elsi kuzey çok tatlı.Diger kızlardan da ricam en azından bebişlerin resimlerini profile koyun hiç degilse biz face olmayanları düşünün
günaydınnnkızkardeşimde size haber vermiştir.
c.tesi günü doğum yaptım kızlar. gece 2 de suyum geldi doktorumu aradık hemen gel dedi sabaha karşıda nişan geldi. alttan muayeneye aldılar 2 cm açıklığım vardı. çok pismiş alttan muayene
10.10 da meleğimizi kucağımıza aldık. sezeryanla doğum yaptım. biraz ağrım vardı ameliyat sırasında kistimide almış doktor ondan sanırım ağrım oldu. ama herşeye değer onu kucağına almak koklamak müşhiş bişey. 2 hafta erken geldi acele etti yavrum :)))dileyen herkese rabbim yaşatır inşallah
bugün çıkıyoruz hastenaden. bebeğimizin adını MERT koyduk. adı gibi olur inşallah
herkeze gunaydın ....nasılsınız kızlar...
herkese günaydınnnnn
mart annesi olmaya 1 gün kaldı ha gayret kıslar benim dr um dan izinden döndü artık rahat rahat doğurabilirimmmm
bu bekleyiş ne zormuş
birkaç gün sonrasını düşünüyorum hep.
belkide bebeğimi göreli 2 gün olacak diyorum.
her wc ye gidişimde acaba nişan geldi mi diye merak ediyorum
her sabah bu gecede bitti diyorum ve akşamı bekliyorum
çalan telefona yetişemeyince meraklanacaklar diye hemen dönüyorum
bu kadar sabırsızlıkla beklerken de nasıl emzireceğimi araştırıyorum
c.tesi günü doğum yaptım kızlar. gece 2 de suyum geldi doktorumu aradık hemen gel dedi sabaha karşıda nişan geldi. alttan muayeneye aldılar 2 cm açıklığım vardı. çok pismiş alttan muayene
10.10 da meleğimizi kucağımıza aldık. sezeryanla doğum yaptım. biraz ağrım vardı ameliyat sırasında kistimide almış doktor ondan sanırım ağrım oldu. ama herşeye değer onu kucağına almak koklamak müşhiş bişey. 2 hafta erken geldi acele etti yavrum :)))dileyen herkese rabbim yaşatır inşallah
bugün çıkıyoruz hastenaden. bebeğimizin adını MERT koyduk. adı gibi olur inşallah
günaydınlar nasılsın edacım sancın varmı efe beyimiz nasıl ogluşumda kıskanclık seziyorum seninkindede olacak gibi
sancım bıraz var eylulcum..ve evet benımkı sımdıden cok kıskanıyor bıde sewnın oglus buyuk benımkı daha 2 yasında vallahı cok bunalımdayım ne yapıcam bılmıyorum acıkcası..senın durumun nasıl bebıs nasıl?cnmm bıde gecen gun ank tasıncam fln demıstın yanlıs hatırlamıyorsam gıdıyormusun sımdık ankaraya...
Günaydın Nuraycım umarım iyisindir tatlım,
Sen de erkencisin uyuyamıyorsun di mi? ben şimdi hazırlanıp işe gidecem ama cuma gününü sabırsızlıkla bekliyorum iş yerinde son günüm..
Bu arada ben de bu gece hiç uyuyamadım çok kötü bir rüya gördüm gece tam bir saat ağlamışımdır hayır olsun inşallah ama hatırlayınca bile ürperiyorum.. Allah bebeklermizi bizleri korusun..( Amin..)
İyi bir gün geçirmeniz dileğiyle..
bebişin hoşgelmiş canıım..
Allah bagışlasın.
alttan muayene nasıl bişey ya? bnm bgn var
Günaydııııııııııın herkese keyifli haflar dilerimmm
Birazdan doktor kontrolumüze gideceğiz..Ceee yapıp kaçıyorum bu yüzden =))) öğleden sonra gelirim inş.
günaydın arkadaşlar az önce kontrolden geldik nst yi beğenmedi doktor ama bana açıklamada yapmadı kahvaltı yapmamıştım git kahvaltını yap gel bir daha bakalım gerekirse bebeği alacaz dedi birden şok oldum kendimi normal doğuma hazırlamıştım böyle bi durum yaşayan varmı acaba kahvtı yapmamam etkilermi bebeğin hareketlerini yada nst sonuçlarını dua edin lütfen hayırşlısı olsun
Canım rüyan hayır olsun.Son günlerde böyle rüyalar görmek normal sanırım.Bende her gece dogum yapıyorum,kafama taktıgım kötü şeyleri görüyorum ve aglayarak uyanıyorum.Rabbim miniklerimizi sagsaglim kavuştursun bizlere...
günaydın arkadaşlar az önce kontrolden geldik nst yi beğenmedi doktor ama bana açıklamada yapmadı kahvaltı yapmamıştım git kahvaltını yap gel bir daha bakalım gerekirse bebeği alacaz dedi birden şok oldum kendimi normal doğuma hazırlamıştım böyle bi durum yaşayan varmı acaba kahvaltı yapmamam etkilermi bebeğin hareketlerini yada nst sonuçlarını dua edin lütfen hayırşlısı olsun
Benimde yarın var:18: Gelince nasıl oluyor bana da söyler misin?
benim ilk doğumumda çatı muayenesi yapılmadı. ama normal doğum yapacağım için belli aralıklarla alttan açılma miktarını ölçtüler. ben çok nazlı bi hastaydım. biraz uğraştırdım doktorları :) ama doktorlar rahatlatıyordu beni ondna sonra kontrol ediyorlardı. ama gerçekten kendinizi ne kadar rahat bırakırsanız o kadar az canınız acıyor. aslında kendinizi hiç kasmazsanız canınız hiç yanmıyor.. "şey"den çok farklı değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?