2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

eylül canım nasılsın göremiyorum seni ne zamandır bazen de yazdıklarını okuyorum. Umarım sen ve Muhammed iyisinizdir?

Ebru evet dün gece çok kötüydü o rüyayı hatırlamak bile istemiyorum(( çok etkilendim.. ama pozitif düşünmeye çalışıyorum rüyalar tersine çıkar diye..

Şimdi yemeğe çıkmam lazım.. umarım yine görüşürüz.. hoşçakalın..

ben sezaryen yapmıstım yıne ALLAH'ımın ıznıyle 15 martta dogumum olucak doktorumun dedıgınme göre bebegım beklerse tabıkı...cnm ankara olyındada senın ıcın herseyın hayırlısı olsun ınsallah mutlu olursun bebısın ve cocuklarınla...

ya ben hıc catı muaynesı olmadım ıykıdeolmamısım ya cok korkuyordum ılk dogumumda catı muaynesı yapıcaktı ıste sezaryen yapmaya karar verınce yapmadı sımdıdede sezaryen yıne yapmıcak..aaa ne dıcm kızlar benı m doktorum ılk dogumumdada sonda takmamıstı bundada takmıcakmıs cok rahatladım acıkcası..

ya bıde azızeyı cok mrk ettım kuzusuyla ılgılenıyordur sanırım sımdı ama bı haber alamadık mrk ettım yada aldıkta benmı gormedım acaba kızlar..

Ayşeciikk beni ruyanda mı gorduunn?? ayy hayırlara vesile olsun insallah..haha beraber doguruyoruz demek :) kısmet walla.. :)) sen hemen cantanı hazırla sekerim...:)

buarada cook gecmiş olsun.anlattıgın aynı agrılar bende de var.. hiiiç uyuyamıyorum...

buarada çatı muayenesinden donunce anlatırmısın demiş bi anneciğimiz,anlatırım tabi..:) umarım iyi gecer.. saat 2ye az kaldı,,korkuoruuuuuuuuum:18:

doğru demiş valla. bayan olmak zor valla arkadaşlar. neden korkacağımızı şaşırıyoruz artık.

1:

ya sedanın kurabıyelerıne bayıldım nerde ve ne kadara yaptırmıstı bılen varmı arkdaslar..

ÖYkü bebegin kurabiyelerini mi soruyorsun?

2.5 tl tanesiymiş.1O tl de kargo ücreti ödemiş.

80 tanesini 200 tl ye almış.

Bende çok begendim ama bebek şekeri yaptırmıştım önceden:97:

doğru demiş valla. bayan olmak zor valla arkadaşlar. neden korkacağımızı şaşırıyoruz artık.

gerçekten ya kadın olmak ne kadar zor şu fani dünyada.. kocaman bebek doğurucaz.mucize gibi. tamam tıp ilerledi artık eskisi gibi öyle dayanılmaz sancılar çekmiyoruz belki ama yine de zor be :78:

gerçekten ya kadın olmak ne kadar zor şu fani dünyada.. kocaman bebek doğurucaz.mucize gibi. tamam tıp ilerledi artık eskisi gibi öyle dayanılmaz sancılar çekmiyoruz belki ama yine de zor be :78:

birbirimizi strese sokmayalım kızlar umarım hepimizin kolay olur doğumu hemencik alırız kucağımıza bebişlerimizi...koklarız miss gibi öperizz

Günaydııııııııııın herkese keyifli haflar dilerimmm

Birazdan doktor kontrolumüze gideceğiz..Ceee yapıp kaçıyorum bu yüzden =))) öğleden sonra gelirim inş.

guzel haberler al insallah canim.

canim hakkinizda hayirlisi olsun..

amin canim.. hakkinda hayirlisi olsun..

alemmis esin :)

Iyiki azıcık erken yatmışım
caminin hocasından önce ayaklandım yine
Uyku istiyorum

Ayy 5te de kalkılır mı ayol.. Ben de uyanıyorum ama kimse kalkmadan kalkmıyorum. Zaten gece tuvalete kalkmalarım zor, sabah kendimi eşime ittirtiyorum Öyle kalkıyorum yataktan da.

