kızlar yarın doğum var...yatağım hazırlandı...kendi temizliğimide yaptım. bi sersemlik var ama yarın bu saatlerde kuzum kucağımda diye düşünemiyorum bile hala hayal geliyor.Allah hepimizin yardımcısı olsun
Bizz geldikkkkkkkk
Kızlar doktordan geldik oğluşum çok iyi hamd olsun teyzeleri..
Mutluyum çünkü Rabbim nasip eder ise Oğlum Mart da gelecek haftaya pazartesi sezaryan için gün verecek doktor =)))) Ayyy korkuyorum ama heyecandan da ölüyorum
Yarın akşam kısmet ise annem de geliyor
maşallah oğluşunahakkınızda hayırlısı olsun
ayy ne güzel herkesin günleri yavaş yavaş belli oluyorbakalım bizimde haftaya memlekete gittiğimde belli olacak çatı muayenesinde çünkü bebişim kiloluymuş çatıy abağlı herşey....
Sağolasın canım..telefonuma msj gelmiş sizlerle de paylşamak istedim kızlar....
Philips Avent'ten sürpriz hediyeler!
Annelerin en büyük yardımcısı Philips Avent, dünyanın en güzel anne ve bebeklerine birbirinden güzel hediyeler sunuyor. Formumuzu dolduran her 100. kişi, Philips Avent'in hava geçirgen özelliğiyle kolik ve huzursuzluğu azalttığı klinik olarak kanıtlanan biberonlarından kazanıyor!*
PClub Türkiye | Philips | sense and simplicity
al canım bendede okadar...diplelerimi sezeryana girmeden boyasam evde diyorum:26:ama annemle eşim hemen durdun durdun biraz daha bekle deyip duruyor..ya o halde mi giricez doğuma...ilerde resimlere bakınca hiç hoş olmicak ama
kızlar yarın doğum var...yatağım hazırlandı...kendi temizliğimide yaptım. bi sersemlik var ama yarın bu saatlerde kuzum kucağımda diye düşünemiyorum bile hala hayal geliyor.Allah hepimizin yardımcısı olsun
Amin inş. canım inş.
Evet =))) Kaç kilo annesi benim ki de iri kemikli olduğu için sezaryan bir de benim amelyatım çok yeni 1,5 sene olmadı çikolata kistinden amelyat olalı ne olur ne olmaz die doktor risk atmıyor..
sağol canım hemen doldurıyımtelefonuma msj gelmiş sizlerle de paylşamak istedim kızlar....
Philips Avent'ten sürpriz hediyeler!
Annelerin en büyük yardımcısı Philips Avent, dünyanın en güzel anne ve bebeklerine birbirinden güzel hediyeler sunuyor. Formumuzu dolduran her 100. kişi, Philips Avent'in hava geçirgen özelliğiyle kolik ve huzursuzluğu azalttığı klinik olarak kanıtlanan biberonlarından kazanıyor!*
PClub Türkiye | Philips | sense and simplicity
aaaaa bunu bilmiyordum yaaaaaaaaaaa:44: aynen yaaa sanki bu haftalarda daha az zararlı gibi ama bilmiyorum ki yaa napsakkkzararı olmaz diyorlar ama bilmiyorum yaa :26: şimdi boyatmazsam 40 ım çıkana kadar boyatamayacağım loğusa ve adet dönemlerinde saç boyanmıyorrr
bende senin doğum yapıcağını yazmıştım canım allahın izniyle bu saatlerde bebişin kollarında olucakkızlar yarın doğum var...yatağım hazırlandı...kendi temizliğimide yaptım. bi sersemlik var ama yarın bu saatlerde kuzum kucağımda diye düşünemiyorum bile hala hayal geliyor.Allah hepimizin yardımcısı olsun
seninde gözün aydın canımBizz geldikkkkkkkk
Mutluyum çünkü Rabbim nasip eder ise Oğlum Mart da gelecek haftaya pazartesi sezaryan için gün verecek doktor =)))) Ayyy korkuyorum ama heyecandan da ölüyorum
Sağolasın canım..Doldurdum ben de, çıkar mı ki
Selam kızlar. Ardina ile konuştum şimdi. 12'ye çeyrek kala almışlar sezaryene. spinal anestezi ile olmuş. yarım saatte kolayca sorunsuz bitmiş sezaryeni. Öykü'sü 3250 g. 48 cm. doğmuş. her şey yolundaymış. şimdi yavaş yavaş ağrıları başlamış. ağrı kesici iğne yapmışlar, serum bağlamışlar. Öykü'sünü sorunsuzca emzirmiş. her şey yolundaymış yani.ben çok sevindim :)
