2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım yolladım özeline telimiayy nerde artık biz normal istedikçe bizim kuzular dönmemekte ısrar ediyorlar neyse bizim içinde hayırlısı böyleymiş canım senin nasıl olcak sezeryan genel anestezimi

yollayamamışım canım posta kutun dolu

canım inşallah her şey gönlünce olur.bi manileri çıkardaa gelemezler inşallah.
doğuma ramak kala kendini üzme cnm

imageshack e üye olmanız lazım kızlar bende yukleyebilmek için üye oldummm hemen olunuyor 1 dk sürmedi :)
elsi cnm nasılsın?
kuzeycik alıştı mı evine?

damlacığım, ilknurdan haber var mı?
tel ile görüşürsen slmımı sööler misin?_

Çok teşekkürLer canım :) şuan yanımda mışıL mışıL uyuyor hani gece uykusu yok şu yok bu yok diyorlarya hepsi boş uyumak isteyen kim izlemeye doyamıyorsunki heyecanla acıkmasını bekliyorum emzirmek için inşallah sizde biran önce tadacaksınız bu duyguları

İnşalla her şey istediğin gibi olur, eşinin seyirci kalması kötü olmuş olanlara, ama gelseler bile düğün zamanı sen alttan almışsındır mutlaka, bunda ağırlığını koy, istemediğin şeylere izin verme bari. İnşallah yine de gelmezler, dilediğin gibi olur her şey..

İkinci bebeği en az iki sene sonra yapmak gerekiyormuş ki kemik gelişimi tam olsun, hamilelikte kaybedilen kalsiyum filan iki senede tamamlanıyormuş..Değilse ya sen ilerde çok sağlık sorunu yaşayacaksın, ya da ikinci bebişin kemik gelişimi tam olmayacak.. O yüzden bence korunmak lazım mutlaka.. Ama dediğin gibi geri çekilmeyle filan olacak iş değil bu, zaten bebişten fırsat buldukça kaçar gibi yapacaz, onda da yarım mı kalsın

kızlar bugün çok düzensiz kasılmam oldu gezmeye gittim yaaa
biraz yorgun düştüm buralarda sızmadan yatayım ben
öptüm tüm bebiçleri ve tatlı annecikleri
iyiki varsınız

amin canım benim inş....

canım dün aradım konuştuk iyiymiş haber veririm dedi doğuma girersem konuşunca selamını söylerim ahucum
ne güzel anlatmışsın canım doğurasım geldi genebende resim görsem doğurasım geliyor doğuma gidicekleri görünce doğurasım geliyor geliyorda geliyor

canım yolladım özeline telimiayy nerde artık biz normal istedikçe bizim kuzular dönmemekte ısrar ediyorlar neyse bizim içinde hayırlısı böyleymiş canım senin nasıl olcak sezeryan genel anestezimi

sorma canım nazlı prenses ve nazlı prens bizimkiler hayırlısı olsun artık napalım saglıkla kavusalım da
epidrual istiyorum canım ben henüz anesteziyle görüşemedik gerci ama bi aksilik cıkmazsa epidrual olacka kısmetse

canım inşallah her şey gönlünce olur.bi manileri çıkardaa gelemezler inşallah.
doğuma ramak kala kendini üzme cnm:70

insallah canım elde degil insan üzülüyor geriliyor işte gecmiş cıkmıyor ki akıldan

ay ne güzel ya anlatılanları okudukca insan daha cabuk yasamak istiyor o anı hayırlısıyla RAbbim nasip etsin hepimize

canım agrılık koyamayacagım kadar tezat ayrı dünyaların insanıyız biz o yüzden muhatap olmamak en güzeli bizim konumumuzda dilerim gerek kalmaz hicbişeye
evet iki yıl öneriyor doktorlar genelde hayırlısı RAbbim ne zaman kısmet ederse ama korunmak sart tabii

Canım ben doğumdan önceki 4 gun kasıLmaLardan sancıLardan o kadar bunaLdımki eşime ara doktoru erken alsın beni doğuma diyordum ay doğurmak hiçbirşey hamiLeLik zor yani benim adıma öyle oldu ha bu arada doğumda sonra 8 kilo vermişim 57 ile hamiş kaldım 77 ile doğuma girdim şuan 69 ve her geçen gün karnım dahada iniyor ödemlerde indi ellerim ayaklarım yüzüm normale dönüyor hiç üzülmeyin çok kilo aldık diye eriyor bunlar

bize müsade annişler babamızla ilgilenelim biraz trip atıyor sonra:)
herkese hayırlı geceler hayırlı zamnada hayırlı vuslatlar insallah

canım sezaryende süt hemen gelmez diyorlarya senin nasıl oldu sıkıntı yaşadınmı bu konuda :26:

Doğumdan önce yazmıştım benim göğüslerde hiö süt belirtisi yok bendne süt müt gelmez diye ama öyle olmuyormuş doğumdan çıktım bebeğimi getirdiler (sonra hemen geri aldılar ) hemen emzirdim sütüm geldi her geçen günde daha fazlalaşıyor maşallah zaten demişlerdi bebek emdikçe sütün gelir diye hoş bana çok şey içirdiler doğumdan sonra lohusa şerbetinden pekmeze :) humana da çok etkili kızlar kesinLikle alın ay bi de tere yiyin bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…