geçmiş olsun ama sanırım benim öyle bir ağrım olmadı..drunu ara ve sor istersen
bi bende oldu bu anlaşılan :44:
son dakka süper bi şekilde dr deişkliği yaptık yarın gitcem yeni doktora da öteknin no yok off 1 haftadır böle 1 gün daha sabretcem anlaşılan
bende öle düşndüm ama orası dışında karnımın heryeri oynuyo aynı anda uzanamaz belkim ama bilmiyorum sabrediyorum valla ama hiç geçmicekmiş gibi bu son ay
kızlar ben çıkıyorum uzanayım biraz..hoşçakalın
seLam kızLarrrrrrrrr ayh ev çok kaLabaLık o nedenLe çok sık giremiyorum girsemde ancak geçmişi okumakla geçiyor zamanım bende bıraktım okumayı kaldığım yerden dewam edeyim
ellerine sağlık fatoş ama kendini yorma çok kaçıncı haftandaydıniyi aksamalarrr hamislerr keyifler nasil bakayiimmm bende bugun temizlikle ugrastim geliba son gunlerimiz hep ev temizlemekle gececekk napim disari cikasim hic yok su son zamanlarda bari evde hareket yapim diyorum veriyorum kendimi temizligeebir yandan iyi oluyo gunduz yorulunca gece uyuyabiliyorummm en azindannnn:)))sizler naptiniz bakim bu arada siradaa doguracak annemiz kim bugune bakilirsa kimsé dogum yapmamis ALLAH hepimizi kolaylikla dogurmamizi nasip eder insallahh bir an önce bebislerimizi kucagimizaa alirizz ben acik konusmak gerekirse sikildim artik dogurmak istiyorummm bebisimi merak ediyorumm kizimmm 40 hafatniii gecirmedennn gelll annesinin melegiii sende icerde darardin bende disardaaa
selam elifcim oğluşun çok tatlı maaşallah face girdikçe fotolarına bidaha bakıyorum acayip doğurasım geliyo sen epidural olmuştun değil mi nasıldı anlatsana memnun kaldın mı
evet elsi cim biraz anlatır mısın, bende epidural sezeryan düşünüyorum şimdilik
ellerimiz çalşıyor canım napalım boşver geçmişi çünkü yetişilmiyor hele birkaç gün giremediysen ooo çok birikiyor tatlı bir telaş var desene evinizde ne güzel darısı bizm başımıza inş
ellerine sağlık fatoş ama kendini yorma çok kaçıncı haftandaydın
bende öyle düşünüyorum :82::82:
aynennn tembebllik yapasım var hep uyumak birdesaol cnm benim37+2 gunluk hamileyim inanirmisin bu son gunlerde hicccccccccccc birsey yapasim yok k dedim bari evimi temizliyeyimm yeni oturdumm yorulmusum haa
Bizde kolayca kavuşuruz bebişlerimize inşallah.
aynennn tembebllik yapasım var hep uyumak birdeyorulmussundur tabiii evi süpürdüm yoruldum ben
amin canım allahın izniyle
sende ayni ben ben bugun naptimm misafirlerim gelcektii evde yokum dedim resmen tembellikten napimm yaaa kendimi kaldiramiyorum birde misafiri agirlayamazdim onlarda biraz anlayislii olsunlar cnm karnim burunumda kendimi zor kaldiriyorum oturdum yerden bide tekj aile gelse iyi 3 aile birdennn gelcektiii cokmuu kötüyüm acabaaa ne guzel sen uyumak istiyormusun bende uyku sorunu varr gecelerii uyuyamiyorumm oda bende tansiyon yukseltiyoo bilmiorum napcmm:26::26:
ii akşamlar annecikler
2 gündür hiç keyfim yok hasta olmakla olmamak arasındayım kulağım ağrıyominosetle bi kaç saat idare ediyorum yine başlıyo bide boynum tutulmuş sol tarafa yatmaktan geçmişi okuyup çıkıyorum sizler iyisiniz anladığım kadarıyla doğum yapanda yok..neyse ben ıhlamurumu içip uyuycam çok ağrıyo kulağım
hemde 3 aile yani şu halde seni ağırlıcaklarına sanamı geliyorlar yok kimsede anlayış kalmamış milletin derdi gezmek olmuş iyi yapmışsın bence boşversene kendini yorucaksıngece kuşuyumm normalde canım yani uyumak istemem ama yatağımdan kalkmakda istemem sabahları rahat uyuyorum hamileliğe bağlı olarak bir sıkıntı çekmiyorum belkide oğlum dönmediği için bu akdar rahatım ben anlamadım gitti:26::26:aman dikkat et uyumaya çalış sen tansiyonun yükselmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?