2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah canım

nazar değmesin

Humanayı doğmdan önce de içtin mi? Sonra mı sadece? Doktor doğumdan önce bişey içme dedi nbana da, ben süt gelmezse diye de korkuyorum.. Göğüslerim hiç süt dolacak kadar büyümedi sanki:26:

bizde çıkalım bugün şaşılcak olay uykumuz geldi
iyi gecelerrrrrrrrrrrr tatlı rüyalar güzel annelere ve tatlı bebişlere:80::80:

Humanayı doğmdan önce de içtin mi? Sonra mı sadece? Doktor doğumdan önce bişey içme dedi nbana da, ben süt gelmezse diye de korkuyorum.. Göğüslerim hiç süt dolacak kadar büyümedi sanki:26:

Doğumdan sonra içtim :) bende doğumdan önce süt gelmesi için hiçbir şey yapmadım göğüslerimde hiç büyümemişti ama geldi canım sendede gelir hiç merak etme

elsi kuzey çok tatlı.Diger kızlardan da ricam en azından bebişlerin resimlerini profile koyun hiç degilse biz face olmayanları düşünün

elsi kuzey çok tatlı.Diger kızlardan da ricam en azından bebişlerin resimlerini profile koyun hiç degilse biz face olmayanları düşünün

bizde çıkalım bugün şaşılcak olay uykumuz geldi
iyi gecelerrrrrrrrrrrr tatlı rüyalar güzel annelere ve tatlı bebişlere:80::80:

Doğumdan sonra içtim :) bende doğumdan önce süt gelmesi için hiçbir şey yapmadım göğüslerimde hiç büyümemişti ama geldi canım sendede gelir hiç merak etme

Hm tamam o zaman.. Ben de rezene ve humana mı hazır edeyim, doğumdan sonra abanırım

İyi geceLer kızLarrr bende artık uyuyayım kociş ps oynamayı bıraktı çok şükür

İyigeceler size..

Kızlar size bişey sormak istiyorum utanarak:26: 9 gün önce dr. gidicem diye agda yaptırdım.Ama dr. çatı kontrolü yapmadı:95:Salı günü çatı kontrolü için çagırdı.Agdayı daha yeni yaptırdım ama gün geçti sonuçta azda olsa çıktı Minik oldugu için agda tutmaz.Bu hamam tozunu sürsem bebege bir zararı olur mu acaba?:97:

Hamileyken hamamotunu kullanıyorlar zaten, biraz kötü kokuyormuş sanırsam ama.. Çok da çıkmadıysa uğraşma ya yeniden, azıcık bişi oluversin.. Hamamotu kökten almıyor sonuçta, jilet gibi o da benim bildiğim..:26:

peki dikişlerin nası elsicim ağrıyormu bebeği emzirirken oturup kalkarken çok zorlanıyomusun???

Kuzeyim aLıştı evine keyfi yerinde maşallah :) emiyor altına yapıyor uyuyor hayat ona güzel

ÖMER KUZEYE

iyi geceler canım belizle sana
sağol cnm, mert ile annesi de erken yatmışlar bu gece
ahucum ilknur facede yazmış çarşambaya kalmış vuslat
sağol cnm

ben senin yerinde olsam
hiç bulaşmam, ellemem
9 günlük tüyden hiç bişi olmaz

Günaydın annecikler,tatlı bebişler...

Günaydın Nuraycım umarım iyisindir tatlım,
Sen de erkencisin uyuyamıyorsun di mi? ben şimdi hazırlanıp işe gidecem ama cuma gününü sabırsızlıkla bekliyorum iş yerinde son günüm..
Bu arada ben de bu gece hiç uyuyamadım çok kötü bir rüya gördüm gece tam bir saat ağlamışımdır hayır olsun inşallah ama hatırlayınca bile ürperiyorum.. Allah bebeklermizi bizleri korusun..( Amin..)
İyi bir gün geçirmeniz dileğiyle..

günaydınnn kızkardeşimde size haber vermiştir.
c.tesi günü doğum yaptım kızlar. gece 2 de suyum geldi doktorumu aradık hemen gel dedi sabaha karşıda nişan geldi. alttan muayeneye aldılar 2 cm açıklığım vardı. çok pismiş alttan muayene
10.10 da meleğimizi kucağımıza aldık. sezeryanla doğum yaptım. biraz ağrım vardı ameliyat sırasında kistimide almış doktor ondan sanırım ağrım oldu. ama herşeye değer onu kucağına almak koklamak müşhiş bişey. 2 hafta erken geldi acele etti yavrum :)))dileyen herkese rabbim yaşatır inşallah
bugün çıkıyoruz hastenaden. bebeğimizin adını MERT koyduk. adı gibi olur inşallah

Son düzenleme:

Günaydın cnm bnm... iyiyim cok sukur fakat uyuyamıyorum. en az 5 kere kalkıyorum her gece... sagdan sola bile donemiyorum yatakta.. bi de bgn Çatı muayenesi var,onun korkusu sardı..

Rüyanı hayra yor canım.kötü düşünme.. Allah bebeklerimizi,hepimizi korusun,amin.
doguma yakın kötü ruyalar gormek cok normalmiş,sıkma canını sakın.
opuyorum tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…