ben hepsini sebamed aldım canım
ben hepsini sebamed aldım canım
selam herkese bugün kontrole gittim. önce nst sonra usg yapıldı.perşembe günü sezaryen ile doğum yapacağım. kaydım alındı. şimdilik herşey yolunda.......
ben de perşembe günü sezeryanla doğum yapacağım canımcım. Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, inşallah. yarın son kontrolüm var, acaba ne diyecek, çok heyecanlıyım :)
bende çok korkuyordum ameliyattan sağolsun doktorum çok rahatlattı. inşallah dediği gibi olursa çok rahat geçecek. bana çok güzel şeyler anlattı. kızını göreceksin. normalden daha az ağrın olacak merak etme dedi.
Ben de, ben de!!Hatta benim de yarın son kontrolüm var, içerden son kez bakıcaz kuzuya
Ben de, ben de!!Hatta benim de yarın son kontrolüm var, içerden son kez bakıcaz kuzuya
benim bu 2.sezeryanım..ilkide çok güzel geçmişti..ama ozamanda korkudan zangır zangır titreyerek girdim ameliyata..bu sefer günler öncesinden bilicem...bayılmasam bariben genel anestezi olucam mümkün değil diğeri..ölürüm valla korkudan
oyy yarın çoğumuzun son kontroller demek...hakkımızda hayırlısı
ne güzel 3/3/2011 günü çok bereketli bir gün olacak desenize
günaydın arkadaşlar az önce kontrolden geldik nst yi beğenmedi doktor ama bana açıklamada yapmadı kahvaltı yapmamıştım git kahvaltını yap gel bir daha bakalım gerekirse bebeği alacaz dedi birden şok oldum kendimi normal doğuma hazırlamıştım böyle bi durum yaşayan varmı acaba kahvaltı yapmamam etkilermi bebeğin hareketlerini yada nst sonuçlarını dua edin lütfen hayırşlısı olsun
hahabenim ilk doğumumda çatı muayenesi yapılmadı. ama normal doğum yapacağım için belli aralıklarla alttan açılma miktarını ölçtüler. ben çok nazlı bi hastaydım. biraz uğraştırdım doktorları :) ama doktorlar rahatlatıyordu beni ondna sonra kontrol ediyorlardı. ama gerçekten kendinizi ne kadar rahat bırakırsanız o kadar az canınız acıyor. aslında kendinizi hiç kasmazsanız canınız hiç yanmıyor.. "şey"den çok farklı değil
gözünaydın canımmmselam herkese bugün kontrole gittim. önce nst sonra usg yapıldı.perşembe günü sezaryen ile doğum yapacağım. kaydım alındı. şimdilik herşey yolunda.......
kızlaaar biz geldikkkk. kızım 3255 gram olmuş maşallah. çatı muayenemizi olduk. sorun yok dedi doktor. ve inanın hiç acımadı. ama tabi bende 5 yıl çocuk olmayınca sanırım artık bu muayene normal geliyor. doktorumuzla konuştuk. normalde normal doğum öneririm ama dedi bu bizim için kıymetli bi bebek dedi. 5 yıl sonra gelmiş sonuçta dedi. riske atamam dedi. ve aşağıda inmemiş dedi. sen bilirsin ama epidural sezeryan öneririm dedi. 3 saat sonra bacakların kendine gelir merak etme. kızını doğduğunda görürsn en güzel yanı bu dedi. bide anestezi alırsan narkoz bebeğede geçebilir ama böyle daha güzel olur dedi. 14 mart sabah 7:30 da hastanede olacak kısmetse. 8:30 dada seni alırız dedi. nasıl bi heyecandı anlatamam. süt için çay içeyimmi dedim yok dedi süt gelişi hızlanırsa doğumu başlatabilir dedi. hasta bezi biz veriyoruz dedi. göğüs kremine 2 gün önce başla dedi.
