2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar deniz vardı ya ne yaptı acaba:26: bilen duyan gören var mı?
bitmedi cüce şubat diyordu, sonra suyu azaldığı için 36+5 te alacaklardı bebişini

darısı bizlerin başına
kızlar deniz vardı ya ne yaptı acaba:26: bilen duyan gören var mı?
bitmedi cüce şubat diyordu, sonra suyu azaldığı için 36+5 te alacaklardı bebişini

bilmiyorumki canım

cevaplarınız için çok teşekkürler kızlarrrr

Selam kızlar. Ardina ile konuştum şimdi. 12'ye çeyrek kala almışlar sezaryene. spinal anestezi ile olmuş. yarım saatte kolayca sorunsuz bitmiş sezaryeni. Öykü'sü 3250 g. 48 cm. doğmuş. her şey yolundaymış. şimdi yavaş yavaş ağrıları başlamış. ağrı kesici iğne yapmışlar, serum bağlamışlar. Öykü'sünü sorunsuzca emzirmiş. her şey yolundaymış yani. ben çok sevindim :)

darısı başımıza

öykü bebiş demek dünyaya geldi gözleri aydın çok selamımı söylersin maşallahallah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
darısı dediğin gibi bizlerin başına

selam herkese bugün kontrole gittim. önce nst sonra usg yapıldı.perşembe günü sezaryen ile doğum yapacağım. kaydım alındı. şimdilik herşey yolunda.......

kızlar günleriniz belli olmuş hayırlısı olsun kolay doğumlar olur inş....
geçmiş olsun emelcim....
canım ben henüz almadım ama mıknatıslı şeker yaptırmayı düşünüyorum ve mevlütte dağıtacam kısmet olursa....
kızlar birşey soracaktım,ben kızıma bebe yağı,şampuan ,pişik kremi gibi malzemeleri daha almadım
hangi marka alacağıma karar veremedim,siz hangi marka aldınız
ben bhepsini bübchen aldım canım
hakkınızda hayırlısı olsun canım
ben de perşembe günü sezeryanla doğum yapacağım canımcım. Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, inşallah. yarın son kontrolüm var, acaba ne diyecek, çok heyecanlıyım :)

Ben de, ben de!! Hatta benim de yarın son kontrolüm var, içerden son kez bakıcaz kuzuya
günleriniz hayırlı olsun kızlar....Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasp etsin...
doktorum cuma günü yokmuş perşembede amilyat günü zaten yok mecburn çarşambaya gidicez ayyy 2gün sonra doğum tarihimiz belli oluyor
buarada kızlar adet olucak gibiyim bel ağrısıda var normalimi bilemedim
hayırlısı olsun damlacım mert bebişnde geliş günü belli olcak desene
gözünaydın canım sarılığınızı atlatmışsınız....
Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inş.maşallah öykü hanıma

müjde canım
az kaldı orkidli günlerine
40 gün boyunca doya doya özlem giderirsin

allah kolaylık versin cnm arkadaşına

Allahım sağlıklı sıhhat versin inşallahhh bebeişe ve annesine...hayırlı uğurlu olsunn

doktorum cuma günü yokmuş perşembede amilyat günü zaten yok mecburn çarşambaya gidicez ayyy 2gün sonra doğum tarihimiz belli oluyor
buarada kızlar adet olucak gibiyim bel ağrısıda var normalimi bilemedim

o ağrılar bendede var canım ama normalmiş

merhaba kızlarrr ya geçmişi atlaya zıplaya okudum ....Size bişey soracağım 37.haftamdayım saçalrımı boyatsam bişi olur mu röfle falan zaralı mı acaba :26:

al canım bendede okadar...diplelerimi sezeryana girmeden boyasam evde diyorum:26:ama annemle eşim hemen durdun durdun biraz daha bekle deyip duruyor..ya o halde mi giricez doğuma...ilerde resimlere bakınca hiç hoş olmicak ama

kızlar merhaba
biz de yarın 36. haftamızı bitiriyoruz bebişimle, mart gelecek mi derken geldi bile.. beklemek mi zor, doğurmak mı bilmiyorum, 20 martta sezaryen olacağız sanırım
birşey merak ediyorum, ben bu son zamanlarda eskisi gibi çok hissetmiyorum hareketlerini, doktorumuz nst de normal bebek de, ama ağırlaştığı için olabilir dedi, sizde durum nasıl? bazen çok artan hareketler gün içinde bazen çok yavaşlıyor ya da hiç hissedemiyorum ve panik oluyorum çoğu zaman:18:

canim, gozunuz aydin sarilik acisindan. mevludunu allah kabu le tsin insallah.

