- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 45
ben hamile kilodu giymiyorum özlemcim bak nasıl bişey bende merak ettim iyimi kilotlarım oluyor benimmmm :26::26::26:az kaldı çıkarıcaksın aynen böyle yaparsın
çok meraklıyız değilmi ufocancım birini buldukmu sorusuz bırakmıyoruz
slm kızlar umarım atladığım mesaj kalmaıştır..bugün bildiğiniz gibi kontrolümüz vardıoğluşum 4 kiloyu epey geçmiş boyuda 53cm imiş yüzünü göremedik bukez ama suyumuz falan iyiymiş..nst ye girmedik bu hafta dr gerek görmedi...bebeğin yeri epey daralmış istersen seni çarşamba günü sezaryene alalım dedi ben ama nasıl olur derken dr normal doğumda yaşanabilecek sıkıntıları teker teker saydı iri bebeklerde bu olasılıklar daha da sık görülür dedi...bende dedim ki peki illaki bu hafta sezaryen olması mı gerekiyo yani bekleyelim normal doğumu deneyelim olmazsa sezaryene geçemiyormuyuz dedim tabiki geçilir ama çektiğin sancı sıkıntı yanına kar kalır dedi.çatı muayenesi yapmadı sen ne dersen ben hep senin yanında olacağım dedi...annemler halamlar teyzemler falan herkes sancılarımın gelmesini beklememi ve olmazsa normal doğum öyle sezaryene geçmem gerektiğini iri bebeklerin daha fazla dikişle doğduğunu ama o dikişlerin de hemencecik kaynadığını söylediler...kararsız bir şekilde ayrıldık hastaneden..eve geldik eşimle konuştuk beklemeye karar verdik..gerçi o biran önce oğlunu sevmek istiyo ama yine de bekleyelim dedi...zaten dr bebeğin epey büüyük maşallah zaten haftaiçi görüşürüz senle dedi..birde idrar torbasında idrar biriktirmeye başlamış
slm kızlar bizimde bugün kontrolümüz vardı ama hiçte istediğim gibi geçmedi
oğluşumun gelmeye hiç niyeti yokmuş hatta 17 mart olan 40.haftanın bitimini bile geçebilir 20-21 mart olabilir dediçok moralim bozuldu çatı muaynesi yapmayı bırak açılmama bile bakmadı çünkü ne kasılma ne sancı çıktı nst de anlıycağınız moralim çok bozuk ben bir an önce kavuşmayı hayal ederken doktor bunun rahatı yerinde gelmeye niyeti yok diyo:84 kadar moralim bozuldu ki kadın
20-21 i bulur bence diyince hiç bişey sormadan konuşmadan geldik
ayy damla nasıl şu hamile donunu çıkarasım geldi anlatamam.gaffur gibi taaa göğsüme kadar çekiyorumgeçen gün çamaşırcıya gittim bir kız düğün alışverişi yapıyo ama ne fantezi çamaşırlar alıyo bir görsen bende kıza sordum hamile çamaşırı bir açtım bakıyım dedim kendimden utandım resmen kızın aldığı tüm çamaşırları yan yana koysan benim tek çamaşırı kapatamazdı bile
kızlar ben biraz uyuyayım oğlum uyanırsa uyuyamam bebeğiniz iri doğsun istiyosanız son haftalarda et yiyin iyi geceler
kızlar ben geldim ama geri çıkacam. damlaya haber vermiştim sabah. bugün sabah sağ tarafıma sırtıma bi ağrı girdi birden öylece kaldım. ne yürüyebildim ne oturabildim. hemen eşimi aradım eve geldi. şu an o kadar ağrım varki anlatamam. sırtımın ağrısınden nefes bile alamıyorum. şimdide tekrar yatacam zaten. babam aradı diyorki kızım bu bebek ağırmı geldi ne sen söylesende doktora bir hafta erken alsa bari. yok baba dedim dayanırım yeterki erken gelmesin dedim. çok zor kızlar inanın. hepinizi çok merak ettim ama okuyacak gibi değilim oturamıyorum bile. öpüyoruz sizi.
