2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gözünaydın allah analı babalı büyütsün inş gözün aydın

tünaydınn diyelim artık,naasılsınız annişler ve tatlı bebişleri
hepimize sağlık ve huzur dolu bir gün diliyorum

biri burda benden bahsediyo

Bütün annişlere günaydııııııın

Anladığım kadarıyla hamilelk pskoljsi fenalarda :26: bende doğum yklştıkça negatif düşncelr artyoo :18: hepmze Allah kolylk wersn

Bebişiin adını yaşatr umarımm. Hayrlı ossun Allah analı babalı büytsün canım

günaydınlar nasılsın edacım sancın varmı efe beyimiz nasıl ogluşumda kıskanclık seziyorum seninkindede olacak gibi

sancım bıraz var eylulcum..ve evet benımkı sımdıden cok kıskanıyor bıde sewnın oglus buyuk benımkı daha 2 yasında vallahı cok bunalımdayım ne yapıcam bılmıyorum acıkcası..senın durumun nasıl bebıs nasıl?cnmm bıde gecen gun ank tasıncam fln demıstın yanlıs hatırlamıyorsam gıdıyormusun sımdık ankaraya...

hayırlı olsun canım güle güle büyüt bebişini...darısı başımıza

günaydınlar kızlar uzun zamandır yazmıyordum geçmişi okuyp çıkıyordum sandalyede oturmak baya yoruyor çünkü...doğum yapan tüm annecikleri kutluyorum allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı bizlerin başına inşş..
bende sezeryan olucam 15 mart gibi sanırım bu cuma dr tam net tarih verecek hayırlısıyla bi doğsalarsı bu tatlı yaramazlar..

evet ondan dedim yaa...seninki küçük cok kıskanacak işimiz iş benimki anormal hareketler sesler cıkarmya başladı hemen fark ediliyo kıskandıgı..allahşükür canavar gibiyim bebişimizde kaka problemi var anne sütü kabız yapıyor demekki yarıyor onaa..evet taşınacam ank toparlanıyorum ama iş yerimle 8 haftanın bitimiyle çıkış işlemlerim var beklemem gerekiyormuş bekleyecem artık ne yapayım....çok az kaldı sabret yavaş yavaş her şey normale döncek sabret az kaldı canım yaa allah kolay dogum nasip etsin efe normal oldu demi

Canım rüyan hayır olsun.Son günlerde böyle rüyalar görmek normal sanırım.Bende her gece dogum yapıyorum,kafama taktıgım kötü şeyleri görüyorum ve aglayarak uyanıyorum.Rabbim miniklerimizi sagsaglim kavuştursun bizlere...

Aldık haberini tatlım.Oğlun hayırlı olsun.Darısı bizlerin başına.Alttan muayene çok pis demişsinZaten korkuyordum iyice korkuttun beni:18:Yarın bende çatı muayenesi olucam çünkü:84:

canım nst ye girmeden önce bana sordular, karnın tok mu ve tatlı birşeyler yedin mi diye. nst sonucunu etkiliyor demekki. bundan sonra da nst ye gelirken tok gel mutlaka dediler..canını sıkma canım. karnını doyurduktan sonra daha doğru sonuçlar alırsınız. belki nst sonucunda sancı görmüştür doktor. nromal doğum yapabilirsin gene bu durumda yani. olumsuz düşünme lütfen..

ben de aynı şekilde bebeğimle ilgili korkulu rüyalar görüyorum. sonra da bütün gün rüyayı düşünüyorum. canım sıkılıyor. Allahım sağ salim sağlıkla doğduklarını görmeyi nasip etsin inşallah..

Ben nst ye baglanacagım zaman tok musun diye sormuşlardı.Ben toktum.Sorduklarına göre etkisi vardır herhalde:97:Moralini bozma canım açlıktandır belki.

günaydın kızlar....
herkese hayırlı haftalar....
kahvaltımızı yapıp gelicez sonra oğluşumla....
öptük hepinizi

Benimde yarın var:18: Gelince nasıl oluyor bana da söyler misin?

benim ilk doğumumda çatı muayenesi yapılmadı. ama normal doğum yapacağım için belli aralıklarla alttan açılma miktarını ölçtüler. ben çok nazlı bi hastaydım. biraz uğraştırdım doktorları :) ama doktorlar rahatlatıyordu beni ondna sonra kontrol ediyorlardı. ama gerçekten kendinizi ne kadar rahat bırakırsanız o kadar az canınız acıyor. aslında kendinizi hiç kasmazsanız canınız hiç yanmıyor.. "şey"den çok farklı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…