2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bencede o kadar yeterli olur sonuçta kaç kişi gelcek, ama benım bıberonlar 100 tane artıcak dolayısıyla hem hastaneye hem mevlütte olmaz dımı off[/QUOTE]

eğer mevlüte gelemeyenler olacaksa onlara hastanede verebilirsin biberonlarını :)

selam herkese bugün kontrole gittim. önce nst sonra usg yapıldı.perşembe günü sezaryen ile doğum yapacağım. kaydım alındı. şimdilik herşey yolunda.......

ben de perşembe günü sezeryanla doğum yapacağım canımcım. Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, inşallah. yarın son kontrolüm var, acaba ne diyecek, çok heyecanlıyım :)

ben de perşembe günü sezeryanla doğum yapacağım canımcım. Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, inşallah. yarın son kontrolüm var, acaba ne diyecek, çok heyecanlıyım :)

Ben de, ben de!! Hatta benim de yarın son kontrolüm var, içerden son kez bakıcaz kuzuya

benim bu 2.sezeryanım..ilkide çok güzel geçmişti..ama ozamanda korkudan zangır zangır titreyerek girdim ameliyata..bu sefer günler öncesinden bilicem...bayılmasam bariben genel anestezi olucam mümkün değil diğeri..ölürüm valla korkudan

Ben de, ben de!! Hatta benim de yarın son kontrolüm var, içerden son kez bakıcaz kuzuya

oyy yarın çoğumuzun son kontroller demek...hakkımızda hayırlısı

Bayılırsan anesteziye de gerek kalmaz

ne güzel 3/3/2011 günü çok bereketli bir gün olacak desenize

Evet galiba bereketli olacak
Hayırlısıyla gelsinler kuzularımız ya, o kadar sıkışık ki içerde, 4-5 kilo bebişi olanlar napıyor merak ediyorum.. Zor işleri. Benimkisi 3 kilo, ben acıyorum yavruya O muhtemelen memnundur yerinden..

doktorum cuma günü yokmuş perşembede amilyat günü zaten yok mecburn çarşambaya gidicez ayyy 2gün sonra doğum tarihimiz belli oluyor
buarada kızlar adet olucak gibiyim bel ağrısıda var normalimi bilemedim

canım hayırlısı olsun
ama aç karnına itmiştim bana da aynı şey olmuştu
inşallah bişi olmaz tatlım

haha
canım çok hoşsun ama
şey içinde bir ön hazırlığı fln oluyor
benimde çatı perşembe günü
bende tırsıyorum:18:

selam herkese bugün kontrole gittim. önce nst sonra usg yapıldı.perşembe günü sezaryen ile doğum yapacağım. kaydım alındı. şimdilik herşey yolunda.......
gözünaydın canımmm
hayırlısıyla ve sağlıcakla al kucağına cnm

kızzına cnm
ayyyy çok heyecanlı tarih almak fln

hayırlı olsun canım yeni hastanen.

canım mevlütte dağıtmak daha mantıklı ama
çok sevdiğin paylaşmak istediğin dostlarında varsa onlara vermek için az bişi götür dilersen

seLam kızLarrrrrr doğuran var mı doğuran geçmişi okuyamıyorum ben
bilemedim ki:26:

Yok canım mavi kare kutu üzerinde çizgi erkek bebek figürleri var.İçlerinde madlen çikolata.Tanesi 1 tl

canım nerden aldın çiklotları

geçmiş olsun cnm
hadi gözün aydın
kızlar birşey soracaktım,ben kızıma bebe yağı,şampuan ,pişik kremi gibi malzemeleri daha almadım
hangi marka alacağıma karar veremedim,siz hangi marka aldınız

canım ben bübchen aldım, burdaki kızların tavsiyesiyle
hem bitkiselmiş,hem şampuanı göz yakmıyormuş

ayyy sağlıkla o da gelir annesi
bende haftaya yada cuma beşiğini hazırlayacağım inşallah

