2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar iyi pazarlar. Umarım herkes iyidir. Odanız cok guzel olmus canım iyi gunlerde kullanın. Bu arada sanırım topikteki mart bebeklerinin sayızı 10 u gecmicek.Sabırsız bebişler geliyorlar teker teker. HAYIRLISI OLSUN HEPIMIZ ICIN.

günaydın cnm
günaydın kızlar nasılsınız ne kadar sessiz burası ahucum nasılsın iyi görüyorum bu aralar maş. seni kuzun martı kesin bekleyecek

günaydın abrelciğim
canım hala yatıyorum, ayağa kalkınca karnımın altı çook acıyor
onun dışında iyiyim
inşallah bekler teyzesi
10 gün daha beklese yeter benim için.
tabii bu arada hazırlıklarım bitmedi sürekli yatmaktan.
sen nasılsın cnm?

canım sanırım çok yorucu geçiyor günlerrr
senin için.
hep uyanıksın.
öpüyorum seni ve minik muhammedi

teşekkür ederim çok sağol canım..

gökçenciğim çok zevklisin
oda çoook güzel olmuş
inci tunçel di mi?
bende çok beğenmiştim bu takımı
güle güle kullansın
melissacık

sağol canım çok teşekkür ederiz teyzesi bal peteğimle:), inci tunçel canım

çok teşekkür ederim:)

canım pardonn işaret yanlış olmuşş
olacaktı

:)))) olsun canım:)

Merhaba Kızlar,
Ayy nasıl uykum var, gece hiç rahat değildim...
Bi taraftan da dışarı çıkmak istiyorum...
Bakalım ne yapacağız...
G. Kolega canım odan çok hoş olmuş... İyi günlerde kullan...
Ebruli cnm güle güle kullan bebek arabanı, bende kraft aldım belki aynıdır...
Fatoos bence kilosunda dr özellikle uyarmadıkça düşük diye bir problem yoktur, burda çook farklı aralıklarda kilolar var çünkü bebişlerimizde, ama önemli olan sağlıklı olması....
Hepinize iyi pazarlar kızlar...

Kızlar, sırtımın ağrısı felaket bir duruma geldi yaa, hadi hayırlısı :26: Artık sadece otururken bile ağrıyor, sanki birileri beni elimden ayağımdan çekip sündürmüş de liflerim kopmuş gibi, saçımı düzeltmeye bile elimi kaldıramıyorum bazen.. Bebiş doğduğunda geçer inşallah da taşırken, emzirirken sorun olmaz.. 4 gün kaldı, 4 gün sonra geliyor ya, zaten sığamıyor içeri yavrum, ne dar bir annem var diye düşünüyordur kesin

Geçmiş olsun canım, neyseki az günün kalmış, dayanmaya çalış, inş. doğumdan sonraya birşeyin kalmaz, benimde sol bacağım çok ağrıyor, dr dğumdan sonra bu tip ağrıların %90 ı geçiyor dedi... İnş. artık.. Bende hep son üç dört hafta diye sabrediyorum ama, inş. düşündüğümüz gibi geçer...

canım geçmiş olsuun
druna sorup vicks sıcak havlu fln yapsan belki rahatlatır
bu arada azıcık günü kalmış bebişin

canım geçmiş olsuun
druna sorup vicks sıcak havlu fln yapsan belki rahatlatır
bu arada azıcık günü kalmış bebişin

Teşekkür ederim kızlar. Benim bacağımın ağrısı magnezyumu düzenli kullandığımda geçiyor canım.. Yani baya azalıyor.. Hakikaten ben de sıcak su torbası koysam sırtıma olur herhalde ya.. Nasılsa karnıma koymıcam.. İyi hatırlattın

teşekkür ederim çok sağol canım..

sağol canım çok teşekkür ederiz teyzesi bal peteğimle:), inci tunçel canım

çok teşekkür ederim:)

:)))) olsun canım:)

kolega odan cok guzel ve sık ozenle ve zevklı dosenmıs cnmm ınsallah bebgının odasında saglıklı ve huzurlu buyumesı dılegıyle ..

bu arada herkeze ıyı pazarlar kızlar ya ıst de hava ınanılmaz kotu bu senının en soguk havası dıyebılırım offf cnm ınanılmaz sıkılıyor hos kızlar bebkler dogunca ınsallah lohusa bunalımını hafıf ve cabuk atlatırız..

mrb sabırsızlıkla bekliyorsunuz bebeklerinizi demi gdrçekten bamabaşka bişey allah herkese nasip etsin bende geçen ay aynı heycanları yaşıyordum zaman geçmiyordu ben şubat annesi olmayı beklerken ocakta oldum benim kız 36 haftalık doğdu çok şükür bi problem olmadı şimdi gece uykusuzluğu beni mahvediyor bence bu günlerin tadını çıkarın çünkü doğduklarında hayat başaka oluyor allah hepinize sağsalim kavuştursun bebebklerinizi

Canım çok güzel olmuş Melisanın odası!!! Güle güle kullansın

Saol canım, amin

selam, mart annişleri ve melekleri hepinize iyi pazarlar diliyorum.
kolega odanız çokk şık olmuş meleğin sağlıkla büyüsün işlh.içinde.
benimde dün akşam pantolonumu ıslatacak kadar suyum geldi,eşimle bir panikledik anlatamam hemen dr. aradık oda leke varmı di,ye sordu yok dedim ve devam ederse hemen ara dedi ve yataktan çıkma diye ekledi ama ne mümkün 6 yaşında bir oğlum var benim nasıl yatabilirim,bizden böyle işte
mart annesi olmak istiyorummmmmmmmmmmmm sakın erkenden gelme meleğim

Saol canım kraft viva travel sistem modelini aldık.Modelin fotosunu ekledim.Senin pıtırcıkta iyi günlerde kullansın arabasını

Eklentiler

• $Kraft_Viva_Travel_en_ucuz_kraft_bebek_arabalar_____pusetler_viva_travel_7944.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 22
Gunaydinnn kizlarr uyku tutmadi benide kalktim ne isim varsa sabah sabah :)) dun doktor terminim vardi bebisim 2.800 gram ben suan 37+2 gunluk hamileyim sizce kilosu normalmii sizlerden bi fikir slmak istedim bana az gibi geldi sankiidee
maşallah kuzuna canım takma kilosunu sağlıkla doğsunlar yeter
canım tek kelime harikaaaa zevkli hatunsun
inş olursun canım bebişin azcıcık sabretsin bugünüde bitirdik sayılır yarın oluverse hemencecik

merhaba annecikler...
umarım herkes iyidir...
bugun dogum yapan yok heralde..
yarın bnm çatı muayenem var,cok korkuyorum...
[/B][/B]

damlacım nasılsınn

kahvaltı nasılsı :)),,

bız bugun ev modelıyız

aldıgım pıjamayı gıdıp degsmeyı dusunuorum bugun bakalım eşimı evden cıkarabılırsem sankı ben degl o hamıle yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…