hayır olsun canım sadece sıkıntı olsun uyanınca geçsin inşallah
hoşbulduk canım nasılsın:13:.bugun kontrolun vardı okudum hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun sıkma canını
bi bahane bulup bidaha git istersen dr ye
inşallah cnm yaa... hayat artık çok manoton heleki benim gibi çalışmaya alışık insanlar için hep evde hep evde havalarda soğuk dışarıda çıkılmıyoo 2 buçuk aydır bunaldım artık içimi afaganlar basıyooooo..........
ben kaçtım kızlar oturdum ama belim ağrımaya başaladı herkese iyi geceler bakalım bu gece sancılanan doğuran olacakmı:79:
sen normal doğum isteğini belirtmişsin ki haftanda ileride bu zamanda bakması lazım kii eğer müsait değilse zaten sezeryan haftandasın alabilirdi bebişini çatın darsada boşuna beklemiş olucaksın canım demi amaaa
ben kaçtım kızlar oturdum ama belim ağrımaya başaladı herkese iyi geceler bakalım bu gece sancılanan doğuran olacakmı:79:
İyi geceler kızlar,
Bu akşam çok yakın bi arkadaşımın nişanı vardı, günler sonra ilk defa makyaj yapıp topuklu ayakkabı giyince, kendimi çok farklı hissettim
Geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir...
Görüşmek üzere...
tabi canım zamanı var daha bi denersin tabi doktorun uygun derse çatın müsaitse neden olmasın.benim o şansım yoktu ilk bebeğimde.çatı kontrolu bebeğin iriliği falan hiç bakılmadı gerçi bundada o yokta iri bile olsa normal doğum yani.sezeryan seçeneği verilmiyo burada.günün 2 haftaya kadar geçerse suni sancı verdikleri halde açılma falan olmuyosa bebekte iyiyse 1-2 gün uğraşıyorlar yok hala olmuyosa karnıyarık yapıyolarteşekkür ederim canım...zamanını bekleme kararı aldık önce normali deniycem olmazsa sezaryen mecburen olucak ama daha bebişimin zamanı varken bu çarşamba aldırmayı uygun bulmadım...inşallah Rabbim aldığımız karardan dolayı pişman ettirmez bizi
kızlar yine yatmam gerekiyormuş eşim öyle dedi..yarına beni ağvaya gezmeye götürecekmiş uyuyup dinlenmem lazımmış:26:herkese iyi geceler..dua ederken beni de unutmayın olur mu?
iyi geceler canım size:80::80::80:
sağolun canlarım gidecem dedim hala gidemedimiyi geceler canım
bende 2 gündür saçlarımı düzleştirip makyaş yapıyorumİyi geceler kızlar,
Bu akşam çok yakın bi arkadaşımın nişanı vardı, günler sonra ilk defa makyaj yapıp topuklu ayakkabı giyince, kendimi çok farklı hissettim
Geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir...
Görüşmek üzere...
ayyyyyyy çok güzelkızlar yine yatmam gerekiyormuş eşim öyle dedi..yarına beni ağvaya gezmeye götürecekmiş uyuyup dinlenmem lazımmış:26:herkese iyi geceler..dua ederken beni de unutmayın olur mu?
Canım arkadaşlarım hepinizin dualarına ihtiyacım var.Şimdi hastaneden geldik.1 cm açılma var.NST de 8 dk da bir sancım çıktı.Gitgide sancılarım sıklaşıyor.Dr.yatış verdi ama ben evim yakın dedim.O zamn sancıların 5 dk. düşünce muhtemelen 10 gibi gelirsin dedi.Belimin ve kasıklarımın agrısından duramıyorum.Bu sefer çok sakinim ve şaşkınım.Şaka gibi geliyor.Oğlum sonunda sesimi duydu teyzeleri.Abdestimi aldım zemzem suyuma Kuranımı okuyup dua edicem.Ve tabi sizlerinde dualarını bekliyorum.Hepinizden şimdiden Allah razı olsun.Bugün inş. mucizeme kavuşucam.İnş. ikimizde sagsaglim Rabbimin izniyle kurtuluruz.Ben şimdilik gidiyorum arkadaşlar.Evime bebegimle döndügüm gün sizleri hberdar ederim.Allaha emanet olun
Canım arkadaşlarım hepinizin dualarına ihtiyacım var.Şimdi hastaneden geldik.1 cm açılma var.NST de 8 dk da bir sancım çıktı.Gitgide sancılarım sıklaşıyor.Dr.yatış verdi ama ben evim yakın dedim.O zamn sancıların 5 dk. düşünce muhtemelen 10 gibi gelirsin dedi.Belimin ve kasıklarımın agrısından duramıyorum.Bu sefer çok sakinim ve şaşkınım.Şaka gibi geliyor.Oğlum sonunda sesimi duydu teyzeleri.Abdestimi aldım zemzem suyuma Kuranımı okuyup dua edicem.Ve tabi sizlerinde dualarını bekliyorum.Hepinizden şimdiden Allah razı olsun.Bugün inş. mucizeme kavuşucam.İnş. ikimizde sagsaglim Rabbimin izniyle kurtuluruz.Ben şimdilik gidiyorum arkadaşlar.Evime bebegimle döndügüm gün sizleri hberdar ederim.Allaha emanet olun
evet canım haftaya tekrar görüşürüz dedi..düşünsene nstye bile girmedim bu haftada halbuki geceleri çok sancım oluyo dedim..ben normal istiyorum deyip sezaryeni kabul etmediğim için mi ilgisiz davrandı anlamadımama moralim bozuluyo yani bebeğin kilosu tahmini dimi ses dalgasıyla bazı hesaplar yapıyorlar oranlıyorlar...daha küçükte olabilir büyükte tabi ama keşke şu çatı muayenesini yapsaydı
:80:iyi geceler canım
arkadaslar anemlerde geldiler doguma 5 gun kaldigi icin. o yuzden hic bakamiyor gibi bir seyim. dogum yapanalra allah anali babali buyutmek nasip etsin. suyu, sancisi gelenlere allah bir avazda kurtarsin. sezaryen tarihi belli olanlara tebrikler. saglikla alin insallah kucaklariniza..
canim saglikla al insallah kucagina.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?