2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende öle düşndüm ama orası dışında karnımın heryeri oynuyo aynı anda uzanamaz belkim ama bilmiyorum sabrediyorum valla ama hiç geçmicekmiş gibi bu son ay

canım bi solukluk zmn kaldı.
minnacık daha sabır annesi
kızlar ben çıkıyorum uzanayım biraz..hoşçakalın

hoşçakal güzelce dinlen cnm

seLam kızLarrrrrrrrr ayh ev çok kaLabaLık o nedenLe çok sık giremiyorum girsemde ancak geçmişi okumakla geçiyor zamanım bende bıraktım okumayı kaldığım yerden dewam edeyim

selam elifcim oğluşun çok tatlı maaşallah face girdikçe fotolarına bidaha bakıyorum acayip doğurasım geliyo sen epidural olmuştun değil mi nasıldı anlatsana memnun kaldın mı

iyi aksamalarrr hamislerr keyifler nasil bakayiimmm bende bugun temizlikle ugrastim geliba son gunlerimiz hep ev temizlemekle gececekk napim disari cikasim hic yok su son zamanlarda bari evde hareket yapim diyorum veriyorum kendimi temizligee bir yandan iyi oluyo gunduz yorulunca gece uyuyabiliyorummm en azindannnn:)))sizler naptiniz bakim bu arada siradaa doguracak annemiz kim bugune bakilirsa kimsé dogum yapmamis ALLAH hepimizi kolaylikla dogurmamizi nasip eder insallahh bir an önce bebislerimizi kucagimizaa alirizz ben acik konusmak gerekirse sikildim artik dogurmak istiyorummm bebisimi merak ediyorumm kizimmm 40 hafatniii gecirmedennn gelll annesinin melegiii sende icerde darardin bende disardaaa

seLam kızLarrrrrrrrr ayh ev çok kaLabaLık o nedenLe çok sık giremiyorum girsemde ancak geçmişi okumakla geçiyor zamanım bende bıraktım okumayı kaldığım yerden dewam edeyim
ellerimiz çalşıyor canım napalım boşver geçmişi çünkü yetişilmiyor hele birkaç gün giremediysen ooo çok birikiyor tatlı bir telaş var desene evinizde ne güzel darısı bizm başımıza inş
ellerine sağlık fatoş ama kendini yorma çok kaçıncı haftandaydın

selam elifcim oğluşun çok tatlı maaşallah face girdikçe fotolarına bidaha bakıyorum acayip doğurasım geliyo sen epidural olmuştun değil mi nasıldı anlatsana memnun kaldın mı

SeLam canım çok teşekkürLer evet canım epiduraL sezeryan oLdum inan hiç korkuLacak bir şey yokmuş biLiyorsunuz benim hamiLeLiğim çok sıkıntıLıydı ama doğumum çok rahattı çok şükür hatta doğum yaptıktan birgun sonra doktor odama geLip bir daha doğuracanmı dediğinde de evettttt dedim :) ne doğumda ne de doğumdan sonraki iLk 4 saattte hiç bir şey hissetmedim ama daha sonra hafiften ağrıLarım oLdu ama zaten 4 saate bir ağrı kesici yapıyorLardı o nedenLe pek bir şey anLamadım ben tavsiye ediyorum epidurali :)

evet elsi cim biraz anlatır mısın, bende epidural sezeryan düşünüyorum şimdilik

saol cnm benim 37+2 gunluk hamileyim inanirmisin bu son gunlerde hicccccccccccc birsey yapasim yokk dedim bari evimi temizliyeyimm yeni oturdumm yorulmusum haa

saol cnm benim 37+2 gunluk hamileyim inanirmisin bu son gunlerde hicccccccccccc birsey yapasim yokk dedim bari evimi temizliyeyimm yeni oturdumm yorulmusum haa
aynennn tembebllik yapasım var hep uyumak birde yorulmussundur tabiii evi süpürdüm yoruldum ben
Bizde kolayca kavuşuruz bebişlerimize inşallah.

amin canım allahın izniyle

aynennn tembebllik yapasım var hep uyumak birde yorulmussundur tabiii evi süpürdüm yoruldum ben

amin canım allahın izniyle

sende ayni ben ben bugun naptimm misafirlerim gelcektii evde yokum dedim resmen tembellikten napimm yaaa kendimi kaldiramiyorum birde misafiri agirlayamazdim onlarda biraz anlayislii olsunlar cnm karnim burunumda kendimi zor kaldiriyorum oturdum yerden bide tekj aile gelse iyi 3 aile birdennn gelcektiii cokmuu kötüyüm acabaaa ne guzel sen uyumak istiyormusun bende uyku sorunu varr gecelerii uyuyamiyorumm oda bende tansiyon yukseltiyoo bilmiorum napcmm:26::26:

hemde 3 aile yani şu halde seni ağırlıcaklarına sanamı geliyorlar yok kimsede anlayış kalmamış milletin derdi gezmek olmuş iyi yapmışsın bence boşversene kendini yorucaksın gece kuşuyumm normalde canım yani uyumak istemem ama yatağımdan kalkmakda istemem sabahları rahat uyuyorum hamileliğe bağlı olarak bir sıkıntı çekmiyorum belkide oğlum dönmediği için bu akdar rahatım ben anlamadım gitti:26::26:aman dikkat et uyumaya çalış sen tansiyonun yükselmesin

ii akşamlar annecikler
2 gündür hiç keyfim yok hasta olmakla olmamak arasındayım kulağım ağrıyominosetle bi kaç saat idare ediyorum yine başlıyo bide boynum tutulmuş sol tarafa yatmaktangeçmişi okuyup çıkıyorum sizler iyisiniz anladığım kadarıyla doğum yapanda yok..neyse ben ıhlamurumu içip uyuycam çok ağrıyo kulağım

çok geçmiş olsun mervecim kendine çok dikkat et uzan iyice dinlen dinlenmek en büyük ilaç

yanii insan bi dusunurr bu kiz in karni burnundaa zaten dogumdan sonra bayagi bi gelen misafirim olacakk barii simdi rahat rahta yatayim son gunlerimdeee cnm sen kacinci haftandasinn oglusun dönmedi dedinde benim kiz 7ci ayimda baslamisdii dönmeye bi asagi bi yukarii bendee öylee gece uyuyamiyoruuuummm uyusam bile sabaha kadar 4 -5 defa kalkiyorumm ama sabahda yataktan cikasim gelmiyor diyorum ne isin var yat devam ondan sonra ögleye kadar yatakda dolaniyorumm sonra kafam saman gibi oluyoo gunden birsey anlamiyorumm bu gidisle yattim yerden doguracam hahahahahaha burda havalar sogukk guzel olsada ciksam biraz disarii :)iyi olur aslindaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…