Doğumdan önce yazmıştım benim göğüslerde hiö süt belirtisi yok bendne süt müt gelmez diye ama öyle olmuyormuş doğumdan çıktım bebeğimi getirdiler (sonra hemen geri aldılar) hemen emzirdim sütüm geldi her geçen günde daha fazlalaşıyor maşallah zaten demişlerdi bebek emdikçe sütün gelir diye hoş bana çok şey içirdiler doğumdan sonra lohusa şerbetinden pekmeze :) humana da çok etkili kızlar kesinLikle alın ay bi de tere yiyin bol bol
Doğumdan önce yazmıştım benim göğüslerde hiö süt belirtisi yok bendne süt müt gelmez diye ama öyle olmuyormuş doğumdan çıktım bebeğimi getirdiler (sonra hemen geri aldılar) hemen emzirdim sütüm geldi her geçen günde daha fazlalaşıyor maşallah zaten demişlerdi bebek emdikçe sütün gelir diye hoş bana çok şey içirdiler doğumdan sonra lohusa şerbetinden pekmeze :) humana da çok etkili kızlar kesinLikle alın ay bi de tere yiyin bol bol
bize müsade annişler babamızla ilgilenelim biraz trip atıyor sonra:)
herkese hayırlı geceler hayırlı zamnada hayırlı vuslatlar insallah
Humanayı doğmdan önce de içtin mi? Sonra mı sadece? Doktor doğumdan önce bişey içme dedi nbana da, ben süt gelmezse diye de korkuyorum.. Göğüslerim hiç süt dolacak kadar büyümedi sanki:26:
babamız geldi kızlar....
bizde çıkıyoruz...
hepnize iyigeceler:79:
bizde çıkalım bugün şaşılcak olay uykumuz geldi
iyi gecelerrrrrrrrrrrr tatlı rüyalar güzel annelere ve tatlı bebişlere:80::80:
bizde çıkalım bugün şaşılcak olay uykumuz geldi
iyi gecelerrrrrrrrrrrr tatlı rüyalar güzel annelere ve tatlı bebişlere:80::80:
Doğumdan sonra içtim :) bende doğumdan önce süt gelmesi için hiçbir şey yapmadım göğüslerimde hiç büyümemişti ama geldi canım sendede gelir hiç merak etme
İyi geceLer kızLarrr bende artık uyuyayım kociş ps oynamayı bıraktı çok şükür
Kızlar size bişey sormak istiyorum utanarak:26: 9 gün önce dr. gidicem diye agda yaptırdım.Ama dr. çatı kontrolü yapmadı:95:Salı günü çatı kontrolü için çagırdı.Agdayı daha yeni yaptırdım ama gün geçti sonuçta azda olsa çıktıMinik oldugu için agda tutmaz.Bu hamam tozunu sürsem bebege bir zararı olur mu acaba?:97:
Canım ben doğumdan önceki 4 gun kasıLmaLardan sancıLardan o kadar bunaLdımki eşime ara doktoru erken alsın beni doğuma diyordumay doğurmak hiçbirşey hamiLeLik zor yani benim adıma öyle oldu ha bu arada doğumda sonra 8 kilo vermişim 57 ile hamiş kaldım 77 ile doğuma girdim şuan 69 ve her geçen gün karnım dahada iniyor ödemlerde indi ellerim ayaklarım yüzüm normale dönüyor hiç üzülmeyin çok kilo aldık diye eriyor bunlar
Kuzeyim aLıştı evine keyfi yerinde maşallah :) emiyor altına yapıyor uyuyor hayat ona güzel
sağol cnm, mert ile annesi de erken yatmışlar bu geceiyi geceler canım belizle sana
sağol cnmahucum ilknur facede yazmış çarşambaya kalmış vuslat
Kızlar size bişey sormak istiyorum utanarak:26: 9 gün önce dr. gidicem diye agda yaptırdım.Ama dr. çatı kontrolü yapmadı:95:Salı günü çatı kontrolü için çagırdı.Agdayı daha yeni yaptırdım ama gün geçti sonuçta azda olsa çıktıMinik oldugu için agda tutmaz.Bu hamam tozunu sürsem bebege bir zararı olur mu acaba?:97:
Günaydın annecikler,tatlı bebişler...
Günaydın Nuraycım umarım iyisindir tatlım,
Sen de erkencisin uyuyamıyorsun di mi? ben şimdi hazırlanıp işe gidecem ama cuma gününü sabırsızlıkla bekliyorum iş yerinde son günüm..
Bu arada ben de bu gece hiç uyuyamadım çok kötü bir rüya gördüm gece tam bir saat ağlamışımdır hayır olsun inşallah ama hatırlayınca bile ürperiyorum.. Allah bebeklermizi bizleri korusun..( Amin..)
İyi bir gün geçirmeniz dileğiyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?