kızlar ben geldim ama geri çıkacam. damlaya haber vermiştim sabah. bugün sabah sağ tarafıma sırtıma bi ağrı girdi birden öylece kaldım. ne yürüyebildim ne oturabildim. hemen eşimi aradım eve geldi. şu an o kadar ağrım varki anlatamam. sırtımın ağrısınden nefes bile alamıyorum. şimdide tekrar yatacam zaten. babam aradı diyorki kızım bu bebek ağırmı geldi ne sen söylesende doktora bir hafta erken alsa bari. yok baba dedim dayanırım yeterki erken gelmesin dedim. çok zor kızlar inanın. hepinizi çok merak ettim ama okuyacak gibi değilim oturamıyorum bile. öpüyoruz sizi.
evet yüksek tansiyon çok tehlikeli neyse sağlıkla kucağına almışsın yaa önemli olanda bu
iyiyiz eylülcüm sen nasılsın muhammed nasıl
:92:
ahh ufocan haklısında şuanda bel ağrımı düşününce doğsun iyice istiyorum
Nasıl gelmeleri hayırlıysa öyle gelsinler inşallah..Ben de normal doğumu çok istiyordum plesenta aşağıdaymış mecburen sezaryene gün verdi doktor.Bu arada 8 mart 'tan vazgeçmedik artık..Salı Allah'ın izniyle inşallah sabah 9 da giriyorum. Senin bir seçme şansın var işte ne güzel, normal doğumla ve sağlıkla gelir inşallah canım
Sağlıklı olsun da varsın geç gelsinBozma moralini nasıl olsa kavuşacaksın bebeğine..
Valla çok güldüm haa.. doğumdan sonra istediğimiz çamaşırı giyeriz artık canım
Bir de kızlar çok garip ve sanırım biraz da saçma bir duygu var bende..Şimdi tarih belli olunca ve bu kadar da kısa bir süre kalınca doğmasını istemiyorum gibi,çok alıştım ya hareketlerine.şimdi sadece benim , doğunca paylaşmak istemiyorum sanki elimden alacaklarmış gibi:26::26:
iyi geceler arkadaşlar....:79:
oğluşumla biz geldik
bizde sizi öptük sultancım geçmiş olsun tekrardankızlar ben geldim ama geri çıkacam. damlaya haber vermiştim sabah. bugün sabah sağ tarafıma sırtıma bi ağrı girdi birden öylece kaldım. ne yürüyebildim ne oturabildim. hemen eşimi aradım eve geldi. şu an o kadar ağrım varki anlatamam. sırtımın ağrısınden nefes bile alamıyorum. şimdide tekrar yatacam zaten. babam aradı diyorki kızım bu bebek ağırmı geldi ne sen söylesende doktora bir hafta erken alsa bari. yok baba dedim dayanırım yeterki erken gelmesin dedim. çok zor kızlar inanın. hepinizi çok merak ettim ama okuyacak gibi değilim oturamıyorum bile. öpüyoruz sizi.
çok rahat ben seviyorum ama ne bileyim o gün utanmıştım
az gününüz kaldı canım sağlıkla kucağına alıcaksın yavrunu allahın izniyleNasıl gelmeleri hayırlıysa öyle gelsinler inşallah..Ben de normal doğumu çok istiyordum plesenta aşağıdaymış mecburen sezaryene gün verdi doktor.Bu arada 8 mart 'tan vazgeçmedik artık..Salı Allah'ın izniyle inşallah sabah 9 da giriyorum. Senin bir seçme şansın var işte ne güzel, normal doğumla ve sağlıkla gelir inşallah canım
Sağlıklı olsun da varsın geç gelsinBozma moralini nasıl olsa kavuşacaksın bebeğine..
