2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bazı hastaneler hasta bezi istemiyormuş, yerine hasta bezinden de iri bir bez veriyolar Ben de hasta bezi almadım ya, salı günü sorayım doktora olmazsa, perşembe doğum var Allah'ın izniyle..

ay ben aldım bilemmm koskocaman bişey daha büyüğü demişsinn düşünemiyorum daha büyüğünüü 1 ay orkid taşımaya razıyımm kocaman bez yerine ayyy yaa hayırla doğum bitseydii zaman dolsada kaygıdan ölecem bu konulara girince

ALLAH hayırla kurtarsın canımmm şanslısın ama yinede tarihin belli nasıl doğacağı belli belirsizlik daha zor sankiii

ya ben bişi sorcam doğumdan sonra hasta bezi yerine ped taksak küçükmü kaçıyo? bide normal doğumda dikiş yerlerine bişi yapmazmı onlar ya :S

kızlar babalar için doğum izninden bahsedilmişti daha önce işçi babaların doğum izni 3 gündü önceden onlarında 10 güne yükseldimiki bilen varmı????

çok çok geçmiş olsun ilknurcum ,umarım eşin iyidir..

Yeni bir bebiş olmasın diye yani

2.bebiş canım

ben sordum vermiyoruz dediler almak zorunda kaldım

kızlar buarada alttaki ne yaa pembe bişey sohbetmi oluyor acaba:26:

AYYY hayırlısıda inşallah doğmamışları bi doğurup büyütürsek yeter şimdilik ama hakılısınız valla dikkat etmek lasımm son ikidir sağlık ocağı soruyo bebekten sonra neyle korunacaksın diyee bu konuda güzel fikriniz var mı?

2.bebiş canım

ben sordum vermiyoruz dediler almak zorunda kaldım

kızlar buarada alttaki ne yaa pembe bişey sohbetmi oluyor acaba:26:

Ay ben de anlamadım.. kontrol paneli yerine oradan görebilicez mi acaba artık yeni postaları..

İlk gün filandır ya o hasta bezinin kullanılması.. Sürekli kocaman bezle gezilmiyordur.. :26:
Sağolasın canım, evet, tarih belli olunca insan biraz daha hazırlıyor kendini, inşallah gününü bekler de.. Ama tabi son gece uyku uyuyamam ben herhalde, gün belli olmasa o kadar gerilmezsin.. Hayırlısı olsun hepimiz için.

ewet yaaa altta bişiler cıkıo
o ne ki

buarada Adana'da da yagmur basladı... kasvetli hava buraya da geldi... ayy bunaldım bunaldııım kızlar..

Ya ben de onu düşünüyorum.. Ben hapla korunuyodum ama doğumdan sonra spiral mi taktırsam diyorum.. Eşim de robocop gibi olursun, istemem ben diyo
Doktora da cümbür cemaat gidiyoruz ikidir, annemler burada ya.. Fırsat bulursam sorayım..
Ben artık gideyim kızlar, kayınvalidemler yemeğe gelecek birazdan...
Damla bu çubuk habire renk değiştiriyor, pembeydi sarı oldu, şimdi mavi..
Görüşürüz akşama..

ya ben bişi sorcam doğumdan sonra hasta bezi yerine ped taksak küçükmü kaçıyo? bide normal doğumda dikiş yerlerine bişi yapmazmı onlar ya :S
sanırım tiaracım bazılarında kanama çok oluyormuş ben yanıma orkidde aldım az gelirse onu kullanırım
kızlar babalar için doğum izninden bahsedilmişti daha önce işçi babaların doğum izni 3 gündü önceden onlarında 10 güne yükseldimiki bilen varmı????
memurlara sanırım sadece bizde eşimle konuştuk bu konuyu eğer doktor kabul ederse 11inde sabah isticez eşim 16da gidicek işe çünkü doğum olur yanımda durur işe gider gece uğrar gene bi haftasonuna kayııyor hafta tatili artık 2gün ordan 3günde doğum izni 1haftaya yakın izin yapıcak...
ewet yaaa altta bişiler cıkıo
o ne ki

buarada Adana'da da yagmur basladı... kasvetli hava buraya da geldi... ayy bunaldım bunaldııım kızlar..
offfffff offffffffffffff evet insanın ruhu sıkılıyorr bari hava kararsada artık bu havayı çekmesek

ben okadarını düşünmemiştim evet dediğin gibi oda ayrı bi stres neolacak yarın diye iyice gerilir insann

aayy evet renkden renge giriyoroda bizim modda galiba ruh hali değişken
ben ilaç kullanmadım hiç eşim korunsun wallahi ilaç felan içemem öğğğğğğğ geldi ciddi ciddi ilaç içmekten

aayy evet renkden renge giriyoroda bizim modda galiba ruh hali değişken
ben ilaç kullanmadım hiç eşim korunsun wallahi ilaç felan içemem öğğğğğğğ geldi ciddi ciddi ilaç içmekten

ayy bende ilaç kullanmam sanırımm banada bıkkınlık geldi 5 çeşit ilaç var elimde bide derlerdiki hamilelikte ilaç kullnmak yasak bilmezdim ki vitammin kan...

kızlarr bi sorum olucak benim alt komşum doğum yaptıktan 1 hafta sonrasında kontrole gitmiş ve alttan muayene edilmiş çatalda bakmış doktor ee ben şimdi alta ağda yapamıyorumm o dönemde dikişlide olursak nasıl epilasyon yapacazz biz yaaa

spiralde kaza meydana gelebilio ama arkadışmda öyle olmuştuu

off işçilerin bebişlerinle ilgilenmeye hakları yokmu ya....sizin hafta tatiliniz 2 günmüş negüzel bizimkisi sadece 1 gün

ayy bende ilaç kullanmam sanırımm banada bıkkınlık geldi 5 çeşit ilaç var elimde bide derlerdiki hamilelikte ilaç kullnmak yasak bilmezdim ki vitammin kan...
aynen yaa birde hamileyken ilaç kullanılmaz derler
ben rahat edemem onunla yaaa napıcam :26: çok alışmıştım ped kullanmamaya iidim böle ben ya en çok hamileliin bu rhtlıını özlicem galba
ayynennnn ama oda olmasa hamile kalamazdık bazıları hemen olmuyormuş uzunca bir sürede olmayabiliriz
off işçilerin bebişlerinle ilgilenmeye hakları yokmu ya....sizin hafta tatiliniz 2 günmüş negüzel bizimkisi sadece 1 gün
evet canım 2gün hafta tatili memurlar okudum yanlış olmasın genede birde sendikalı olunduğu için sendika anlaşmasına göre belirleniyormuş oda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…