mrb kızlar nasılsınız gecmişi oku oku bitmiyor cocuktanda fazla fırsat bulamıyorum acıyorum aglıyor öyle acık bırakıp gidiyorum bilgisayarı.biz cok sükür sarılıgımızı atlattık haftasonu mevlütümüzüde yaptık
birde gece uykularımız olsa cok güzel olacak hamileykende uyuyamıyordum şimdide uyuyomıyorum aylardır uykusuzum ama kızıma bakınca hepsini unutuyorum cok güzel bir seymiş anne olmak...
kızlar deniz vardı ya ne yaptı acaba:26: bilen duyan gören var mı?
bitmedi cüce şubat diyordu, sonra suyu azaldığı için 36+5 te alacaklardı bebişini
Selam kızlar. Ardina ile konuştum şimdi. 12'ye çeyrek kala almışlar sezaryene. spinal anestezi ile olmuş. yarım saatte kolayca sorunsuz bitmiş sezaryeni. Öykü'sü 3250 g. 48 cm. doğmuş. her şey yolundaymış. şimdi yavaş yavaş ağrıları başlamış. ağrı kesici iğne yapmışlar, serum bağlamışlar. Öykü'sünü sorunsuzca emzirmiş. her şey yolundaymış yani.ben çok sevindim :)
darısı başımıza
selam herkese bugün kontrole gittim. önce nst sonra usg yapıldı.perşembe günü sezaryen ile doğum yapacağım. kaydım alındı. şimdilik herşey yolunda.......
kızlar günleriniz belli olmuş hayırlısı olsun kolay doğumlar olur inş....kızlaaar biz geldikkkk. kızım 3255 gram olmuş maşallah. çatı muayenemizi olduk. sorun yok dedi doktor. ve inanın hiç acımadı. ama tabi bende 5 yıl çocuk olmayınca sanırım artık bu muayene normal geliyor. doktorumuzla konuştuk. normalde normal doğum öneririm ama dedi bu bizim için kıymetli bi bebek dedi. 5 yıl sonra gelmiş sonuçta dedi. riske atamam dedi. ve aşağıda inmemiş dedi. sen bilirsin ama epidural sezeryan öneririm dedi. 3 saat sonra bacakların kendine gelir merak etme. kızını doğduğunda görürsn en güzel yanı bu dedi. bide anestezi alırsan narkoz bebeğede geçebilir ama böyle daha güzel olur dedi. 14 mart sabah 7:30 da hastanede olacak kısmetse. 8:30 dada seni alırız dedi. nasıl bi heyecandı anlatamam. süt için çay içeyimmi dedim yok dedi süt gelişi hızlanırsa doğumu başlatabilir dedi. hasta bezi biz veriyoruz dedi. göğüs kremine 2 gün önce başla dedi.
geçmiş olsun emelcim....kızlar ben de basından berı akay hastanesınde dr tolga ecemişe gidiyordum. coooook memnundum. ama 1-2 ay once akay hastanesı tup bebk bolumunu actı. tolga bey de tup bebek uzmanı oldugu ıcın o bolume gectı. muayenelere gırmıyordu 1 aydır. her ne kadar doguma o gırecek deseler de bana hıc ınandırıcı gelmedı. zaten her muayeneye gıttıgımde drla gorusmeye ayrı ultrasona ayrı nst ye ayrı para lıyordu akay hastanesı yanı her gıttıgımde 100 tl odemem gerekıyordu. para sorun degıl deyıne de ınsan kendını domurulmus hıssedıyor. sonunda ilk hamılelegımı ögrendıgım ve evıme 5 dk uzaklıkta olan özel keçiören hastanesine gecişe karar verdım gecen hafta. dogumuma 4 hadta kala gıttıgım ıcın negatıf bır tavır sergılerler mı acaba dedim. çekşnmştim. ctesi gittim. dr engin fürtun ile görüştüm.ilk hamıleleık mujdemı ondan almıstım. aradan kaç ay gecmıs benı hatırladı yıne de kaçak dedı gulumsedı. çok şirin esprili biri. trabzonlu ne de olsa. hastanenın nasıl oldugunu sordum. temmuzdan berı 70-80 sezeryan yaptıgını hastanede enfeksıyon vs herhangı bır sorun yasanmadıgını, klınık katındakı calısanların cok ıyı ve guleryuzlu oldugunu hastaneın hıjyenık oldugunu soyledı. odalara bakabılırmıyım dedım tabı dedı. 2. kata cıktım. genıs bır ortada koltuklu vs lımısafır bekeleme alanının oldugu bır kattı. hemsıreler canımlı konusuyordu cok sırınlerdı. odalar da akay hastanesıyle aynıydı. guzle bır banyo refakatcı ıcın rahat bır kanepe tv buzdolabı falan. akay hastaneı epıdual sezeryana 2200 alırken keçıoren hastanesı 1000 alıyor. ve kesınlıkle kalıtelerı aynı bunu anladım. keçiörenden devam etmeye karar verdım.
