2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı olsun güle güle kullansın odasını bebişin canım...
buarada seninle günlerimiz aynı canım doğum şeklin bellimi?

sağolasın canım teşekkürler.doğum normal olacak canım kısmetse, doktor bebeğin kilosu, duruşu normal, senin de herhangi bi şikayetin yok,normal olmaması için hiç bi sebep yok dedi.bende çok istiyorum normal doğumu tabi bebiş son anda sürpriz yapmazsa senin belli oldu mu, nasıl istiyorsun?

doğum yapan arkadaşlar....
diğer aylardaki anneler gbi
meleklerinizin resimlerini buraya koysanız
ben ve benim gibi face olmayanlarda şu tatlı kuzuları bizlerde görsek
çok merak ediyorum hepsini

cidden kimse koymadı:26::26::26:hoş bizler gördük ama sizler göremediniz

geçmiş olsun cnm
inşallah iyileşirsin doğumdan önce

çok sağol canım.aynen öyle tek eksik bebişim kaldı.o da zamanında sağlıkla gelsin inşallah.tabii hepimizin sizin beşikte bi an önce gelir inşallah.insan gerçekten rahatlıyor işler bitince

canımm güle güle kullanın odanızı

doğum yapan arkadaşlar....
diğer aylardaki anneler gbi
meleklerinizin resimlerini buraya koysanız
ben ve benim gibi face olmayanlarda şu tatlı kuzuları bizlerde görsek
çok merak ediyorum hepsini

Ben şimdi yukledim canım bebeğimin fotosunu bakabilirsin 2011 mart bebekler geliyor topicinden :)

c.tesi kontrolümüz var tam anlamıyla ozaman belli olur sanırım bizimde şükür herşeyimiz yolunda normal ama beni normal doğumdan sonrası korkutuyor nasip bakalım her iki doğum şeklinde de epidural olur diye düşünüyorum

cidden kimse koymadı:26::26::26:hoş bizler gördük ama sizler göremediniz

evet ya

Ben geldiimm.
Şu ikonu da birkaç gün daha kullanayım, artık kullanamıcam

neyse doğumdan sonrada 40günümüz varama o yöntemde tehlikeliymiş yani ne yaparsak yapalım tehlikeli hepsi en iyisi hap ama oda hormonları etkileyebiliyor

Kızlar ben hamilelikten önce hap kullanıyordum, yasmin.. Doktorun önerisiyle. Nerdeyse hiç yan etkisi olmadı. İki senede bir kilo aldım ya da almadım, o da ilaçtan mı bilmem.. Kanamalarım 5 gün sürerdi benim, onu azalttı, bir de saatine kadar biliyorsun ne zaman kanaman olacak.. O kadar rahat ki.. Ama artık ilacı bıraksak bebek olsun filan diye düşünmeye başlamıştık, o son ay kanamam çok az geldi, ben de artık abarttı bu hap diye düşündüm, çok memnun olmama rağmen ,dedm ki hamilelikten sonra kullanmayayım.. Ama doktorla konuşcam, eğer olumsuz bişi demezse o ilacın tadı yok tuzu yok kızlar, minicik de, akşam yatmadan bi tane yutuverirsiniz, oh ne güzel..

Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine.. Öksürük özellikle bir an önce bitsin de doğumda zorlanma.. Zencefil bal yap her fırsatta.. Hem bebiş de oynar içerde

Allah saklasın nazardan, maşallah kuzuna da eşyalarına da..

cnmm emzırırken hap kullanamıyorsun ama erken bırakırsam emzırmeyı kullanırsın...

Benim arkadaşıma doktor belli bi aydan sonra kullanabilirsin demişti sanki ya, daha emzirirken kullanıyodu:26::26:

Yaa spiral acıtyo mu.. Püf. Spiral varken kaza kurşunu da duydum birkaç tane.. En güvenlisi hap o zaman..

Ellerinize sağlık canım.. Maşallah kocana ve size tabii, hep böyle mutlu olursunuz inşallah

selammmm şekerler inat ettim gecmişi okuycam diye ama artık cidden okunmuyor ya
napıyonuz siz kuzum bütün gün çeneye kuvvet masallah oku oku geberdim:)
bugün bebişimizin yatagını hazırladık cantaları kontrolden gecirdik kapattık hazırız tam anlamıyla
kaldı iki günümüz kısmetse büyük vuslata hayırlısıyla insallah kavusmak nasip olsun bize de

dogum yapan arkadsları tekrar tekrar tebrik ediyorum
suyu gelen kasılması olan dogum yolunda olanlara RAbbim yardımcı olsun
bunun dısında herkste bi hazırlık var sanırım temizlik oda kurulumu vesaire telaslı günler
mümkün oldugunca dogum sonrası da nete girmeye calısacagım ama kendi evimde degilm annemdeyim burada de nete rahat giremiyorum hemen söylenmeye baslıyor anneler malum dogumdan sonra daha batar göze diye bikac gün gelemem belki ama mutlaka haberimizi ulastırırz
daha zamanı olan arkadaslara kadar toparlanıp yetişirim ama dogurup bırakmam kimseleri bunca zaman yarenlik yaptık hayatımızın en anlamlı en özel yolculugunda buraya kadarmıs demek yok
daha evlatlarımızı büyütürken deneyimlermizi paylascaz yoldaslık yapıcz degil mi

