günaydınnnkızkardeşimde size haber vermiştir.
c.tesi günü doğum yaptım kızlar. gece 2 de suyum geldi doktorumu aradık hemen gel dedi sabaha karşıda nişan geldi. alttan muayeneye aldılar 2 cm açıklığım vardı. çok pismiş alttan muayene
10.10 da meleğimizi kucağımıza aldık. sezeryanla doğum yaptım. biraz ağrım vardı ameliyat sırasında kistimide almış doktor ondan sanırım ağrım oldu. ama herşeye değer onu kucağına almak koklamak müşhiş bişey. dileyen herkese rabbim yaşatır inşallah
bugün çıkıyoruz hastenaden. bebeğimizin adını MERT koyduk. adı gibi olur inşallah
Günaydın annecikler,tatlı bebişler...
günaydın cnmGünaydın Nuraycım umarım iyisindir tatlım,
Sen de erkencisin uyuyamıyorsun di mi? ben şimdi hazırlanıp işe gidecem ama cuma gününü sabırsızlıkla bekliyorum iş yerinde son günüm..
Bu arada ben de bu gece hiç uyuyamadım çok kötü bir rüya gördüm gece tam bir saat ağlamışımdır hayır olsun inşallah ama hatırlayınca bile ürperiyorum.. Allah bebeklermizi bizleri korusun..( Amin..)
İyi bir gün geçirmeniz dileğiyle..
c.tesi günü doğum yaptım kızlar. gece 2 de suyum geldi doktorumu aradık hemen gel dedi sabaha karşıda nişan geldi. alttan muayeneye aldılar 2 cm açıklığım vardı. çok pismiş alttan muayene
10.10 da meleğimizi kucağımıza aldık. sezeryanla doğum yaptım. biraz ağrım vardı ameliyat sırasında kistimide almış doktor ondan sanırım ağrım oldu. ama herşeye değer onu kucağına almak koklamak müşhiş bişey. 2 hafta erken geldi acele etti yavrum :)))dileyen herkese rabbim yaşatır inşallah
bugün çıkıyoruz hastenaden. bebeğimizin adını MERT koyduk. adı gibi olur inşallah
10.10 da meleğimizi kucağımıza aldık. sezeryanla doğum yaptım. biraz ağrım vardı ameliyat sırasında kistimide almış doktor ondan sanırım ağrım oldu. ama herşeye değer onu kucağına almak koklamak müşhiş bişey. 2 hafta erken geldi acele etti yavrum :)))dileyen herkese rabbim yaşatır inşallah
iyi akşamlar herkese
selammmm şekerler inat ettim gecmişi okuycam diye ama artık cidden okunmuyor ya
napıyonuz siz kuzum bütün gün çeneye kuvvet masallah oku oku geberdim:)
bugün bebişimizin yatagını hazırladık cantaları kontrolden gecirdik kapattık hazırız tam anlamıyla
kaldı iki günümüz kısmetse büyük vuslata hayırlısıyla insallah kavusmak nasip olsun bize de
dogum yapan arkadsları tekrar tekrar tebrik ediyorum
suyu gelen kasılması olan dogum yolunda olanlara RAbbim yardımcı olsun
bunun dısında herkste bi hazırlık var sanırım temizlik oda kurulumu vesaire telaslı günler
mümkün oldugunca dogum sonrası da nete girmeye calısacagım ama kendi evimde degilm annemdeyim burada de nete rahat giremiyorum hemen söylenmeye baslıyor anneler malum dogumdan sonra daha batar göze diye bikac gün gelemem belki ama mutlaka haberimizi ulastırırz
daha zamanı olan arkadaslara kadar toparlanıp yetişirim ama dogurup bırakmam kimseleri bunca zaman yarenlik yaptık hayatımızın en anlamlı en özel yolculugunda buraya kadarmıs demek yok
daha evlatlarımızı büyütürken deneyimlermizi paylascaz yoldaslık yapıcz degil mi
doktordan geldigimizde bir rüya icndeydim sanki ama rüyadan uyanmam uzun sürmedi yazık ki
canımı sıkan seyler oldu herkesin yasadgı bir tablo benden uzak derken benim payıma da düştü
bunca zaman piyasada olmayan insanların birden hortlaması ziyadesiyle sıkıcıyken benim icin
doguma gelebilme ihtimallerinin olmasını duydum son dakika haberi gibi ki biz senede bir görüşen cok ciddi travmalar atlatmıs ilişkilere sahip insanlarken kesin bişey yok henüz ya da var esim diyemiyor bana ama bu ihtimal beni delirtmeye yetti dogum önünden lohusalıktan beter bir deprsyona girdim bile agla agla helak oldum esimle bunca zaman sonunda tam kavusup hasret giderecegim gün birbrimize girdik bigüzel benim icin hayatımın en özel iki anı vardı biri evlenirken biri dogum yaparken ilkini mahvettiler dogumu mahvetmelerine dayanamam tek duam gelemesinler gelmesinler kesinlikle istemiyorum hicbirini yanlarımda ne yüzle gelecekler bugüne dek insan yerine koymadılar bir anda torunları oldu bana dua edin lütfen cidden bir kez daha bu travmayı kaldıramam ben
hayatımdaki en önemli esikte bu stresi yasamak bile haksızlıkken onları o en güzel günümde gölge olarak mutlulugumn tepsinde görmek istemiyorum hepinizden dua istiyorum bu konuda
önümde kocaman bir belirsizlk duruyor su an ve malesef esim bu konuda her zamanki gibi caresizmiş gibi seyirci duruyor ailesine karsı RAbbime sıgındım beni uzak tutsun onlarla imtihan etmesin diye
cidden bu konuda cok yaralıyım kızlar su an dogumun stresi korkusu kalmadı tek korkum o anın büyüsünü bozabilme ihtimalleri umarım RAbbim izin vermez buna dogumumdan da mutlulugumdan da uzak dursunlar insallah
canim, allah gonlune gore versin insallah.
