eee lohusa napıcaz canım alıngan o şimdik
allah korusun sen bunları aklına getirme sakın bebişin çok iyi
piyango damlaya vurdu kıyamam. Canım sıkma canını sen ona gayet iyi bakıyosun bişey olmaz allah'ın izniyle.olsa bile çocuk bu hastalana hastalana düşe kalka büyücek.lohusa olduğun için öyle hissetmen normal hadi rahatla biraz bi şey olmıcak kuzuna inşallah
allahın izniyle hiçbirşey olmaz canım inşallah...
gözünüzaydın canım Allah analı babalı büyütsün doumplebumpa bizden çok slm söyle canımmerhaba arkadaşlar
ben doumplebump ın kızkardeşiyim. size haber vermek istedim. bebeğimiz bu sabah doğdu:))
gece 2 de suyu geldi hemen hasteneye gittik sabaha karşıda nişanı geldi. 10.10 da bebeğimiz doğdu.sezeryanla doğdu
hepinize hayırlı doğumlar
maşallah yağmur adayaselam kızlarbir türlü foruma girmeye fırsat bulamıyorum kızım çok huysuz sezeryanla doğum yaptığım için kendime gelemedim hala sancım çok oluyor minik yağmur ada perşembe saat 13:30 da doğdu 3030gr 51 cm sağlığımız çok iyi yalnız göğüslerim yara oldu o kadar krem sürmeme rağmen ağlayarak emziriyorum dua edin bana annişler bir an önce iyileşeyim
tebrik ederim elsicim....Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş...KızLarrrrrrrrrrrrr ben geLdimmmmmmmmmen son doğum yapmadan bir kaç gün önce girebiLmiştim umarım herkes iyidir neler oldu kimler doğurdu çok merak ediyorum bir an önce geçmişi okumak istiyorum ama ondan önce biricik oğLumun fotoLarını face e yukLemem lazım
maşallah bebişineevet kızlar şimdi bugün neler yaşadığımı anlatayım size..8 saat hastane hastane dolaştık...uzun uzun oğluşumu gördüm sabahtan akşama kadar annesine gülümsedi durdu...neyse...
1.hastane deneyimi:sabah 09:30 da randevumuz vardı gittik adam şimdiye kadar kime gidiyordun diye sordu direk bizde..başka bir hastanede başka bir dra gittik her türlü testimizi yaptırdık genel muayene olucam dedim..neyse usg de oğluşum 3750gr çıktı ve boyu için 52 cm dedisonra nst istedi..çıktık nstye bağlandık.9 tane sancı çıkmış hissettinmi dedi hissetmedim dedim Allah Allah nasıl olur dedi çıktık....
2.hastane deneyimi: bu kez kendi drumdayım...tansiyon kilo falan klasik şeyleri geçince usgye baktı...bebeğim için 3800 gr dedi boyu 53 cm dedi(arabayla 2 hastane arası 10 dk..bu zamanda 50gr almış ve 1cm uzamış )neyse suyun falan iyi dedi bugün çok tedirginsin istersen çatı muayenesini haftaya bırakalım dedi..ben tabi sevinçten havalara uçtum...sonra nstye gittik..gece uyumayınca uyuya kalmışım..bebek hareket edince düğmeye basmam gerekiyodu ya tabi basamamışım sonra uyanık kaldım ve tamamladık.sancı çıkmadı bu kez..
3.hastane deneyimi:ben artık ayakta uyuyurdum..eşim tam giriş işlemlerini yaptıracakken vazgeçirmeyi başardım veee evimize geldik..bu kadar.
Ohh ne güzel yeni bebekler katılmış aramıza.
Kızlar face olmayanlar bebeklerinizi göremez benim gibi:95:
2011 mart bebeklerinin fotoları topigi açıp koyunda bizde görelim minikleri.
