2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar yaa normal doğumu istemekle hata mı ediyorum sizce...şimdi forumları okuyorumda birsürü kişi 4kilo ve üzeri normal doğum yapabilmiş...keşke çatı muayenesi yapsaydı dr en azından çatın dar olmaz deseydi de beni ikilemde bırakmasaydı

selam kızlar
sonunda gelebildim nihayethepinizi ve muhabbetlerimizi çok özlemişim.şimdi çok kalamayacağım ama yarından itibaren tüm haberleri duymaya can atıyorum
biri bana geçmişi özetler umarım:97:

bencede çatı muaynesi yapsaydı iyi olurdu belkide çatın dar normal doğum yapamıcan haftayamı bir sonraki randevun

ayyy geçmişi okuyamadım çok birikmiş.hızınıza yetişilmiyo valla.bizimde doğmaya niyetimiz yok unutmayın beniii.rahatız sancı sızı yok bi sağ kalça ağrısı dışında oda geçti sayılır zaten bidahada ağrımaz inşallah.

Son düzenleme:
bencede çatı muaynesi yapsaydı iyi olurdu belkide çatın dar normal doğum yapamıcan haftayamı bir sonraki randevun
evet canım haftaya tekrar görüşürüz dedi..düşünsene nstye bile girmedim bu haftada halbuki geceleri çok sancım oluyo dedim..ben normal istiyorum deyip sezaryeni kabul etmediğim için mi ilgisiz davrandı anlamadımama moralim bozuluyo yani bebeğin kilosu tahmini dimi ses dalgasıyla bazı hesaplar yapıyorlar oranlıyorlar...daha küçükte olabilir büyükte tabi ama keşke şu çatı muayenesini yapsaydı
biz çıkıyoruz teyzoşlar....
hepinize iyi geceler:79:öpüyoruz hepinizi

:80:iyi geceler canım

kızlarr hiç keyfim yok yaa geçmişide ookuadım zaten yazıda yazasım yok. offfff allahım içimdeki sıkıntıyı hayırlara çıkar yarabbim....

wallahi bu doktorlar son haftalarda tuhaflaştı yanikilo aşağı yukarıı aynı canım yanii çok farkedeni duymadım ben hiç
ilknur bebişinin resimlerini koymuş face e çok tatlı maşallah

ayyyyyyyyyyyy gördüm çok güzel maşallahhhfiyoncukta koymuşşş onun kızıda çok güzel maşallah

kızlarr hiç keyfim yok yaa geçmişide ookuadım zaten yazıda yazasım yok. offfff allahım içimdeki sıkıntıyı hayırlara çıkar yarabbim....
hayır olsun canım istersen kalk bir abdest al biraz dua et yada ne bileyim balkona falan çık temiz hava iyi gelir inşallah

wallahi bu doktorlar son haftalarda tuhaflaştı yanikilo aşağı yukarıı aynı canım yanii çok farkedeni duymadım ben hiç

ben ne yapayım bu dru:26:ne diye son zamanda moralimi bozuyo ki...keşke sezaryen yapmak istiyosaydı çatın dar deseydi ben hiç böyle ikilemde kalmazdım

sen normal doğum isteğini belirtmişsin ki haftanda ileride bu zamanda bakması lazım kii eğer müsait değilse zaten sezeryan haftandasın alabilirdi bebişini çatın darsada boşuna beklemiş olucaksın canım demi amaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…