2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

amin canım aynen evde tıkılı kaldık cidden
Kızlar bişi merak ettim.Şimdi azize arkadaşımız yok.Yeni dogan bebekleri topige kim ekliycek.Kim ilgilenecek acaba?
canım azize açtığı için sadece o düzenleme yapabilir

güzel haberlerle dönersin çiğdemcim şükür iyileşmişsin azizedende haber yok

Sen nasıl oldun, grip oluyor gibiydin ya canım? İnşallah iyileşmişsindir..

içgüveysinden hallicebende anlamıyorum bir saat başımı kaldıramıyorum fenayım..bi saat sonra bişeyim yok..gripte ne olduğunu şaşırdı sanırım..yok ıhlamur,yok balllı zencefil,portakal suları,viks derken vücudum bu kadar şifaya ne cevap vereceğini şaşırdı
ballı zencefili sen söylemiştin galiba...yada ismini hatırlayamadığım burdan bi arkadaşım..çok teşekkür ederim sanırım baya iyi geldi

canım bendede kuru öksürük kaldı. nasıl yaptın yazarsan canım yaaa. okuduğum iyi oldu valla. gidip hemen vicks alırım

Hehe iyi ol da.. Ben de söylemiştim evet, başka söyleyen de olmuştur, malum ilaç alamayınca dayanıyoruz bala zencefile

kızlar birşey soracaktım,ben kızıma bebe yağı,şampuan ,pişik kremi gibi malzemeleri daha almadım
hangi marka alacağıma karar veremedim,siz hangi marka aldınız

amin canım aynen evde tıkılı kaldık cidden

canım azize açtığı için sadece o düzenleme yapabilir

güzel haberlerle dönersin çiğdemcim şükür iyileşmişsin azizedende haber yok

amin canım..artık son kontrol..kadının kafasını şişiricem yarın sorularımla...uyşmazlık iğnem var,devlet hastanesi ama ben tek odada kalmak istiyorum o nasıl olacak ameliyattan çok tırsıyorum:18fffff...bi normal doğuramadım

kızlar birşey soracaktım,ben kızıma bebe yağı,şampuan ,pişik kremi gibi malzemeleri daha almadım

canım ben o yönden biraz fazla şanslıyım galiba. iki arkadaşım gelirken boş gelmeyelim diye sağolsunlar dalinin setini almışlar. şimdi bi sürü oldu

ardina doğum yapıcaktı bugün elifcim başkada kim var bilmiyorum:26::26:

Çok saoL canım Allah yardımcısı oLsun sağ saLim kavuşsun bebeğine :)

Elsi geçmişi okuyamadıgın için tekrar yazmak istedim.Kuzeyi profile koymana çok sevindim.Ben ve benim gibi face olmayanlar görebiliyor.Ömer kuzay çok tatlı benim ki nasıl olcak acaba?

TeşekkürLer canım bende face i oLmayanLar içn yukledim zaten canım eminim senin bebeğinde çok tatLı oLacaktır

bende çok korkuyordum ameliyattan sağolsun doktorum çok rahatlattı. inşallah dediği gibi olursa çok rahat geçecek. bana çok güzel şeyler anlattı. kızını göreceksin. normalden daha az ağrın olacak merak etme dedi.