bı de neoldu bılıyo musunuz kızlar. dr ayrıntılı bır sekılde ultrasonda ınceleyen bır dr du. 5 dk falan surdu kı sırtusutu yatılıyo ya damarlara baskı yapıyor bılıyosunuz hamıleleıkte sırtustu yatmak tavsıye edılmıyor ben bı tek bebek ıcın zaralı sanıyordum ama anne ıcın de hıc ıyı dıılmıs anladım. önce birden odada havalandırma asırı çalışmaya başladı sandım. druma deıdm kı havalandırma ne kadar acık sız usumuyo musunuz ben cok usuyorum? o da dedıkı yooo odada havalandırma yokkı surda fan calısıyor. eşim de evet soguk değil diyordu kı acık gobegım bırden buzzzzz gıbı oldu ve benden buzzz gıbı ter boşalmaya . dr anladı elımden tutup oturttu. etraf bırden sımsıyah oldu sesler uzaklastı. anladım kı bayılıyorum. o anda da aklımdan su gecıyo " bayılıyorum amaaaanboşver dr yanımdahastanedeyım"dr gozlerını kapa emel dedı sonra yan yatırdı benı yan yatınca bır ıkı dk sonra kendıme geldım. dedkı uzun sure sırtustu yatınca boyle tansıyon dusebılıyo hamılede. çok kötüydu ya sımdı anlatınca bıle buz gıbı terledım
canım ben henüz almadım ama mıknatıslı şeker yaptırmayı düşünüyorum ve mevlütte dağıtacam kısmet olursa....kızlar bişey danışmak ıstıyorum bebeğim için biberonlar hazırladık içinde şeker olan,annem hastaneye götürelim oraya gelenler olur dağıtırız diyor kayınvaldem zaten evde mevlüt yapcaz bence götürmeyelim evde dağıtalım diyor ama ben ne dersem o olur ıkısıde bılıyor bende karar veremıyorum yardım lutfen
ben bhepsini bübchen aldım canımkızlar birşey soracaktım,ben kızıma bebe yağı,şampuan ,pişik kremi gibi malzemeleri daha almadım
hangi marka alacağıma karar veremedim,siz hangi marka aldınız
hakkınızda hayırlısı olsun canımHERKESE MERHABA ARKADAŞLAR,
KARŞI KOMŞUMUZ ŞİFRE VERDİ SAĞOLSUN İNT VAR ARTIKAMA HALEN GEÇMİŞİ OKUYORUM BEN BU FORUMDA BİR GÜNÜ YAKALAYAMADIM GİTTİ YA DOĞUM YAPAN ARKADAŞLARIM ALLAH ANNELİ BABALI BÜYÜTSÜN KUZULARINIZI..SANIRIM BUNDAN SONRA ARTIK ÇOŞARIZ İYİCE BİZİ KİMSE TUTAMAZ YARIN 1 MART ..BENİM 3 GÜNDÜR ÇOK AĞRIM VAR YA GÜNDÜZ OTURURKEN YOKTA GECE OLDUMU KABUS BAŞLIYOR NE TARAFIMA DÖNERSEM ORAMA TOPLANIYOR NASIL AĞRIYOR KRAMP GİRİYOR..DÖNERKEN KASIMLARIMDA AĞRI BÖYLE REGL AĞRISI GİBİ AYAĞA KALKARKEN ALT TARAFTA AĞRI YANMA BÖYLE GECE ZATEN SAAT BAŞI KALKIYORUM WC YE EZİYET YATMAK KALKMAK,SANIRIM HEPİMİZ AYNI DURUMDAYIZ AMA..YARIN SABAH RANDEVUM VAR AMA YİNEDE BİR ARAYAYIM DEDİM DOKTORUMU NORMALDE HİÇ ARAMAM BARİ SON ZAMAN ARAYAYIM DEDİM ÖZELLİKLE GECE İSE DEDİ SEN DÖNÜNCE BEBEK DÖNMEYE ÇALIŞLIYOR AĞRI YAPIYOR TABİ DEDİ.ASLINDA BU HFTLARDA NORMAL DOĞUM BEKLEDİKLERİMİZDE BU SANCILAR İÇİN SEVİNİRİZ BİLE DEDİ DOĞUMA HAZIRLIK SANCILARIDIR BUNLAR DEDİ AMA BENİM KIZIMIN KAFASI HALA GÖĞSÜMÜN ALTINDA HİÇ DEĞİŞİTİREMEDİ POZİSYONUNU SEZERYAN OLACAK 1 HFT DAHA DURSUNDA DEDİ.YANİ YARIN GİDİNCE 1 HFT SONRASI İÇİN GÜN VERECEKTİR VALLA BELLİ OLSUN ARTIK GELSİN KIZIM YA SIKILDIM VALLA BUGÜN 37 DE OLDUK HAFTAYA 38 İYİDİR HERHALDE DAHA NİYE DURSUN Kİ HEM KİLOSU ÖNDE ..YARIN DOKTORDAN SONRA ODAMA KOYACAĞIM PRENSES BEŞİĞİMİZİ ŞEKERLERİMİZİ KAPI SÜSÜMÜZÜ VS TESLİM ALACAĞIZ..ARTIK BİRŞEY KALMADI ÇOK ŞÜKÜR ODAMIZ ÇANTALARIMIZ ZATEN 2 AYDIR HAZIRDI..BİR TEK MASAL HN EKSİK ..ALLAH SAĞLIKLA ONUNDA GELMESİNİ NASİP ETSİN BAŞKA BİR DİLEĞİM YOK..
