- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 45
bizde hastaneye gelenlere vermek için biberon aldık annemde gelirken şeker aldı renkli şekerlerden
evet canım biz işte nöbetçi olduk
bakarsın doktor banada 14ünü verir canım kısmet
ardina doğum yapıcaktı bugün elifcim başkada kim var bilmiyorum:26::26:
ayyy olurmu olur. ne güzel aynı gün belkide aynı saatlerde kucağımıza alırız. bak gördünmü ters durması doğru durması değil kısmetimizde ne varsa onu yaşıyoruz. ters diye üzülüyordun. bak bana düz çatı müsait ama işte kısmet.
amin canım aynen evde tıkılı kaldık ciddenmehaba kızlar
bende perşembe günü nst'ye gireceğim ayrıca doktor çatı muayenemi yapacak:18::18:
doğum yaklaştığı için evdende çıkmıyorum ,Allah bütün hamişlere bebişlerini sağlıkla eline almasını nasip etsin
canım azize açtığı için sadece o düzenleme yapabilirKızlar bişi merak ettim.Şimdi azize arkadaşımız yok.Yeni dogan bebekleri topige kim ekliycek.Kim ilgilenecek acaba?
selam kızlar..nasılsınız..doğuran var mı...şubatın son günleri işler kesat galiba
bende yarın akşam 19a randevu aldım..doktor olmakta zor ya sabahtan gece yarılarına kadar çalış:94:bakalım ne günü verecek bizede..dün gece ayaklarımın altına viks sürüp yattım,sanırım işe yaradı bugün öksürük yok...2 yaşından büyük çocuklara kullanılabiliyormuş..haberiniz olsun..kuru öksürük için..
elsi o ne güzel bebiiş..maşallah ya..gerçi fb gibi geldi ama
aaaa azizeden haberiniz varmı..gördünüz mü tontiş kızı
Sen nasıl oldun, grip oluyor gibiydin ya canım? İnşallah iyileşmişsindir..
selam kızlar..nasılsınız..doğuran var mı...şubatın son günleri işler kesat galiba
bende yarın akşam 19a randevu aldım..doktor olmakta zor ya sabahtan gece yarılarına kadar çalış:94:bakalım ne günü verecek bizede..dün gece ayaklarımın altına viks sürüp yattım,sanırım işe yaradı bugün öksürük yok...2 yaşından büyük çocuklara kullanılabiliyormuş..haberiniz olsun..kuru öksürük için..
elsi o ne güzel bebiiş..maşallah ya..gerçi fb gibi geldi ama
aaaa azizeden haberiniz varmı..gördünüz mü tontiş kızı
içgüveysinden hallicebende anlamıyorum bir saat başımı kaldıramıyorum fenayım..bi saat sonra bişeyim yok..gripte ne olduğunu şaşırdı sanırım..yok ıhlamur,yok balllı zencefil,portakal suları,viks derken vücudum bu kadar şifaya ne cevap vereceğini şaşırdı
ballı zencefili sen söylemiştin galiba...yada ismini hatırlayamadığım burdan bi arkadaşım..çok teşekkür ederim sanırım baya iyi geldi
amin canım aynen evde tıkılı kaldık cidden
canım azize açtığı için sadece o düzenleme yapabilir
güzel haberlerle dönersin çiğdemcim şükür iyileşmişsin azizedende haber yok
kızlar birşey soracaktım,ben kızıma bebe yağı,şampuan ,pişik kremi gibi malzemeleri daha almadım
hangi marka alacağıma karar veremedim,siz hangi marka aldınız
ardina doğum yapıcaktı bugün elifcim başkada kim var bilmiyorum:26::26:
Elsi geçmişi okuyamadıgın için tekrar yazmak istedim.Kuzeyi profile koymana çok sevindim.Ben ve benim gibi face olmayanlar görebiliyor.Ömer kuzay çok tatlıbenim ki nasıl olcak acaba?
amin canım..artık son kontrol..kadının kafasını şişiricem yarın sorularımla...uyşmazlık iğnem var,devlet hastanesi ama ben tek odada kalmak istiyorum o nasıl olacak ameliyattan çok tırsıyorum:18fffff...bi normal doğuramadım
kızlar birşey soracaktım,ben kızıma bebe yağı,şampuan ,pişik kremi gibi malzemeleri daha almadım
bende oyle duşundum sağol cnm bıde sence kaç tane yeterli olur
vick merheminden aldık..gece yatarken ayak tabanıma incecik sürdüm ve kalın çorap giyip yattım...bukadar..gerçi göğse boğazlara filanda sürün diyor ama ben doktora sormadan güvenemedim..inşallah iyi gelircanım bendede kuru öksürük kaldı. nasıl yaptın yazarsan canım yaaa. okuduğum iyi oldu valla. gidip hemen vicks alırım
Hehe iyi ol da.. Ben de söylemiştim evet, başka söyleyen de olmuştur, malum ilaç alamayınca dayanıyoruz bala zencefile
selam kızlarrrrrrDoğuran var mı doğuran geçmişi okuyamıyorum ben
mevlüt şekerini soruyorsan canım kaç kişi davet edeceğinize bağlı, 50 civarı yeterli olur sanırım. hastanede ikram etmelik çikolata ise 30 tane olsa yeter heralde. yaşadığın şehirde çok tanıdığınız varsa ona göre sayıyı artırman gerekebilir..
bencede o kadar yeterli olur sonuçta kaç kişi gelcek, ama benım bıberonlar 100 tane artıcak dolayısıyla hem hastaneye hem mevlütte olmaz dımı off
mevlüt şekerini soruyorsan canım kaç kişi davet edeceğinize bağlı, 50 civarı yeterli olur sanırım. hastanede ikram etmelik çikolata ise 30 tane olsa yeter heralde. yaşadığın şehirde çok tanıdığınız varsa ona göre sayıyı artırman gerekebilir..
bencede o kadar yeterli olur sonuçta kaç kişi gelcek, ama benım bıberonlar 100 tane artıcak dolayısıyla hem hastaneye hem mevlütte olmaz dımı off
BEN MEVLÜTE 100 TANE LAVANTALI MIKNATISLI YAPTIRDIM YARIN ALACAĞIZ HATTA,ANNENEMDE SAĞOLSUN AYNISININ BADEM ŞEKERLİSİNDEN 30 TANE HASTAHANEYE YAPTIRDI..HASTAHENEYE ÇİKOLATADA ALACAĞIZ..
MEVLÜTTEDE LOKUM ALACAĞIZ,BİRDE TAVUKLU PİLAV AYRAN..
canım ben o yönden biraz fazla şanslıyım galiba. iki arkadaşım gelirken boş gelmeyelim diye sağolsunlar dalinin setini almışlar. şimdi bi sürü oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?