evet ondan dedim yaa...seninki küçük cok kıskanacak işimiz iş benimki anormal hareketler sesler cıkarmya başladı hemen fark ediliyo kıskandıgı..allahşükür canavar gibiyim bebişimizde kaka problemi var anne sütü kabız yapıyor demekki yarıyor onaa..evet taşınacam ank toparlanıyorum ama iş yerimle 8 haftanın bitimiyle çıkış işlemlerim var beklemem gerekiyormuş bekleyecem artık ne yapayım....çok az kaldı sabret yavaş yavaş her şey normale döncek sabret az kaldı canım yaa allah kolay dogum nasip etsin efe normal oldu demi
benim ilk doğumumda çatı muayenesi yapılmadı. ama normal doğum yapacağım için belli aralıklarla alttan açılma miktarını ölçtüler. ben çok nazlı bi hastaydım. biraz uğraştırdım doktorları :) ama doktorlar rahatlatıyordu beni ondna sonra kontrol ediyorlardı. ama gerçekten kendinizi ne kadar rahat bırakırsanız o kadar az canınız acıyor. aslında kendinizi hiç kasmazsanız canınız hiç yanmıyor.. "şey"den çok farklı değil
Bir kaç gündür yazamadım, beni özlediniz mi bakiiim
Kızlar kaç gündür hamile olduğumu anlamaya başladım, yürürken altım resmen acıyooor yaa. Dertler geceleri azarmış derler ya gerçekten öyle akşamları başlıyor bu ağrılar özellikle. Şimdi elimi hızlandırmaya çalışıyorum ama geçen aylardaki gibi enerjim olmuyor.
Ahucum sen Gökçen'i rüyanda görmüşsün sanırım eş zamanlı doğuruyormuşsunuz yaa:) Kız ben de Nuray'ı gördüm rüyamda bebişlerimiz aynı hastanede ve yan yana yatıyorlar, doğmuşlar,hayırdır İnşallah. Anaaam ben daha çanta falan hazırlamadım, gideyim de işlerimi halledeyim hepinizi öptüüüüük:)
benımde bu perşembe var hatta dr şimdiye kadar yapacaktı ama resmen kaçtım :18:
dun eşime diyorumki artık doğum olacak nerdeyse bu perşembe kaçış yok yandım falan,eşim ne dese beğenırsınız perşembe gırecek olandan değılde, zamanı gelince çıkacak olandan kork
benim ilk doğumumda çatı muayenesi yapılmadı. ama normal doğum yapacağım için belli aralıklarla alttan açılma miktarını ölçtüler. ben çok nazlı bi hastaydım. biraz uğraştırdım doktorları :) ama doktorlar rahatlatıyordu beni ondna sonra kontrol ediyorlardı. ama gerçekten kendinizi ne kadar rahat bırakırsanız o kadar az canınız acıyor. aslında kendinizi hiç kasmazsanız canınız hiç yanmıyor.. "şey"den çok farklı değil
ya sedanın kurabıyelerıne bayıldım nerde ve ne kadara yaptırmıstı bılen varmı arkdaslar..
dun eşime diyorumki artık doğum olacak nerdeyse bu perşembe kaçış yok yandım falan,eşim ne dese beğenırsınız perşembe gırecek olandan değılde, zamanı gelince çıkacak olandan kork
doğru demiş valla.bayan olmak zor valla arkadaşlar. neden korkacağımızı şaşırıyoruz artık.
gerçekten ya kadın olmak ne kadar zor şu fani dünyada.. kocaman bebek doğurucaz.mucize gibi. tamam tıp ilerledi artık eskisi gibi öyle dayanılmaz sancılar çekmiyoruz belki ama yine de zor be :78:
Günaydııııııııııın herkese keyifli haflar dilerimmm
Birazdan doktor kontrolumüze gideceğiz..Ceee yapıp kaçıyorum bu yüzden =))) öğleden sonra gelirim inş.
