2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Eylül geçmişi okuyorsan boşver gel ben sana özetlerim:))) Bebiş nasıl, sen nasılsın??????

Özlem bak hiç gerek yokmuş hastane gezmeye, sen aklında ne varsa onu yap, en azından dene, umarım doğurursun normal doğumla, olmazsa epidural sezaryen olursun onda da görüyosun çocuğun doğum anını...

Valla benimki şimdiden diyete başladı, bana yedirip yedirip sonra kendisi diyet yoğurt yiyor:)))))))) Beraber almıştık, benden önce zayıflama planı var sanırsam.

Benimkisi mümkünatı yok benden önce filan zayıflayamaz, zaten çok fit olduğunu iddia ediyor o koca göbeğiyle

Ben de ilk 4 ay hiç kullanamamıştım ama artık kullanıyorum.. Bebek doğduuğunda da bir süre sonra johnsons baby cologne filan mı kullansam diyorum ama o da ağır gelir mi ki kızlar aciba?:26:

çooooook güzelllllll

saatlercedir yeni mi
fark ettin valla bravo damlacım dogurdum die papucum aşagıda kaldı farkedilmiyom bile yaa

ayyy ayyy lohusa yaa alınırmış canım sürekli aşağıya bakmıyorumki...pabucun dama neden atılsın bak senin kuzun kollarında bizimkilerde klavye var

Çok güzelmiş ya

inşallah canım..çok yoruldum ama artık içim rahat...hurma yemeye başladım doğumu kolaylaştırıyor diye birde yarından itibaren inşallah 41 yasin i şerif okuyacam Rabbim sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin ama benim gönlümde normal olması var...

kız müneccim misin nerden bildinnnn gecmişe baktıgımaa kız sizden korkulur yaa ne fena hamişlersiniz

Amin,inşallah herşey gönlüne göre olur. Bir de eskiler yürümek iyi derler, tabii bu havada nerede yürünürse o da bir öneri yani... Ben 35.haftaya kadar bol bol yürüyordum, sonra baktım bizimkisi pek hareketleniyor yürürken, içerde ritim tutuyor, aman daha erken Martı beklicez daha biz diye bıraktım.

ayyy ayyy lohusa yaa alınırmış canım sürekli aşağıya bakmıyorumki...pabucun dama neden atılsın bak senin kuzun kollarında bizimkilerde klavye var

damlacım tam 5 saatir aşagıda abrel yazıo.............valla cekilmez oldum tam lohusalıgım üstümde hiç sebeb yokken bebegim cok hıxlı nefes alıo die agladım kocişide korkuttum....oglum arada öhö dio cok tırsıyom:18::18::18::18:hastalanacak die kafayı yiyommmm

ağır gelir yaa sanki :26: en iyisi sık sık banyo yapmak...bu çok hafif kokulu vücut losyonları var onları kullanırızzz olmazzsaaaaa

Canım sakin ol, sen deneyimli annesin, bilirsin ne zaman ne yapılması gerektiğini. İçin rahat etmiyorsa git tabiki hastaneye...

canım canımsen bizi doğurup ta terketmeyen sayılı arkadaşlarımızdan birisin

naasılsın özlemcim hast.maceran varmış bu gün dogurduktam sonra KADIN DOGUMCULARLA İŞİMİZİN BİTMESİ SÜPER OLUYO YAA SENDE BAKTIM 37 HAFTALIK OLMUŞSUN BENİM DOGURDUGUM HAFTADASIN ...DEEMEK SANCIN CIKTI HEMDE 9 TANEE VUSULAT YAKIN GÖRÜNÜYO

allah korusun sen bunları aklına getirme sakın bebişin çok iyi

piyango damlaya vurdu kıyamam. canım sıkma canını sen ona gayet iyi bakıyosun bişey olmaz Allah'ın izniyle.olsa bile çocuk bu hastalana hastalana düşe kalka büyücek.lohusa olduğun için öyle hissetmen normal hadi rahatla biraz bi şey olmıcak kuzuna inşallah

Allahın izniyle hiçbirşey olmaz canım inşallah...

bugün destan oldu çok yoruldum ama artık içim rahat.2 drda benzer şeyler söyledi artık yanılma payı gözümde bya azaldı ve normal doğuma gözümü kararttım..bak dünde öksürüyodu muhammet bence alerjisi vardır bişeye dra götür istersen..Allah korusun alerjik bişey varsa çabucak kurtulur dikkat edersin...

eee lohusa napıcaz canım alıngan o şimdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…