yok artık off hap kullanmak istemiyorum bi ton zararı var kilo açısından bile spiral düşünüyodum ama napıcaz biz ya o zaman :85:
henüz eşimle konuşmadık bu konuyu ama sanırım geri çekilmee tabii eşe düşüyo bu görevv
yok artık off hap kullanmak istemiyorum bi ton zararı var kilo açısından bile spiral düşünüyodum ama napıcaz biz ya o zaman :85:
neyse doğumdan sonrada 40günümüz varama o yöntemde tehlikeliymiş yani ne yaparsak yapalım tehlikeli hepsi en iyisi hap ama oda hormonları etkileyebiliyor
kızlarr enn kaçıyorumm yemek falann yapammm :92::92::92:
kızlarr enn kaçıyorumm yemek falann yapammm :92::92::92:
Merhaba Kızlar,
Ayy nasıl uykum var, gece hiç rahat değildim...
Bi taraftan da dışarı çıkmak istiyorum...
Bakalım ne yapacağız...
G. Kolega canım odan çok hoş olmuş... İyi günlerde kullan...
Ebruli cnm güle güle kullan bebek arabanı, bende kraft aldım belki aynıdır...
Fatoos bence kilosunda dr özellikle uyarmadıkça düşük diye bir problem yoktur, burda çook farklı aralıklarda kilolar var çünkü bebişlerimizde, ama önemli olan sağlıklı olması....
Hepinize iyi pazarlar kızlar...
kolega odan cok guzel ve sık ozenle ve zevklı dosenmıs cnmm ınsallah bebgının odasında saglıklı ve huzurlu buyumesı dılegıyle ..
Canım çok güzel olmuş Melisanın odası!!! Güle güle kullansın
Saol canım, amin
selam, mart annişleri ve melekleri hepinize iyi pazarlar diliyorum.
kolega odanız çokk şık olmuş meleğin sağlıkla büyüsün işlh.içinde.
benimde dün akşam pantolonumu ıslatacak kadar suyum geldi,eşimle bir panikledik anlatamam hemen dr. aradık oda leke varmı di,ye sordu yok dedim ve devam ederse hemen ara dedi ve yataktan çıkma diye ekledi ama ne mümkün 6 yaşında bir oğlum var benim nasıl yatabilirim,bizden böyle işte
mart annesi olmak istiyorummmmmmmmmmmmm sakın erkenden gelme meleğim
slm kızlarr g.kolega cnm cok guzel odanz ii gunlerde kullanın kuzun mısıl mısıl uyusun
maşallah kuzuna canım takma kilosunu sağlıkla doğsunlar yeter
canım tek kelime harikaaaa zevkli hatunsun
inş olursun canım bebişin azcıcık sabretsin bugünüde bitirdik sayılır yarın oluverse hemencecik
İyi akşamlar arkadaşlar,
Çok teşekkür ederim..
İnsan bazen güzel şeyler duymak istiyor ve bu da çok mutlu ediyor sağolun tekrar.. Şimdi eşime forumdaki arkadaşlarım bebeğin odasını beğenmiş dedim eşim de tam bir Türk oldu herkese gösterme nazar değer diyor umarım değmezkimseye nazar değmesin Allah korusun bebişleri ve bizi, hepimizi..
Çok teşekkür ederim arkadaşlar..
:26::26::26:çok geçmiş olsun canım tamda doğum üzeri inş biran önce iyileşirsin...korunma işi çok dikkat edilmesi gereken olay ciddi ciddi daha bir bebiş yeni doğmuşken 2.sine hamile kalmayı hayal bile edemiyo:44::44::44:rumiyi pazarlar kızlar..
