geçmiş olsun jololo.....
hayırlı olsun güle güle kullansın odasını bebişin canım...
buarada seninle günlerimiz aynı canım doğum şeklin bellimi?
doğum yapan arkadaşlar....
diğer aylardaki anneler gbi
meleklerinizin resimlerini buraya koysanız
ben ve benim gibi face olmayanlarda şu tatlı kuzuları bizlerde görsek
çok merak ediyorum hepsini
kızlar bynktly dan haberi olan var mı?doğum yapmış mı?
ii akşamlar annecikler
2 gündür hiç keyfim yok hasta olmakla olmamak arasındayım kulağım ağrıyominosetle bi kaç saat idare ediyorum yine başlıyo bide boynum tutulmuş sol tarafa yatmaktan geçmişi okuyup çıkıyorum sizler iyisiniz anladığım kadarıyla doğum yapanda yok..neyse ben ıhlamurumu içip uyuycam çok ağrıyo kulağım
çok sağol canım.aynen öyle tek eksik bebişim kaldı.o da zamanında sağlıkla gelsin inşallah.tabii hepimizinsizin beşikte bi an önce gelir inşallah.insan gerçekten rahatlıyor işler bitince
yok canım bende merak ettim muhtemelen bbebişi kollarındadır uğramadığına göre
canımm güle güle kullanın odanızı
doğum yapan arkadaşlar....
diğer aylardaki anneler gbi
meleklerinizin resimlerini buraya koysanız
ben ve benim gibi face olmayanlarda şu tatlı kuzuları bizlerde görsek
çok merak ediyorum hepsini
Ben şimdi yukledim canım bebeğimin fotosunu bakabilirsin 2011 mart bebekler geliyor topicinden :)
c.tesi kontrolümüz var tam anlamıyla ozaman belli olur sanırım bizimde şükür herşeyimiz yolunda normal ama beni normal doğumdan sonrası korkutuyor nasip bakalım her iki doğum şeklinde de epidural olur diye düşünüyorumsağolasın canım teşekkürler.doğum normal olacak canım kısmetse, doktor bebeğin kilosu, duruşu normal, senin de herhangi bi şikayetin yok,normal olmaması için hiç bi sebep yok dedi.bende çok istiyorum normal doğumu tabi bebiş son anda sürpriz yapmazsasenin belli oldu mu, nasıl istiyorsun?
cidden kimse koymadı:26::26::26:hoş bizler gördük ama sizler göremediniz
neyse doğumdan sonrada 40günümüz varama o yöntemde tehlikeliymiş yani ne yaparsak yapalım tehlikeli hepsi en iyisi hap ama oda hormonları etkileyebiliyor
iyi pazarlar kızlar..
gena halde grip oldum..burnum durmuyor,başım tutmuyor..ya son haftamda olcak işmi bu..sezeryan olucam birde öksürük olucam diye ödüm kopuyor..nasıl geçecek bu:2:
korunma işi benim içinde tam bir muamma..hep eşim korunuyordu ama kazaya kurban gittik bu hamileliğimde..aldırmakta günah kıyamadık..ama bundan sonra 3.çocuğu düşünmüyorum hiç..sezeryan olucaksın nasılsa bağlat diyorlar bende onu hiç istemiyorum..offf kıssır gb hissederim kendimi..istemesemde..napsam bilemiyorum
İyi akşamlar arkadaşlar,
Çok teşekkür ederim..
İnsan bazen güzel şeyler duymak istiyor ve bu da çok mutlu ediyor sağolun tekrar.. Şimdi eşime forumdaki arkadaşlarım bebeğin odasını beğenmiş dedim eşim de tam bir Türk oldu herkese gösterme nazar değer diyor umarım değmezkimseye nazar değmesin Allah korusun bebişleri ve bizi, hepimizi..
Çok teşekkür ederim arkadaşlar..
cnmm emzırırken hap kullanamıyorsun ama erken bırakırsam emzırmeyı kullanırsın...
merhaba annisler. o kadar uzun ki goze alip okuyamadim zaten oglanda izin vermiyor cekistirip duruyor beni bilgisayar basindan..
gozuma carpan son konu korunma kismi snirim. ben buyuk oglumdan sonra spiral taktirdim ama taktirirkende cikarttirirkende cok canim yanditabi ki herkeste ayni oalcak diye bir sey yok. bir de spiral bende kanamayi fazlalastirdi ve gununu uzatti. ve agrili oluyordum. o yuzden 3 aylik igne dusunuyordum bu kuzumuda dogurduktan sonra ama ondan da vazgectim. nasip olursa dogumdan sonra esim korunacak emzirme donemi bitene kadar. sornasinda da hapa baslayacagim.
hap konusunda da doktorunuza mutlaka danisarak kullanin. bana bir suru soru sorarak vermisti kullanabilecegim dogum kontrol hapini. ve masallahhicbir yan etkisini gormemistim.
