2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam herkese bugün kontrole gittim. önce nst sonra usg yapıldı.perşembe günü sezaryen ile doğum yapacağım. kaydım alındı. şimdilik herşey yolunda.......
gözün aydın canım bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah
ben biliyordum hoşş bu haberigözün aydın canım benim elif eylülümüzü sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ve kuzumuza kocaman bir maşallahhh annesi bebişine iyi bakmış

selam herkese bugün kontrole gittim. önce nst sonra usg yapıldı.perşembe günü sezaryen ile doğum yapacağım. kaydım alındı. şimdilik herşey yolunda.......

Ne güzel seninde dogum tarihin belli olmuş.Sezeryan olacak arkadaşların tarihleri belli oluyor ne güzel.Biz normaller heran tetikteyiz:97:

geçmiş olsun canım. bizim hastanede tek kişilik oda sezeryan 435 lira. çift kişilik 375 ti ben tek istedim eşimde dedi çift kişilik olurmu diye. öyle karar verdik. o kadarcık fark için.

sağol canımmmm. teşekkür ederiz. aynı şeyleri söylemiş evet. bide bana eşantiyon vardı orda onlardan verdi 4 5 tane bunları kullanırsın dedi sonra alırsın dedi.

kızlar bişey danışmak ıstıyorum bebeğim için biberonlar hazırladık içinde şeker olan,annem hastaneye götürelim oraya gelenler olur dağıtırız diyor kayınvaldem zaten evde mevlüt yapcaz bence götürmeyelim evde dağıtalım diyor ama ben ne dersem o olur ıkısıde bılıyor bende karar veremıyorum yardım lutfen

anladim canim.

masallah canim kızına haydi hakkinizda hayirlisi olsun.

gecmis olsun canim.

masallah canim kuzuna

humana still tea idi sanirim? :44:
sağol canım benim.

Kızına canım hadi dogum tarihinizde belli olmuş.Hadi hayırlısı inş.Çatı kontrolü için söyledikleri bana yarın için moral oldu
canım inan kendini kasma ben hiç hissetmedim bile. belkide kasmadığım için. bide doktor sohbet ede ede baktı. ona daldım sanırım. hiç korkma. sende güzel haberler ver hadi bize inşallah

canımmmmm çoook sağolll. bileceksin tabi canımmmm. en önce sen bileceksin. ama tarihi eşim 14 isteyince seninle anlaştığımız tarih olmadı. olsun ne yapalım.

babalık izini yasalaştı mı? malum perşembe doğum var.....

yasalaştı diye biliyorum canım. resmi gazetede yayımlanmış..

gözün aydın canım doğum tarihiniz kesinleşmiş. inşallah sağlıkla gelsin bebeğin..

hastane tercihin hayırlı olsun canım.

arkadaşlar ya şu süt yapan çayın adı neydiiiiii

humana stil tee idi sanırım..

evde mevlüt yapıcaksan canım bence biberonları hastanede dağıtma. hastaneye gelenlere çikolata ikram edebilirsin..

bebek şekerlerini kiminle paylaşmak için hazırladıysan orada kullan derim. benim hastaneye iş arkadaşlarım ve eşimin iş arkadaşları gelecek. ben şekerlerimi onlarla paylaşacağım diye düşündüm. hastanede dağıtacağım eve gelenler çok önem arzetmiyor benim için onlara çikolata tutacağım...

canımn çoook sağol amin İnşallah. inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alacaz bebişlerimizi.

bende oyle duşundum sağol cnm bıde sence kaç tane yeterli olur

bizde hastaneye gelenlere vermek için biberon aldık annemde gelirken şeker aldı renkli şekerlerden

Bebek şekerlerini mevlütte dagıtıcam.Hastaneye gelenlere hazırladıgım bebek süslü lohusa bardaklarımdan lohusa şerbeti ve çikolatalar ikram edicem.

Kızlar bişi merak ettim.Şimdi azize arkadaşımız yok.Yeni dogan bebekleri topige kim ekliycek.Kim ilgilenecek acaba?

mehaba kızlar
bende perşembe günü nst'ye gireceğim ayrıca doktor çatı muayenemi yapacak:18::18:
doğum yaklaştığı için evdende çıkmıyorum ,Allah bütün hamişlere bebişlerini sağlıkla eline almasını nasip etsin

selam kızlar..nasılsınız..doğuran var mı...şubatın son günleri işler kesat galiba
bende yarın akşam 19a randevu aldım..doktor olmakta zor ya sabahtan gece yarılarına kadar çalış:94:bakalım ne günü verecek bizede..dün gece ayaklarımın altına viks sürüp yattım,sanırım işe yaradı bugün öksürük yok...2 yaşından büyük çocuklara kullanılabiliyormuş..haberiniz olsun..kuru öksürük için..
elsi o ne güzel bebiiş..maşallah ya..gerçi fb gibi geldi ama

aaaa azizeden haberiniz varmı..gördünüz mü tontiş kızı

Elsi geçmişi okuyamadıgın için tekrar yazmak istedim.Kuzeyi profile koymana çok sevindim.Ben ve benim gibi face olmayanlar görebiliyor.Ömer kuzay çok tatlı benim ki nasıl olcak acaba?

Sen nasıl oldun, grip oluyor gibiydin ya canım? İnşallah iyileşmişsindir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…