatte kalkacaktım ama uyandığımda yanağıma konmuş minik ellerin sıcaklığı ısıtmayacaktı yüreğimi.
Çantamda sürekli bisküvi, ıslak mendil, bir adet oyuncak, düşer bir yerin kanar diye ayıcıklı yara bandı taşımayacaktım.
Acıyı geçiren öpücüğün gücüne inanmayacaktım.
38,5 derece ateş beni de yakıp kavurmayacaktı.
Yağmur sonrası çamurlu sularda zıplamanın keyfine varamayacak, sen bir lokma daha fazla yiyesin diye kalabalığın ortasında kafamda peçete dansı yapmayacaktım.
Sen olmasaydın eğer yaşamın karmaşıklığını unutup tekrar basit yaşamayı öğrenemeyecektim.
Sen olmasaydın eğer ben asla "anne" olmayacaktım.
Bir çocuk doğduğu anda, bir anne doğarmış... Bu lafın doğruluğuna inanmayacaktım!...
Eylül geçmişi okuyorsan boşver gel ben sana özetlerim:))) Bebiş nasıl, sen nasılsın??????
Özlem bak hiç gerek yokmuş hastane gezmeye, sen aklında ne varsa onu yap, en azından dene, umarım doğurursun normal doğumla, olmazsa epidural sezaryen olursun onda da görüyosun çocuğun doğum anını...
Eylül geçmişi okuyorsan boşver gel ben sana özetlerim:))) Bebiş nasıl, sen nasılsın??????
Özlem bak hiç gerek yokmuş hastane gezmeye, sen aklında ne varsa onu yap, en azından dene, umarım doğurursun normal doğumla, olmazsa epidural sezaryen olursun onda da görüyosun çocuğun doğum anını...
saatlercedir yeni mi
fark ettin valla bravo damlacım dogurdum die papucum aşagıda kaldı farkedilmiyom bile yaa
inşallah canım..çok yoruldum ama artık içim rahat...hurma yemeye başladım doğumu kolaylaştırıyor diye birde yarından itibaren inşallah 41 yasin i şerif okuyacam Rabbim sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin ama benim gönlümde normal olması var...
bi de satımız aynı.ilginçmiş.belki bebekte sorun vardır erken alacaklardır.hayırlısı sağlıkla doğursun inşallahhatta satınızda aynı anlamadım 8martta olcak yazmış anlamayamadım sordum :26::26::
ayyy ayyy lohusa yaaalınırmış canım sürekli aşağıya bakmıyorumki...pabucun dama neden atılsın bak senin kuzun kollarında bizimkilerde klavye var
Benimkisi mümkünatı yok benden önce filan zayıflayamaz, zaten çok fit olduğunu iddia ediyor o koca göbeğiyle
Ben de ilk 4 ay hiç kullanamamıştım ama artık kullanıyorum.. Bebek doğduuğunda da bir süre sonra johnsons baby cologne filan mı kullansam diyorum ama o da ağır gelir mi ki kızlar aciba?:26:
damlacım tam 5 saatir aşagıda abrel yazıo.............valla cekilmez oldum tam lohusalıgım üstümde hiç sebeb yokken bebegim cok hıxlı nefes alıo die agladım kocişide korkuttum....oglum arada öhö dio cok tırsıyom:18::18::18::18:hastalanacak die kafayı yiyommmm
canım canımsen bizi doğurup ta terketmeyen sayılı arkadaşlarımızdan birisin
damlacım tam 5 saatir aşagıda abrel yazıo.............valla cekilmez oldum tam lohusalıgım üstümde hiç sebeb yokken bebegim cok hıxlı nefes alıo die agladım kocişide korkuttum....oglum arada öhö dio cok tırsıyom:18::18::18::18:hastalanacak die kafayı yiyommmm
naasılsın özlemcim hast.maceran varmış bu gün dogurduktam sonra KADIN DOGUMCULARLA İŞİMİZİN BİTMESİ SÜPER OLUYO YAA SENDE BAKTIM 37 HAFTALIK OLMUŞSUN BENİM DOGURDUGUM HAFTADASIN ...DEEMEK SANCIN CIKTI HEMDE 9 TANEE VUSULAT YAKIN GÖRÜNÜYO
piyango damlaya vurdu kıyamam. canım sıkma canını sen ona gayet iyi bakıyosun bişey olmaz Allah'ın izniyle.olsa bile çocuk bu hastalana hastalana düşe kalka büyücek.lohusa olduğun için öyle hissetmen normal hadi rahatla biraz bi şey olmıcak kuzuna inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?