2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İyigeceleerr...
Ya biz de yatsak iyi olacak, yarın sabah erken kalkcaz, kayınvalidemler gelecek filan.. Ama uykum da yok.. Kız da içerde kıpır kıpır.. Uyusam mı uyumasam mı.. Pff..
ayy uyuma yatakda dönüp durucağına burda dur
kızlar sizlere iyi sohbetler....
biz çıkıyoruz oğluşumla...
herkese iyigeceler:79:

iyi geceler canım benim oğluşunla sana :80::80::80:

bak cevap yazmışım sen görmedin sana hiç cevaop yazmazmıyım canım yaa

Bana da küstün sandımmmmm, eee biri lohusa, biri son demlerinde hamile, valla zor bizim işimiz zooooorrrrr!!!! Ben sıkıldım artık hamile olmaktan, sanki doğurunca taç takıp tatile göndericekler:))))) Daha bunun lohusalığı var, emzirme zorlanmaları var, eşime bir sakinleştirici, kendime de doğum kontrol hapı alıcam doğurur doğurmaz:)))))

kızlar sizlere iyi sohbetler....
biz çıkıyoruz oğluşumla...
herkese iyigeceler:79:
iyi geceler canım :80:

İyigeceleerr...
Ya biz de yatsak iyi olacak, yarın sabah erken kalkcaz, kayınvalidemler gelecek filan.. Ama uykum da yok.. Kız da içerde kıpır kıpır.. Uyusam mı uyumasam mı.. Pff..

hey nereye ya kıdemli hamile zaten bizden önce doğurcan kolay kolay giremicen uykun yoksa gitmeeee

Ya bence de burada duriyim kocam dürtene kadar.
Keşke yatakta dönüp durabilsem.. Sadece sola yatarak durabiliyorum, o robot pozisyonda uyumayı bekliyorum

ayy kızlar bebişler doğunca bu seferde amannn hamile olsaydık demiyelim şimdide uyayamıyoruz doğuncada uyuyamıcaz :26::26:

kızlar yaaaakocam kolumdan tuttu kall adi diyo tek elle yazıyorum zar zor..hepinize iyi geceler

ayy kızlar bebişler doğunca bu seferde amannn hamile olsaydık demiyelim şimdide uyayamıyoruz doğuncada uyuyamıcaz :26::26:

Fırsatımız varken uyuyalım ozaman. Kanepede uyuklayan kocişi kaldırma vakti geldi sanırım:)))) İyi geceler kızlar, bol tepikli geceler. Doğurusanız haber vermeyi unutmayın

Ya bebeği olanlar da en azından fırsatın var git uyu diyo, ama ben ki o kadar uykucuyum normalde, gece kaç kere uyandığm halde,geç yattığm halde ve sabah da erken kalktığım halde gündüz çok da uykulu olmuyorum. Hazırlıyorum herhalde kendimi uykusuz gecelere..

Bir de bizim yatak şu alçak japon yataklardan.. Ay nası zor ya kalkması yatması.. Çok aşağıda.. Bilsem 50 cm bazalı bi yatak alırmışım

kızlar yaaaakocam kolumdan tuttu kall adi diyo tek elle yazıyorum zar zor..hepinize iyi geceler

Fırsatımız varken uyuyalım ozaman. Kanepede uyuklayan kocişi kaldırma vakti geldi sanırım:)))) İyi geceler kızlar, bol tepikli geceler. Doğurusanız haber vermeyi unutmayın

iyi geceler kızlarrrr bebişlerede tatlı rüyalar:80::80::80:

bugün arkadaşım aradı 4 aylık bebeği var,ne olur doya doya uyu fırsat buldukça yat diyo.kızı tam ters yaşıyomuş bütün gün uyuyup geceleri gözünü kırpmıyomuş.ama u-yu-ya-mı-yo-rummm.gözlerimiz kan çanağına dönünce arıcaz bugünleri gerçekten de

şştt kocanı kızdırma hadi doooğru yatağa iyi geceler canım :80:

bak bu cok hoş espiriydi...güldürdün beni allahta seni güldürsün..facen varmı seninn kız

aaaaaaaaaa ben o yataklardan çok istemiştimde bulamamıştım iyimiçok güzel o yataklar amaaa bayılıyorum kalkmasını bilemem ama

İyigecelerrrr mutluyarınlar..

kızlar uyudunuz mu yaa hiç ses yok.bu gecelik benden bu kadar.kısmetse sabaha görüşürüz iyi geceler hepinize :80: :80: :80:

Ohh nihayet bitirebildim geçmişi tam 3 saat sürdü ama. artık ne kadar hızlı akıyo sayfalar... bu uykusuzluk hepimzin en büük sorunu sanırım. ah şöyle bi yatsak doğum öncesi 12 saat deliksiz uyusakk valla süper olur....ama nerdeeeee

3 saatmi sürdü abooooooooooooooooooo ne çok yazışmışız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…