hepimiz için hayırlısı neyse o olsun canım
insallah sweetim tek duam bu RAbbimin beni koruyacagına inanıyorum canı gönülden en azından bu imtihanı dogum zamanından bir süre sonraya saklasın benim icin tek temennim bu
bana özelden numaranı yollarmısın canım benim numaram ilknurda vardı o da hastanede bugün yarın dogum yapıcak haber vericek birileri olsun topikten kacak göcek girerim nete bisekilde insallah kendi evime gecince sürekli girerim zaten :)
RAbbim hepimize huzurla kavusmayı nasip etsin yavrularımıza insallah
insallah sweetim tek duam bu RAbbimin beni koruyacagına inanıyorum canı gönülden en azından bu imtihanı dogum zamanından bir süre sonraya saklasın benim icin tek temennim bu
bana özelden numaranı yollarmısın canım benim numaram ilknurda vardı o da hastanede bugün yarın dogum yapıcak haber vericek birileri olsun topikten kacak göcek girerim nete bisekilde insallah kendi evime gecince sürekli girerim zaten :)
RAbbim hepimize huzurla kavusmayı nasip etsin yavrularımıza insallah
selammmm şekerler inat ettim gecmişi okuycam diye ama artık cidden okunmuyor ya
napıyonuz siz kuzum bütün gün çeneye kuvvet masallah oku oku geberdim:)
bugün bebişimizin yatagını hazırladık cantaları kontrolden gecirdik kapattık hazırız tam anlamıyla
kaldı iki günümüz kısmetse büyük vuslata hayırlısıyla insallah kavusmak nasip olsun bize de
dogum yapan arkadsları tekrar tekrar tebrik ediyorum
suyu gelen kasılması olan dogum yolunda olanlara RAbbim yardımcı olsun
bunun dısında herkste bi hazırlık var sanırım temizlik oda kurulumu vesaire telaslı günler
mümkün oldugunca dogum sonrası da nete girmeye calısacagım ama kendi evimde degilm annemdeyim burada de nete rahat giremiyorum hemen söylenmeye baslıyor anneler malum dogumdan sonra daha batar göze diye bikac gün gelemem belki ama mutlaka haberimizi ulastırırz
daha zamanı olan arkadaslara kadar toparlanıp yetişirim ama dogurup bırakmam kimseleri bunca zaman yarenlik yaptık hayatımızın en anlamlı en özel yolculugunda buraya kadarmıs demek yok
daha evlatlarımızı büyütürken deneyimlermizi paylascaz yoldaslık yapıcz degil mi
doktordan geldigimizde bir rüya icndeydim sanki ama rüyadan uyanmam uzun sürmedi yazık ki
canımı sıkan seyler oldu herkesin yasadgı bir tablo benden uzak derken benim payıma da düştü
bunca zaman piyasada olmayan insanların birden hortlaması ziyadesiyle sıkıcıyken benim icin
doguma gelebilme ihtimallerinin olmasını duydum son dakika haberi gibi ki biz senede bir görüşen cok ciddi travmalar atlatmıs ilişkilere sahip insanlarken kesin bişey yok henüz ya da var esim diyemiyor bana ama bu ihtimal beni delirtmeye yetti dogum önünden lohusalıktan beter bir deprsyona girdim bile agla agla helak oldum esimle bunca zaman sonunda tam kavusup hasret giderecegim gün birbrimize girdik bigüzel benim icin hayatımın en özel iki anı vardı biri evlenirken biri dogum yaparken ilkini mahvettiler dogumu mahvetmelerine dayanamam tek duam gelemesinler gelmesinler kesinlikle istemiyorum hicbirini yanlarımda ne yüzle gelecekler bugüne dek insan yerine koymadılar bir anda torunları oldu bana dua edin lütfen cidden bir kez daha bu travmayı kaldıramam ben
hayatımdaki en önemli esikte bu stresi yasamak bile haksızlıkken onları o en güzel günümde gölge olarak mutlulugumn tepsinde görmek istemiyorum hepinizden dua istiyorum bu konuda
önümde kocaman bir belirsizlk duruyor su an ve malesef esim bu konuda her zamanki gibi caresizmiş gibi seyirci duruyor ailesine karsı RAbbime sıgındım beni uzak tutsun onlarla imtihan etmesin diye
cidden bu konuda cok yaralıyım kızlar su an dogumun stresi korkusu kalmadı tek korkum o anın büyüsünü bozabilme ihtimalleri umarım RAbbim izin vermez buna dogumumdan da mutlulugumdan da uzak dursunlar insallah
elsi cnm nasılsın?
imageshack e üye olmanız lazım kızlar bende yukleyebilmek için üye oldummm hemen olunuyor 1 dk sürmedi :)
canım diğer topikte de yazdım buraya yazayım....