kızlar ben de basından berı akay hastanesınde dr tolga ecemişe gidiyordum. coooook memnundum. ama 1-2 ay once akay hastanesı tup bebk bolumunu actı. tolga bey de tup bebek uzmanı oldugu ıcın o bolume gectı. muayenelere gırmıyordu 1 aydır. her ne kadar doguma o gırecek deseler de bana hıc ınandırıcı gelmedı. zaten her muayeneye gıttıgımde drla gorusmeye ayrı ultrasona ayrı nst ye ayrı para lıyordu akay hastanesı yanı her gıttıgımde 100 tl odemem gerekıyordu. para sorun degıl deyıne de ınsan kendını domurulmus hıssedıyor. sonunda ilk hamılelegımı ögrendıgım ve evıme 5 dk uzaklıkta olan özel keçiören hastanesine gecişe karar verdım gecen hafta. dogumuma 4 hadta kala gıttıgım ıcın negatıf bır tavır sergılerler mı acaba dedim. çekşnmştim. ctesi gittim. dr engin fürtun ile görüştüm.ilk hamıleleık mujdemı ondan almıstım. aradan kaç ay gecmıs benı hatırladı yıne de kaçak dedı gulumsedı. çok şirin esprili biri. trabzonlu ne de olsa. hastanenın nasıl oldugunu sordum. temmuzdan berı 70-80 sezeryan yaptıgını hastanede enfeksıyon vs herhangı bır sorun yasanmadıgını, klınık katındakı calısanların cok ıyı ve guleryuzlu oldugunu hastaneın hıjyenık oldugunu soyledı. odalara bakabılırmıyım dedım tabı dedı. 2. kata cıktım. genıs bır ortada koltuklu vs lımısafır bekeleme alanının oldugu bır kattı. hemsıreler canımlı konusuyordu cok sırınlerdı. odalar da akay hastanesıyle aynıydı. guzle bır banyo refakatcı ıcın rahat bır kanepe tv buzdolabı falan. akay hastaneı epıdual sezeryana 2200 alırken keçıoren hastanesı 1000 alıyor. ve kesınlıkle kalıtelerı aynı bunu anladım. keçiörenden devam etmeye karar verdım.
bı de neoldu bılıyo musunuz kızlar. dr ayrıntılı bır sekılde ultrasonda ınceleyen bır dr du. 5 dk falan surdu kı sırtusutu yatılıyo ya damarlara baskı yapıyor bılıyosunuz hamıleleıkte sırtustu yatmak tavsıye edılmıyor ben bı tek bebek ıcın zaralı sanıyordum ama anne ıcın de hıc ıyı dıılmıs anladım. önce birden odada havalandırma asırı çalışmaya başladı sandım. druma deıdm kı havalandırma ne kadar acık sız usumuyo musunuz ben cok usuyorum? o da dedıkı yooo odada havalandırma yokkı surda fan calısıyor. eşim de evet soguk değil diyordu kı acık gobegım bırden buzzzzz gıbı oldu ve benden buzzz gıbı ter boşalmaya . dr anladı elımden tutup oturttu. etraf bırden sımsıyah oldu sesler uzaklastı. anladım kı bayılıyorum. o anda da aklımdan su gecıyo " bayılıyorum amaaaanboşver dr yanımdahastanedeyım"dr gozlerını kapa emel dedı sonra yan yatırdı benı yan yatınca bır ıkı dk sonra kendıme geldım. dedkı uzun sure sırtustu yatınca boyle tansıyon dusebılıyo hamılede. çok kötüydu ya sımdı anlatınca bıle buz gıbı terledım
