2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

henüz eşimle konuşmadık bu konuyu ama sanırım geri çekilmee tabii eşe düşüyo bu görevv

neyse doğumdan sonrada 40günümüz varama o yöntemde tehlikeliymiş yani ne yaparsak yapalım tehlikeli hepsi en iyisi hap ama oda hormonları etkileyebiliyor

yok artık off hap kullanmak istemiyorum bi ton zararı var kilo açısından bile spiral düşünüyodum ama napıcaz biz ya o zaman :85:

neyse doğumdan sonrada 40günümüz varama o yöntemde tehlikeliymiş yani ne yaparsak yapalım tehlikeli hepsi en iyisi hap ama oda hormonları etkileyebiliyor

evet yaa neyse bakalımm 40 gün gecelerde içinde düşünürüz nasılsa bebecikler uyutmucaz bizi o ara bunuda düşünürüzz

iyi pazarlar kızlar..

gena halde grip oldum..burnum durmuyor,başım tutmuyor..ya son haftamda olcak işmi bu..sezeryan olucam birde öksürük olucam diye ödüm kopuyor..nasıl geçecek bu:2:

korunma işi benim içinde tam bir muamma..hep eşim korunuyordu ama kazaya kurban gittik bu hamileliğimde..aldırmakta günah kıyamadık..ama bundan sonra 3.çocuğu düşünmüyorum hiç..sezeryan olucaksın nasılsa bağlat diyorlar bende onu hiç istemiyorum..offf kıssır gb hissederim kendimi..istemesemde..napsam bilemiyorum

İyi akşamlar arkadaşlar,
Çok teşekkür ederim..
İnsan bazen güzel şeyler duymak istiyor ve bu da çok mutlu ediyor sağolun tekrar.. Şimdi eşime forumdaki arkadaşlarım bebeğin odasını beğenmiş dedim eşim de tam bir Türk oldu herkese gösterme nazar değer diyor umarım değmez kimseye nazar değmesin Allah korusun bebişleri ve bizi, hepimizi..

kolega odan cok guzel ve sık ozenle ve zevklı dosenmıs cnmm ınsallah bebgının odasında saglıklı ve huzurlu buyumesı dılegıyle ..

Canım çok güzel olmuş Melisanın odası!!! Güle güle kullansın

Saol canım, amin

slm kızlarr g.kolega cnm cok guzel odanz ii gunlerde kullanın kuzun mısıl mısıl uyusun

Çok teşekkür ederim arkadaşlar..

bende nazara inanırım canım tütütütü 41kere diyelim ve allah nazarlardan korusun
:26::26::26:çok geçmiş olsun canım tamda doğum üzeri inş biran önce iyileşirsin...korunma işi çok dikkat edilmesi gereken olay ciddi ciddi daha bir bebiş yeni doğmuşken 2.sine hamile kalmayı hayal bile edemiyo:44::44::44:rum

aynene cnmm bende kazaya kurban gıttıgım ıcın aynı sekılde aldıramadıgım ıcın bende cok korkuyorum ve aynenkı banada baglayalımmı dedı doktorum bende hayır ıstemıyorum dıyınce o zaman 3 de gelıyor dedı offf stress yaptımm acıkcası sımdıden..

hapta gitti desene canım emzirmek istiyorum 1.5yaşına kadar felan tabi ozamana kadar süt olursa:26::26::26:

Ben bunu bilmiyordum!!! Ee ya 1-1 buçuk sene emzirirsek ne olacak? Heran kazaya kurban gitme riski mi olacak?

malesef kızlar ben neden hamıleyım sanıyorsunuz ben emrıyordum oglumu hamıle kaldım ıste ve benım ark var 25 aylık oglu hala emrıyor ve korunamıyor tabı ama sprınal taktırabılırsınız ..ve benım doktorum 1,5 yasından sonra hap kullanabılırısın dıyor tabı emzırıyorsan ama ark doktoru emzırmeyı bırakana kadar olmaz demıs..

yandık desene canım

selam kızlarrr
nasılsınız?
bizde eşimle bebiş görmeye gitttik
pek tatlıydı maşallah 39 günlüktü.
mini minnacıktı baygın baygın bakıordu

ayyy ben de düşünemiyorum bi daha hemen hamileliği..
coook dikkatli olmalıyız.emzirme doneminde hamile kalanlar da olmus.. cok tehlikeli

sultanlık bitecek desene. adet kanaması hem de 40 gün. of of 4-5 gün zor dayanıyorduk.
geçmiş olsun canım. sakın bağlatma boşver dünyanın bin türlü hali var.

ben de inanırım nazara. 41 kere diyelim canım. allah hepimizinkini korusun nazarlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…