- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
hayırlı olsun canım bebişine Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasip etsin..kaçıncı haftanda nasıl doğum yaptın sen?
Kızlar aslında cogu yazdığınızı okuyorum ama muhabbete giremiyorum bilinki gönlüm sizinle oğlumu uyuttuğu. İçin aksamlRi burda olsamda giremiyorum of son günlerinizin kıymetini iyi bileli
Bide dogum yapınca bırakmayalım birbirimizi ben deneyimli olarak sizlere yardımda bulunurum.
Kızlar aslında cogu yazdığınızı okuyorum ama muhabbete giremiyorum bilinki gönlüm sizinle oğlumu uyuttuğu. İçin aksamlRi burda olsamda giremiyorum of son günlerinizin kıymetini iyi bileli
Bide dogum yapınca bırakmayalım birbirimizi ben deneyimli olarak sizlere yardımda bulunurum.
bebişini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin allah darısı bizlerin başına bebişin acelecimi çıktı kaçıncı haftada oldu doğum
ıssızlaşır artık birbirimizi geçmişden buluruz canlı canlı değil
biz birbirimize baka baka karardık sanırım aynı şeyleri sorup duruyoruz ne meraklıyız yahuuuuuuuuu bak meraklılık kupasını ikimize veriyim palaşalım
selam kızlar nasılsınız
evet yüksek tansiyon çok tehlikeli neyse sağlıkla kucağına almışsın yaa önemli olanda bu36 artı 5 de yüksek tansiyon nedeniyle doktorum daha fazla risk alamam dedi ve çocuğu aldı ayrıca tebrikleriniz için teşekkürler siide allah kurtarsın
iyiyiz eylülcüm sen nasılsın muhammed nasılselam kızlar nasılsınız
hee sanırım öyle olduforum kardeşliği oldu bizimki yazık kızcağız da en kestirme yoldan cevap vermiş
bugünlerinizin kıymetiini bilin insan uykusuz kalıyor bide karnındayken daha farklı güzel bişey
bugünlerinizin kıymetiini bilin insan uykusuz kalıyor bide karnındayken daha farklı güzel bişey
uzun uzun anlatayım isterseniz nstye bağlanmaya gittim tansiyon ölçtürdü doktorum yüksek çıkınca yeter çocuk büyüdü zaten 37 haftalık emeğimiz boşa gitmesin alalım dedi
bana olabilecekleri anlattı. eve gideyim duş alayım dedim ona bile izin vermeyecekti ama zorla gittim ööğleden sonra epiduralle ameliyat oldum bebeğim 3390 doğdu. sonra doktor yanıma geldi zamanında doğurup okulamı göndercektin dedi. Allah nazarlardan saklasın
uzun uzun anlatayım isterseniz nstye bağlanmaya gittim tansiyon ölçtürdü doktorum yüksek çıkınca yeter çocuk büyüdü zaten 37 haftalık emeğimiz boşa gitmesin alalım dedi
bana olabilecekleri anlattı. eve gideyim duş alayım dedim ona bile izin vermeyecekti ama zorla gittim ööğleden sonra epiduralle ameliyat oldum bebeğim 3390 doğdu. sonra doktor yanıma geldi zamanında doğurup okulamı göndercektin dedi. Allah nazarlardan saklasın
doktorunda alemmiş heee maşallah çok iyide doğmuş kilo olarak
bebeğim erkek hamileliğimin 30. haftasında yüksek tansiyon çıktı ve durmadan takip altına alındım kısaca hastaneden çıkmadım sağolsun doktorumda çok ilgilendi istediğim zaman aradım. önceden tansiyonum yoktu. hamileliğe bağlı tansiyon oldum ama hala yüksek seyrediyor. tedavi falan görmedim ama 33 yaşıındayım belki onun etkisi vardır.oğlumun adını siz sormadan söyleyeyim Bilgehan ama doğum sancısı nasıl bişey merak ediyorum ama onu bilemeyeceğim artık gerçi ben nstye bağlanınca bi kız vardı suni sancı vermiş doktor baya acı çekiyodu açılmadı döktor ona sezeryan yapalım dedi oda kabul etti. yalnız benim yanımda muayne etti sen gözlerini kapa dedi buda beni rahatsız etti ne bileyim o an normal doğumu istemedim
ayy damla nasıl şu hamile donunu çıkarasım geldi anlatamam.gaffur gibi taaa göğsüme kadar çekiyorumgeçen gün çamaşırcıya gittim bir kız düğün alışverişi yapıyo ama ne fantezi çamaşırlar alıyo bir görsen bende kıza sordum hamile çamaşırı bir açtım bakıyım dedim kendimden utandım resmen kızın aldığı tüm çamaşırları yan yana koysan benim tek çamaşırı kapatamazdı bile
bebeğim erkek hamileliğimin 30. haftasında yüksek tansiyon çıktı ve durmadan takip altına alındım kısaca hastaneden çıkmadım sağolsun doktorumda çok ilgilendi istediğim zaman aradım. önceden tansiyonum yoktu. hamileliğe bağlı tansiyon oldum ama hala yüksek seyrediyor. tedavi falan görmedim ama 33 yaşıındayım belki onun etkisi vardır.oğlumun adını siz sormadan söyleyeyim Bilgehan ama doğum sancısı nasıl bişey merak ediyorum ama onu bilemeyeceğim artık gerçi ben nstye bağlanınca bi kız vardı suni sancı vermiş doktor baya acı çekiyodu açılmadı döktor ona sezeryan yapalım dedi oda kabul etti. yalnız benim yanımda muayne etti sen gözlerini kapa dedi buda beni rahatsız etti ne bileyim o an normal doğumu istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?