canım mevlütte dağıtmak daha mantıklı amakızlar bişey danışmak ıstıyorum bebeğim için biberonlar hazırladık içinde şeker olan,annem hastaneye götürelim oraya gelenler olur dağıtırız diyor kayınvaldem zaten evde mevlüt yapcaz bence götürmeyelim evde dağıtalım diyor ama ben ne dersem o olur ıkısıde bılıyor bende karar veremıyorum yardım lutfen
bilemedim ki:26:seLam kızLarrrrrrdoğuran var mı doğuran geçmişi okuyamıyorum ben
Yok canım mavi kare kutu üzerinde çizgi erkek bebek figürleri var.İçlerinde madlen çikolata.Tanesi 1 tl
içgüveysinden hallicebende anlamıyorum bir saat başımı kaldıramıyorum fenayım..bi saat sonra bişeyim yok..gripte ne olduğunu şaşırdı sanırım..yok ıhlamur,yok balllı zencefil,portakal suları,viks derken vücudum bu kadar şifaya ne cevap vereceğini şaşırdı
ballı zencefili sen söylemiştin galiba...yada ismini hatırlayamadığım burdan bi arkadaşım..çok teşekkür ederim sanırım baya iyi geldi
kızlar birşey soracaktım,ben kızıma bebe yağı,şampuan ,pişik kremi gibi malzemeleri daha almadım
hangi marka alacağıma karar veremedim,siz hangi marka aldınız
HERKESE MERHABA ARKADAŞLAR,
KARŞI KOMŞUMUZ ŞİFRE VERDİ SAĞOLSUN İNT VAR ARTIKAMA HALEN GEÇMİŞİ OKUYORUM BEN BU FORUMDA BİR GÜNÜ YAKALAYAMADIM GİTTİ YA DOĞUM YAPAN ARKADAŞLARIM ALLAH ANNELİ BABALI BÜYÜTSÜN KUZULARINIZI..SANIRIM BUNDAN SONRA ARTIK ÇOŞARIZ İYİCE BİZİ KİMSE TUTAMAZ YARIN 1 MART ..BENİM 3 GÜNDÜR ÇOK AĞRIM VAR YA GÜNDÜZ OTURURKEN YOKTA GECE OLDUMU KABUS BAŞLIYOR NE TARAFIMA DÖNERSEM ORAMA TOPLANIYOR NASIL AĞRIYOR KRAMP GİRİYOR..DÖNERKEN KASIMLARIMDA AĞRI BÖYLE REGL AĞRISI GİBİ AYAĞA KALKARKEN ALT TARAFTA AĞRI YANMA BÖYLE GECE ZATEN SAAT BAŞI KALKIYORUM WC YE EZİYET YATMAK KALKMAK,SANIRIM HEPİMİZ AYNI DURUMDAYIZ AMA..YARIN SABAH RANDEVUM VAR AMA YİNEDE BİR ARAYAYIM DEDİM DOKTORUMU NORMALDE HİÇ ARAMAM BARİ SON ZAMAN ARAYAYIM DEDİM ÖZELLİKLE GECE İSE DEDİ SEN DÖNÜNCE BEBEK DÖNMEYE ÇALIŞLIYOR AĞRI YAPIYOR TABİ DEDİ.ASLINDA BU HFTLARDA NORMAL DOĞUM BEKLEDİKLERİMİZDE BU SANCILAR İÇİN SEVİNİRİZ BİLE DEDİ DOĞUMA HAZIRLIK SANCILARIDIR BUNLAR DEDİ AMA BENİM KIZIMIN KAFASI HALA GÖĞSÜMÜN ALTINDA HİÇ DEĞİŞİTİREMEDİ POZİSYONUNU SEZERYAN OLACAK 1 HFT DAHA DURSUNDA DEDİ.YANİ YARIN GİDİNCE 1 HFT SONRASI İÇİN GÜN VERECEKTİR VALLA BELLİ OLSUN ARTIK GELSİN KIZIM YA SIKILDIM VALLA BUGÜN 37 DE OLDUK HAFTAYA 38 İYİDİR HERHALDE DAHA NİYE DURSUN Kİ HEM KİLOSU ÖNDE ..YARIN DOKTORDAN SONRA ODAMA KOYACAĞIM PRENSES BEŞİĞİMİZİ ŞEKERLERİMİZİ KAPI SÜSÜMÜZÜ VS TESLİM ALACAĞIZ..ARTIK BİRŞEY KALMADI ÇOK ŞÜKÜR ODAMIZ ÇANTALARIMIZ ZATEN 2 AYDIR HAZIRDI..BİR TEK MASAL HN EKSİK ..ALLAH SAĞLIKLA ONUNDA GELMESİNİ NASİP ETSİN BAŞKA BİR DİLEĞİM YOK..
