2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

eylül canım ilk defa duydum bu hastalığı daha doğrusu bu adını ve hemen araştırdım vebulduğum bi kaç şey:

Çocukları boğaz enfeksiyonlarından korumak için aileler nelere özen göstermeli?
Korunmada en önemli önlem ellerin yıkanmasıdır. Bu sayede hasta kişilerin salgılarının ağız, konjunktiva ve burun gibi enfeksiyon giriş yollarına bulaşması önlenir. Yine öksürme ve hapşırma sırasında ağızın kapatılması ve hasta kişilerin kağıt maske kullanmaları da damlacık yoluyla bulaşmayı ortadan kaldırır. Evde ve kapalı ortamlarda sigara içilmemesi enfeksiyon sıklığının belirgin olarak azaltır. Anne sütü alan çocukların daha az üst solunum enfeksiyonuna yakalandıkları belirtilmektedir.

Tekrarlanan A gurubu beta hemolitik streptokok enfeksiyonlarında aile bireylerinin tümüne boğaz kültürü yapılması ve evde taşıyıcı kişi varsa saptanarak tedavi edilmesi bu bakteriyel enfeksiyondan korunmada oldukça önemlidir. Streptokoksik boğaz enfeksiyonu olan çocuğun uygun dozda, uygun antibiyotiği 10 gün süreyle kullanması, doktorun gerekli görmesi durumunda üç hafta ara ile kas içi depo penisilin tedavisinin ugyulanması da akut romatizmal ateş ve onun komplikasyonu olan kalp tutulumunun önlenmesinde çok önemlidir.

ayrıca odayı nemli tutmakta çok önemliymiş...

bak nasıl olacak derken bebişin kollarında hayırlısıyla kırkıda çıkar canım

evet haklısın canım senin dogacagı gün bellimi takip edemiyorum artık sık giremiyorum golanda aglıo gecmişi okuyamıyorum tam ıokutyacam bagırıyo öyle acık kalıo kk

gelmedi daha tatlımbekliyorum

inş.allah hast.düşürmesin topuk kanı aldıklarında o bagırıyo bayılacagım sandıminş.bir şeyi yoktur allah senide hayırlısıyla bebişine kavuştursun canım

amiiin inşallahhh canımmm...Allahın izniyle kırkıda çıkar inşallah. çok üzülme sonra sütün kesilir Allah korusun annesi....

kızlar biz yatalım artık hepinizi öpüyorum hayırlı gecelerrrrr size ve bebişlere....Allaha emanet olunnn

tonsilit tonsilla platinalarının iritasyonlu hali aslında bu yazdıgı gibi durumlarda ve genetik babamızda var onun 2 diger cocuklarınınkini bile almışlar oglanda maş.babasının yolunda ilerliyo...cok berbat bir şey şu tonsilit streptokok cok pis ateşi 40 kadar vuruyo kalbe zehirli su salgılıyo cokta tehlikeli ve bunu 18 günlük cocukta düşünemiyorum

evet allah korusun..kendine iyi bak öptüm sizi iyi geceler

olsun izmirede gelirim hazır aydına bi bucuk saat oradan ablama giderim eger cocukların okulu olmasaydı aydına giderdin ne yapsam acaba aydına gitmek istiyom bennnn

gel canım gel ay ne güzel olur.yakınlarda tatil yok galiba dimi yarı yıl tatili yeni bitti.aydına gelirsen haber ver mutlaka 1 saatlik mesafe alt tarafı

iyi geceler tatlım

evet haklısın canım senin dogacagı gün bellimi takip edemiyorum artık sık giremiyorum golanda aglıo gecmişi okuyamıyorum tam ıokutyacam bagırıyo öyle acık kalıo kk

Eylül ben de sana 3 sayfa önce nasılsın, geçmişi okumakla uğraşma ben özetlerim demiştim, sen bana hiççç cevap vermedin

İyigeceleerr...
Ya biz de yatsak iyi olacak, yarın sabah erken kalkcaz, kayınvalidemler gelecek filan.. Ama uykum da yok.. Kız da içerde kıpır kıpır.. Uyusam mı uyumasam mı.. Pff..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…