eklediğin resmi görmedim ama avatarında görüyorum tatlı oğluşunuAllah analı babalı sağlıklı uzun ömürler versin inş...nazarlardan saklasın yarabbim....çok şeker maşallah
korunma konusu acılmıs daha evvel bisüre dogum kontrol hapı kullanmıstım acayip kilo ve ödem yaptı bende hayatımın evrimini gecirdim yirmi kilo kadar alarak o yüzden kesinlikle haptan uzak durmalıyım
igneler de bu sekilde etkiler yapabiliyormus ona da cesaretim yok spirali düsünmedim simdiye dek nasıl tepki verir vücudum bilemem geri cekilme konusu tam bir muamma bence ilişkinin seyrine de balta vuran bi yöntem kaldı ki biz klasik korunma yöntemini bile kabullenemeycek kadar hassas bi ciftiz napcaz bilemiyorum
aslında hic korunmayı düsünmüyordum dogumdan sorna ben
uzun süre bebişimiz olsun diye savastık cok zor günlerdi o yüzden dogum sonrası akısına bırakcaktm hatta tekrar hemen hamile kalmak istiyordum aslında hala istiyorum ama ola ki RAbibm nasip eder erkenden hem bebegimin hakkına girmis olurum hem riskleri olur saglıken diye o günaha giremeyiz diye düşünüyorum en azından bir seneye yakın bir süre gecirmekte yarar var galiba yoksa ara vermeden kardesi gelsin kuzumun kabulümdür
gerci hamilelik cok yordu beni bünyem cok zayıf olunca hep hastalıklarla gecti önce saglılıgımı toparlamam lazım herseyın hayırlısı bakalım iyisi mi spirali bir arastırayım ben:26:
Çok teşekkürLer canım :) şuan yanımda mışıL mışıL uyuyor hani gece uykusu yok şu yok bu yok diyorlarya hepsi boş uyumak isteyen kim izlemeye doyamıyorsunki heyecanla acıkmasını bekliyorum emzirmek için inşallah sizde biran önce tadacaksınız bu duyguları
elsi cnm nasılsın?
kuzeycik alıştı mı evine?
canım dün aradım konuştuk iyiymiş haber veririm dedi doğuma girersem konuşunca selamını söylerim ahucumcanım inşallah her şey gönlünce olur.bi manileri çıkardaa gelemezler inşallah.
doğuma ramak kala kendini üzme cnm
elsi cnm nasılsın?
kuzeycik alıştı mı evine?
damlacığım, ilknurdan haber var mı?
tel ile görüşürsen slmımı sööler misin?_
ne güzel anlatmışsın canım doğurasım geldi geneÇok teşekkürLer canım :) şuan yanımda mışıL mışıL uyuyor hani gece uykusu yok şu yok bu yok diyorlarya hepsi boş uyumak isteyen kim izlemeye doyamıyorsunki heyecanla acıkmasını bekliyorum emzirmek için inşallah sizde biran önce tadacaksınız bu duyguları
canım yolladım özeline telimiayy nerde artık biz normal istedikçe bizim kuzular dönmemekte ısrar ediyorlar neyse bizim içinde hayırlısı böyleymiş canım senin nasıl olcak sezeryan genel anestezimi
canım inşallah her şey gönlünce olur.bi manileri çıkardaa gelemezler inşallah.
doğuma ramak kala kendini üzme cnm:70
Çok teşekkürLer canım :) şuan yanımda mışıL mışıL uyuyor hani gece uykusu yok şu yok bu yok diyorlarya hepsi boş uyumak isteyen kim izlemeye doyamıyorsunki heyecanla acıkmasını bekliyorum emzirmek için inşallah sizde biran önce tadacaksınız bu duyguları
İnşalla her şey istediğin gibi olur, eşinin seyirci kalması kötü olmuş
olanlara, ama gelseler bile düğün zamanı sen alttan almışsındır mutlaka, bunda ağırlığını koy, istemediğin şeylere izin verme bari. İnşallah yine de gelmezler, dilediğin gibi olur her şey..
İkinci bebeği en az iki sene sonra yapmak gerekiyormuş ki kemik gelişimi tam olsun, hamilelikte kaybedilen kalsiyum filan iki senede tamamlanıyormuş..Değilse ya sen ilerde çok sağlık sorunu yaşayacaksın, ya da ikinci bebişin kemik gelişimi tam olmayacak.. O yüzden bence korunmak lazım mutlaka.. Ama dediğin gibi geri çekilmeyle filan olacak iş değil bu, zaten bebişten fırsat buldukça kaçar gibi yapacaz, onda da yarım mı kalsın
imageshack e üye olmanız lazım kızlar bende yukleyebilmek için üye oldummm hemen olunuyor 1 dk sürmedi :)
canım dün aradım konuştuk iyiymiş haber veririm dedi doğuma girersem konuşunca selamını söylerim ahucum
ne güzel anlatmışsın canım doğurasım geldi genebende resim görsem doğurasım geliyor doğuma gidicekleri görünce doğurasım geliyor geliyorda geliyor
iyi geceler canım belizle sanakızlar bugün çok düzensiz kasılmam oldu gezmeye gittim yaaa
biraz yorgun düştüm buralarda sızmadan yatayım ben
öptüm tüm bebiçleri ve tatlı annecikleri
iyiki varsınız
Kuzeyim aLıştı evine keyfi yerinde maşallah :) emiyor altına yapıyor uyuyor hayat ona güzel
iyi geceler canım :80::80::80:bize müsade annişler babamızla ilgilenelim biraz trip atıyor sonra:)
herkese hayırlı geceler hayırlı zamnada hayırlı vuslatlar insallah
canım sezaryende süt hemen gelmez diyorlarya senin nasıl oldu sıkıntı yaşadınmı bu konuda :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?