canım 40 haftaya dayndın artık hala dogurmadın ben kesin herkesten önce doguracan sanıyordumm
kızlar birşey soracaktım,ben kızıma bebe yağı,şampuan ,pişik kremi gibi malzemeleri daha almadım
hangi marka alacağıma karar veremedim,siz hangi marka aldınız
doktorum cuma günü yokmuş perşembede amilyat günü zaten yok mecburn çarşambaya gidicez ayyy 2gün sonra doğum tarihimiz belli oluyor
buarada kızlar adet olucak gibiyim bel ağrısıda var normalimi bilemedim
valla canım aynen öle oldu şimdi ben gel gel diyorum gelmiyo oğluş çarşamba kontrolüm var hala gelmiyosa perşembe sezeryan yap dicem çoook merak ediyom bebişimi
mrb kızlar nasılsınız gecmişi oku oku bitmiyor cocuktanda fazla fırsat bulamıyorum acıyorum aglıyor öyle acık bırakıp gidiyorum bilgisayarı.biz cok sükür sarılıgımızı atlattık haftasonu mevlütümüzüde yaptık
birde gece uykularımız olsa cok güzel olacak hamileykende uyuyamıyordum şimdide uyuyomıyorum aylardır uykusuzum ama kızıma bakınca hepsini unutuyorum cok güzel bir seymiş anne olmak...
ayyy damlacığım hadi gözün aydınnndoktorum cuma günü yokmuş perşembede amilyat günü zaten yok mecburn çarşambaya gidicez ayyy 2gün sonra doğum tarihimiz belli oluyor
Bayılırsan anesteziye de gerek kalmaz
Evet galiba bereketli olacak
Hayırlısıyla gelsinler kuzularımız ya, o kadar sıkışık ki içerde, 4-5 kilo bebişi olanlar napıyor merak ediyorum.. Zor işleri. Benimkisi 3 kilo, ben acıyorum yavruyaO muhtemelen memnundur yerinden..
Evet galiba bereketli olacak
Hayırlısıyla gelsinler kuzularımız ya, o kadar sıkışık ki içerde, 4-5 kilo bebişi olanlar napıyor merak ediyorum.. Zor işleri. Benimkisi 3 kilo, ben acıyorum yavruyaO muhtemelen memnundur yerinden..
hayırlısı olsun cnmvalla canım aynen öle oldu şimdi ben gel gel diyorum gelmiyo oğluş çarşamba kontrolüm var hala gelmiyosa perşembe sezeryan yap dicem çoook merak ediyom bebişimi
mrb kızlar nasılsınız gecmişi oku oku bitmiyor cocuktanda fazla fırsat bulamıyorum acıyorum aglıyor öyle acık bırakıp gidiyorum bilgisayarı.biz cok sükür sarılıgımızı atlattık haftasonu mevlütümüzüde yaptık
birde gece uykularımız olsa cok güzel olacak hamileykende uyuyamıyordum şimdide uyuyomıyorum aylardır uykusuzum ama kızıma bakınca hepsini unutuyorum cok güzel bir seymiş anne olmak...
birsey soracagım arkadaslar kızımın resmini profil resmim yapmak istedim beceremedim nasıl oluyor yardımcı olabilirmisiniz
doktorum cuma günü yokmuş perşembede amilyat günü zaten yok mecburn çarşambaya gidicez ayyy 2gün sonra doğum tarihimiz belli oluyor
ayyy damlacığım hadi gözün aydınnn
bende perşembe çatıya baktırcam
ayyy evet sıkış pıkış mıdır die bende pek üzülüorum
ama cnm neyseki tekler ikiz yada üçüz olsalar ne yapacaklardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?