2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hayır olsun canım sadece sıkıntı olsun uyanınca geçsin inşallah

inşallah cnm yaa... hayat artık çok manoton heleki benim gibi çalışmaya alışık insanlar için hep evde hep evde havalarda soğuk dışarıda çıkılmıyoo 2 buçuk aydır bunaldım artık içimi afaganlar basıyooooo..........

hoşbulduk canım nasılsın:13:.bugun kontrolun vardı okudum hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun sıkma canını
bi bahane bulup bidaha git istersen dr ye

teşekkür ederim canım...zamanını bekleme kararı aldık önce normali deniycem olmazsa sezaryen mecburen olucak ama daha bebişimin zamanı varken bu çarşamba aldırmayı uygun bulmadım...inşallah Rabbim aldığımız karardan dolayı pişman ettirmez bizi

ben kaçtım kızlar oturdum ama belim ağrımaya başaladı herkese iyi geceler bakalım bu gece sancılanan doğuran olacakmı:79:

havalarında etkisi var malesef berbat kapalı iç karartıcı birde sürekli evde durmaya alışkın değilsen evde durmak senin için çok zordur çıkılmıyor dışarı hasta olucaz diye korkuyoruz malesef

evet haklısın bu ne demek oluyo anlamadım

İyi geceler kızlar,
Bu akşam çok yakın bi arkadaşımın nişanı vardı, günler sonra ilk defa makyaj yapıp topuklu ayakkabı giyince, kendimi çok farklı hissettim
Geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir...
Görüşmek üzere...

kızlar yine yatmam gerekiyormuş eşim öyle dedi..yarına beni ağvaya gezmeye götürecekmiş uyuyup dinlenmem lazımmış:26:herkese iyi geceler..dua ederken beni de unutmayın olur mu?

ne güzel canım moral depolamışsındır müzik eğlence iyi gelmiştir herkescikler iyi allaha şükür kendine ve bebişine iyi bak :80::80:

tabi canım zamanı var daha bi denersin tabi doktorun uygun derse çatın müsaitse neden olmasın.benim o şansım yoktu ilk bebeğimde.çatı kontrolu bebeğin iriliği falan hiç bakılmadı gerçi bundada o yokta iri bile olsa normal doğum yani.sezeryan seçeneği verilmiyo burada.günün 2 haftaya kadar geçerse suni sancı verdikleri halde açılma falan olmuyosa bebekte iyiyse 1-2 gün uğraşıyorlar yok hala olmuyosa karnıyarık yapıyolar

kızlar yine yatmam gerekiyormuş eşim öyle dedi..yarına beni ağvaya gezmeye götürecekmiş uyuyup dinlenmem lazımmış:26:herkese iyi geceler..dua ederken beni de unutmayın olur mu?

iyi geceler tatlı rüyalar oğluşunla sana bizde çıkıyoruz artık uykum geldi zaten belimde feci yürüyemiyorum bilesende bizlere dua et olurmuu

iyi geceler canım size:80::80::80:

iyi geceler canım
sağolun canlarım gidecem dedim hala gidemedim

bende 2 gündür saçlarımı düzleştirip makyaş yapıyorum kendimi daha iyi hissediyorum artık ama saçlarıma bi baktım kırılmaya başlamışş

ayyyyyyy çok güzel iyi gezmeler canım yorma fazla kendini.iyi geceler datlu rüyalar
inşallah hepimiz deliksiizzzz bir uyku çekeriz bu gün ve diğer günlerde bebişlerimiz gelene kadarr:93:

Kimsecikler yok.Nerdesiniz kızlar?Belime ve kasıklarıma agrılar giriyor.Bekliycez bakalım eşimle sıklaşacak mı diye.İnş. sıklaşır ve bebegim kendi istegiyle gelir.Yarın bişi olmazsa forma girip haber veririm.İnş.dogurum.Dua edin.Sizleri seviyorum

Canım arkadaşlarım hepinizin dualarına ihtiyacım var.Şimdi hastaneden geldik.1 cm açılma var.NST de 8 dk da bir sancım çıktı.Gitgide sancılarım sıklaşıyor.Dr.yatış verdi ama ben evim yakın dedim.O zamn sancıların 5 dk. düşünce muhtemelen 10 gibi gelirsin dedi.Belimin ve kasıklarımın agrısından duramıyorum.Bu sefer çok sakinim ve şaşkınım.Şaka gibi geliyor.Oğlum sonunda sesimi duydu teyzeleri.Abdestimi aldım zemzem suyuma Kuranımı okuyup dua edicem.Ve tabi sizlerinde dualarını bekliyorum.Hepinizden şimdiden Allah razı olsun.Bugün inş. mucizeme kavuşucam.İnş. ikimizde sagsaglim Rabbimin izniyle kurtuluruz.Ben şimdilik gidiyorum arkadaşlar.Evime bebegimle döndügüm gün sizleri hberdar ederim.Allaha emanet olun

arkadaslar anemlerde geldiler doguma 5 gun kaldigi icin. o yuzden hic bakamiyor gibi bir seyim. dogum yapanalra allah anali babali buyutmek nasip etsin. suyu, sancisi gelenlere allah bir avazda kurtarsin. sezaryen tarihi belli olanlara tebrikler. saglikla alin insallah kucaklariniza..

canim saglikla al insallah kucagina.

cnmm ınsallah su anda dogumdasın ve sagsalım saglıcakla bebegıne kavusursun sabırsızlıkla hebrlerını beklıyoruz..

Herkese günaydın arkadaşlar..

Bazı doktorlar çatı muayenesine doğum sancıları başlayınca bakıyorlarmış Daha önce bakılırsa da tam belli olmaz diye:26: Belki senin doktor da öyle düşünüyordur.Ama bizim dr 2 hafta önce bakmıştı.İnsanın içi rahatlıyor en azından..Normal doğum için müsaitsen ona göre ayarlarsın kendini değil mi ama? Neyse canım bir daha gittiğinde yapılır muayenen..Bozma moralini, öyle ya da böyle en geç 10-15 gün içinde bebeğin kollarında olacak onu düşün

Dualarımız seninle ebruli, Allah yardımcın olsun ne güzel..Bugün bebeğini kollarına alacaksın.

Allah senin de yardımcın olsun canım, 5 günün kalmış,sağlıkla alırsın bebeğini kucağına inşallah

allah yardımcın olsun...

geçmişi okuyamadım kızlar..iyi dilekleriniz iiçin sağolun..oğluşum gece mızırdadı durdu şimdi uyuyorannanneside harap düştü koca gece nöbeti ben devraldımkimler doğum yaptı bizden sonra bilmiyorum ama hepsinede allah sağlık versin inşallah..

Günaydın güzel annişler

sölediğine göre şuanda hastanesindir çok heycanlı bi durum ya :18: Allah yardımcın olsun kolay bi şekilde ve sağlıkla bebişini inş kucağına almışsındır yada alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…