2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı olsun canım bebişine Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasip etsin..kaçıncı haftanda nasıl doğum yaptın sen?

biz birbirimize baka baka karardık sanırım aynı şeyleri sorup duruyoruz ne meraklıyız yahuuuuuuuuu bak meraklılık kupasını ikimize veriyim palaşalım

canım senin durumun farklı tabii bir çocuğun daha var ve onada vakit ayırman lazım evet deneyim çok önemli inşallah tecrubeli annelerin deneyiminden yararlanıcaz

inşallah bırakmayalım tabi bu kadar sık olmazsa da ilk aylarda sonradan sık sık görüşürüz burda diye umudediyorum...valla doğuranlardan çok az kişi geliyo inşallah biz hep burda olalım

36 artı 5 de yüksek tansiyon nedeniyle doktorum daha fazla risk alamam dedi ve çocuğu aldı ayrıca tebrikleriniz için teşekkürler siide allah kurtarsın

biz birbirimize baka baka karardık sanırım aynı şeyleri sorup duruyoruz ne meraklıyız yahuuuuuuuuu bak meraklılık kupasını ikimize veriyim palaşalım

hee sanırım öyle olduforum kardeşliği oldu bizimki yazık kızcağız da en kestirme yoldan cevap vermiş

36 artı 5 de yüksek tansiyon nedeniyle doktorum daha fazla risk alamam dedi ve çocuğu aldı ayrıca tebrikleriniz için teşekkürler siide allah kurtarsın
evet yüksek tansiyon çok tehlikeli neyse sağlıkla kucağına almışsın yaa önemli olanda bu
selam kızlar nasılsınız
iyiyiz eylülcüm sen nasılsın muhammed nasıl
hee sanırım öyle olduforum kardeşliği oldu bizimki yazık kızcağız da en kestirme yoldan cevap vermiş
:92:
bugünlerinizin kıymetiini bilin insan uykusuz kalıyor bide karnındayken daha farklı güzel bişey

ahh ufocan haklısında şuanda bel ağrımı düşününce doğsun iyice istiyorum

bugünlerinizin kıymetiini bilin insan uykusuz kalıyor bide karnındayken daha farklı güzel bişey

biz şimdide uyuyamıyoruz kikocişi uyutup kaçıp buraya geliyorum ta ki gece su içmek için uyanıncaya kadar sonra mecburen yatağa gitmek zorunda kalıyorum

uzun uzun anlatayım isterseniz nstye bağlanmaya gittim tansiyon ölçtürdü doktorum yüksek çıkınca yeter çocuk büyüdü zaten 37 haftalık emeğimiz boşa gitmesin alalım dedi
bana olabilecekleri anlattı. eve gideyim duş alayım dedim ona bile izin vermeyecekti ama zorla gittim ööğleden sonra epiduralle ameliyat oldum bebeğim 3390 doğdu. sonra doktor yanıma geldi zamanında doğurup okulamı göndercektin dedi. Allah nazarlardan saklasın

maşallah bebeğine kız mı erkek mi? bu arada tedaviyle falan mı oldu yoksa sıkıntılı bir hamilelik mi geçirdin?:26:ben hep çok soru soruyorum galiba neyse senin dr beni görse ne derdi çok merak ediyorum

doktorunda alemmiş heeemaşallah çok iyide doğmuş kilo olarak

ayy damla nasıl şu hamile donunu çıkarasım geldi anlatamam.gaffur gibi taaa göğsüme kadar çekiyorumgeçen gün çamaşırcıya gittim bir kız düğün alışverişi yapıyo ama ne fantezi çamaşırlar alıyo bir görsenbende kıza sordum hamile çamaşırı bir açtım bakıyım dedim kendimden utandım resmen kızın aldığı tüm çamaşırları yan yana koysan benim tek çamaşırı kapatamazdı bile

bebeğim erkek hamileliğimin 30. haftasında yüksek tansiyon çıktı ve durmadan takip altına alındım kısaca hastaneden çıkmadım sağolsun doktorumda çok ilgilendi istediğim zaman aradım. önceden tansiyonum yoktu. hamileliğe bağlı tansiyon oldum ama hala yüksek seyrediyor. tedavi falan görmedim ama 33 yaşıındayım belki onun etkisi vardır.oğlumun adını siz sormadan söyleyeyim Bilgehan ama doğum sancısı nasıl bişey merak ediyorum ama onu bilemeyeceğim artık gerçi ben nstye bağlanınca bi kız vardı suni sancı vermiş doktor baya acı çekiyodu açılmadı döktor ona sezeryan yapalım dedi oda kabul etti. yalnız benim yanımda muayne etti sen gözlerini kapa dedi buda beni rahatsız etti ne bileyim o an normal doğumu istemedim

olsun canım hayırlısıyla sağ salim almışsın ya önemli olan bu normal doğum sancısını ben sana anlatırım inşallah..ayrıca çok çabuk tanıdın beni sıradaki sorum adı ne olacaktı

ben hamile kilodu giymiyorum özlemcimbak nasıl bişey bende merak ettim iyimi kilotlarım oluyor benimmmm :26::26::26:az kaldı çıkarıcaksın aynen böyle yaparsın

çok meraklıyız değilmi ufocancım birini buldukmu sorusuz bırakmıyoruz

Son düzenleme:
kızlar ben biraz uyuyayım oğlum uyanırsa uyuyamam bebeğiniz iri doğsun istiyosanız son haftalarda et yiyin iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…