2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

36+3 canım aynen havalar güzel olsa çık gez ama havada soğuk hoş sıcak olsada 10dak yürüyüp yoruluyoruz offf tembelliğe alıştık bebişler doğunca sanırım baya zorlanıcaz

36+3 canım aynen havalar güzel olsa çık gez ama havada soğuk hoş sıcak olsada 10dak yürüyüp yoruluyoruz offf tembelliğe alıştık bebişler doğunca sanırım baya zorlanıcaz

ayyy sorma cnmmm bende onu dusunuyorum simdi uyuyamiyoruz bebisler gelincede uyumak isteriz ama ozamanda bizimkiler uyutmucakk napalim gulu seven dikenine ketlanacaz artikk aramizda hemen hemen birsey yok hayirlisi bakalimm ins cabuk ve saglikli gelir bizim minnoslarr

amin fatoşcummmmmmm

Evet canım çok tatLı teLaşLar burda çocuk aLtına yapınca herkes ben değiştireyim diyor meseLa nerdeyse onun kavgasını edecez Allahım sizlerede bir an önce nasip etsin bu duyguLarı inanın tarifi yok

Evet canım çok tatLı teLaşLar burda çocuk aLtına yapınca herkes ben değiştireyim diyor meseLa nerdeyse onun kavgasını edecez Allahım sizlerede bir an önce nasip etsin bu duyguLarı inanın tarifi yok

biraz zaman geçsin sanırım rahatlar eviniz gelip gitmeler azalır...amin elifcim allahın izniyle alaydık bi az kaldı artık bizimde bekliyoruz sabırla

iyi akşamlar anneciklerrr nihayet gelebildim.bizde bebişimin odasını hazırladık çok şükür bi işimiz kalmadı.elsicim Allah bağışlasın kuzunu gözün aydın.

iyi akşamlar herkese

bebek şekerlerimi kendim yapacağım inşallah
bugün lavanta sordum adam kilosu 40 TL dedi
çok değil mi??????
çikolatanın kilosu okadar çikolata almak daha mantıklı bu durumda
iyi akşamlar anneciklerrr nihayet gelebildim.bizde bebişimin odasını hazırladık çok şükür bi işimiz kalmadı.elsicim Allah bağışlasın kuzunu gözün aydın.

ayy ne güzel güle güle kullansın bebişiniz odasını

hayirli olsun cnm tek eksik senin bucur kaldi desene benimm besik falan daha gelemdi haftaya gellirr ins

hayirli olsun cnm tek eksik senin bucur kaldi desene benimm besik falan daha gelemdi haftaya gellirr ins

çok sağol canım.aynen öyle tek eksik bebişim kaldı.o da zamanında sağlıkla gelsin inşallah.tabii hepimizin sizin beşikte bi an önce gelir inşallah.insan gerçekten rahatlıyor işler bitince

aynen..son haftamda..öksürmeyede başladım..napıcam sezeryan dilişleriyle bilemiyorum..geçmezde şimdi...

ay allah korusun ya...isteyene versin..ben daha konuşmadım unutmazsam salı sorucan doktoruma napsan daha iyi..

bende öyle düşünüyorum:26:allahım vermesin ama..mecburi bir doğum filan yapmak zorunda kalırım..yada 40 sonra kız yaparım

bilemiyorum..korkuyorum bebişede geçiririm..öksürürken dikişlerim acır diye

elif hoşgeldinnnn...1 haftalık mı oldunuz..ne çabuk ya..allah sağlıklı ömür versin...

geçmiş olsun kızlar....

evet elsi cim biraz anlatır mısın, bende epidural sezeryan düşünüyorum şimdilik

bende öyle düşünüyorum :82::82:
bende epidural sezaryen düşünmeye başladım kızlar....
geçmiş olsun canım
hayırlı olsun güle güle kullansın odasını bebişin canım...
buarada seninle günlerimiz aynı canım doğum şeklin bellimi?

doğum yapan arkadaşlar....
diğer aylardaki anneler gbi
meleklerinizin resimlerini buraya koysanız
ben ve benim gibi face olmayanlarda şu tatlı kuzuları bizlerde görsek
çok merak ediyorum hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…