Valla çok güldüm haa.. doğumdan sonra istediğimiz çamaşırı giyeriz artık canım
Bir de kızlar çok garip ve sanırım biraz da saçma bir duygu var bende..Şimdi tarih belli olunca ve bu kadar da kısa bir süre kalınca doğmasını istemiyorum gibi,çok alıştım ya hareketlerine.şimdi sadece benim , doğunca paylaşmak istemiyorum sanki elimden alacaklarmış gibi:26::26:
iyi geceler neslihancım hoşgelsiniz oğluşunla:80::80:iyi geceler arkadaşlar....:79:
oğluşumla biz geldik
iyiyiz sizi öpyoruzzzzzz dogurana kadar size destege devam
iyi akşamlar arkadaşlar. geçmişi okuyamadım yine. inşallah herkes iyidir. son günlerimizi iyi geçirmemiz dileğiyle, ama çok mümkün görünmüyor ağrılardan
iyi geceler neslihancım hoşgelsiniz oğluşunla:80::80:
Hoşgeldinizziyi geceler arkadaşlar....:79:
oğluşumla biz geldik
inşallah canım..bende senin gibi artık doğurmak istemiyorum:26:
iyi akşamlar arkadaşlar. geçmişi okuyamadım yine. inşallah herkes iyidir. son günlerimizi iyi geçirmemiz dileğiyle, ama çok mümkün görünmüyor ağrılardan
bizde sizi öptük sultancım geçmiş olsun tekrardan
az gününüz kaldı canım sağlıkla kucağına alıcaksın yavrunu allahın izniyle
iyi geceler neslihancım hoşgelsiniz oğluşunla:80::80:
iyiyiz canım sanada geçmiş olsun doğum haberi gelmedi bugün hepimizin artık bitarafları ağrıyor malesef
Hoşgeldinizz
[/COLOR][/B]
bugün kontrolümüz vardı.....oğluşum 36+4 te 3400 gr olmuşherşey yolunda normal dedi dr amcamız...tabiii benim bacak ağrım devam....hamileliğin son zamanlarında sinire baskı olmasına bağlı olabiliyormuş yapabilecek birşey yok istersen fizik tedaviye görün dedi ve cuma gel nst de bir bakalım dedi ....ordan fiziktedaviye bir gösterdik tabi film mr gibi birşey isteyemicem doğum sonrasında geçicekir dedi....voltaren markasının yakı gibi bacağa yapıştırılan lokal ağrı kesici tarzında bant yazdı....ondan aldım yapıştırdım bakalım nekadar faydası olacak:26:
bizden haberler böyle....sizler nasılsınız
hoşbulduk canımhoşgeldiniz
maşallah oğluşuna canımgeçmişde olsun ağrıların inş biran önce geçer doğum şeklin belli oldumu
bugün kontrolümüz vardı.....oğluşum 36+4 te 3400 gr olmuşherşey yolunda normal dedi dr amcamız...tabiii benim bacak ağrım devam....hamileliğin son zamanlarında sinire baskı olmasına bağlı olabiliyormuş yapabilecek birşey yok istersen fizik tedaviye görün dedi ve cuma gel nst de bir bakalım dedi ....ordan fiziktedaviye bir gösterdik tabi film mr gibi birşey isteyemicem doğum sonrasında geçicekir dedi....voltaren markasının yakı gibi bacağa yapıştırılan lokal ağrı kesici tarzında bant yazdı....ondan aldım yapıştırdım bakalım nekadar faydası olacak:26:
bizden haberler böyle....sizler nasılsınız
hayırlısı olsun canım sizin için yok sanırım yani kimse bişey yazmadı varsada daha haberimiz yok şekerimhoşbulduk canım
sağol damla teyzesi
doğum şekli konusunda kesn bir şey konuşmadık aslında epidural sezaryen düşünüyor gibiyim dedim dr.da 20sinden sonra 25ine kadar 25 geçmemeli bir gün belirlenir dedi...cuma gittiğimde artık son kararı veririz gibi....
geçmişi okumaya çalıştım ama olacak gibi değil....
yorgunum zaten çok kalamıycam...varmı doğum yapan filan????
Geçmiş olsun canım..Allah şifa versin bir an önce..Benim de ağrıyor ama o kadar rahatsız edici boyutta ve sürekli değil..Arada böyle bişey batıyor sanki sonra geçiyor hemen..:26:
Kızlar iyi geceler herkese..Yatıyoruz biz:18::18:Kabussuz ve bekleyenlere sancılı ve bol sulu geceler
Geçmiş olsun canım..Allah şifa versin bir an önce..Benim de ağrıyor ama o kadar rahatsız edici boyutta ve sürekli değil..Arada böyle bişey batıyor sanki sonra geçiyor hemen..:26:
Kızlar iyi geceler herkese..Yatıyoruz biz:18::18:Kabussuz ve bekleyenlere sancılı ve bol sulu geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?