Bana doktorum 24 saatte 10 kez hareket etmesi yeterli dedi önceki hafta.. :26:
kızlar yarın doğum var...yatağım hazırlandı...kendi temizliğimide yaptım. bi sersemlik var ama yarın bu saatlerde kuzum kucağımda diye düşünemiyorum bile hala hayal geliyor.Allah hepimizin yardımcısı olsun
Bizz geldikkkkkkkk
Kızlar doktordan geldik oğluşum çok iyi hamd olsun teyzeleri..
Mutluyum çünkü Rabbim nasip eder ise Oğlum Mart da gelecek haftaya pazartesi sezaryan için gün verecek doktor =)))) Ayyy korkuyorum ama heyecandan da ölüyorum
Yarın akşam kısmet ise annem de geliyor
sezaryenden ne kadar süre sonra adet olunuyor ortalama? bünyeye göre değişiyordur ama sanırım ilk 30 gün falan sürekli akıntı oluyor, sonrasını merak ediyorum
geçmiş olsun canımmm yaaa...37 haftalığım 3600kg olmuş veledimm kafa büyük bacaklar uzun büyük ihtimal sezeryn olur ama çatınada bağlı dedi çatın 2.5 kg yide kaldırmayabilir dar olabilir 6 kg yide kaldırabilir dedi inşallaah kocamana bir çatım vardırrrrrrrr
mis kokmuştur evinselam annecikler biraz temizlik yaptım ancak girebildim öldüm yorgunluktan.geçmişe kısaca göz atıp geliyorum bakalım doğuran olmuş mu
Bende saçıma fön çektirip gideceğim heheheNasılsa sezaryan cici cic görüneyim
sağol canım
ayy annem izin vermez ki makyajıma elalem ne der derbandana mantıklı..zaten saçına şu saklama poşetleri gibi bişi var ya ondan geçiriyorlarmış canım :89:
bende bendeeeeeeeeehatta makyaj malzemelerim doğum çantasında bir oje süremicem ona üzülüyorum :44::44:birde tırnaklarım uzun değil napalım bebiş için uzunca bir süre uzun tırnaklarada son
selam kızlar...artık giremiyorum malesef...ama bu geçici bir süre, hepinizi çok merak ediyorum...evdeki misafiler falan gitsin, eski hayatımıza dönelim...çok özledim hepinizi, inşallah herşey yolundadır..bebekler birer birer geliyor artık sanırım..biz oğlumla birbirimize alışıyoruz.. teyzoşlarının elleinden öper...ben de öpüyorum...
kızlar bugün çok soru sordum, son sorum; doğumdan yani sezaryen tarihinden 1 hafta önce falan ağda yaptırsak sakıncası olur mu sizce? siz bu konuda ne yapmayı düşünüyorsunuz?:18:
çoğunuz birbirinizi tanıyorsunuz sanırım,ben bu topiğe çok girmemiştim..ama cevap verebilirseniz sevinirim..
kızlar bugün çok soru sordum, son sorum; doğumdan yani sezaryen tarihinden 1 hafta önce falan ağda yaptırsak sakıncası olur mu sizce? siz bu konuda ne yapmayı düşünüyorsunuz?:18:
çoğunuz birbirinizi tanıyorsunuz sanırım,ben bu topiğe çok girmemiştim..ama cevap verebilirseniz sevinirim..
selam kızlar...artık giremiyorum malesef...ama bu geçici bir süre, hepinizi çok merak ediyorum...evdeki misafiler falan gitsin, eski hayatımıza dönelim...çok özledim hepinizi, inşallah herşey yolundadır..bebekler birer birer geliyor artık sanırım..biz oğlumla birbirimize alışıyoruz.. teyzoşlarının elleinden öper...ben de öpüyorum...
ben lak lak yapıyorum burda eşim gelecek 1 saat kalmış yemeğim yok =))) bari hazırdan bişeyler yapayım bugünlük böyle oldu buzluk sağolsunönceden yapıp koymak çok işime geliyor böyle anlarda =)))
Herkese hayırlı akşamlar anneler kendinize çok cici bakın yarın görüşürüz inş.
ooo sen beni görsen gülersin göz kalemi kırmızı ruj
eveeeeeeeeeeeeeeet
Anne olmak kolay mı diyor eşim sürekli =))) hakikaten öyle bak babalar ne yapıyor hiç
Bende allık felan alacağım çok bişey süremem ağlak bişi olurum ben kesin ayyy yerim oğluşumuuuuuuuuuuu
ben 2hafta bir yapıyorum yarın gene yapılcak doğuma giderken gene yaparım sakıncası yok doğumu tetikler diyorlar ama inanmam olsaydı benim çoktan doğurmam lazımdıkızlar bugün çok soru sordum, son sorum; doğumdan yani sezaryen tarihinden 1 hafta önce falan ağda yaptırsak sakıncası olur mu sizce? siz bu konuda ne yapmayı düşünüyorsunuz?:18:
mis kokmuştur evin
geçen hafta eşim gece vardiyasındaydı bişey yapamamıştım iyi oldu gerçekten mis oldu
kızlar yaa tahmini doğum tarihim 5 mart. Regl sancılarımda başladı( haftaya kalmaz dimi doğum çok sabırsızlanıyorummmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?