2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bana doktorum 24 saatte 10 kez hareket etmesi yeterli dedi önceki hafta.. :26:

canim aslinda benim doktorumda gunde 10 hareket demisti ama burada bir arkadasa doktoru eger cok cok az hareket ediyorsa saatte 10 hareket say demis :44:

hayirli dogumlar simdiden canim benim.

masallah canim ne guzel haberler.

sezaryenden ne kadar süre sonra adet olunuyor ortalama? bünyeye göre değişiyordur ama sanırım ilk 30 gün falan sürekli akıntı oluyor, sonrasını merak ediyorum

evet canim kisiden kisiye degisiyor. bazisininki ilk 1 haftada bile kesilebiliyor.

masallah kuzuna canim.

selam annecikler biraz temizlik yaptım ancak girebildim öldüm yorgunluktan.geçmişe kısaca göz atıp geliyorum bakalım doğuran olmuş mu
mis kokmuştur evin

Bende saçıma fön çektirip gideceğim hehehe Nasılsa sezaryan cici cic görüneyim

bende bendeeeeeeeee hatta makyaj malzemelerim doğum çantasında bir oje süremicem ona üzülüyorum :44::44:birde tırnaklarım uzun değil napalım bebiş için uzunca bir süre uzun tırnaklarada son

bende bendeeeeeeeee hatta makyaj malzemelerim doğum çantasında bir oje süremicem ona üzülüyorum :44::44:birde tırnaklarım uzun değil napalım bebiş için uzunca bir süre uzun tırnaklarada son

eveeeeeeeeeeeeeeet

Anne olmak kolay mı diyor eşim sürekli =))) hakikaten öyle bak babalar ne yapıyor hiç

Bende allık felan alacağım çok bişey süremem ağlak bişi olurum ben kesin ayyy yerim oğluşumuuuuuuuuuuu

kızlar bugün çok soru sordum, son sorum; doğumdan yani sezaryen tarihinden 1 hafta önce falan ağda yaptırsak sakıncası olur mu sizce? siz bu konuda ne yapmayı düşünüyorsunuz?:18:

çoğunuz birbirinizi tanıyorsunuz sanırım,ben bu topiğe çok girmemiştim..ama cevap verebilirseniz sevinirim..

selam kızlar...artık giremiyorum malesef...ama bu geçici bir süre, hepinizi çok merak ediyorum...evdeki misafiler falan gitsin, eski hayatımıza dönelim...çok özledim hepinizi, inşallah herşey yolundadır..bebekler birer birer geliyor artık sanırım..biz oğlumla birbirimize alışıyoruz.. teyzoşlarının elleinden öper...ben de öpüyorum...

ben lak lak yapıyorum burda eşim gelecek 1 saat kalmış yemeğim yok =))) bari hazırdan bişeyler yapayım bugünlük böyle oldu buzluk sağolsun önceden yapıp koymak çok işime geliyor böyle anlarda =)))

Herkese hayırlı akşamlar anneler kendinize çok cici bakın yarın görüşürüz inş.

ohhhh sende bizim yerimize cennet kokusunu içine çek annesi bir de boynuna bacaklarına kocaman öpücükleeeer

benim ne zaman doğum yapacağım belli değil ama ağda zamanım geldi eğer uzzarsa doğuma gitmeden önce hemen jiletlemeyi düşünüyorum...napalım artık doğumdan sonra tekrar epilasyon ağdaya başlarımm

Hiç bişey olmaz hatta daha iyi olur sonrasına da bir zaman rahat edersin canım..Bende sezaryan olacağım haftaya pazartesi gün verecek temizim ama bir iki gün kala yine giderim aldırmaya sonrasına da temiz olur kontroller olacak çünkü..

ayy ne gğüzel y abende biran önce bebişimin sağlıklı oduğunu görüp koklamak istiyorumm

afiyet olsun canımmm

canım benim sende bizim yerimize kokla oğluşunu....Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş...

ooo sen beni görsen gülersin göz kalemi kırmızı rujsanırım doğuma değilde partiye gidiyor gibiyim
ben 2hafta bir yapıyorum yarın gene yapılcak doğuma giderken gene yaparım sakıncası yok doğumu tetikler diyorlar ama inanmam olsaydı benim çoktan doğurmam lazımdı

ayy canım sarp bebişi kokla yerime hepimiz iyiyiz bebişlerde yavaş yavaş geliyor bizde topiğin bekçisi olmaya karar verdik

ardina doğum yapmış.gözü aydın.Allah bağışlasın,nazardan korusun inşallah
birçok kişinin de son kontrolleri varmış hayırlı haberlerle gelsin herkes inşallah

mis kokmuştur evin
geçen hafta eşim gece vardiyasındaydı bişey yapamamıştım iyi oldu gerçekten mis oldu

ohh ne güzel.bizim için de kokla bi kere

canim ben kendimi bildim bileli tras ediyorum orayi. yine oyle olacak ama asagilara cokta inemeyecegim gibi gorunuyor. sadece yukarilari jiletleyebilecegim..

kızlar yaa tahmini doğum tarihim 5 mart. Regl sancılarımda başladı( haftaya kalmaz dimi doğum çok sabırsızlanıyorummmmmmm

kızlar yaa tahmini doğum tarihim 5 mart. Regl sancılarımda başladı( haftaya kalmaz dimi doğum çok sabırsızlanıyorummmmmmm

bugün benimde var hoş şuanda geçti ama sordum arkadaşlara normalmiş canım ama senin için normal olmasın artık en sabırlı bebiş senin bebiş çıktı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…