günaydın arkadaşlar az önce kontrolden geldik nst yi beğenmedi doktor ama bana açıklamada yapmadı kahvaltı yapmamıştım git kahvaltını yap gel bir daha bakalım gerekirse bebeği alacaz dedi birden şok oldum kendimi normal doğuma hazırlamıştım böyle bi durum yaşayan varmı acaba kahvaltı yapmamam etkilermi bebeğin hareketlerini yada nst sonuçlarını dua edin lütfen hayırşlısı olsun
günaydınlar kızlar uzun zamandır yazmıyordum geçmişi okuyp çıkıyordum sandalyede oturmak baya yoruyor çünkü...doğum yapan tüm annecikleri kutluyorum allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı bizlerin başına inşş..
bende sezeryan olucam 15 mart gibi sanırım bu cuma dr tam net tarih verecek hayırlısıyla bi doğsalarsı bu tatlı yaramazlar..
Iyiki azıcık erken yatmışım
caminin hocasından önce ayaklandım yine
Uyku istiyorum
günaydınnnkızkardeşimde size haber vermiştir.
c.tesi günü doğum yaptım kızlar. gece 2 de suyum geldi doktorumu aradık hemen gel dedi sabaha karşıda nişan geldi. alttan muayeneye aldılar 2 cm açıklığım vardı. çok pismiş alttan muayene
10.10 da meleğimizi kucağımıza aldık. sezeryanla doğum yaptım. biraz ağrım vardı ameliyat sırasında kistimide almış doktor ondan sanırım ağrım oldu. ama herşeye değer onu kucağına almak koklamak müşhiş bişey. 2 hafta erken geldi acele etti yavrum :)))dileyen herkese rabbim yaşatır inşallah
bugün çıkıyoruz hastenaden. bebeğimizin adını MERT koyduk. adı gibi olur inşallah
Evet canım son haftalarda iyice anladık artık hamile olduğumuzuKolay gelsin sana, hazırla çantanı hazır dursun tabii, Mart bebişleri de baya bir aceleci çıktı zaten..
Hala doğum yapmamış hamişler bugünü de atlatırsak artık MART ANNESİ olacaz!!!!!!!!!! Hadi bakalım son gün
mert bebek hoşgelmiş.
ay ne bileyim canım. kahvaltı etkiler mi ki. hadi hayırlısı. benim de bugün randevum var. artık her hafta gidiyoruz.
kızlar ben çok stresli olmaya başladım. herşeyden korkuyorum. isim bile dert oldu. ekin ismine karar verdik kızımız için ama sabaha kadar yatakta döndüm durdum. doğru isim mi kızım sevecek mi diye seslendim durdum valla ekin teyze , ekin hanım vb....nasıl oluyor diye. ay emzirmek bakmak. of içim daralıyor. yüz kere sordum eşime nasıl bakacağız diye. çok zor çocuk büyütmek. herkes aynı değeri vermiyor ki çocuklarına ya çevresi. daral geldi , akşam 10 da yağmurda eşime dolaşalım dedim. çıktık dolaştık . gece de uyuyamadım.
ay sizi de sıktım
birbirimizi strese sokmayalım kızlar umarım hepimizin kolay olur doğumu hemencik alırız kucağımıza bebişlerimizi...koklarız miss gibi öperizz
gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün sağlıcakla oğluma adaş gelmişgünaydınnnkızkardeşimde size haber vermiştir.
c.tesi günü doğum yaptım kızlar. gece 2 de suyum geldi doktorumu aradık hemen gel dedi sabaha karşıda nişan geldi. alttan muayeneye aldılar 2 cm açıklığım vardı. çok pismiş alttan muayene
10.10 da meleğimizi kucağımıza aldık. sezeryanla doğum yaptım. biraz ağrım vardı ameliyat sırasında kistimide almış doktor ondan sanırım ağrım oldu. ama herşeye değer onu kucağına almak koklamak müşhiş bişey. 2 hafta erken geldi acele etti yavrum :)))dileyen herkese rabbim yaşatır inşallah
bugün çıkıyoruz hastenaden. bebeğimizin adını MERT koyduk. adı gibi olur inşallah
bu bekleyiş ne zormuş
birkaç gün sonrasını düşünüyorum hep.