darısı başımıza
Allahım sağlıklı sıhhat versin inşallahhh bebeişe ve annesine...hayırlı uğurlu olsunn
o ağrılar bendede var canım ama normalmiş
merhaba kızlarrr ya geçmişi atlaya zıplaya okudum ....Size bişey soracağım 37.haftamdayım saçalrımı boyatsam bişi olur mu röfle falan zaralı mı acaba :26:
Selam kızlar. Ardina ile konuştum şimdi. 12'ye çeyrek kala almışlar sezaryene. spinal anestezi ile olmuş. yarım saatte kolayca sorunsuz bitmiş sezaryeni. Öykü'sü 3250 g. 48 cm. doğmuş. her şey yolundaymış. şimdi yavaş yavaş ağrıları başlamış. ağrı kesici iğne yapmışlar, serum bağlamışlar. Öykü'sünü sorunsuzca emzirmiş. her şey yolundaymış yani.ben çok sevindim :)
darısı başımıza
gülday arkadaşımız yapıcak yarın doğum canım tabii ondan önce gece 12den sonra gelen bebiş olmazsa
sağol canım bende sabrediorum boyayasım geliyor aldım evde boya ama napıyım kaç aydır 2 renkli saçla dolaşıyorum biraz daha dolanıyım:26::26:
benim oğlum zaten çok hareketli olmadığı için panik olmuyorum canım
Bizz geldikkkkkkkk
Allah yar ve yardımcın olsun canımmm yarın için inşallah sağ salim kucağına alırsın bebişini
ayy ne güzel herkesin günleri yavaş yavaş belli oluyorbakalım bizimde haftaya memlekete gittiğimde belli olacak çatı muayenesinde çünkü bebişim kiloluymuş çatıy abağlı herşey....
Amin inş. canım inş.
Evet =))) Kaç kilo annesi benim ki de iri kemikli olduğu için sezaryan bir de benim amelyatım çok yeni 1,5 sene olmadı çikolata kistinden amelyat olalı ne olur ne olmaz die doktor risk atmıyor..
Ya ameliyata girerken hiç metal olmaması gerekiyormuş ya vücuda değen..Benim de saçlarım katlı kesildiğinden toplarken elli tane tel toka ile tutturuyorum.. Hastanede her tutam saç bi yerde olacak diye üzülüyorum ben deAmeliyattan çıkar çıkmaz takarım olmazsa tellerimi..
Anne oluyoruz, hayatımız değişiyor, saç baş derdindeyiz, tebrikler bize
sezaryenden ne kadar süre sonra adet olunuyor ortalama? bünyeye göre değişiyordur ama sanırım ilk 30 gün falan sürekli akıntı oluyor, sonrasını merak ediyorum
sağol canım hemen doldurıyım
aaaaa bunu bilmiyordum yaaaaaaaaaaa
maşallah canım kuzunageçmiş olsun canımmm yaaa...37 haftalığım 3600kg olmuş veledimm kafa büyük bacaklar uzun büyük ihtimal sezeryn olur ama çatınada bağlı dedi çatın 2.5 kg yide kaldırmayabilir dar olabilir 6 kg yide kaldırabilir dedi inşallaah kocamana bir çatım vardırrrrrrrr
sağol canım hemen doldurıyım
ama ya zaten göbek möbek heryer sarkıt gibi olacak bari yüzümüz falan düzgün olsun saçımız başımızz acaba 1 haftalık kalıcı makyaj mı yaptırsak sezeryandan sonra güzel olurrr
kimisi 1 senede kimisi 3 ayda kimi de hemen oluyormuş canım adet tamamen bünyeyle alakalıymışşş
geçmiş olsun canımmm yaaa...37 haftalığım 3600kg olmuş veledimm kafa büyük bacaklar uzun büyük ihtimal sezeryn olur ama çatınada bağlı dedi çatın 2.5 kg yide kaldırmayabilir dar olabilir 6 kg yide kaldırabilir dedi inşallaah kocamana bir çatım vardırrrrrrrr
seninde gözün aydın canım
buarada bu gidişle kimse normal doğum yapamıcak :26::26::26:
maşallah canım kuzuna
doldur canım doldur ne olur neolmaz bize de çıkar belki dimi canım
Acı çeken bir surat ama pür makyaj
Bandana gibi bişeyle gremez miyiz ki ameliyata?
sağol canım
ayy annem izin vermez ki makyajıma elalem ne der derbandana mantıklı..zaten saçına şu saklama poşetleri gibi bişi var ya ondan geçiriyorlarmış canım :89:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?