ben de perşembe günü sezeryanla doğum yapacağım canımcım. Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, inşallah. yarın son kontrolüm var, acaba ne diyecek, çok heyecanlıyım :)
günleriniz hayırlı olsun kızlar....Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasp etsin...Ben de, ben de!!Hatta benim de yarın son kontrolüm var, içerden son kez bakıcaz kuzuya
hayırlısı olsun damlacım mert bebişnde geliş günü belli olcak desenedoktorum cuma günü yokmuş perşembede amilyat günü zaten yok mecburn çarşambaya gidicez ayyy 2gün sonra doğum tarihimiz belli oluyor
buarada kızlar adet olucak gibiyim bel ağrısıda var normalimi bilemedim
gözünaydın canım sarılığınızı atlatmışsınız....mrb kızlar nasılsınız gecmişi oku oku bitmiyor cocuktanda fazla fırsat bulamıyorum acıyorum aglıyor öyle acık bırakıp gidiyorum bilgisayarı.biz cok sükür sarılıgımızı atlattık haftasonu mevlütümüzüde yaptık
birde gece uykularımız olsa cok güzel olacak hamileykende uyuyamıyordum şimdide uyuyomıyorum aylardır uykusuzum ama kızıma bakınca hepsini unutuyorum cok güzel bir seymiş anne olmak...
Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inş.maşallah öykü hanımaSelam kızlar. Ardina ile konuştum şimdi. 12'ye çeyrek kala almışlar sezaryene. spinal anestezi ile olmuş. yarım saatte kolayca sorunsuz bitmiş sezaryeni. Öykü'sü 3250 g. 48 cm. doğmuş. her şey yolundaymış. şimdi yavaş yavaş ağrıları başlamış. ağrı kesici iğne yapmışlar, serum bağlamışlar. Öykü'sünü sorunsuzca emzirmiş. her şey yolundaymış yani.ben çok sevindim :)
darısı başımıza
Evet normal o adet ağrısı giib ağrılar. Git gide de daha çok artacak, korkma, doğuma hazırlık onlar demişti doktor.. Benim de yorulduğumda biraz dha fazla olmak üzere, ara ara oluyor.. Bacağıma kadar ağrıyor hatta, normalde o kadar ağrısa en kocamanından orkid koyasım gelirdi
Ya evet, arkadaşım var ikizlere hamile, bir tanesi aşağıya baskı yapıp duruyormuş, diğeri de reflüden sorumlu olarak yukarıda bekliyor diyorHamileliği ayrı zor, bakması ayrı zor ikizlerin..
Zaten içerde mutlu olmasalar her ortamı içeriye benzetmeye çalışmazdık, yok elektrik süpürgesini aç, yok battaniyeyi iyice sar boşlukta hissetmesin.. Büyüdükten sonra bile cenin pozisyonunda korunuyoruz ya refleks olarak..