oy masallah masallah.. allah anali babali buyutmek nasip etsin insallah.

müjde canım
az kaldı orkidli günlerine
40 gün boyunca doya doya özlem giderirsin

allah kolaylık versin cnm arkadaşına

Hehe yaşasın, çok şükür, en sevdiğim şey Ya kuzenimle konuştum az önce bu arada, spiralin hormonluları varmış, adet de görmüyormuşsun.. Yazın hergün denize girebiliyorsun filan, hiç orkid almıyorsun.. Yumurtlamayı tamamen engellemiş oluyor, biraz düşündürdü bu beni de.. Gerçi her doğum yönteminde buna benzer bişi var.. Doktora bir sorcam, eğer sağlıklıysa çok rahat ya..

Maşallah Öykü'ye ve ardinaya, hemen sütü de gelmiş demek, darısı başımıza..

canim bede de oluyor ara ara bazen hareketli bazen duragan. duragan oldugu zamanlarda tatli bir seyler yeyip sirt ustu ya da soluna uzanip 1 saat icinde 10 kez hareket etmesi gerekiyor diye biliyorum. ama sen yine de doktoruna bir sor.

telefonuma msj gelmiş sizlerle de paylşamak istedim kızlar....

Philips Avent'ten sürpriz hediyeler!
Annelerin en büyük yardımcısı Philips Avent, dünyanın en güzel anne ve bebeklerine birbirinden güzel hediyeler sunuyor. Formumuzu dolduran her 100. kişi, Philips Avent'in hava geçirgen özelliğiyle kolik ve huzursuzluğu azalttığı klinik olarak kanıtlanan biberonlarından kazanıyor!*

PClub Türkiye | Philips | sense and simplicity

al canım bendede okadar...diplelerimi sezeryana girmeden boyasam evde diyorum:26:ama annemle eşim hemen durdun durdun biraz daha bekle deyip duruyor..ya o halde mi giricez doğuma...ilerde resimlere bakınca hiç hoş olmicak ama

:44: aynen yaaa sanki bu haftalarda daha az zararlı gibi ama bilmiyorum ki yaa napsakkk zararı olmaz diyorlar ama bilmiyorum yaa :26: şimdi boyatmazsam 40 ım çıkana kadar boyatamayacağım loğusa ve adet dönemlerinde saç boyanmıyorrr

oh ne güzel şubatı bir bebişle bitirdik,allah sağlık versin öykü bebeğe...

bakalım martın ilk bebişi kim olacak
gülday arkadaşımız yapıcak yarın doğum canım tabii ondan önce gece 12den sonra gelen bebiş olmazsa
sağol canım bende sabrediorum boyayasım geliyor aldım evde boya ama napıyım kaç aydır 2 renkli saçla dolaşıyorum biraz daha dolanıyım:26::26:
benim oğlum zaten çok hareketli olmadığı için panik olmuyorum canım

canim bede de oluyor ara ara bazen hareketli bazen duragan. duragan oldugu zamanlarda tatli bir seyler yeyip sirt ustu ya da soluna uzanip 1 saat icinde 10 kez hareket etmesi gerekiyor diye biliyorum. ama sen yine de doktoruna bir sor.

Bana doktorum 24 saatte 10 kez hareket etmesi yeterli dedi önceki hafta.. :26:

kızlar yarın doğum var...yatağım hazırlandı...kendi temizliğimide yaptım. bi sersemlik var ama yarın bu saatlerde kuzum kucağımda diye düşünemiyorum bile hala hayal geliyor.Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bizz geldikkkkkkkk

Kızlar doktordan geldik oğluşum çok iyi hamd olsun teyzeleri..

Mutluyum çünkü Rabbim nasip eder ise Oğlum Mart da gelecek haftaya pazartesi sezaryan için gün verecek doktor =)))) Ayyy korkuyorum ama heyecandan da ölüyorum

Yarın akşam kısmet ise annem de geliyor

Allah yardımcın olsun canım hayırlı doğum nasip etsin niş...

maşallah oğluşunahakkınızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…