aynen bende katılıyorum kızlar ya face olmayanların suçu neayy evet bende hayal ediyorum bazen yazın sıcaklarında cıbıldak cıbıldak olacaklar tam ısırmalıkk
evet ya kızlar benimde face m yok başlık açıp bebişlerin resimlerini oraya koyun bizde görelimmmmmmm :84:
gözünaydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş....perşembe günü epidural sezeryanla oğluşum Ali sedat ı dünyaya getirdim çarşamba öğleden sonra randevum vardı normalde 1 marta gün vermişti doktor bu çocuğun zamanı gelmiş daha durmaz yarın sabah yedibuççukta gel dedi o yüzden forumada yazamadım çok korktum zangır zangır titriyordum defalarca sakinleştirici yaptılar titremekten oğlumu emziremedim doktorum iyiki sana normal doğum yaptırmamışım bu en hafifiydi dedi zaten çocukta tersti sütüm 48 saat sonra geldi mama yedirdik o sırada darısı sizlerin başına Allahım hepinize sağlıklı bi şekilde kucağınıza almanızı nasip etsin dünyanın en güzel duygusu bu arada kocaşımında hakkını ödeyemem hastanede iki gün boyunca yanımda sadece o vardı iki günde toplam üç saat uyudu aklınıza gelebilecek herşeyime yardım etti şimdilik bu kadar foruma tekrar döndüm yazışırız artık :)
bizdde iyiyiz damla teyzemiziyiyiz tatlım siz nasılsınız oğluşunla
hoşbuldum canım...çok zorlanmadım bugece canım...hoşgeldinnn canım..off misafir mi artık zor geliyor ya bana misafir ağırlamak
damlacım tam 5 saatir aşagıda abrel yazıo.............valla cekilmez oldum tam lohusalıgım üstümde hiç sebeb yokken bebegim cok hıxlı nefes alıo die agladım kocişide korkuttum....oglum arada öhö dio cok tırsıyom:18::18::18::18:hastalanacak die kafayı yiyommmm
öyle canım.yazık sıkılmış belli atsın stresini burda, dök içini eylülcüm
inş.canım..annelik cok güzel bir şey sevginin ötesinde inanılmaz bir duygu ah birde şu tedirginlik olmasa hastalık boyutundaa fazlaa tedirginim iyi varsınız
o da normal canım annelik içgüdüsü,sen tedbirini al gerisini allaha bırak canım hastalığı verende iyi edende oo...meleklerimiz allaha emanet canım
dökeyim demi özlemi gidecem ziyarete...dogurunca ilki gercekleştirecemm..damla uzakta kurtuldun damlacım sen nerdesin kız istihbarat..takılıom tek tek kd olarak ziyaret etcem sizi....hastanede..cok isterdim keşke benim yanıma gelseydiniz kızz ama şiş göbeklee insan kmıldanamıoki
dökeyim demi özlemi gidecem ziyarete...dogurunca ilki gercekleştirecemm..damla uzakta kurtuldun damlacım sen nerdesin kız istihbarat..takılıom tek tek kd olarak ziyaret etcem sizi....hastanede..cok isterdim keşke benim yanıma gelseydiniz kızz ama şiş göbeklee insan kmıldanamıoki
bugün destan olduçok yoruldum ama artık içim rahat.2 drda benzer şeyler söyledi artık yanılma payı gözümde bya azaldı ve normal doğuma gözümü kararttım ..bak dünde öksürüyodu muhammet bence alerjisi vardır bişeye dra götür istersen..allah korusun alerjik bişey varsa çabucak kurtulur dikkat edersin ...
sanırım yanlış anlamadım beni ziyarete geleceksin öylemi
tatlım sarılıgımız varken gitmiştik cigerlerini kalbini dinledi dr dedi bi şey yok gözüküyo...ama arada öhö diyo bir şey olsa anlardı demi birde demesin ilaç bile verilmez çook korktummm..biliyormusun nasıl 2 cocugumu dogurdum büyüttüm bilmiyorum belkide bunda tek olduguma korkuyorumm..ne yaoparım bi başımaa küçücük cocukla ya..kötü düşünmeyecem inanılmaz hamilelik gecirdim şimdide kötü lohusalık allah beterinden korusun iinş.
özlem ve caretta sizler mart annelerine üye değilmisiniz facedeeeeeeeeee ben sizi göremiyorum aaaaaaaaaaaaa:84::84:
kocaelindeyim eylülcüm
birşey olsa söylerdi canımmm,oksürük normaldir belki balgam falan oluyordur boğazında süt falan kalıyordur onu atmaya çalışıyordur...içini ferah tut,dediğin gibi yanında kimse yok ya o yüzden bu kadar tedirginsindir...
Inş.viyolecim..kırkımız bitsede kurtulsak
ay ne güzel moral olur git git.istihbarat dediğin ben mi oluyorum canım.eğer öyleyse ben izmirdeyim.
üyeyim canım ama kimseyi eklemedim daha.ilk senden başlayayım istek göndericem şimdi beni bekle anacımmözlem ve caretta sizler mart annelerine üye değilmisiniz facedeeeeeeeeee ben sizi göremiyorum aaaaaaaaaaaaa:84::84:
çok ilginç sabahtan aşagıya bakıom yoklar ama catır catır yazıyolar anammmm...kızlar ne iş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?