slm kızlar bugün sessiz kalmış topik.bugün yardımcı abla gelecekti camları silecekti perdeler yıkanıp asılacaktı ama hava yağmurlu gelemem dedi..çok üzüldüm eşim ben asarım perdeleri camları ben silerim üzülme dedi ve tüm işleri el birliğiyle hallettik..evimiz mis gibi oldu...bebişimizin odasının duvarlarını bile sildi babasıiyi ki evlenmişim bu adamla
sadece mutfak dolabımız kaldı silinecek annem ben gelince silerim dedi.üşüttüm mü ne kasıklarımda bir ağrı oldu..bu gece erkenden yatıp uyusam iyi olacak..inşallah uyuyabiliirim
elifcim bende orda yazıyordum resim çıkmamış
hemen girdim bakmak için ama gözükmüyor tatlım
canım benim yazdıklarını okuyunca duygulandım sende nazlı kızını kollarına alıcaksın çok az kaldı haklı olarak kendi evinde olmadığın için girmen zor ama bizi haberdar et mutlaka birşekilde durumunuzuselammmm şekerler inat ettim gecmişi okuycam diye ama artık cidden okunmuyor ya
napıyonuz siz kuzum bütün gün çeneye kuvvet masallah oku oku geberdim:)
bugün bebişimizin yatagını hazırladık cantaları kontrolden gecirdik kapattık hazırız tam anlamıyla
kaldı iki günümüz kısmetse büyük vuslata hayırlısıyla insallah kavusmak nasip olsun bize de
dogum yapan arkadsları tekrar tekrar tebrik ediyorum
suyu gelen kasılması olan dogum yolunda olanlara RAbbim yardımcı olsun
bunun dısında herkste bi hazırlık var sanırım temizlik oda kurulumu vesaire telaslı günler
mümkün oldugunca dogum sonrası da nete girmeye calısacagım ama kendi evimde degilm annemdeyim burada de nete rahat giremiyorum hemen söylenmeye baslıyor anneler malum dogumdan sonra daha batar göze diye bikac gün gelemem belki ama mutlaka haberimizi ulastırırz
daha zamanı olan arkadaslara kadar toparlanıp yetişirim ama dogurup bırakmam kimseleri bunca zaman yarenlik yaptık hayatımızın en anlamlı en özel yolculugunda buraya kadarmıs demek yok
daha evlatlarımızı büyütürken deneyimlermizi paylascaz yoldaslık yapıcz degil mi
doktordan geldigimizde bir rüya icndeydim sanki ama rüyadan uyanmam uzun sürmedi yazık ki
canımı sıkan seyler oldu herkesin yasadgı bir tablo benden uzak derken benim payıma da düştü
bunca zaman piyasada olmayan insanların birden hortlaması ziyadesiyle sıkıcıyken benim icin
doguma gelebilme ihtimallerinin olmasını duydum son dakika haberi gibi ki biz senede bir görüşen cok ciddi travmalar atlatmıs ilişkilere sahip insanlarken kesin bişey yok henüz ya da var esim diyemiyor bana ama bu ihtimal beni delirtmeye yetti dogum önünden lohusalıktan beter bir deprsyona girdim bile agla agla helak oldum esimle bunca zaman sonunda tam kavusup hasret giderecegim gün birbrimize girdik bigüzel benim icin hayatımın en özel iki anı vardı biri evlenirken biri dogum yaparken ilkini mahvettiler dogumu mahvetmelerine dayanamam tek duam gelemesinler gelmesinler kesinlikle istemiyorum hicbirini yanlarımda ne yüzle gelecekler bugüne dek insan yerine koymadılar bir anda torunları oldu bana dua edin lütfen cidden bir kez daha bu travmayı kaldıramam ben
hayatımdaki en önemli esikte bu stresi yasamak bile haksızlıkken onları o en güzel günümde gölge olarak mutlulugumn tepsinde görmek istemiyorum hepinizden dua istiyorum bu konuda
önümde kocaman bir belirsizlk duruyor su an ve malesef esim bu konuda her zamanki gibi caresizmiş gibi seyirci duruyor ailesine karsı RAbbime sıgındım beni uzak tutsun onlarla imtihan etmesin diye
cidden bu konuda cok yaralıyım kızlar su an dogumun stresi korkusu kalmadı tek korkum o anın büyüsünü bozabilme ihtimalleri umarım RAbbim izin vermez buna dogumumdan da mutlulugumdan da uzak dursunlar insallah
c.tesi kontrolümüz var tam anlamıyla ozaman belli olur sanırım bizimde şükür herşeyimiz yolunda normal ama beni normal doğumdan sonrası korkutuyor nasip bakalım her iki doğum şeklinde de epidural olur diye düşünüyorum
canım benim yazdıklarını okuyunca duygulandım sende nazlı kızını kollarına alıcaksın çok az kaldı haklı olarak kendi evinde olmadığın için girmen zor ama bizi haberdar et mutlaka birşekilde durumunuzuöbür anlattıkların ise cidden bu mutlu gününüze gölge düşürmüş inşallah doğumdan sonra sıkıntı çekmezsin bu konuyla ilgili mazallah sütün felan kesilmesin dualarım seninle tatlım herşey çok ama çok güzel olucak...alllahında izniyle bu mutlu gününüzü kimse bozamıcak
imageshack e üye olmanız lazım kızlar bende yukleyebilmek için üye oldummm hemen olunuyor 1 dk sürmedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?