hayırlısı olsun canım sizin için yok sanırım yani kimse bişey yazmadı varsada daha haberimiz yok şekerim
amin canım hepimiz için hayırlısı olsun inş...
senin bilgin olmadığına göre bir haber yoktur canım
bencede çatı muaynesi yapsaydı iyi olurdu belkide çatın dar normal doğum yapamıcan haftayamı bir sonraki randevunkızlar yaa normal doğumu istemekle hata mı ediyorum sizce...şimdi forumları okuyorumda birsürü kişi 4kilo ve üzeri normal doğum yapabilmiş...keşke çatı muayenesi yapsaydı dren azından çatın dar olmaz deseydi de beni ikilemde bırakmasaydı
biz çıkıyoruz teyzoşlar....
hepinize iyi geceler:79:öpüyoruz hepinizi
evet canım haftaya tekrar görüşürüz dedi..düşünsene nstye bile girmedim bu haftada halbuki geceleri çok sancım oluyo dedim..ben normal istiyorum deyip sezaryeni kabul etmediğim için mi ilgisiz davrandı anlamadımbencede çatı muaynesi yapsaydı iyi olurdu belkide çatın dar normal doğum yapamıcan haftayamı bir sonraki randevun
biz çıkıyoruz teyzoşlar....
hepinize iyi geceler:79:öpüyoruz hepinizi
selamm kızlar bizde geldiikkkkk
selamm kızlar bizde geldiikkkkk
wallahi bu doktorlar son haftalarda tuhaflaştı yanievet canım haftaya tekrar görüşürüz dedi..düşünsene nstye bile girmedim bu haftada halbuki geceleri çok sancım oluyo dedim..ben normal istiyorum deyip sezaryeni kabul etmediğim için mi ilgisiz davrandı anlamadımama moralim bozuluyo yani bebeğin kilosu tahmini dimi ses dalgasıyla bazı hesaplar yapıyorlar oranlıyorlar...daha küçükte olabilir büyükte tabi ama keşke şu çatı muayenesini yapsaydı
:80:iyi geceler canım
ilknur bebişinin resimlerini koymuş face e çok tatlı maşallah
kızlarr hiç keyfim yok yaa geçmişide ookuadım zaten yazıda yazasım yok. offfff allahım içimdeki sıkıntıyı hayırlara çıkar yarabbim....
hoşbulduk canım nasılsın:13:.bugun kontrolun vardı okudum hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun sıkma canınıhoşgeldin canım:80::80:
amin canım bi hava al istersen pencereyi aç duş al, elini ayağını soğuk suyla yıka.kızlarr hiç keyfim yok yaa geçmişide ookuadım zaten yazıda yazasım yok. offfff allahım içimdeki sıkıntıyı hayırlara çıkar yarabbim....
hayır olsun canım istersen kalk bir abdest al biraz dua et yada ne bileyim balkona falan çık temiz hava iyi gelir inşallahkızlarr hiç keyfim yok yaa geçmişide ookuadım zaten yazıda yazasım yok. offfff allahım içimdeki sıkıntıyı hayırlara çıkar yarabbim....
wallahi bu doktorlar son haftalarda tuhaflaştı yanikilo aşağı yukarıı aynı canım yanii çok farkedeni duymadım ben hiç
hayır olsun canım istersen kalk bir abdest al biraz dua et yada ne bileyim balkona falan çık temiz hava iyi gelir inşallah
ben ne yapayım bu dru:26:ne diye son zamanda moralimi bozuyo ki...keşke sezaryen yapmak istiyosaydı çatın dar deseydi ben hiç böyle ikilemde kalmazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?