2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

allah korusun sen bunları aklına getirme sakın bebişin çok iyi

allahın izniyle hiçbirşey olmaz canım inşallah...

inş.canım..annelik cok güzel bir şey sevginin ötesinde inanılmaz bir duygu ah birde şu tedirginlik olmasa hastalık boyutundaa fazlaa tedirginim iyi varsınız

gözünüzaydın canım Allah analı babalı büyütsün doumplebumpa bizden çok slm söyle canım
maşallah yağmur adaya...Allah sağlık sıhhat versin....
tebrik ederim elsicim....Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş...
maşallah bebişine
Ohh ne güzel yeni bebekler katılmış aramıza.

Kızlar face olmayanlar bebeklerinizi göremez benim gibi:95:

2011 mart bebeklerinin fotoları topigi açıp koyunda bizde görelim minikleri.

aynen bende katılıyorum kızlar ya face olmayanların suçu ne
gözünaydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş....
iyiyiz tatlım siz nasılsınız oğluşunla
bizdde iyiyiz damla teyzemiz
hoşgeldinnn canım..off misafir mi artık zor geliyor ya bana misafir ağırlamak
hoşbuldum canım...çok zorlanmadım bugece canım...

Allahın izniyle bişeycik olmaz inş. canım

öyle canım.yazık sıkılmış belli atsın stresini burda, dök içini eylülcüm

dökeyim demi özlemi gidecem ziyarete...dogurunca ilki gercekleştirecemm..damla uzakta kurtuldun damlacım sen nerdesin kız istihbarat..takılıom tek tek kd olarak ziyaret etcem sizi....hastanede..cok isterdim keşke benim yanıma gelseydiniz kızz ama şiş göbeklee insan kmıldanamıoki

inş.canım..annelik cok güzel bir şey sevginin ötesinde inanılmaz bir duygu ah birde şu tedirginlik olmasa hastalık boyutundaa fazlaa tedirginim iyi varsınız

O da normal canım annelik içgüdüsü,sen tedbirini al gerisini Allaha bırak canım hastalığı verende iyi edende oo...meleklerimiz Allaha emanet canım

o da normal canım annelik içgüdüsü,sen tedbirini al gerisini allaha bırak canım hastalığı verende iyi edende oo...meleklerimiz allaha emanet canım

tatlım sarılıgımız varken gitmiştik cigerlerini kalbini dinledi dr dedi bi şey yok gözüküyo...ama arada öhö diyo bir şey olsa anlardı demi birde demesin ilaç bile verilmez çook korktummm..biliyormusun nasıl 2 cocugumu dogurdum büyüttüm bilmiyorum belkide bunda tek olduguma korkuyorumm..ne yaoparım bi başımaa küçücük cocukla ya..kötü düşünmeyecem inanılmaz hamilelik gecirdim şimdide kötü lohusalık allah beterinden korusun iinş.

kocaelindeyim eylülcüm

sanırım yanlış anlamadım beni ziyarete geleceksin öylemi

ay ne güzel moral olur git git.istihbarat dediğin ben mi oluyorum canım.eğer öyleyse ben izmirdeyim.

bence fazla takma bırak akışına ne olcaksa öyle oluyo zaten dogum böle bi şey..gözün aydın ayrıca maş.kuzuna canım ve allah gönlüne göre versin....alerjik bire şey oldugunu sanmıyorum babamızkronik tonsilit hastası oglum gibi kırkında başlamışş almışlar tonsilite benziyo ben sadece cok küçük die korkuyom..tatlım

özlem ve caretta sizler mart annelerine üye değilmisiniz facedeeeeeeeeee ben sizi göremiyorum aaaaaaaaaaaaa:84::84:

birşey olsa söylerdi canımmm,oksürük normaldir belki balgam falan oluyordur boğazında süt falan kalıyordur onu atmaya çalışıyordur...içini ferah tut,dediğin gibi yanında kimse yok ya o yüzden bu kadar tedirginsindir...

inş.allah hast.düşürmesin topuk kanı aldıklarında o bagırıyo bayılacagım sandıminş.bir şeyi yoktur allah senide hayırlısıyla bebişine kavuştursun canım

ay ne güzel moral olur git git.istihbarat dediğin ben mi oluyorum canım.eğer öyleyse ben izmirdeyim.

olsun izmirede gelirim hazır aydına bi bucuk saat oradan ablama giderim eger cocukların okulu olmasaydı aydına giderdin ne yapsam acaba aydına gitmek istiyom bennnn

özlem ve caretta sizler mart annelerine üye değilmisiniz facedeeeeeeeeee ben sizi göremiyorum aaaaaaaaaaaaa:84::84:
üyeyim canım ama kimseyi eklemedim daha.ilk senden başlayayım istek göndericem şimdi beni bekle anacımm
çok ilginç sabahtan aşagıya bakıom yoklar ama catır catır yazıyolar anammmm...kızlar ne iş?

aa nasıl gözükmüyorum yaa sabahtan beri burdayım valla.hem haftam geri sona kalıcam diye üzülüyorum bi de gözükmüyomuşum iyice garip hisettim kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…