belkide bebeğimi göreli 2 gün olacak diyorum.
her wc ye gidişimde acaba nişan geldi mi diye merak ediyorum
her sabah bu gecede bitti diyorum ve akşamı bekliyorum
çalan telefona yetişemeyince meraklanacaklar diye hemen dönüyorum
bu kadar sabırsızlıkla beklerken de nasıl emzireceğimi araştırıyorum
güzel haberlerini bekliyoruzGünaydııııııııııın herkese keyifli haflar dilerimmm
Birazdan doktor kontrolumüze gideceğiz..Ceee yapıp kaçıyorum bu yüzden =))) öğleden sonra gelirim inş.
inş herşey istediğin gibi olur canım sıkma canını hoş şuanda yoksun ama dualarımız seninlegünaydın arkadaşlar az önce kontrolden geldik nst yi beğenmedi doktor ama bana açıklamada yapmadı kahvaltı yapmamıştım git kahvaltını yap gel bir daha bakalım gerekirse bebeği alacaz dedi birden şok oldum kendimi normal doğuma hazırlamıştım böyle bi durum yaşayan varmı acaba kahvaltı yapmamam etkilermi bebeğin hareketlerini yada nst sonuçlarını dua edin lütfen hayırşlısı olsun
ne güzel aynı zamanda öğrenicez bebişlerimizi kucağımıza alıcağımız zamanıgünaydınlar kızlar uzun zamandır yazmıyordum geçmişi okuyp çıkıyordum sandalyede oturmak baya yoruyor çünkü...doğum yapan tüm annecikleri kutluyorum allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı bizlerin başına inşş..
bende sezeryan olucam 15 mart gibi sanırım bu cuma dr tam net tarih verecek hayırlısıyla bi doğsalarsı bu tatlı yaramazlar..
afiyet olsun oğluşunla sana canımgünaydın kızlar....
herkese hayırlı haftalar....
kahvaltımızı yapıp gelicez sonra oğluşumla....
öptük hepinizi
eylül canım nasılsın göremiyorum seni ne zamandır bazen de yazdıklarını okuyorum. Umarım sen ve Muhammed iyisinizdir?
Ebru evet dün gece çok kötüydü o rüyayı hatırlamak bile istemiyorum(( çok etkilendim.. ama pozitif düşünmeye çalışıyorum rüyalar tersine çıkar diye..
Şimdi yemeğe çıkmam lazım.. umarım yine görüşürüz.. hoşçakalın..
yok canım strese girilsin diye söylemedim ben. benim doğumum epidural olmuştu hiç sancı çekmedim. çok çok rahat bi doğum yaptım. ama ne bileyim ya genel olarak kadın olmak zor. her ay adet olursun, doğumdan sonra 40 gün lohusalığın olur, hamilelik zaten öyle kolay bi süreç değil. kıl tüy işinden zaten hiç bahsetmiyorum
dediğin gibi canım, bebeklerimizi alıp mis gibi koklayınca, çocuğumuz biyeri acısa anne anne diye gelip yanımıza sokulunca da çok tatlı oluyor, ve bu tat başka hiç bir tada da benzemiyor
ya annisler bir ara, arada karnimdan çıt diye ses geliyor diyen bir arkdasimiz vardi. adini hatirlamiyorum. acaba mesajimi okuyorsa hala gelip gelmedigini, doktoruna sorduysa ne dedigini bana soyleyebilir mi? cunku su son 1 ay icinde 3 seferdir bende de oluyor. karnimdan cit diye bir ses geliyor :44: 2 martta nst ye giricem doktoruma sorarim gene ama,yine de sorayim dedim.
Arkadaslar hastane cantanıza sezeryan oldugnu varsayarak yanı ıkı gun hastane de kaldıgmızı varsayıyorum bebek bezı kac tane koyuyorsunuz..neler koydunuz bı lıstenızı yazar mısınız
sevgıler
geçen hafta bende de bir iki defa oldu.
kimde olduğunu ben de hatırlamıyorum ama yanlış hatırlamıyorsam doktoru kaburgalarından geldiğini söylemiş. ama istersen yine de sor doktoruna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?