gena halde grip oldum..burnum durmuyor,başım tutmuyor..ya son haftamda olcak işmi bu..sezeryan olucam birde öksürük olucam diye ödüm kopuyor..nasıl geçecek bu:2:
korunma işi benim içinde tam bir muamma..hep eşim korunuyordu ama kazaya kurban gittik bu hamileliğimde..aldırmakta günah kıyamadık..ama bundan sonra 3.çocuğu düşünmüyorum hiç..sezeryan olucaksın nasılsa bağlat diyorlar bende onu hiç istemiyorum..offf kıssır gb hissederim kendimi..istemesemde..napsam bilemiyorum
neyse doğumdan sonrada 40günümüz varama o yöntemde tehlikeliymiş yani ne yaparsak yapalım tehlikeli hepsi en iyisi hap ama oda hormonları etkileyebiliyor
iyi pazarlar kızlar..
gena halde grip oldum..burnum durmuyor,başım tutmuyor..ya son haftamda olcak işmi bu..sezeryan olucam birde öksürük olucam diye ödüm kopuyor..nasıl geçecek bu:2:
korunma işi benim içinde tam bir muamma..hep eşim korunuyordu ama kazaya kurban gittik bu hamileliğimde..aldırmakta günah kıyamadık..ama bundan sonra 3.çocuğu düşünmüyorum hiç..sezeryan olucaksın nasılsa bağlat diyorlar bende onu hiç istemiyorum..offf kıssır gb hissederim kendimi..istemesemde..napsam bilemiyorum
cnmm emzırırken hap kullanamıyorsun ama erken bırakırsam emzırmeyı kullanırsın...
cnmm emzırırken hap kullanamıyorsun ama erken bırakırsam emzırmeyı kullanırsın...
hapta gitti desene canım emzirmek istiyorum 1.5yaşına kadar felan tabi ozamana kadar süt olursa:26::26::26:
Ben bunu bilmiyordum!!! Ee ya 1-1 buçuk sene emzirirsek ne olacak? Heran kazaya kurban gitme riski mi olacak?
malesef kızlar ben neden hamıleyım sanıyorsunuz ben emrıyordum oglumu hamıle kaldım ıste ve benım ark var 25 aylık oglu hala emrıyor ve korunamıyor tabı ama sprınal taktırabılırsınız ..ve benım doktorum 1,5 yasından sonra hap kullanabılırısın dıyor tabı emzırıyorsan ama ark doktoru emzırmeyı bırakana kadar olmaz demıs..
ayyy ben de düşünemiyorum bi daha hemen hamileliği..
coook dikkatli olmalıyız.emzirme doneminde hamile kalanlar da olmus.. cok tehlikeli
sultanlık bitecek desene. adet kanaması hem de 40 gün. of of 4-5 gün zor dayanıyorduk.Arkadaşım doğum yaptığında doktoru şey demiş, eğer fazla fazla gelirse kanama, nisbeten çabuk bitermiş, değilse iki aya kadar uzayabilirmiş.. Arkadaşımınki mesela bir buçuk aya yakın sürdü, ama hep az az mış, adet kanaması gibi değilmiş.. Pedlerden kurtulduk derken hışır hışır bir ay ped taşıycaz gene
geçmiş olsun canım. sakın bağlatma boşver dünyanın bin türlü hali var.iyi pazarlar kızlar..
İyi akşamlar arkadaşlar,
Çok teşekkür ederim..
İnsan bazen güzel şeyler duymak istiyor ve bu da çok mutlu ediyor sağolun tekrar.. Şimdi eşime forumdaki arkadaşlarım bebeğin odasını beğenmiş dedim eşim de tam bir Türk oldu herkese gösterme nazar değer diyor umarım değmezkimseye nazar değmesin Allah korusun bebişleri ve bizi, hepimizi..
Çok teşekkür ederim arkadaşlar..
ben de inanırım nazara. 41 kerebende nazara inanırım canım tütütütü 41kere diyelim ve allah nazarlardan korusun
:26::26::26:çok geçmiş olsun canım tamda doğum üzeri inş biran önce iyileşirsin...korunma işi çok dikkat edilmesi gereken olay ciddi ciddi daha bir bebiş yeni doğmuşken 2.sine hamile kalmayı hayal bile edemiyo:44::44::44:rum
Hem pskolojk hem fiziksel çökeriz heralde emzirme döneminde öle bişi olursa ya :84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?