- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
canım iyiyiz sen nasılsın???korkma canım sadece kendini kasma emiii:26:güzel haberlerle dönersin inş sultanda gidicekti doktora senin randevun kaçtaydımerhaba annecikler...
umarım herkes iyidir...
bugun dogum yapan yok heralde..
yarın bnm çatı muayenem var,cok korkuyorum...[/B][/B]
damlacım nasılsınn
kahvaltı nasılsı :)),,
bız bugun ev modelıyız
aldıgım pıjamayı gıdıp degsmeyı dusunuorum bugun bakalım eşimı evden cıkarabılırsem sankı ben degl o hamıle yaa
canım iyiyiz sen nasılsın???korkma canım sadece kendini kasma emiii:26:güzel haberlerle dönersin inş sultanda gidicekti doktora senin randevun kaçtaydı
güzeldi canım sağolsun kayınvalidem hazırlamış güzel şeyler geldim eşim işe gitti bende yalnız kaldım yarın annem gene gelcek artık doğuma kadar yanımda hoş bebişde doğunca baya kalır contumda yok artık gelip gidebilir biliyorsun otobüse almıyorlardı burdada havaaalanı yok taaaaa ist.a gitmemiz gerekiyorneden sevmedinmi pijamayı canım ayy eşler daha yorgunlar cidden sanırım havanında etkisi var
kızlarr yaa hani lohusalık döneminde 40 çıkma olayı varya o 40 gün hep adet mi olucaz yoksa kaba tabir mi daha azmı sürüyo yada daha fazlamı
ben de merak ediorum bu sorunun cevabını..
kızlarr yaa hani lohusalık döneminde 40 çıkma olayı varya o 40 gün hep adet mi olucaz yoksa kaba tabir mi daha azmı sürüyo yada daha fazlamı
slm arkadaşlar....
iyi pazarlar herkese.....
nekadar kasvetli bugün burada hava....
içim sıkıldı babamızda işe gitti biraz önce....
çok sıkıcı birgün
Arkadaşım doğum yaptığında doktoru şey demiş, eğer fazla fazla gelirse kanama, nisbeten çabuk bitermiş, değilse iki aya kadar uzayabilirmiş.. Arkadaşımınki mesela bir buçuk aya yakın sürdü, ama hep az az mış, adet kanaması gibi değilmiş.. Pedlerden kurtulduk derken hışır hışır bir ay ped taşıycaz gene
için rahat etmediyse değiştirdim canım benimohh ohh afıyet olsun cnm yarasınnn
ayy annelerımzden Allah razı olsun valla onlar olmasaydı napardık
evet cnm bılıorum almıolar ve bu duruma sinir oluorum ..
ya cnm ben lousa almadım pijama
sadece buyuk beden aldım ama bu pıjama baya sarıo böle bıde kalıı dar galıba mesela ust kısmının altı gens degl tam sarıı karnımı tamm dogumdn sorna karnım bole olmıyck ama ustunun alt kızmı karnı sarmayanı daha ii gıbı geldı oyuzden degım dıom :))
aman sorma yaaa eşler öle valla ee havada kotu evet
iiyiyim canım saol sen nasılsın uykum geldi yaaaaaaa bu havalar böyle giderse hep uyku modunda olucam gece oluncada cin gibi oluyorumsweeettt canımm nasılsın? bebişinin beşiğini gördüm çookkk güzell ayy inşallah benim bebişin kısmetide iyidir
@Damla...
walla korkuyorum canım ya.. umarm guzel hbrlerle gelirim,normal doguma musait der dr. ya da hayırlsı neyse oyle olsun.ayy kafam cok karısık,son gunlerde hıc uyuyamıyorum da,sırtım belim cok agrıyo.. hatta yarın gittigımde dr, dogum baslamıs falan dese diorumyoksa demesin mi?37. hafta daha erken mi ki??
aa sultan da mı yarın gidio?bnmki 14te.
sen napıosun damlacık? ben son gunlerde sadece okuorum forumu,yazacak halim bile olmuo uykusuzluktan..