Evet galiba bereketli olacak
Hayırlısıyla gelsinler kuzularımız ya, o kadar sıkışık ki içerde, 4-5 kilo bebişi olanlar napıyor merak ediyorum.. Zor işleri. Benimkisi 3 kilo, ben acıyorum yavruya O muhtemelen memnundur yerinden..[/QUOTE]

aslında ben de yavrumun içerde olmasından memnunum şimdilik
Allahım düşünmek istemiyorum artık ama, ben çooooook heyecanlanıyorum; inşallah herşey çook güzel olacak

kızlar birşey soracaktım,ben kızıma bebe yağı,şampuan ,pişik kremi gibi malzemeleri daha almadım
hangi marka alacağıma karar veremedim,siz hangi marka aldınız

bübchen marka aldim canim her seyini.

doktorum cuma günü yokmuş perşembede amilyat günü zaten yok mecburn çarşambaya gidicez ayyy 2gün sonra doğum tarihimiz belli oluyor

hayirlisi olsun hakkinda canim. agrialri sor istersen doktoruna damlacimç.

valla canım aynen öle oldu şimdi ben gel gel diyorum gelmiyo oğluş çarşamba kontrolüm var hala gelmiyosa perşembe sezeryan yap dicem çoook merak ediyom bebişimi

hakkinda hayirlisi olsun canim.

mrb kızlar nasılsınız gecmişi oku oku bitmiyor cocuktanda fazla fırsat bulamıyorum acıyorum aglıyor öyle acık bırakıp gidiyorum bilgisayarı.biz cok sükür sarılıgımızı atlattık haftasonu mevlütümüzüde yaptık
birde gece uykularımız olsa cok güzel olacak hamileykende uyuyamıyordum şimdide uyuyomıyorum aylardır uykusuzum ama kızıma bakınca hepsini unutuyorum cok güzel bir seymiş anne olmak...

maşallah kızına canım benim; ne güzel törenleri atlatmışsınız.
darısı bizim başımıza inşallah.

birsey soracagım arkadaslar kızımın resmini profil resmim yapmak istedim beceremedim nasıl oluyor yardımcı olabilirmisiniz

ayyy damlacığım hadi gözün aydınnn
bende perşembe çatıya baktırcam

ayyy evet sıkış pıkış mıdır die bende pek üzülüorum
ama cnm neyseki tekler ikiz yada üçüz olsalar ne yapacaklardı

aslında ben de yavrumun içerde olmasından memnunum şimdilik
Allahım düşünmek istemiyorum artık ama, ben çooooook heyecanlanıyorum; inşallah herşey çook güzel olacak [/QUOTE]

amin canım
valla canım aynen öle oldu şimdi ben gel gel diyorum gelmiyo oğluş çarşamba kontrolüm var hala gelmiyosa perşembe sezeryan yap dicem çoook merak ediyom bebişimi
hayırlısı olsun cnm

kıyamam ona annesi
canım 40 ı çıktıktan sonra biraz düzene girer inşallah
canım sağlıcakla büyüt inşallahh
bisde sağlıcakla kucağımıza alalım

Evet normal o adet ağrısı giib ağrılar. Git gide de daha çok artacak, korkma, doğuma hazırlık onlar demişti doktor.. Benim de yorulduğumda biraz dha fazla olmak üzere, ara ara oluyor.. Bacağıma kadar ağrıyor hatta, normalde o kadar ağrısa en kocamanından orkid koyasım gelirdi

Ya evet, arkadaşım var ikizlere hamile, bir tanesi aşağıya baskı yapıp duruyormuş, diğeri de reflüden sorumlu olarak yukarıda bekliyor diyor Hamileliği ayrı zor, bakması ayrı zor ikizlerin..
Zaten içerde mutlu olmasalar her ortamı içeriye benzetmeye çalışmazdık, yok elektrik süpürgesini aç, yok battaniyeyi iyice sar boşlukta hissetmesin.. Büyüdükten sonra bile cenin pozisyonunda korunuyoruz ya refleks olarak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…