2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bebişin hoşgelmiş canıım..
Allah bagışlasın.
alttan muayene nasıl bişey ya? bnm bgn var

Günaydın annecikler,tatlı bebişler...

günaydın canımmm
kolay gelsin bugün ki muaynende

günaydın cnm
nasılsın?
rüyan kayırlara olsun.
bende bu gece rüyamda seni gördüm.
beraber eş zamanlı doğruyormuşuz aynı hastanede

gözün aydın cnm
ismiyle güzel yaşasın bebişin.
aceleci çıktı demekki mert bey.
allah analı babalı büyütsün.

Hayırlı uğurlu olsun bebişin canım. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Vatana millete hayırlı ,topluma faydalı biri olur İnşallah Mert bebişin.

Günaydın kızlar!!!! Ben de artık uyuyamayanlar kervanına katıldım Artık masa başında da oturturtmuyor beni, ve sadece onun istediği zamanlar uyuyoruz. Galiba alıştırıyor beni önümüzdeki aylara.

Tebrik ederim canım!!!! Adı gibi olur inşallah Mert bebek Allah sağlıklı sıhhatli hepberaber uzuuuun mutlu bir ömür kısmet etsin inşallah 41 kere maşallah

Bir kaç gündür yazamadım, beni özlediniz mi bakiiim
Kızlar kaç gündür hamile olduğumu anlamaya başladım, yürürken altım resmen acıyooor yaa. Dertler geceleri azarmış derler ya gerçekten öyle akşamları başlıyor bu ağrılar özellikle. Şimdi elimi hızlandırmaya çalışıyorum ama geçen aylardaki gibi enerjim olmuyor.
Ahucum sen Gökçen'i rüyanda görmüşsün sanırım eş zamanlı doğuruyormuşsunuz yaa:) Kız ben de Nuray'ı gördüm rüyamda bebişlerimiz aynı hastanede ve yan yana yatıyorlar, doğmuşlar,hayırdır İnşallah. Anaaam ben daha çanta falan hazırlamadım, gideyim de işlerimi halledeyim hepinizi öptüüüüük:)

Evet canım son haftalarda iyice anladık artık hamile olduğumuzu Kolay gelsin sana, hazırla çantanı hazır dursun tabii, Mart bebişleri de baya bir aceleci çıktı zaten..

Hala doğum yapmamış hamişler bugünü de atlatırsak artık MART ANNESİ olacaz!!!!!!!!!! Hadi bakalım son gün

kızlar doğum yapan arkadaşlarımızın listesini nerden takip ediyorduk yazan olursa sevinirim.

günaydınnn
evet canımm bu yumurcaklar şimdiden bizi kendilerine benzetmeye çalışıyorlar

günaydın canım
bencede hazırla bi köşede dursun çantan
artık elleri kulaklarında bizim minişlerin
çifter çifter doğuracağız demekki
bugün de fire vermezsek
yarından itibaren doğacak olanlar hep mart bebişi olacak
bu arada şaka maka baharda gelmiş oluyor

günaydın arkadaşlar.herkese sınmsıcak slmlar

sana da günaydın canıımmm

herkese günaydınnnnn
mart annesi olmaya 1 gün kaldı ha gayret kıslar benim dr um dan izinden döndü artık rahat rahat doğurabilirimmmm

bu bekleyiş ne zormuş
birkaç gün sonrasını düşünüyorum hep.
belkide bebeğimi göreli 2 gün olacak diyorum.
her wc ye gidişimde acaba nişan geldi mi diye merak ediyorum
her sabah bu gecede bitti diyorum ve akşamı bekliyorum
çalan telefona yetişemeyince meraklanacaklar diye hemen dönüyorum
bu kadar sabırsızlıkla beklerken de nasıl emzireceğimi araştırıyorum

Günaydııııııııııın herkese keyifli haflar dilerimmm

Birazdan doktor kontrolumüze gideceğiz..Ceee yapıp kaçıyorum bu yüzden =))) öğleden sonra gelirim inş.

10 tane bebeğimiz gelmiş bile maşallah onlara

yarın itibariyle marta geçiyoruz. inşallah nisana geçmeden doğar bebeklerimiz. çok zorlanmaya başladım yürürken.

bu aralar kızım da çok nazlı.. huysuz değil çok şükür ama benim de sabrım yine tükenmiş durumda bu sıralar. çok zorlanıyoruz, Allahım sabır ver diyorum ama bakınca da o kadar kötü bi durum yok. sanırım yine hamilelik psikolojim azıttı.

beklemek de çok zor geliyor. doğsun istiyorum artık bebişim. yarın 37 haftalık oluyoruz..

günaydın arkadaşlar az önce kontrolden geldik nst yi beğenmedi doktor ama bana açıklamada yapmadı kahvaltı yapmamıştım git kahvaltını yap gel bir daha bakalım gerekirse bebeği alacaz dedi birden şok oldum kendimi normal doğuma hazırlamıştım böyle bi durum yaşayan varmı acaba kahvaltı yapmamam etkilermi bebeğin hareketlerini yada nst sonuçlarını dua edin lütfen hayırşlısı olsun

mert bebek hoşgelmiş.
ay ne bileyim canım. kahvaltı etkiler mi ki. hadi hayırlısı. benim de bugün randevum var. artık her hafta gidiyoruz.
kızlar ben çok stresli olmaya başladım. herşeyden korkuyorum. isim bile dert oldu. ekin ismine karar verdik kızımız için ama sabaha kadar yatakta döndüm durdum. doğru isim mi kızım sevecek mi diye seslendim durdum valla ekin teyze , ekin hanım vb....nasıl oluyor diye. ay emzirmek bakmak. of içim daralıyor. yüz kere sordum eşime nasıl bakacağız diye. çok zor çocuk büyütmek. herkes aynı değeri vermiyor ki çocuklarına ya çevresi. daral geldi , akşam 10 da yağmurda eşime dolaşalım dedim. çıktık dolaştık . gece de uyuyamadım.
ay sizi de sıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…