- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
yanii insan bi dusunurr bu kiz in karni burnundaa zaten dogumdan sonra bayagi bi gelen misafirim olacakk barii simdi rahat rahta yatayim son gunlerimdeee cnm sen kacinci haftandasinn oglusun dönmedi dedinde benim kiz 7ci ayimda baslamisdii dönmeye bi asagi bi yukariibendee öylee gece uyuyamiyoruuuummm uyusam bile sabaha kadar 4 -5 defa kalkiyorumm ama sabahda yataktan cikasim gelmiyor diyorum ne isin var yat devam ondan sonra ögleye kadar yatakda dolaniyorumm sonra kafam saman gibi oluyoo gunden birsey anlamiyorumm bu gidisle yattim yerden doguracam hahahahahaha burda havalar sogukk guzel olsada ciksam biraz disarii :)iyi olur aslindaa
36+3 canım aynen havalar güzel olsa çık gez ama havada soğuk hoş sıcak olsada 10dak yürüyüp yoruluyoruz offf tembelliğe alıştık bebişler doğunca sanırım baya zorlanıcaz
ayyy sorma cnmmm bende onu dusunuyorum simdi uyuyamiyoruz bebisler gelincede uyumak isteriz ama ozamanda bizimkiler uyutmucakk napalim gulu seven dikenine ketlanacaz artikk aramizda hemen hemen birsey yok hayirlisi bakalimm ins cabuk ve saglikli gelir bizim minnoslarr
ellerimiz çalşıyor canım napalım boşver geçmişi çünkü yetişilmiyor hele birkaç gün giremediysen ooo çok birikiyor tatlı bir telaş var desene evinizde ne güzel darısı bizm başımıza inş
Evet canım çok tatLı teLaşLar burda çocuk aLtına yapınca herkes ben değiştireyim diyor meseLa nerdeyse onun kavgasını edecezAllahım sizlerede bir an önce nasip etsin bu duyguLarı inanın tarifi yok
çikolatanın kilosu okadariyi akşamlar herkese
bebek şekerlerimi kendim yapacağım inşallah
bugün lavanta sordum adam kilosu 40 TL dedi
çok değil mi??????
iyi akşamlar anneciklerrr nihayet gelebildim.bizde bebişimin odasını hazırladık çok şükür bi işimiz kalmadı.elsicim Allah bağışlasın kuzunu gözün aydın.
ayy ne güzel güle güle kullansın bebişiniz odasını
iyi akşamlar anneciklerrr nihayet gelebildim.bizde bebişimin odasını hazırladık çok şükür bi işimiz kalmadı.elsicim Allah bağışlasın kuzunu gözün aydın.
hayirli olsun cnm tek eksik senin bucur kaldi desene benimm besik falan daha gelemdi haftaya gellirr ins
bende nazara inanırım canım tütütütü 41kere diyelim ve allah nazarlardan korusun
:26::26::26:çok geçmiş olsun canım tamda doğum üzeri inş biran önce iyileşirsin...korunma işi çok dikkat edilmesi gereken olay ciddi ciddi daha bir bebiş yeni doğmuşken 2.sine hamile kalmayı hayal bile edemiyo:44::44::44:rum
aynene cnmm bende kazaya kurban gıttıgım ıcın aynı sekılde aldıramadıgım ıcın bende cok korkuyorum ve aynenkı banada baglayalımmı dedı doktorum bende hayır ıstemıyorum dıyınce o zaman 3 de gelıyor dedı offf stress yaptımm acıkcası sımdıden..
sultanlık bitecek desene. adet kanaması hem de 40 gün. of of 4-5 gün zor dayanıyorduk.
geçmiş olsun canım. sakın bağlatma boşver dünyanın bin türlü hali var.
ben de inanırım nazara. 41 kerediyelim canım. allah hepimizinkini korusun nazarlardan
geçmiş olsun canım..sabret az kaldı
maşallah kızına canım..uykusuzluk 3 aydan sonra geçiyormuş sabret.Allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin bebişine..
geçmiş olsun canım..inşallah son sıkıntılarındır bunlar...doğumla birlikte inşallah hepsinden kurtulursun
Evet canım çok tatLı teLaşLar burda çocuk aLtına yapınca herkes ben değiştireyim diyor meseLa nerdeyse onun kavgasını edecezAllahım sizlerede bir an önce nasip etsin bu duyguLarı inanın tarifi yok
çikolatanın kilosu okadarçikolata almak daha mantıklı bu durumda
ayy ne güzel güle güle kullansın bebişiniz odasını
salı günü doktorum kesin gün verecek..3-4 diye tahmin ediyorum:18:
slm kızlar bugün sessiz kalmış topik.bugün yardımcı abla gelecekti camları silecekti perdeler yıkanıp asılacaktı ama hava yağmurlu gelemem dedi..çok üzüldüm eşim ben asarım perdeleri camları ben silerim üzülme dedi ve tüm işleri el birliğiyle hallettik..evimiz mis gibi oldu...bebişimizin odasının duvarlarını bile sildi babasıiyi ki evlenmişim bu adamla
sadece mutfak dolabımız kaldı silinecek annem ben gelince silerim dedi.üşüttüm mü ne kasıklarımda bir ağrı oldu..bu gece erkenden yatıp uyusam iyi olacak..inşallah uyuyabiliirim
geçmiş olsun kızlar....kızlar bişi sorcam göğsümn altıyla göbeimin arasındaki çizgi artık tam olarak ne oluyosa felaket acıyo ağrıyo ne oturabiliyorum ne uzandığımda rahat edebiliyorum sizede oluyomu? nası geçicek bu ya dayanmıyorum artık gözümden yaş gelmeye başladı çok felaket
SeLam canım çok teşekkürLer evet canım epiduraL sezeryan oLdum inan hiç korkuLacak bir şey yokmuş biLiyorsunuz benim hamiLeLiğim çok sıkıntıLıydı ama doğumum çok rahattı çok şükür hatta doğum yaptıktan birgun sonra doktor odama geLip bir daha doğuracanmı dediğinde de evettttt dedim :) ne doğumda ne de doğumdan sonraki iLk 4 saattte hiç bir şey hissetmedim ama daha sonra hafiften ağrıLarım oLdu ama zaten 4 saate bir ağrı kesici yapıyorLardı o nedenLe pek bir şey anLamadım ben tavsiye ediyorum epidurali :)
evet elsi cim biraz anlatır mısın, bende epidural sezeryan düşünüyorum şimdilik
bende epidural sezaryen düşünmeye başladım kızlar....bende öyle düşünüyorum :82::82:
geçmiş olsun canımii akşamlar annecikler
2 gündür hiç keyfim yok hasta olmakla olmamak arasındayım kulağım ağrıyominosetle bi kaç saat idare ediyorum yine başlıyo bide boynum tutulmuş sol tarafa yatmaktan geçmişi okuyup çıkıyorum sizler iyisiniz anladığım kadarıyla doğum yapanda yok..neyse ben ıhlamurumu içip uyuycam çok ağrıyo kulağım
hayırlı olsun güle güle kullansın odasını bebişin canım...iyi akşamlar anneciklerrr nihayet gelebildim.bizde bebişimin odasını hazırladık çok şükür bi işimiz kalmadı.elsicim Allah bağışlasın kuzunu gözün aydın.
ozaman seninde birşeyin kalmamış :81::81::81:acil şifa diliyim sana doğumuna bişey kalmamış umarım en kısa zamanda iyileşirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?