[/B
yok canım sanmamm kanama oluyorda adet herkese göre değişiyormuşkızlarr yaa hani lohusalık döneminde 40 çıkma olayı varya o 40 gün hep adet mi olucaz yoksa kaba tabir mi daha azmı sürüyo yada daha fazlamı
Arkadaşım doğum yaptığında doktoru şey demiş, eğer fazla fazla gelirse kanama, nisbeten çabuk bitermiş, değilse iki aya kadar uzayabilirmiş.. Arkadaşımınki mesela bir buçuk aya yakın sürdü, ama hep az az mış, adet kanaması gibi değilmiş.. Pedlerden kurtulduk derken hışır hışır bir ay ped taşıycaz gene
slm arkadaşlar....
çok sıkıcı birgün
slm arkadaşlar....
çok sıkıcı birgün
2 ay mı...cokk kotuuuu.. umarım bizlerinki o kdr surmezz
için rahat etmediyse değiştirdim canım benim
iiyiyim canım saol sen nasılsın uykum geldi yaaaaaaa bu havalar böyle giderse hep uyku modunda olucam gece oluncada cin gibi oluyorum
amann canım bişey yaptığım yok evde tıkılı kalıyoruz böyle sultanda sabah gidicekti onunda çatı muaynesi vardı desin tatlım 37.hafta hatta 38den gün alıyorsun erken değil bence ben bile doğsun diyorum
yok canım sanmamm kanama oluyorda adet herkese göre değişiyormuş
belkide uzun süre olmıcazçok dikkatli olmamız lazım çooooooook kazaya kurban gitmememk için
teş.ed. cevabın içinn canımm
hımm demekkii yoğunluğa göre değişiyo ilk zamanlarda yoğun oluyo ama dimi hasta bezi falan istendiğine göre
hayırlı inşallah içimiz temizlenecek sanki bu dönem 9 ayın kirliliği gibi
canımm anlamadım kazaya kurban gitmek derken ne demek istedinn
öğretmen arkadaslarımdan yok mu izne ayrılan
hepten kafamı karıştırdılar kimsenin bişey bildigi yok bu ülkede
kendi kendine tesadüfler üzerine ilerliyor hersey
simdi bugün raporu okula teslime gttim görevli memur yoktu
idari amir kendinden habersiz zaten nasıl amirse
raporumu aslı gibidir diye onaylatıp fotokopi halinde bıraktım cıktım geldim
ama aynı gün baska okulda arkadsım da izne ayrılmaya gitti
bu arada doktorumuz hastanemz aynı
raporda hangi tarihe kadar izinli oldugumuz kısmı yazmıyo e bos yerler var dogumda doldurlacak kısımlar yani onun amiri de demis illa dilekce yazcan izin ne zamana kadar diye beyan etcen
sonra ben anlattım ona benim dedigim gibi yaptılar bu sefer de amiri tutturmus üst yazıyla meme kendin götürcen işlem yaptırcan onun amiri de bişeyi net bilmiyor
aynı gün iki meslekdas farklı uygulamalarla karsılasıyoz aynı konuda
simdi benim bildigim raporlar üzerinden yapılacak islemleri idarenin memurun halletmesi lazım bizim memle işimiz yok ki e raporlarda dogumla kapatılacak kısımlar var simdiden üc nüshanın birini alıp ikisini okula verince eksikler kalıcak raporlar birbini tutmayacak ki kopyaları zaten birbirnin
off bisey yaptık ama ne dogru ne yanlıs anlamadım ki ben sonra basıma iş cıkarmasalar bari
tam anlamıyla milli egitim camiasında nasıl yürüyor bu kör olasıca prosedür yok mu bi bilen kızlar:)
2.bebiş canımhayırlı inşallah içimiz temizlenecek sanki bu dönem 9 ayın kirliliği gibi
canımm anlamadım kazaya kurban gitmek derken ne demek istedinn
Bazı hastaneler hasta bezi istemiyormuş, yerine hasta bezinden de iri bir bez veriyolarBen de hasta bezi almadım ya, salı günü sorayım doktora olmazsa, perşembe doğum var Allah'ın izniyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?