2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yar ve yardımcın olsun canımmm yarın için inşallah sağ salim kucağına alırsın bebişini

ayy ne güzel herkesin günleri yavaş yavaş belli oluyor bakalım bizimde haftaya memlekete gittiğimde belli olacak çatı muayenesinde çünkü bebişim kiloluymuş çatıy abağlı herşey....

maşallah oğluşunahakkınızda hayırlısı olsun

Amin inş. canım inş.

ayy ne güzel herkesin günleri yavaş yavaş belli oluyor bakalım bizimde haftaya memlekete gittiğimde belli olacak çatı muayenesinde çünkü bebişim kiloluymuş çatıy abağlı herşey....

Evet =))) Kaç kilo annesi benim ki de iri kemikli olduğu için sezaryan bir de benim amelyatım çok yeni 1,5 sene olmadı çikolata kistinden amelyat olalı ne olur ne olmaz die doktor risk atmıyor..

Sağolasın canım.. Doldurdum ben de, çıkar mı ki

al canım bendede okadar...diplelerimi sezeryana girmeden boyasam evde diyorum:26:ama annemle eşim hemen durdun durdun biraz daha bekle deyip duruyor..ya o halde mi giricez doğuma...ilerde resimlere bakınca hiç hoş olmicak ama

Ya ameliyata girerken hiç metal olmaması gerekiyormuş ya vücuda değen..Benim de saçlarım katlı kesildiğinden toplarken elli tane tel toka ile tutturuyorum.. Hastanede her tutam saç bi yerde olacak diye üzülüyorum ben de Ameliyattan çıkar çıkmaz takarım olmazsa tellerimi..
Anne oluyoruz, hayatımız değişiyor, saç baş derdindeyiz, tebrikler bize

Gözünaydın, ne güzel, yarın hayırlısıyla kucağında bebişin, bu saatlerde çoktan sesini duymuş olacaksın

sezaryenden ne kadar süre sonra adet olunuyor ortalama? bünyeye göre değişiyordur ama sanırım ilk 30 gün falan sürekli akıntı oluyor, sonrasını merak ediyorum

geçmiş olsun canımmm yaaa...37 haftalığım 3600kg olmuş veledimm kafa büyük bacaklar uzun büyük ihtimal sezeryn olur ama çatınada bağlı dedi çatın 2.5 kg yide kaldırmayabilir dar olabilir 6 kg yide kaldırabilir dedi inşallaah kocamana bir çatım vardırrrrrrrr

sağol canım hemen doldurıyım
aaaaa bunu bilmiyordum yaaaaaaaaaaa
bende senin doğum yapıcağını yazmıştım canım allahın izniyle bu saatlerde bebişin kollarında olucak
seninde gözün aydın canım
buarada bu gidişle kimse normal doğum yapamıcak :26::26::26:

maşallah

bence boyatma canım.. az kaldı zaten doğuma..

maşallah öykü bebeğe
çok güzel mutlu sağlıklı ömrü olsun

sweetciğim bel ağrısı şu saat itibari ile bende de var

sağlıcakla kucağına al cnm
azıcık saatler kaldı

gözünaydın cnm

ama ya zaten göbek möbek heryer sarkıt gibi olacak bari yüzümüz falan düzgün olsun saçımız başımızz acaba 1 haftalık kalıcı makyaj mı yaptırsak sezeryandan sonra güzel olurrr

sezaryenden ne kadar süre sonra adet olunuyor ortalama? bünyeye göre değişiyordur ama sanırım ilk 30 gün falan sürekli akıntı oluyor, sonrasını merak ediyorum

kimisi 1 senede kimisi 3 ayda kimi de hemen oluyormuş canım adet tamamen bünyeyle alakalıymışşş

maşallah canım kuzuna
sağol canım hemen doldurıyım

doldur canım doldur ne olur neolmaz bize de çıkar belki dimi canım

Acı çeken bir surat ama pür makyaj
Bandana gibi bişeyle gremez miyiz ki ameliyata?

oyy yerimmm ben onu maşallah

bende yarın 37 oluyorum benim ki de 3,500 kuzuşummm aynı aynı bana da öyle söyledi canım boşver hamd olsun ki sağlıklılar suları var.. Beni muayne etmedi ama benim amelyat yerim vs. bir dünya detay var ne yapalım ben kabul ettim artık =)))) Sağlıkla gelsin de kuzuşum bende iyi olurum inş.

Rabbim yardımcımız olur inş.

seninde gözün aydın canım
buarada bu gidişle kimse normal doğum yapamıcak :26::26::26:

Sağol canım..Evet öyle görünüyor ama ne yapalım nasip kısmet ben çok istedim normal olsun ama ama işte..Yİne hamd olsun ki sağlıklı bebeklerimiz..

selam annecikler biraz temizlik yaptım ancak girebildim öldüm yorgunluktan.geçmişe kısaca göz atıp geliyorum bakalım doğuran olmuş mu

maşallah canım kuzuna

doldur canım doldur ne olur neolmaz bize de çıkar belki dimi canım

sağol canım

Acı çeken bir surat ama pür makyaj
Bandana gibi bişeyle gremez miyiz ki ameliyata?

ayy annem izin vermez ki makyajıma elalem ne der der bandana mantıklı..zaten saçına şu saklama poşetleri gibi bişi var ya ondan geçiriyorlarmış canım :89:

sağol canım

ayy annem izin vermez ki makyajıma elalem ne der der bandana mantıklı..zaten saçına şu saklama poşetleri gibi bişi var ya ondan geçiriyorlarmış canım :89:

Bende saçıma fön çektirip gideceğim hehehe Nasılsa sezaryan cici cic görüneyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…