- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
selam kızlarrr
nasılsınız?
bizde eşimle bebiş görmeye gitttik
pek tatlıydı maşallah39 günlüktü.
mini minnacıktı baygın baygın bakıordu
iyiyiz ahucum sen nasılsın çok şirindir değilmi yaaa görünce doğurası geliyor biran önce insanın mail gelmiş küçük insandan bebişlerimizin ciğerleri tamamen gelişmiş yanii pazartesiden sonra istedikleri zaman gelebilirlerrrr
canım mail geldi şimdi yani şuanda bile ciğerleri tamamen gelişmiş aksi durumdan korkma sakın eğerki giricekse malesef haftası önemli olmuyor sadece sağlıkla gelsinler küveze girmesinler yeterevet canımmmpek tatlıydı.
minicik çoook tatlı bişeydi
kafasını kaldırmayı öğrenmiş, ama hemencecik yoruluordu.
damlacığım
37. haftalarını bitiripte gelsinler
en azından benim sıpa gelecek haftayı beklesin teyzesiii
küvözden çok korkuyorum ben
hem manevi hem maddi
slm anneler bende ekim hamişlerindenim 17 haftalık hamişim siz nekadarlıksınız
canım mail geldi şimdi yani şuanda bile ciğerleri tamamen gelişmiş aksi durumdan korkma sakın eğerki giricekse malesef haftası önemli olmuyor sadece sağlıkla gelsinler küveze girmesinler yeter
slm anneler bende ekim hamişlerindenim 17 haftalık hamişim siz nekadarlıksınız
geçmiş olsun canım..sabret az kaldıKızlar, sırtımın ağrısı felaket bir duruma geldi yaa, hadi hayırlısı :26: Artık sadece otururken bile ağrıyor, sanki birileri beni elimden ayağımdan çekip sündürmüş de liflerim kopmuş gibi, saçımı düzeltmeye bile elimi kaldıramıyorum bazen.. Bebiş doğduğunda geçer inşallah da taşırken, emzirirken sorun olmaz.. 4 gün kaldı, 4 gün sonra geliyor ya, zaten sığamıyor içeri yavrum, ne dar bir annem var diye düşünüyordur kesin
mrb sabırsızlıkla bekliyorsunuz bebeklerinizi demi gdrçekten bamabaşka bişey allah herkese nasip etsin bende geçen ay aynı heycanları yaşıyordum zaman geçmiyordu ben şubat annesi olmayı beklerken ocakta oldum benim kız 36 haftalık doğdu çok şükür bi problem olmadı şimdi gece uykusuzluğu beni mahvediyor bence bu günlerin tadını çıkarın çünkü doğduklarında hayat başaka oluyor allah hepinize sağsalim kavuştursun bebebklerinizi
iyi pazarlar kızlar..
gena halde grip oldum..burnum durmuyor,başım tutmuyor..ya son haftamda olcak işmi bu..sezeryan olucam birde öksürük olucam diye ödüm kopuyor..nasıl geçecek bu:2:
korunma işi benim içinde tam bir muamma..hep eşim korunuyordu ama kazaya kurban gittik bu hamileliğimde..aldırmakta günah kıyamadık..ama bundan sonra 3.çocuğu düşünmüyorum hiç..sezeryan olucaksın nasılsa bağlat diyorlar bende onu hiç istemiyorum..offf kıssır gb hissederim kendimi..istemesemde..napsam bilemiyorum
slm kızlar bugün sessiz kalmış topik.bugün yardımcı abla gelecekti camları silecekti perdeler yıkanıp asılacaktı ama hava yağmurlu gelemem dedi..çok üzüldüm eşim ben asarım perdeleri camları ben silerim üzülme dedi ve tüm işleri el birliğiyle hallettik..evimiz mis gibi oldu...bebişimizin odasının duvarlarını bile sildi babasıiyi ki evlenmişim bu adamla
sadece mutfak dolabımız kaldı silinecek annem ben gelince silerim dedi.üşüttüm mü ne kasıklarımda bir ağrı oldu..bu gece erkenden yatıp uyusam iyi olacak..inşallah uyuyabiliirim
kızlar bişi sorcam göğsümn altıyla göbeimin arasındaki çizgi artık tam olarak ne oluyosa felaket acıyo ağrıyo ne oturabiliyorum ne uzandığımda rahat edebiliyorum sizede oluyomu? nası geçicek bu ya dayanmıyorum artık gözümden yaş gelmeye başladı çok felaket
aferin kocana canım zaten bu işleri yapmak bu halinle çok zor tek başına dikkat et kendine erkenden yat bariii...pazar yaa herkeslerin kocası evdedir
kızlar bişi sorcam göğsümn altıyla göbeimin arasındaki çizgi artık tam olarak ne oluyosa felaket acıyo ağrıyo ne oturabiliyorum ne uzandığımda rahat edebiliyorum sizede oluyomu? nası geçicek bu ya dayanmıyorum artık gözümden yaş gelmeye başladı çok felaket
:44::44:geçmiş olsun canım bende olmuyor...doktorun numarası varsa bir sorsan
canım belki bebişin ayaklarıdır
azıcık kaldı biraz daha sabır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?