2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba annecikler...
umarım herkes iyidir...
bugun dogum yapan yok heralde..
yarın bnm çatı muayenem var,cok korkuyorum...
[/B][/B]
canım iyiyiz sen nasılsın???korkma canım sadece kendini kasma emiii:26:güzel haberlerle dönersin inş sultanda gidicekti doktora senin randevun kaçtaydı

güzeldi canım sağolsun kayınvalidem hazırlamış güzel şeyler geldim eşim işe gitti bende yalnız kaldım yarın annem gene gelcek artık doğuma kadar yanımda hoş bebişde doğunca baya kalır contumda yok artık gelip gidebilir biliyorsun otobüse almıyorlardı burdada havaaalanı yok taaaaa ist.a gitmemiz gerekiyor neden sevmedinmi pijamayı canım ayy eşler daha yorgunlar cidden sanırım havanında etkisi var

ohh ohh afıyet olsun cnm yarasınnn

ayy annelerımzden Allah razı olsun valla onlar olmasaydı napardık

evet cnm bılıorum almıolar ve bu duruma sinir oluorum ..

ya cnm ben lousa almadım pijama

sadece buyuk beden aldım ama bu pıjama baya sarıo böle bıde kalıı dar galıba mesela ust kısmının altı gens degl tam sarıı karnımı tamm dogumdn sorna karnım bole olmıyck ama ustunun alt kızmı karnı sarmayanı daha ii gıbı geldı oyuzden degım dıom :))
aman sorma yaaa eşler öle valla ee havada kotu evet

sweeettt canımm nasılsın? bebişinin beşiğini gördüm çookkk güzell ayy inşallah benim bebişin kısmetide iyidir

@Damla...
walla korkuyorum canım ya.. umarm guzel hbrlerle gelirim,normal doguma musait der dr. ya da hayırlsı neyse oyle olsun.ayy kafam cok karısık,son gunlerde hıc uyuyamıyorum da,sırtım belim cok agrıyo.. hatta yarın gittigımde dr, dogum baslamıs falan dese diorum yoksa demesin mi?37. hafta daha erken mi ki??
aa sultan da mı yarın gidio?bnmki 14te.
sen napıosun damlacık? ben son gunlerde sadece okuorum forumu,yazacak halim bile olmuo uykusuzluktan..
[/B

kızlarr yaa hani lohusalık döneminde 40 çıkma olayı varya o 40 gün hep adet mi olucaz yoksa kaba tabir mi daha azmı sürüyo yada daha fazlamı

slm arkadaşlar....
iyi pazarlar herkese.....
nekadar kasvetli bugün burada hava....
içim sıkıldı babamızda işe gitti biraz önce....
çok sıkıcı birgün

kızlarr yaa hani lohusalık döneminde 40 çıkma olayı varya o 40 gün hep adet mi olucaz yoksa kaba tabir mi daha azmı sürüyo yada daha fazlamı

Arkadaşım doğum yaptığında doktoru şey demiş, eğer fazla fazla gelirse kanama, nisbeten çabuk bitermiş, değilse iki aya kadar uzayabilirmiş.. Arkadaşımınki mesela bir buçuk aya yakın sürdü, ama hep az az mış, adet kanaması gibi değilmiş.. Pedlerden kurtulduk derken hışır hışır bir ay ped taşıycaz gene

2 ay mı...cokk kotuuuu.. umarım bizlerinki o kdr surmezz

için rahat etmediyse değiştirdim canım benim
sweeettt canımm nasılsın? bebişinin beşiğini gördüm çookkk güzell ayy inşallah benim bebişin kısmetide iyidir
iiyiyim canım saol sen nasılsın uykum geldi yaaaaaaa bu havalar böyle giderse hep uyku modunda olucam gece oluncada cin gibi oluyorum

amann canım bişey yaptığım yok evde tıkılı kalıyoruz böyle sultanda sabah gidicekti onunda çatı muaynesi vardı desin tatlım 37.hafta hatta 38den gün alıyorsun erken değil bence ben bile doğsun diyorum
yok canım sanmamm kanama oluyorda adet herkese göre değişiyormuş
belkide uzun süre olmıcaz çok dikkatli olmamız lazım çooooooook kazaya kurban gitmememk için

teş.ed. cevabın içinn canımm
hımm demekkii yoğunluğa göre değişiyo ilk zamanlarda yoğun oluyo ama dimi hasta bezi falan istendiğine göre

slm arkadaşlar....
iyi pazarlar herkese.....
nekadar kasvetli bugün burada hava....
içim sıkıldı babamızda işe gitti biraz önce....
çok sıkıcı birgün

aynennn canım kasvetli ve soğuk bir hava eşlerimizin vardiya saatleride aynıymışyakın olsaydık iyi olurdu

2 ay mı...cokk kotuuuu.. umarım bizlerinki o kdr surmezz

hayırlı inşallah içimiz temizlenecek sanki bu dönem 9 ayın kirliliği gibi

canımm anlamadım kazaya kurban gitmek derken ne demek istedinn

teş.ed. cevabın içinn canımm
hımm demekkii yoğunluğa göre değişiyo ilk zamanlarda yoğun oluyo ama dimi hasta bezi falan istendiğine göre

Bazı hastaneler hasta bezi istemiyormuş, yerine hasta bezinden de iri bir bez veriyolar Ben de hasta bezi almadım ya, salı günü sorayım doktora olmazsa, perşembe doğum var Allah'ın izniyle..

canım benim eşim okulda memur öğretmenler doğum öncesi raporunu getirip bırakıyormuş sadece oda ilsise işleyip meb gönderiyormuş..sonrada doğum sonrası raporunu getirip bırakıyorlarmış ..başka birşey yapılmıyormuş ama tam bir prosedür yoktur diyor herkes kafasına göre iş yapıyor sanırım..devlet işi işte..

hayırlı inşallah içimiz temizlenecek sanki bu dönem 9 ayın kirliliği gibi

canımm anlamadım kazaya kurban gitmek derken ne demek istedinn
2.bebiş canım
Bazı hastaneler hasta bezi istemiyormuş, yerine hasta bezinden de iri bir bez veriyolar Ben de hasta bezi almadım ya, salı günü sorayım doktora olmazsa, perşembe doğum var Allah'ın izniyle..

ben sordum vermiyoruz dediler almak zorunda kaldım

kızlar buarada alttaki ne yaa pembe bişey sohbetmi oluyor acaba:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…