2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canim ben kendimi bildim bileli tras ediyorum orayi. yine oyle olacak ama asagilara cokta inemeyecegim gibi gorunuyor. sadece yukarilari jiletleyebilecegim..

Yaşasın ben gibi traş eden biri.. Bir şey olmaz di mi ya, son gün iyice jiletle alırsak.. Zaten ameliyattan önce de traş ettiler arkadaşımı, öyle demişti gerçi ama.. Ameliyattan sonrası bize zor olacak, bir süre alamıcaz herhalde.. Benim eşim de yardım etmiyor, acırsa diyeymiş. Milletin kocası doğuma giriyor, bizimksi buna bile çekiniyr

oyy masallah annesi. kokla bizim icin.

kızlar yaa tahmini doğum tarihim 5 mart. Regl sancılarımda başladı( haftaya kalmaz dimi doğum çok sabırsızlanıyorummmmmmm

canim hakkinizda hayirlisi olsun insallah.

canim, ben biraz acik olacak ama, makinanin jilet basligiyla dudaklarin on kisimlarina kadar ancak alabiliyorum. gerisine karnimdan ulasamiyorum sezaryende zaten kesilecek bolgeyi traslayip baticonluyorlar diye biliyorum. oyle tuylu birakmazlar. e tabi dogum sonrasi bir sure oyle uzayacaklar yapacak bir sey yok.

bende esime yaptirmaktan korkarim :) keser meser Allah korusun

Son düzenleme:
bugün benimde var hoş şuanda geçti ama sordum arkadaşlara normalmiş canım ama senin için normal olmasın artık en sabırlı bebiş senin bebiş çıktı canım

Sorma Damla yaaa ne sabırlı bi kızım varmış herkes patır patır çıkıyo benim kızım hala içeride idman yapıyo of dua edinde sıklaşsın şu sancılar, sancıya bile razıyım düşün artık

bizde bebişi öpüorusss
bebişine
kızlar yaa tahmini doğum tarihim 5 mart. Regl sancılarımda başladı( haftaya kalmaz dimi doğum çok sabırsızlanıyorummmmmmm

auuuu
kalmaz cnm inşallah
bence yolda annesiiii

sibelcim kızın martı bekledi bence gece 12den sonra gelicek heran

Ya ben de alttan yandan filan el yordamıyla alıyorum ama zor oluyor, kesin kalıyrdur.. Tam ağdaya başlayayım derken hamilelikbaşladı, daha öcne ağda ile almamış olanlar almasın filan diye bişi okudum, aslında başlsam belki olurdu..Neyse.. Artık öyle yapıcaz, başka çare yok..

Bu arada annelik akademisinden kitabım geldi bugün, bir haftayı geçmişti isteyeli.. Ama kitap güzel.. :81::81:

artik yapacak bir sey yok, oldugu kadar kitabinda hayirli olsun.

hayırlı olsun şimdiden canım. inşallah sorunsuz başarılı bir operasyonla sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsin. bizleri habersiz bırakma.

maşallah oğluna canım. annen de geliyormuş gözün aydın.

maşallah oğluşuna canım. darısı başımıza.

Bu arada annelik akademisinden kitabım geldi bugün, bir haftayı geçmişti isteyeli.. Ama kitap güzel.. :81::81:

benimki de geldi şöyle bir baktık güzel görünüyor ama çeviride mi hata var artık neyse, anne sütünün besleyiciliği ile ilgili bir tabloda, hayvanların sütleri ile karşılaştırma yaparken boğa sütünden bahsediyor :)))

mrb kızlar nasılsınz?doğuma giden varmı bugün?ardina yani seda arkadaşımız doğum yapacaktı haberiniz varmı ne olmuş?ben geçmişi okuyamayacak kadar üşengeçim evde bir o odaya bir bu odaya dolaştım durdum tüm gün..sanırım canım gezmek istiyo ama bu kötü havada da gezilmezkiakşam kociş arabayla bari bir yerlere götürse keşke...tv izleyim diyorum izleyecek bişey bulamıyorum kitapsa hiç okunmuyo çookk sıkıcı geliyo.oğluşumun rahatı yerinde herhalde yalancı doğum sancısı bile yaşamadım hala ama en güzel şey yarın mart ayıdayızkurtulduk şubattan

Merhaba kızlar.....

Ben cuma günü işten izne ayrıldım sonunda... Hafta sonu evde temizlik vardı.. Bugünde ne yapacağımı şaşırdım... O şaşkınlıkla yine şirkete gittim 1-2 saat geçirdim işyerinde ordan ağdacıya gittim bir güzel temizlendim... Sonra anneme gittim yemeğimi yedim sonunda gene günü akşam ettim.

sıhhatler olsun canım...kıskandım seni keşke annemler benim yanımda olsaydı..keşke ailelerden bu kadar uzakta olmasyadıkhergün annemlere giderdim..bugün evde sıkıntıdan patladım...odalarda dolaş dolaş zaman geçmek bilmedi

merhaba arkadaşlar umarım herkes iydir bu gün biz kontrole gittik bebişim kanala girmemiş ne zaman girer aacaba bilen var mı

En büyük şansım benim o... yoksa ne yapardım evde. hergüne bi plan yapıyorum.. yıllardan beri okul arkasından iş hiç evde oturmadım.. evde nasıl zaman geçireceğimi düşünemiyorum...

doğum yapmış canım dediğin gibi bittttiiiiiiiiiiiiiii artık mart annesi olucaz
temizde olduk deesene canım hem ev hem sen şu annelerimiz olmasa ne yaparmışızkiiii:26::26:
merhaba arkadaşlar umarım herkes iydir bu gün biz kontrole gittik bebişim kanala girmemiş ne zaman girer aacaba bilen var mı
hiçbir fikrim yok canım son andada girebilrmiki

ayy bende ne meraklı oldum heeeeee iyice nisan annelerine baktım biri daha çarşamba doğum yapıyormuş bizde sanırım normali bekleseydik nisanda doğum yapıcaktık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…