Kızlar size bişey sormak istiyorum utanarak:26: 9 gün önce dr. gidicem diye agda yaptırdım.Ama dr. çatı kontrolü yapmadı:95:Salı günü çatı kontrolü için çagırdı.Agdayı daha yeni yaptırdım ama gün geçti sonuçta azda olsa çıktıMinik oldugu için agda tutmaz.Bu hamam tozunu sürsem bebege bir zararı olur mu acaba?:97:
canim o kadar kisadan bir sey olmaz. ben ne halde gittimozur dledim artik doktorumdan, ben sezaryen olacagim icin cati muayenesi hic beklemiyordum..doktorum onemli degil dedi sagolsun..
Adiyla yasasin. Allah anali babali buyutmek nasip etsin insallah canim.
bebişin hoşgelmiş canıım..
Allah bagışlasın.
alttan muayene nasıl bişey ya? bnm bgn var
canim doktor vajinadan parmagiyla aciklik var mi yok mu kontrol ediyor.
Bir kaç gündür yazamadım, beni özlediniz mi bakiiim
Kızlar kaç gündür hamile olduğumu anlamaya başladım, yürürken altım resmen acıyooor yaa. Dertler geceleri azarmış derler ya gerçekten öyle akşamları başlıyor bu ağrılar özellikle. Şimdi elimi hızlandırmaya çalışıyorum ama geçen aylardaki gibi enerjim olmuyor.
Ahucum sen Gökçen'i rüyanda görmüşsün sanırım eş zamanlı doğuruyormuşsunuz yaa:) Kız ben de Nuray'ı gördüm rüyamda bebişlerimiz aynı hastanede ve yan yana yatıyorlar, doğmuşlar,hayırdır İnşallah. Anaaam ben daha çanta falan hazırlamadım, gideyim de işlerimi halledeyim hepinizi öptüüüüük:)
gunaydn canim. hazirla tabi tatlim. ben sabirsiz anne 33 haftalikken hazirlamistim
Kızlar kaç gündür hamile olduğumu anlamaya başladım, yürürken altım resmen acıyooor yaa. Dertler geceleri azarmış derler ya gerçekten öyle akşamları başlıyor bu ağrılar özellikle. Şimdi elimi hızlandırmaya çalışıyorum ama geçen aylardaki gibi enerjim olmuyor.
Ahucum sen Gökçen'i rüyanda görmüşsün sanırım eş zamanlı doğuruyormuşsunuz yaa:) Kız ben de Nuray'ı gördüm rüyamda bebişlerimiz aynı hastanede ve yan yana yatıyorlar, doğmuşlar,hayırdır İnşallah. Anaaam ben daha çanta falan hazırlamadım, gideyim de işlerimi halledeyim hepinizi öptüüüüük:)
Günaydın kızlar!!!! Ben de artık uyuyamayanlar kervanına katıldımArtık masa başında da oturturtmuyor beni, ve sadece onun istediği zamanlar uyuyoruz. Galiba alıştırıyor beni önümüzdeki aylara.
Tebrik ederim canım!!!! Adı gibi olur inşallah Mert bebekAllah sağlıklı sıhhatli hepberaber uzuuuun mutlu bir ömür kısmet etsin inşallah 41 kere maşallah
günaydın arkadaşlar.herkese sınmsıcak slmlar
kızlar doğum yapan arkadaşlarımızın listesini nerden takip ediyorduk yazan olursa sevinirim.
mert bebek hoşgelmiş.günaydınnnkızkardeşimde size haber vermiştir.
ay ne bileyim canım. kahvaltı etkiler mi ki. hadi hayırlısı. benim de bugün randevum var. artık her hafta gidiyoruz.günaydın arkadaşlar az önce kontrolden geldik nst yi beğenmedi doktor ama bana açıklamada yapmadı kahvaltı yapmamıştım git kahvaltını yap gel bir daha bakalım gerekirse bebeği alacaz dedi birden şok oldum kendimi normal doğuma hazırlamıştım böyle bi durum yaşayan varmı acaba kahvaltı yapmamam etkilermi bebeğin hareketlerini yada nst sonuçlarını dua edin lütfen hayırşlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?