canım sata göre 30 mart ama nasip bakalım...
ayy uyuma yatakda dönüp durucağına burda durİyigeceleerr...
Ya biz de yatsak iyi olacak, yarın sabah erken kalkcaz, kayınvalidemler gelecek filan.. Ama uykum da yok.. Kız da içerde kıpır kıpır..Uyusam mı uyumasam mı.. Pff..
kızlar sizlere iyi sohbetler....
biz çıkıyoruz oğluşumla...
herkese iyigeceler:79:
bak cevap yazmışım sen görmedin sana hiç cevaop yazmazmıyım canım yaa
iyi geceler canım :80:kızlar sizlere iyi sohbetler....
İyigeceleerr...
Ya biz de yatsak iyi olacak, yarın sabah erken kalkcaz, kayınvalidemler gelecek filan.. Ama uykum da yok.. Kız da içerde kıpır kıpır..Uyusam mı uyumasam mı.. Pff..
ayy uyuma yatakda dönüp durucağına burda dur
iyi geceler canım benim oğluşunla sana :80::80::80:
kızlar sizlere iyi sohbetler....
iyi geceler canım :80:
hey nereye ya kıdemli hamilezaten bizden önce doğurcan kolay kolay giremicen uykun yoksa gitmeeee
Bana da küstün sandımmmmm, eee biri lohusa, biri son demlerinde hamile, valla zor bizim işimiz zooooorrrrr!!!! Ben sıkıldım artık hamile olmaktan, sanki doğurunca taç takıp tatile göndericekler:))))) Daha bunun lohusalığı var, emzirme zorlanmaları var, eşime bir sakinleştirici, kendime de doğum kontrol hapı alıcam doğurur doğurmaz:)))))
Ya bence de burada duriyim kocam dürtene kadar.
Keşke yatakta dönüp durabilsem.. Sadece sola yatarak durabiliyorum, o robot pozisyonda uyumayı bekliyorum
ayy kızlar bebişler doğunca bu seferde amannn hamile olsaydık demiyelim şimdide uyayamıyoruz doğuncada uyuyamıcaz :26::26:
ayy kızlar bebişler doğunca bu seferde amannn hamile olsaydık demiyelim şimdide uyayamıyoruz doğuncada uyuyamıcaz :26::26:
kızlar yaaaakocam kolumdan tuttu kall adi diyo tek elle yazıyorum zar zor..hepinize iyi geceler
Fırsatımız varken uyuyalım ozaman. Kanepede uyuklayan kocişi kaldırma vakti geldi sanırım:)))) İyi geceler kızlar, bol tepikli geceler. Doğurusanız haber vermeyi unutmayın
kızlar yaaaakocam kolumdan tuttu kall adi diyo tek elle yazıyorum zar zor..hepinize iyi geceler
Bana da küstün sandımmmmm, eee biri lohusa, biri son demlerinde hamile, valla zor bizim işimiz zooooorrrrr!!!! Ben sıkıldım artık hamile olmaktan, sanki doğurunca taç takıp tatile göndericekler:))))) Daha bunun lohusalığı var, emzirme zorlanmaları var, eşime bir sakinleştirici, kendime de doğum kontrol hapı alıcam doğurur doğurmaz:)))))
Ya bebeği olanlar da en azından fırsatın var git uyu diyo, ama ben ki o kadar uykucuyum normalde, gece kaç kere uyandığm halde,geç yattığm halde ve sabah da erken kalktığım halde gündüz çok da uykulu olmuyorum. Hazırlıyorum herhalde kendimi uykusuz gecelere..
Bir de bizim yatak şu alçak japon yataklardan.. Ay nası zor ya kalkması yatması.. Çok aşağıda.. Bilsem 50 cm bazalı bi yatak alırmışım
Fırsatımız varken uyuyalım ozaman. Kanepede uyuklayan kocişi kaldırma vakti geldi sanırım:)))) İyi geceler kızlar, bol tepikli geceler. Doğurusanız haber vermeyi unutmayın
aaaaaaaaaa ben o yataklardan çok istemiştimde bulamamıştım iyimiçok güzel o yataklar amaaa bayılıyorum kalkmasını bilemem ama
Ohh nihayet bitirebildim geçmişi tam 3 saat sürdü ama. artık ne kadar hızlı akıyo sayfalar... bu uykusuzluk hepimzin en büük sorunu sanırım. ah şöyle bi yatsak doğum öncesi 12 saat deliksiz uyusakk valla süper olur....ama nerdeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?