HERKESE MERHABA ARKADAŞLAR,
KARŞI KOMŞUMUZ ŞİFRE VERDİ SAĞOLSUN İNT VAR ARTIK AMA HALEN GEÇMİŞİ OKUYORUM BEN BU FORUMDA BİR GÜNÜ YAKALAYAMADIM GİTTİ YADOĞUM YAPAN ARKADAŞLARIM ALLAH ANNELİ BABALI BÜYÜTSÜN KUZULARINIZI..SANIRIM BUNDAN SONRA ARTIK ÇOŞARIZ İYİCE BİZİ KİMSE TUTAMAZ YARIN 1 MART ..BENİM 3 GÜNDÜR ÇOK AĞRIM VAR YA GÜNDÜZ OTURURKEN YOKTA GECE OLDUMU KABUS BAŞLIYOR NE TARAFIMA DÖNERSEM ORAMA TOPLANIYOR NASIL AĞRIYOR KRAMP GİRİYOR..DÖNERKEN KASIMLARIMDA AĞRI BÖYLE REGL AĞRISI GİBİ AYAĞA KALKARKEN ALT TARAFTA AĞRI YANMA BÖYLE GECE ZATEN SAAT BAŞI KALKIYORUM WC YE EZİYET YATMAK KALKMAK,SANIRIM HEPİMİZ AYNI DURUMDAYIZ AMA..YARIN SABAH RANDEVUM VAR AMA YİNEDE BİR ARAYAYIM DEDİM DOKTORUMU NORMALDE HİÇ ARAMAM BARİ SON ZAMAN ARAYAYIM DEDİM ÖZELLİKLE GECE İSE DEDİ SEN DÖNÜNCE BEBEK DÖNMEYE ÇALIŞLIYOR AĞRI YAPIYOR TABİ DEDİ.ASLINDA BU HFTLARDA NORMAL DOĞUM BEKLEDİKLERİMİZDE BU SANCILAR İÇİN SEVİNİRİZ BİLE DEDİ DOĞUMA HAZIRLIK SANCILARIDIR BUNLAR DEDİ AMA BENİM KIZIMIN KAFASI HALA GÖĞSÜMÜN ALTINDA HİÇ DEĞİŞİTİREMEDİ POZİSYONUNU SEZERYAN OLACAK 1 HFT DAHA DURSUNDA DEDİ.YANİ YARIN GİDİNCE 1 HFT SONRASI İÇİN GÜN VERECEKTİR VALLA BELLİ OLSUN ARTIK GELSİN KIZIM YA SIKILDIM VALLA BUGÜN 37 DE OLDUK HAFTAYA 38 İYİDİR HERHALDE DAHA NİYE DURSUN Kİ HEM KİLOSU ÖNDE ..YARIN DOKTORDAN SONRA ODAMA KOYACAĞIM PRENSES BEŞİĞİMİZİ ŞEKERLERİMİZİ KAPI SÜSÜMÜZÜ VS TESLİM ALACAĞIZ..ARTIK BİRŞEY KALMADI ÇOK ŞÜKÜR ODAMIZ ÇANTALARIMIZ ZATEN 2 AYDIR HAZIRDI..BİR TEK MASAL HN EKSİK ..ALLAH SAĞLIKLA ONUNDA GELMESİNİ NASİP ETSİN BAŞKA BİR DİLEĞİM YOK..

bende oyle duşundum sağol cnm bıde sence kaç tane yeterli olur

mevlüt şekerini soruyorsan canım kaç kişi davet edeceğinize bağlı, 50 civarı yeterli olur sanırım. hastanede ikram etmelik çikolata ise 30 tane olsa yeter heralde. yaşadığın şehirde çok tanıdığınız varsa ona göre sayıyı artırman gerekebilir..

johnsons babydne memnun kalmıştık biz canım.. o yüzden yine onu kullanıcam şampuan ve bebe yağında. pişik kreminde de uzuuuuun denemelerden sonra popolinde karar kıldık.. diğerleri popişe iyi gelmedi..

elsi ömer kuzey çok tatlı maşallah yaaa. Allahım korusun baka baka içim gidiyor. bide sende sezeryan oldun ya. resimlerini gördükçe korkum azalıyor işin doğrusu. o kadar güzel bakmışsınki oğluna resimlerde.Allahım sizi birbirinize bağışlasın İnşallah.

canım bendede kuru öksürük kaldı. nasıl yaptın yazarsan canım yaaa. okuduğum iyi oldu valla. gidip hemen vicks alırım
vick merheminden aldık..gece yatarken ayak tabanıma incecik sürdüm ve kalın çorap giyip yattım...bukadar..gerçi göğse boğazlara filanda sürün diyor ama ben doktora sormadan güvenemedim..inşallah iyi gelir

Hehe iyi ol da.. Ben de söylemiştim evet, başka söyleyen de olmuştur, malum ilaç alamayınca dayanıyoruz bala zencefile

sağol canım...benim oğlan deli gb dönüyor enerji fazla geliyor galiba onada

ben nivea çanta set almıştım..

canım ben o yönden biraz fazla şanslıyım galiba. iki arkadaşım gelirken boş gelmeyelim diye sağolsunlar dalinin setini almışlar. şimdi bi sürü oldu

ne güzel şanslısın canım
valla biz bebişin çorabına kadar herşeyini kendimiz aldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…