doktordan geldigimizde bir rüya icndeydim sanki ama rüyadan uyanmam uzun sürmedi yazık ki
canımı sıkan seyler oldu herkesin yasadgı bir tablo benden uzak derken benim payıma da düştü
bunca zaman piyasada olmayan insanların birden hortlaması ziyadesiyle sıkıcıyken benim icin
doguma gelebilme ihtimallerinin olmasını duydum son dakika haberi gibi ki biz senede bir görüşen cok ciddi travmalar atlatmıs ilişkilere sahip insanlarken kesin bişey yok henüz ya da var esim diyemiyor bana ama bu ihtimal beni delirtmeye yetti dogum önünden lohusalıktan beter bir deprsyona girdim bile agla agla helak oldum esimle bunca zaman sonunda tam kavusup hasret giderecegim gün birbrimize girdik bigüzel benim icin hayatımın en özel iki anı vardı biri evlenirken biri dogum yaparken ilkini mahvettiler dogumu mahvetmelerine dayanamam tek duam gelemesinler gelmesinler kesinlikle istemiyorum hicbirini yanlarımda ne yüzle gelecekler bugüne dek insan yerine koymadılar bir anda torunları oldu bana dua edin lütfen cidden bir kez daha bu travmayı kaldıramam ben
hayatımdaki en önemli esikte bu stresi yasamak bile haksızlıkken onları o en güzel günümde gölge olarak mutlulugumn tepsinde görmek istemiyorum hepinizden dua istiyorum bu konuda
önümde kocaman bir belirsizlk duruyor su an ve malesef esim bu konuda her zamanki gibi caresizmiş gibi seyirci duruyor ailesine karsı RAbbime sıgındım beni uzak tutsun onlarla imtihan etmesin diye
cidden bu konuda cok yaralıyım kızlar su an dogumun stresi korkusu kalmadı tek korkum o anın büyüsünü bozabilme ihtimalleri umarım RAbbim izin vermez buna dogumumdan da mutlulugumdan da uzak dursunlar insallah

canım benim yazdıklarını okuyunca duygulandım sende nazlı kızını kollarına alıcaksın çok az kaldı haklı olarak kendi evinde olmadığın için girmen zor ama bizi haberdar et mutlaka birşekilde durumunuzuöbür anlattıkların ise cidden bu mutlu gününüze gölge düşürmüş inşallah doğumdan sonra sıkıntı çekmezsin bu konuyla ilgili mazallah sütün felan kesilmesin dualarım seninle tatlım herşey çok ama çok güzel olucak...alllahında izniyle bu mutlu gününüzü kimse bozamıcak

korunma konusu acılmıs daha evvel bisüre dogum kontrol hapı kullanmıstım acayip kilo ve ödem yaptı bende hayatımın evrimini gecirdim yirmi kilo kadar alarak o yüzden kesinlikle haptan uzak durmalıyım
igneler de bu sekilde etkiler yapabiliyormus ona da cesaretim yok spirali düsünmedim simdiye dek nasıl tepki verir vücudum bilemem geri cekilme konusu tam bir muamma bence ilişkinin seyrine de balta vuran bi yöntem kaldı ki biz klasik korunma yöntemini bile kabullenemeycek kadar hassas bi ciftiz napcaz bilemiyorum
aslında hic korunmayı düsünmüyordum dogumdan sorna ben
uzun süre bebişimiz olsun diye savastık cok zor günlerdi o yüzden dogum sonrası akısına bırakcaktm hatta tekrar hemen hamile kalmak istiyordum aslında hala istiyorum ama ola ki RAbibm nasip eder erkenden hem bebegimin hakkına girmis olurum hem riskleri olur saglıken diye o günaha giremeyiz diye düşünüyorum en azından bir seneye yakın bir süre gecirmekte yarar var galiba yoksa ara vermeden kardesi gelsin kuzumun kabulümdür
gerci hamilelik cok yordu beni bünyem cok zayıf olunca hep hastalıklarla gecti önce saglılıgımı toparlamam lazım herseyın hayırlısı bakalım iyisi mi spirali bir arastırayım ben:26:

hepimiz için hayırlısı neyse o olsun canım

insallah sweetim tek duam bu RAbbimin beni koruyacagına inanıyorum canı gönülden en azından bu imtihanı dogum zamanından bir süre sonraya saklasın benim icin tek temennim bu
bana özelden numaranı yollarmısın canım benim numaram ilknurda vardı o da hastanede bugün yarın dogum yapıcak haber vericek birileri olsun topikten kacak göcek girerim nete bisekilde insallah kendi evime gecince sürekli girerim zaten :)
RAbbim hepimize huzurla kavusmayı nasip etsin yavrularımıza insallah

kuzum bu gece pek hareketli masallah
şöyle bir süpriz yapsa anneye de dönüverse
sezeryan öncesi kendiliginden cee dese de normal doguverse yavrucum ah:)
nazlı kelebegim icin fazlasıyla hayalperest bir anneyim sanırım

imageshack e üye olmanız lazım kızlar bende yukleyebilmek için üye oldummm hemen olunuyor 1 dk sürmedi :)

canım diğer topikte de yazdım buraya yazayım....
eklediğin resmi görmedim ama avatarında görüyorum tatlı oğluşunuAllah analı babalı sağlıklı uzun ömürler versin inş...nazarlardan saklasın yarabbim....çok şeker maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…