2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlarrr
nasılsınız?
bizde eşimle bebiş görmeye gitttik
pek tatlıydı maşallah 39 günlüktü.
mini minnacıktı baygın baygın bakıordu

iyiyiz ahucum sen nasılsın çok şirindir değilmi yaaa görünce doğurası geliyor biran önce insanın mail gelmiş küçük insandan bebişlerimizin ciğerleri tamamen gelişmiş yanii pazartesiden sonra istedikleri zaman gelebilirlerrrr

evet canımmmpek tatlıydı.
minicik çoook tatlı bişeydi

kafasını kaldırmayı öğrenmiş, ama hemencecik yoruluordu.

damlacığım
37. haftalarını bitiripte gelsinler
en azından benim sıpa gelecek haftayı beklesin teyzesiii
küvözden çok korkuyorum ben
hem manevi hem maddi

canım mail geldi şimdi yani şuanda bile ciğerleri tamamen gelişmiş aksi durumdan korkma sakın eğerki giricekse malesef haftası önemli olmuyor sadece sağlıkla gelsinler küveze girmesinler yeter

merhaba annisler. o kadar uzun ki goze alip okuyamadim zaten oglanda izin vermiyor cekistirip duruyor beni bilgisayar basindan..

gozuma carpan son konu korunma kismi snirim. ben buyuk oglumdan sonra spiral taktirdim ama taktirirkende cikarttirirkende cok canim yandi tabi ki herkeste ayni oalcak diye bir sey yok. bir de spiral bende kanamayi fazlalastirdi ve gununu uzatti. ve agrili oluyordum. o yuzden 3 aylik igne dusunuyordum bu kuzumuda dogurduktan sonra ama ondan da vazgectim. nasip olursa dogumdan sonra esim korunacak emzirme donemi bitene kadar. sornasinda da hapa baslayacagim.

hap konusunda da doktorunuza mutlaka danisarak kullanin. bana bir suru soru sorarak vermisti kullanabilecegim dogum kontrol hapini. ve masallah hicbir yan etkisini gormemistim.

bu arada sabretmesi gereken bebisleri yerinde duranlara gozleri aydin. doganlara allah anali babali buyutmek nasip etsin insallah.

canım mail geldi şimdi yani şuanda bile ciğerleri tamamen gelişmiş aksi durumdan korkma sakın eğerki giricekse malesef haftası önemli olmuyor sadece sağlıkla gelsinler küveze girmesinler yeter

evet cnm haklısın
inşallah sağlıkla gelsinlerde
ne zaman isterlerse o zamöan gelsinler

slm anneler bende ekim hamişlerindenim 17 haftalık hamişim siz nekadarlıksınız
canım
zamanında ve sağlıkla al bebişini kucağına

geçmiş olsun canım..sabret az kaldı
maşallah kızına canım..uykusuzluk 3 aydan sonra geçiyormuş sabret.Allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin bebişine..

geçmiş olsun canım..inşallah son sıkıntılarındır bunlar...doğumla birlikte inşallah hepsinden kurtulursun

slm kızlar bugün sessiz kalmış topik.bugün yardımcı abla gelecekti camları silecekti perdeler yıkanıp asılacaktı ama hava yağmurlu gelemem dedi..çok üzüldüm eşim ben asarım perdeleri camları ben silerim üzülme dedi ve tüm işleri el birliğiyle hallettik..evimiz mis gibi oldu...bebişimizin odasının duvarlarını bile sildi babasıiyi ki evlenmişim bu adamla
sadece mutfak dolabımız kaldı silinecek annem ben gelince silerim dedi.üşüttüm mü ne kasıklarımda bir ağrı oldu..bu gece erkenden yatıp uyusam iyi olacak..inşallah uyuyabiliirim

aferin kocana canım zaten bu işleri yapmak bu halinle çok zor tek başına dikkat et kendine erkenden yat bariii...pazar yaa herkeslerin kocası evdedir

kızlar bişi sorcam göğsümn altıyla göbeimin arasındaki çizgi artık tam olarak ne oluyosa felaket acıyo ağrıyo ne oturabiliyorum ne uzandığımda rahat edebiliyorum sizede oluyomu? nası geçicek bu ya dayanmıyorum artık gözümden yaş gelmeye başladı çok felaket

:44::44:geçmiş olsun canım bende olmuyor...doktorun numarası varsa bir sorsan

aferin kocana canım zaten bu işleri yapmak bu halinle çok zor tek başına dikkat et kendine erkenden yat bariii...pazar yaa herkeslerin kocası evdedir

evet çok şanslıyım çok şükür..sen ne yaptın nasılısn?oğluşun nasıl?internetten dizi izliyom şimdi..

canım belki bebişin ayaklarıdır
azıcık kaldı biraz daha sabır canım

geçmiş olsun ama sanırım benim öyle bir ağrım olmadı..drunu ara ve sor istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…