2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar uyudunuz mu yaa hiç ses yok.bu gecelik benden bu kadar.kısmetse sabaha görüşürüz iyi geceler hepinize :80: :80: :80:

İyigecelerrr..

Arkadaşıma ameliyattan sonra hemşire demiş ki sen daha uzn süre uyuyamıcaksın, istersen biraz uyu da öyle çıkaralım seni yukarı.. O da tamam demiş. Ben hayatta tamam filan diyemem herhalde, çatlarım meraktan

Sanırsam biz de yatıyoruz kızlar.. İyigeceler size, yarın görüşürük..

Şükür geçmişi okumayı bitirdimGece muhabbetleri tatlı oluyor galiba

çok duygulandım, harikasın, teşekkürler canımcım :)

Gunaydinnn kizlarr uyku tutmadi benide kalktim ne isim varsa sabah sabah :)) dun doktor terminim vardi bebisim 2.800 gram ben suan 37+2 gunluk hamileyim sizce kilosu normalmii sizlerden bi fikir slmak istedim bana az gibi geldi sankiidee

Günaydın arkadaşlar
İyi pazarlar dilerim,
Bebişin odasının birkaç fotoğrafını bebek odası topiğine yükledim umarım beğenirsiniz.. ben heyecandan uyuyamadım sabah erkenden kalktım odasına dolaplardaki kıyafetlerine bakıp bakıp duruyorum ve hala inanamıyorum birkaç haftaya bebeğimin olacağına.. Daha da bir duygusallaştım ve korkuyorum Allah hepimizin bebeklerine hayırlısıyla sağlıkla kavuşmayı nasip etsin..

Bi tane de buraya yükleyeyim..

Eki Görüntüle 147826

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar. herkes gececi olmuş forumda sabah sabah kimse yok. ben de gece uyuyorum (şimdilik) ama kahvaltıdan sonra uyuklamaya başlıyorum. şimdi gözlerim kapanıyor ama yediklerim biraz erisin diye vakit geçirmeye calşıyorum.
kolega çok güzel bir oda hazırlamışsın. bayıldım. oda topiğine de yaptık yorumumuzu canım

günaydın çok teşekkür ederim... çok sağol canım beğendiğine çok sevindim..

evet cnm sanırım doğum yaptı, bir haftadır yok
inşallah güzel haberlerini alırıs

canım 2 gün daha otursunlar oldukları yerde
mart gelince gelsinler
marta bebiş kalmadı topikte
pardon canım altta haftan yazmayınca bilemedim ama gündüz konuşmuştuk dimi sonlardayız diye.ayy bir elin parmakları kadar bile değiliz iyice üzüldüm yaaa

üzülme cnm bende sonlardaym

teşekkürler
çok incesin

Gunaydinnn kizlarr uyku tutmadi benide kalktim ne isim varsa sabah sabah :)) dun doktor terminim vardi bebisim 2.800 gram ben suan 37+2 gunluk hamileyim sizce kilosu normalmii sizlerden bi fikir slmak istedim bana az gibi geldi sankiidee

bebişine
bence az değil zaten
dr un sorun olsa söylerdi
için rahat olsun

günaydın cnm

gökçenciğim çok zevklisin
oda çoook güzel olmuş
inci tunçel di mi?
bende çok beğenmiştim bu takımı
güle güle kullansın
melissacık

Günaydın herkese..

Benimki de geçen hafta Salı 3000di, 37+4 filandım galiba, doktor sağlıklı dedi, her şey yolundaysa kilosu çok da sorun değil herhalde, hele normal doğacaksa, daha kilo alacak 3 haftası var demektir, ben almamış olsam bile o almış oluyor ne zamandır..

Çok tatlı olmuş odası, ellerinize sağlık, güle güle kullansın, huzurla uyusun kuzun..

Kilosu normal önemli olan saglıklı olması dimi ama

günaydın kızlar nasılsınız ne kadar sessiz burası ahucum nasılsın iyi görüyorum bu aralar maş. seni kuzun martı kesin bekleyecek

Günaydın annişler ve pıtırcıkları...

Güzel bir pazar günü geçiririz inş.

Dün akşam oğluşuma kraftın bebek arabası ve oto koltugunu aldık

Resmini koyaraım ciciler topiğine.

Bugün dogum yapan yok sanırım?

iyi günlerde kullanın inşallah. canım hangi modelini aldın.
biz de yürüyüşe çıkacaktık deniz kenarında oturup pıtırcığımla müzik dinleyecektik. ama yağmur başladı. artık başka bir gün inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…