Selam kızlar. Ardina ile konuştum şimdi. 12'ye çeyrek kala almışlar sezaryene. spinal anestezi ile olmuş. yarım saatte kolayca sorunsuz bitmiş sezaryeni. Öykü'sü 3250 g. 48 cm. doğmuş. her şey yolundaymış. şimdi yavaş yavaş ağrıları başlamış. ağrı kesici iğne yapmışlar, serum bağlamışlar. Öykü'sünü sorunsuzca emzirmiş. her şey yolundaymış yani.ben çok sevindim :)
darısı başımıza
doktorum cuma günü yokmuş perşembede amilyat günü zaten yok mecburn çarşambaya gidicez ayyy 2gün sonra doğum tarihimiz belli oluyor
buarada kızlar adet olucak gibiyim bel ağrısıda var normalimi bilemedim
Allahım sağlıklı sıhhat versin inşallahhh bebeişe ve annesine...hayırlı uğurlu olsunn
o ağrılar bendede var canım ama normalmiş
merhaba kızlarrr ya geçmişi atlaya zıplaya okudum ....Size bişey soracağım 37.haftamdayım saçalrımı boyatsam bişi olur mu röfle falan zaralı mı acaba :26:
mrb kızlar nasılsınız gecmişi oku oku bitmiyor cocuktanda fazla fırsat bulamıyorum acıyorum aglıyor öyle acık bırakıp gidiyorum bilgisayarı.biz cok sükür sarılıgımızı atlattık haftasonu mevlütümüzüde yaptık
darısı başımıza
müjde canım
az kaldı orkidli günlerine
40 gün boyunca doya doya özlem giderirsin
allah kolaylık versin cnm arkadaşına
darısı başımıza
kızlar merhaba
biz de yarın 36. haftamızı bitiriyoruz bebişimle, mart gelecek mi derken geldi bile.. beklemek mi zor, doğurmak mı bilmiyorum, 20 martta sezaryen olacağız sanırım
birşey merak ediyorum, ben bu son zamanlarda eskisi gibi çok hissetmiyorum hareketlerini, doktorumuz nst de normal bebek de, ama ağırlaştığı için olabilir dedi, sizde durum nasıl? bazen çok artan hareketler gün içinde bazen çok yavaşlıyor ya da hiç hissedemiyorum ve panik oluyorum çoğu zaman:18:
al canım bendede okadar...diplelerimi sezeryana girmeden boyasam evde diyorum:26:ama annemle eşim hemen durdun durdun biraz daha bekle deyip duruyor..ya o halde mi giricez doğuma...ilerde resimlere bakınca hiç hoş olmicak ama
gülday arkadaşımız yapıcak yarın doğum canım tabii ondan önce gece 12den sonra gelen bebiş olmazsaoh ne güzel şubatı bir bebişle bitirdik,allah sağlık versin öykü bebeğe...
bakalım martın ilk bebişi kim olacak
sağol canım bende sabrediorum boyayasım geliyor aldım evde boya ama napıyım kaç aydır 2 renkli saçla dolaşıyorum biraz daha dolanıyım:26::26:Allahım sağlıklı sıhhat versin inşallahhh bebeişe ve annesine...hayırlı uğurlu olsunn
o ağrılar bendede var canım ama normalmiş
merhaba kızlarrr ya geçmişi atlaya zıplaya okudum ....Size bişey soracağım 37.haftamdayım saçalrımı boyatsam bişi olur mu röfle falan zaralı mı acaba :26:
benim oğlum zaten çok hareketli olmadığı için panik olmuyorum canımkızlar merhaba
biz de yarın 36. haftamızı bitiriyoruz bebişimle, mart gelecek mi derken geldi bile.. beklemek mi zor, doğurmak mı bilmiyorum, 20 martta sezaryen olacağız sanırım
birşey merak ediyorum, ben bu son zamanlarda eskisi gibi çok hissetmiyorum hareketlerini, doktorumuz nst de normal bebek de, ama ağırlaştığı için olabilir dedi, sizde durum nasıl? bazen çok artan hareketler gün içinde bazen çok yavaşlıyor ya da hiç hissedemiyorum ve panik oluyorum çoğu zaman:18:
canim bede de oluyor ara ara bazen hareketli bazen duragan. duragan oldugu zamanlarda tatli bir seyler yeyip sirt ustu ya da soluna uzanip 1 saat icinde 10 kez hareket etmesi gerekiyor diye biliyorum. ama sen yine de doktoruna bir sor.
Allah yardımcın olsun canım hayırlı doğum nasip etsin niş...kızlar yarın doğum var...yatağım hazırlandı...kendi temizliğimide yaptım. bi sersemlik var ama yarın bu saatlerde kuzum kucağımda diye düşünemiyorum bile hala hayal geliyor.Allah hepimizin yardımcısı olsun
Bizz geldikkkkkkkk
Kızlar doktordan geldik oğluşum çok iyi hamd olsun teyzeleri..
Mutluyum çünkü Rabbim nasip eder ise Oğlum Mart da gelecek haftaya pazartesi sezaryan için gün verecek doktor =)))) Ayyy korkuyorum ama heyecandan da ölüyorum
Yarın akşam kısmet ise annem de geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?