Gözünaydın, adıyla yaşasın kuzun

Günün yarısı da bitti, Mart annesi oluyoruz oley Benim de 3 günüm kaldı yau

Ya biz de geçen gece yattık yatağa, fasülye gibi şey nasıl bebeğe dönüştü diye başladık konuşmaya, nasıl eğiticez diye daldık.. Ara ara konuşuyoruz böyle ama bebek doğmadan her şey farazi kızlar, meleklerimiz gelince görerek yaşıycaz bakalım. Bazen film izliyormuşum gibi geliyor, bakalım ne olacak diye bekliyorum

birbirimizi strese sokmayalım kızlar umarım hepimizin kolay olur doğumu hemencik alırız kucağımıza bebişlerimizi...koklarız miss gibi öperizz

yok canım strese girilsin diye söylemedim ben. benim doğumum epidural olmuştu hiç sancı çekmedim. çok çok rahat bi doğum yaptım. ama ne bileyim ya genel olarak kadın olmak zor. her ay adet olursun, doğumdan sonra 40 gün lohusalığın olur, hamilelik zaten öyle kolay bi süreç değil. kıl tüy işinden zaten hiç bahsetmiyorum

dediğin gibi canım, bebeklerimizi alıp mis gibi koklayınca, çocuğumuz biyeri acısa anne anne diye gelip yanımıza sokulunca da çok tatlı oluyor, ve bu tat başka hiç bir tada da benzemiyor

gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün sağlıcakla oğluma adaş gelmiş
ayy aynen aynen hoş ben hamileliğim boyunca hep baktım başındaki vukuattan ötürü ozaman gelmesin bişey diyordum gelince ağlıyordum şimdi gelsin diyorum ahh insanoğlu ahhhhh
Günaydııııııııııın herkese keyifli haflar dilerimmm

Birazdan doktor kontrolumüze gideceğiz..Ceee yapıp kaçıyorum bu yüzden =))) öğleden sonra gelirim inş.

güzel haberlerini bekliyoruz
inş herşey istediğin gibi olur canım sıkma canını hoş şuanda yoksun ama dualarımız seninle
ne güzel aynı zamanda öğrenicez bebişlerimizi kucağımıza alıcağımız zamanı
günaydın kızlar....
herkese hayırlı haftalar....
kahvaltımızı yapıp gelicez sonra oğluşumla....
öptük hepinizi
afiyet olsun oğluşunla sana canım

hayır olsun gökçencim

cnm bu ikinci doğumun sanırım. bu da epidural normal mi olacak?
benim epidural normal olacak ilk doğumum. ama tedirginim epidural konusunda:97:

ya annisler bir ara, arada karnimdan çıt diye ses geliyor diyen bir arkdasimiz vardi. adini hatirlamiyorum. acaba mesajimi okuyorsa hala gelip gelmedigini, doktoruna sorduysa ne dedigini bana soyleyebilir mi? cunku su son 1 ay icinde 3 seferdir bende de oluyor. karnimdan cit diye bir ses geliyor :44: 2 martta nst ye giricem doktoruma sorarim gene ama,yine de sorayim dedim.

Arkadaslar hastane cantanıza sezeryan oldugnu varsayarak yanı ıkı gun hastane de kaldıgmızı varsayıyorum bebek bezı kac tane koyuyorsunuz..neler koydunuz bı lıstenızı yazar mısınız
sevgıler

geçen hafta bende de bir iki defa oldu.
kimde olduğunu ben de hatırlamıyorum ama yanlış hatırlamıyorsam doktoru kaburgalarından geldiğini söylemiş. ama istersen yine de sor doktoruna.

Arkadaslar hastane cantanıza sezeryan oldugnu varsayarak yanı ıkı gun hastane de kaldıgmızı varsayıyorum bebek bezı kac tane koyuyorsunuz..neler koydunuz bı lıstenızı yazar mısınız
sevgıler

canim, bebek icin soruyorsan 2 tane zibin takim (ic zibin, diz zibin, patikli alt), 2 cift corap, 5-6 tane agiz mendili, 20 tane 1 numara bez, 10 tane 2 numara bez, hirka, yelek, 1 tane penye battaniye, 1 tane kalın kadife battaniye, hastaneden cikarken normal giydirdigim zibin takimin uzerine giydirmek icin kalin kadife tulum, pisik kremi, islak mendil.

geçen hafta bende de bir iki defa oldu.
kimde olduğunu ben de hatırlamıyorum ama yanlış hatırlamıyorsam doktoru kaburgalarından geldiğini söylemiş. ama istersen yine de sor doktoruna.

anladim canim. bebegin kaburgalarindan mi, bizim mi? bizimdir degil mi?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…